הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
- The red one
Re: הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 21:00, טרנר
ב13:00 מתחילה מכירת כרטיסים למשחק.
ב13:01 האתר יקרוס.
ב13:03 המכירה תגמר.
אז ראו הוזהרתם!
אז ראו הוזהרתם!
המשחק מתקיים ב20:00 ולא ב21:00 כפי שפורסם בכותרת פה, רצוי לערוך למנוע בלבולים.
ולעינייננו, עד כמה לא מאיימת ספרטה פראג שכולם מוותרים על מערך שלושת הבלמים?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

על פניו אמורה להיות הקבוצה שהכי קרובה לרמתנו בבית. מעניין מה הפער מבחינת תקציב ושכר.Guevara כתב:המשחק מתקיים ב20:00 ולא ב21:00 כפי שפורסם בכותרת פה, רצוי לערוך למנוע בלבולים.
שווי שוק שחקנים אצלהם יותר בסביבות ה25 מיליון שקל,בשכר שחקנים לדעתי הפער מצתמצם ,אין לנו מה להפסיד במשחק הזה תיקו זה כמו הפסד חייב לנצח פותח ב4-3-3, אנחנו בבית שיבאו לשחק איך שבא להם יש לנו הגנה ברזל גם בלי שלושה בלמים.bs war כתב:
על פניו אמורה להיות הקבוצה שהכי קרובה לרמתנו בבית. מעניין מה הפער מבחינת תקציב ושכר.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
פחות חשוב אם ימעדו. העיקר שיתאמצו. מאד.The red one כתב: 2 נציגות באלופות, 3 נציגות בליגה אירופה.
אני מבסוט על זה שהמשחק שלהם היום. הייתי בטוח שיהיה אתמול. רק שהם משחקים נגד הקבוצה היחידה שעוד לא השיגה ניצחון בליגה ושנמצאת במקום הלפני אחרון. אז קשה לצפות למעידה. אמנם לא ניצחו ארבעה משחקי ליגה..אבל פה..לא נראה לי שיפלו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
Re: הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
ספרטה מגיעה במצב נוראי עם מאזן עלוב בליגה ועם מסדר פצועים שלא נגמר, ועדיין אני לא מתפתה לעלות רק עם שני בלמים.
אני בטוח שספרטה מבינה שהיא צריכה לבוא להסתגר ולנסוצ לעקוץ כי תיקו זה לא תוצאה נוראית בשבילה אבל נוראית בשבילנו, המשחק הכי חשוב בשלב הבתים מתוך צמד מפגשים שאני מאמין שממנו תצא העולה לצד סוטון. אסור לאבד את שלושת הנקודות האלה בבית כי בחוץ זו תהיה אופרה אחרת.
מערך של שלושה בלמים יעבה את העורף וימנע את המתפרצות שלהם ביותר קלות וגם ישחרר יותר את קורהוט וביטון קדימה לתגבר את האגפים עם טוני ומליקסון דבר שיוסיף הרבה גם להתקפה. בשורה התחתונה מערך של 3 בלמים הוא ממש לא הגנתי ולצד עיבוי ההגנה גם מוסיף הרבה התקפית.
גורש
צדק ויטור טאהא
קורהוט הובאן אוגו ביטון
טוני שהר/לוסיו מליקסון
לגבי ספרטה, לא ממש מכיר אותם ואני אפילו לא יודע מי ישחק, אבל אני מקווה שהצוות המקצועי סימן את החלוץ שלהם לפאטה. מדובר במכונת שערים שאם לא היה מבוגר מדי היה משחק בקבוצה בכמה רמות מעל הקבוצה הנוכחית שלו.
אני בטוח שספרטה מבינה שהיא צריכה לבוא להסתגר ולנסוצ לעקוץ כי תיקו זה לא תוצאה נוראית בשבילה אבל נוראית בשבילנו, המשחק הכי חשוב בשלב הבתים מתוך צמד מפגשים שאני מאמין שממנו תצא העולה לצד סוטון. אסור לאבד את שלושת הנקודות האלה בבית כי בחוץ זו תהיה אופרה אחרת.
מערך של שלושה בלמים יעבה את העורף וימנע את המתפרצות שלהם ביותר קלות וגם ישחרר יותר את קורהוט וביטון קדימה לתגבר את האגפים עם טוני ומליקסון דבר שיוסיף הרבה גם להתקפה. בשורה התחתונה מערך של 3 בלמים הוא ממש לא הגנתי ולצד עיבוי ההגנה גם מוסיף הרבה התקפית.
גורש
צדק ויטור טאהא
קורהוט הובאן אוגו ביטון
טוני שהר/לוסיו מליקסון
לגבי ספרטה, לא ממש מכיר אותם ואני אפילו לא יודע מי ישחק, אבל אני מקווה שהצוות המקצועי סימן את החלוץ שלהם לפאטה. מדובר במכונת שערים שאם לא היה מבוגר מדי היה משחק בקבוצה בכמה רמות מעל הקבוצה הנוכחית שלו.
