[quote="אדומתוק"].הרי חוץ מהאיצטדיון לא היו מכניסים את אותם מקללים לשום מקום פרטי שמכבד את עצמו.תרים כוסית לחיי העליה בע"ה והכי חשוב תתבגר!!!
quote]
אני לפעמיים מקלל אבל מקלל עם קשר ולא מחפש רק רע !!
רוצה לעשות תחרות מי ישאר בחוץ ?
חחחח
זה שי !
לכל שער 5
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: לכל שער 5
זה שי ! כתב:רוצה לעשות תחרות מי ישאר בחוץ ?
חחחח
זה שי !
את אדומתוק ישאירו בחוץ רק ב-פורום אצל שוורץ

1פורום דראפט קמפאיי.מזמינים אותי עד היום אליק ולפעמיים אני מגיע(ברור שלא באותה תדירות)הכוונה הייתה שהמקללים יעשו זאת הריי רק באיצטדיון שאין השגחה על התנהגות לא נאותה.אני יושב בשער 2 וחלק גדול מתנגד להתנהגות של ה20 הקרובים ליציע הכבוד.הריי לשם זה הם מגיעים וניצמדים ליציע הכבוד רק שישמעו אותם.שירגיעו אותם.הם הריי זקוקים לזה.אינפאנטילים....כבר אמרתי לא פעם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"
ושלא תבין לא נכון אליק את כולם כמעט אני מכיר.לכולם אני אומר את אותו דבר.בשער 2 אני מגן על דרך ההתנהלות .ישנם חברה פשוט שהניצחונות מפחיתים להם מ"הכבוד".הרי אם היה להם את זה הם ממש לא היו מתנהגים כך!!
לא מכיר את רונן כהן .את קראדי רונן מכיר טוב.חלקם נשמות טובות מחוץ לאיצטדיון וכנראה ווסרמיל מכניס בהם משהו מטורף.
ושלא תבין לא נכון אליק את כולם כמעט אני מכיר.לכולם אני אומר את אותו דבר.בשער 2 אני מגן על דרך ההתנהלות .ישנם חברה פשוט שהניצחונות מפחיתים להם מ"הכבוד".הרי אם היה להם את זה הם ממש לא היו מתנהגים כך!!
לא מכיר את רונן כהן .את קראדי רונן מכיר טוב.חלקם נשמות טובות מחוץ לאיצטדיון וכנראה ווסרמיל מכניס בהם משהו מטורף.
מאיר לא דיברתי על רמה שכלית כזאת או אחרת.המאירי כתב:ניר ועדי גלשתם מעבר למה שרונן בעצמו רצה שיהיה, לא משנה מה רמתו השיכלית של אוהד כזה או אחר, הכוונה הייתה ברורה לכולנו ולא ברמה האישית.
אוהד לא נמדד על פי שנות לימוד, ואני יכול להגיד לך עדי שבשער 2 יושבים 2 מחבריי הקרובים שעברו את לימודיהם האוניברסיטאים ברמה שהלוואי על כולנו.
מנהלים!!!
הטופיק מתחיל לגלוש מעבר למה שהתכוון המשורר ואני מציע למנהלים לנעול לפני שימשיך לגלוש הלאה.
גם בשער 5 מצאתי הרבה אנשים שקיללו את גיא לוי בלי קשר לכלום - גם אחרי שהבקענו את השיוויון.
אבל תגיד לי מאיר - לא הפריע לך שבמחצית הראשונה ניסינו לעורר קצת את הקבוצה עם קריאות "ב"ש מלחמה" ומה שקיבלנו בתגובה היה שקט קר ומישהו שנופף לנו משם עם היידיים "לא רוצים"? אבל פתאום אחרי הגולים הם כן רצו? - אותי ההתנהגות הזאת מגעילה, אבל כבר לא מפתיעה, וזה בכלל לא קשור לרמה השכלית או אם האוהדים שם גמרו גן חובה או דוקטורט. זה קשור לזה שצריך להתנהג כמו בנאדם וכמו אוהד אמיתי - שאהבה שלו לקבוצה צריכה לגבור על השנאה שלו לכל השאר. ומי שהוא לא כזה אז לדעתי או שהוא צבוע או שהוא מונע ע"י מניעים כאלו ואחרים.
הפועל אני כבר משתגע
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
עזוב אותך אברהם את הסיפורים תספר לינקותא כמו אליק ולא לי.אדומתוק כתב:1פורום דראפט קמפאיי.מזמינים אותי עד היום אליק ולפעמיים אני מגיע(ברור שלא באותה תדירות)הכוונה הייתה שהמקללים יעשו זאת הריי רק באיצטדיון שאין השגחה על התנהגות לא נאותה.אני יושב בשער 2 וחלק גדול מתנגד להתנהגות של ה20 הקרובים ליציע הכבוד.הריי לשם זה הם מגיעים וניצמדים ליציע הכבוד רק שישמעו אותם.שירגיעו אותם.הם הריי זקוקים לזה.אינפאנטילים....כבר אמרתי לא פעם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"
אבל צריך לבדוק יותר לעומק את הוירוס או החיידק שנמצא בשער שניים שגורם להם
להתנהג כך