באירופה רק שלושה בלמים. עד עכשיו זה עבד מצויין.
התלבטות בין מליקסון\ בוזגלו, מליקסון לא שחקן שמסוגל לעמוד בעומס כזה. אפשר לתת לבוזגלו לפתוח ולשמור את מליקסון על הספסל עד שבוזגלו ישפוך מנוע ( דקה 60 בערך).
התלבטות בין מליקסון\ בוזגלו, מליקסון לא שחקן שמסוגל לעמוד בעומס כזה. אפשר לתת לבוזגלו לפתוח ולשמור את מליקסון על הספסל עד שבוזגלו ישפוך מנוע ( דקה 60 בערך).
תן לי לנחש..זה שי ! כתב:לא אגיע למשחק
אמא פעם ראשונה בטרנר תעשו לה הרבה רעש
זה שי !
אתה טס לאנשהו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מסתבר שעוד יש כרטיסים ולא מעט -The red one כתב:ב13:00 מתחילה מכירת כרטיסים למשחק.
אז ראו הוזהרתם!
https://tickets.ticket4u.co.il/he-IL/ev ... A8?hallmap" onclick="window.open(this.href);return false;
נשארו בודדים.
נגד סוטון לא ניסיתי להזמין לאף אחד כרטיס אז זה לא הורגש, אבל 125 שקל אחיד למאחורי השער זה מחיר די פסיכי.
יפה שעדיין זה נחטף תוך דקות.
עניין התקציב והשכר בקבוצות ממדינות כמו צ'כיה לא באמת משקף את הרמה שלהם אם משווים לקבוצה מישראל.
השחקן הצ'כי הממוצע עולה על הישראלי ובדר"כ זול ממנו. בטח בשכר שבליגה שלנו הולך ונהיה חסר כל פרופורציה.
נגד סוטון לא ניסיתי להזמין לאף אחד כרטיס אז זה לא הורגש, אבל 125 שקל אחיד למאחורי השער זה מחיר די פסיכי.
יפה שעדיין זה נחטף תוך דקות.
עניין התקציב והשכר בקבוצות ממדינות כמו צ'כיה לא באמת משקף את הרמה שלהם אם משווים לקבוצה מישראל.
השחקן הצ'כי הממוצע עולה על הישראלי ובדר"כ זול ממנו. בטח בשכר שבליגה שלנו הולך ונהיה חסר כל פרופורציה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההימור שלי שבוזגלו ימשיך על הספסל, כשגם ראדי לא יפתח בהרכב (משחק שני תוך חמישה ימים, כניראה נמשיך עם מערך 5 הבלמים באירופה, רצון להחזיר את הובאן להרכב) :
גורש
ביטון מיגל צדק טאהה קורוהט
מליקסון אוגו הובאן נואקמה
לוסיו
גורש
ביטון מיגל צדק טאהה קורוהט
מליקסון אוגו הובאן נואקמה
לוסיו
אני, לעומת כולכם, עולה במערך הרגיל שלנו. עם 6 זרים בהרכב ושלישיית קישור של אוגו הובאן ראדי. אני רוצה לשלוט במשחק בבית שלי , מערך 3 הבלמים לא הוכיח את עצמו מול קבוצה שבאה לשחק הגנתי.
אני לא מאמין שפראג יבואן לשחק התקפי. הם ירצו תיקו ולהעביר את ההכרעה לשם.
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 16 אוקטובר 2016, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
+1yakar כתב:אני, לעומת כולכם, עולה במערך הרגיל שלנו. עם 6 זרים הרכב ושלישיית קישור של אוגו הובאן ראדי. אני רוצה לשלוט במשחק בבית שלי , מערך 3 הבלמים לא הוכיח את עצמו מול קבוצה שבאה לשחק הגנתי.
ראדי יעמוד בעוד משחק. יכול לנוח מול ק"ש.
וובה יכול להיכנס במחצית השנייה. בטח אם נהיה ביתרון והמגמה תהיה לגרזן קצת יותר את האמצע.
5 ימים זה הרבה זמן לנוח, כמה פעמים יצא ועוד יצא לנו לשחק ביום שני ולאחר מכן בשבת? לא ביג דיל. ראדי יכול וצריך לפתוח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדעתי פראג יבואו בהרכב החזק שלהם ולא בטוח שהם נופלים מאיתנו מבחינת איכות.yossi כתב: +1
ראדי יעמוד בעוד משחק. יכול לנוח מול ק"ש.
וובה יכול להיכנס במחצית השנייה. בטח אם נהיה ביתרון והמגמה תהיה לגרזן קצת יותר את האמצע.
אני חושב שהמערך של 3 בלמים נותן לבכר שקט בצד ההגנתי ושנראה אותו גם מול פראג, ולאור העובדה שבכר ירצה להחזיר את הובאן אחרי המנוחה, ההרגשה שלי שראדי יהיה זה שירד לספסל.