טוב אחרי שקראתי את כל מה שרשמתם אני יענה לכם בדיוק כמו שציפתם שאני יענה אז ככה:
לכל מי שרצה לדעת בן כמה אני אז אני בן 30,אדומה דרומית סתם שתדעי סיימתי תיכון וכרגע אני עומד לסיים תואר ראשון אז ככה שלא תחשבי שאחנו אוהדי שער 2 טיפשים או כמו שאמרת לא כולם אלא הקבוצה של רונן כהן.
לא איימתי על שום אוהד ולא התכוונתי לאיים על אף אחד אז תעשי לי טובה אל תביני דברים כמו שאת רוצה להבין.
עוד לא הבנתי איך הגעתם למסקנה שאני לא רוצה לעלות ליגה או שאני מתחנף למישהו ומלקק כמו שאחד ממכם רשם.
אני יגיד לכם ככה להתחנף למישהו בחיים לא,אני מת לעלות ליגה אבל לעולם אני לא יהיה צבוע.
הדבר הראשון שעומד לנגד עיני זו הקבוצה ולעודד אותה אבל לצפות ממני להבין שחלקכם עודדו את גיא לוי אין מצב,אני לא בא לריב איתכם כי אין לי על מה וגם לא בא לי.
אתם רוצים לחשוב שאנחנו נגד הפועל אז תחשבו,אתם רוצים לחשוב שאנחנו נגדכם תחשבו,אתם רוצים לחשוב שאנחנו מלקקים או מתחנפים אז תחשבו.
אנחנו יודעים מי אנחנו וזה מה שחשוב.
אז יום טוב אנשים ותמשיכו לחשוב מה שבא לכם.
לכל מי שרצה לדעת בן כמה אני אז אני בן 30,אדומה דרומית סתם שתדעי סיימתי תיכון וכרגע אני עומד לסיים תואר ראשון אז ככה שלא תחשבי שאחנו אוהדי שער 2 טיפשים או כמו שאמרת לא כולם אלא הקבוצה של רונן כהן.
לא איימתי על שום אוהד ולא התכוונתי לאיים על אף אחד אז תעשי לי טובה אל תביני דברים כמו שאת רוצה להבין.
עוד לא הבנתי איך הגעתם למסקנה שאני לא רוצה לעלות ליגה או שאני מתחנף למישהו ומלקק כמו שאחד ממכם רשם.
אני יגיד לכם ככה להתחנף למישהו בחיים לא,אני מת לעלות ליגה אבל לעולם אני לא יהיה צבוע.
הדבר הראשון שעומד לנגד עיני זו הקבוצה ולעודד אותה אבל לצפות ממני להבין שחלקכם עודדו את גיא לוי אין מצב,אני לא בא לריב איתכם כי אין לי על מה וגם לא בא לי.
אתם רוצים לחשוב שאנחנו נגד הפועל אז תחשבו,אתם רוצים לחשוב שאנחנו נגדכם תחשבו,אתם רוצים לחשוב שאנחנו מלקקים או מתחנפים אז תחשבו.
אנחנו יודעים מי אנחנו וזה מה שחשוב.
אז יום טוב אנשים ותמשיכו לחשוב מה שבא לכם.

- אוהד הפועל
אדומה דרומית כתב:
אני דיברתי על קבוצה ספציפית, אותה קבוצה שאליה הפנה פדידה את מה שהוא הפנה....
ילדונת ......
מאיפה את כל כך בטוחה שהוא הפנה את מה שהפנה כלפיי אותה קבוצת אוהדים...ולא כלפיי משהו
אחר ( כפי שנחנו יודעים)
את יודעת מה את עשית פה ילדה??? ...את עכשיו גרמת לאנשים לחשוב קצת שאוליי זה באמת לעברם מה שפדידה עשה וזה יכול ליצור ברדק שלם עם השחקן...
אם אני ידע באופן אישי שהוא עשה את זה לאוהדים ( גם אחריי שדיברתי איתו ושאלתי ) הוא יהיה בבעיה שאת יצרת....
אז תעשי לעצמך טובה ילדונתתתתת.....ליפניי שאת רושמת משהו תחשבי טוב...
ברור שזה צרם לראות את התגובה של שער 2, אבל בוא עכשיו אנחנו נעשה להם דווקא וכשהקבוצה תבקיע שער אנחנו לא נעודד יחד איתם, "המורה הוא התחיל קודם".8red כתב:
מאיר לא דיברתי על רמה שכלית כזאת או אחרת.
גם בשער 5 מצאתי הרבה אנשים שקיללו את גיא לוי בלי קשר לכלום - גם אחרי שהבקענו את השיוויון.
אבל תגיד לי מאיר - לא הפריע לך שבמחצית הראשונה ניסינו לעורר קצת את הקבוצה עם קריאות "ב"ש מלחמה" ומה שקיבלנו בתגובה היה שקט קר ומישהו שנופף לנו משם עם היידיים "לא רוצים"? אבל פתאום אחרי הגולים הם כן רצו? - אותי ההתנהגות הזאת מגעילה, אבל כבר לא מפתיעה, וזה בכלל לא קשור לרמה השכלית או אם האוהדים שם גמרו גן חובה או דוקטורט. זה קשור לזה שצריך להתנהג כמו בנאדם וכמו אוהד אמיתי - שאהבה שלו לקבוצה צריכה לגבור על השנאה שלו לכל השאר. ומי שהוא לא כזה אז לדעתי או שהוא צבוע או שהוא מונע ע"י מניעים כאלו ואחרים.
זה שהם מתנהגים ככה לא אומר שגם אתה חייב להחזיר להם, איך אמרת "האהבה לקבוצה צריכה לגבור על השנאה לכל"?! ולכן לפעמים אפשר לעצום עין ולא לראות את האוהד ה"אחד" שסימן לא בידיו.
אני בטוח שלכולנו יש חברים מצוינים בשער 2.
חברים יקרים, הדיון מיצה את עצמו וגלש למקומות לא רצויים, לכן הוא גם ננעל.