0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
Re: 0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
מדהים, מול העיניים שלנו אנחנו רואים ייצור (מועדון) שמשיל את עורו ואיתו את הדי אנ איי ומייצר לעצמו חדש. גאווה! לא האמנתי שאזכה לראות את הקבוצה שלי מגיעה לכזה מקום, עומדת בכזו צורה, משחקת כלכך רגוע וחוזרת הביתה עם התוצאה שרצינו. מרגש!
נ.ב- אפשר להפוך את החולצה הזו לשנייה ולהעיף את הלבנה למקרי חירום?
נ.ב- אפשר להפוך את החולצה הזו לשנייה ולהעיף את הלבנה למקרי חירום?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמה שזה ישמע מוזר היום בראון גרם לבכר לכאב ראש בריא.yarinboker כתב:צדק והובאן חוזרים למשחק הבא
אפשרי לעשות את זה התקשורת עשתה מאולימפיאקוס אריות אירופה
אני לא בטוח שהייתי עולה בטרנר עם הובאן.
דווקא בראון הוכיח את עצמו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אופיר עשה עבודה מצוינת היום
שאפו ענק לוובה בראון
סחתיין יש עתיד
נכנס בגדול לנעליו של הובאן מי היה מאמין
אין ספק שיש תחליף הולם כשהובאן יתלה את נעליו
שבוה הבא כנראה הובאן יחזור להרכב
אבל טוב שיש לנו את וובה וראדי ושבתאי
נכנס בגדול לנעליו של הובאן מי היה מאמין
אין ספק שיש תחליף הולם כשהובאן יתלה את נעליו
שבוה הבא כנראה הובאן יחזור להרכב
אבל טוב שיש לנו את וובה וראדי ושבתאי
כל השבוע יחפרו לנו שאולימפיאקוס הזאת לא משהו ולא בכושר ובלה בלה בלה.
מקווה שאף שחקן לא ייפול למלכודת הזאת.
אופיר הפתיע לטובה (למרות המסירה לשומקום במתפרצת).
וובה פשוט ענק. לקח את ההזדמנות בשבע ידיים. לא מוציא אותו מההרכב בחיים שבוע הבא.
מקווה שאף שחקן לא ייפול למלכודת הזאת.
אופיר הפתיע לטובה (למרות המסירה לשומקום במתפרצת).
וובה פשוט ענק. לקח את ההזדמנות בשבע ידיים. לא מוציא אותו מההרכב בחיים שבוע הבא.
- אני איתך באש ובמיים
הנחישות עשתה את שלה
כל הכבוד לשחקנים על עמידה טקטקית נכונה, מזכיר תמשחק מול מכבי בבלומפילד בעונה שעברה ...
קצת הציק לי הקטע של החוסר פיזיות והחלוץ 9 ברחבה, היה כ״כ נחוץ ורצוי במשחק שכזה, ואין לנו אחד כזה.
היה אפשר לראות שהחל מהדקה ה60 השחקנים לא היו יכולים לעמוד על הרגליים, הפיזיות והקצב משחק של היוונים גבוהה בהרבה יותר משלנו, היחדים שיכולים אולי לתת פייט בקטע הזה זה בן סהר , נוואקמה, ואוגו, שאגב היום נתן הופעה מאוד חלשה.
יהיה קשה בטרנר, שלא תטעו, זה עדין יותר תלוי בהם.
קצת הציק לי הקטע של החוסר פיזיות והחלוץ 9 ברחבה, היה כ״כ נחוץ ורצוי במשחק שכזה, ואין לנו אחד כזה.
היה אפשר לראות שהחל מהדקה ה60 השחקנים לא היו יכולים לעמוד על הרגליים, הפיזיות והקצב משחק של היוונים גבוהה בהרבה יותר משלנו, היחדים שיכולים אולי לתת פייט בקטע הזה זה בן סהר , נוואקמה, ואוגו, שאגב היום נתן הופעה מאוד חלשה.
יהיה קשה בטרנר, שלא תטעו, זה עדין יותר תלוי בהם.
כל חיי הבוגרים הלב שלי התחלק בין 2 אהבות - ליברפול והפועל ב"ש.
ולמרות שמדובר על 2 קבוצות כדורגל, תמיד לראות משחקים של שתיהן הרגיש כאילו מדובר במקצועות שונים, ברמות אחרות לחלוטין שלעולם לא יחפפו.
היום צפיתי בקבוצה שלי משחקת ברמה שהיא הטופ של הטופ של הכדורגל האירופאי, פעם ראשונה בחיי לא ראיתי הבדל בין הפועל ב"ש לבין ליברפול.
גאה בהם בטירוף, לא האמנתי. הישג מדהים של בכר שמוכיח את עצמו כמאמן לגיטימי לרמות הגבוהות ביותר והישג עוד יותר מדהים לשחקן שנתנו 300% כל אחד ואחד מהם.
ולמרות שמדובר על 2 קבוצות כדורגל, תמיד לראות משחקים של שתיהן הרגיש כאילו מדובר במקצועות שונים, ברמות אחרות לחלוטין שלעולם לא יחפפו.
היום צפיתי בקבוצה שלי משחקת ברמה שהיא הטופ של הטופ של הכדורגל האירופאי, פעם ראשונה בחיי לא ראיתי הבדל בין הפועל ב"ש לבין ליברפול.
גאה בהם בטירוף, לא האמנתי. הישג מדהים של בכר שמוכיח את עצמו כמאמן לגיטימי לרמות הגבוהות ביותר והישג עוד יותר מדהים לשחקן שנתנו 300% כל אחד ואחד מהם.
- ForeverRed
שמישהו ילמד את שימי לכתוב תגובה 

שבילבולי המוח של אוחנה לא יסנוורו אותך.yarinboker כתב:צדק והובאן חוזרים למשחק הבא
אפשרי לעשות את זה התקשורת עשתה מאולימפיאקוס אריות אירופה
קבוצה מעולה שאתה פוגש בשלב שמאוד לא מתאים להם ולכן פערי הרמות מצטמצמים.
זו קבוצה שעושה 9 נקודות בבתים של הצ'מפיונס ונמצאת מרחק נגיעה מהשמינית באופן קבוע, גם לשמינית היא הגיעה לא מזמן.
כדי לעשות משהו באירופה נהיה חייבים ללמוד לתקוף מהר יותר. במשחק מסודר מול יריבות בלבל הזה לא נעשה הרבה.
ניכר גם שחסר לנו בועט טוב שיכול לתת גם אופציה לסיכון השער מרחוק. אולי הובאן.
ראדי בכדור גדול לוובה. זהבי שם ואנחנו חוגגים ניצחון ענק. ככה בדיוק מכבי עשו את זה.
יש לו מגרעות, אבל זה כבר צ'יפ שני שלו לגול (השער בנבדל של ברדה) וזה משהו שצריך לקחת בחשבון.
משחק טקטי מהרמות הכי גבוהות, לחימה אדירה.
היציאה קדימה איטית להחריד ולרמות האלה זה לא מספיק.
גורש סתם לי את הפה!
סוארס ענק- תודה
אם וואקמה היה משחק באולימפיאקוס התג מחיר שלו היה כמה מיליונים
ובכר אחד הגדולים
היציאה קדימה איטית להחריד ולרמות האלה זה לא מספיק.
גורש סתם לי את הפה!
סוארס ענק- תודה
אם וואקמה היה משחק באולימפיאקוס התג מחיר שלו היה כמה מיליונים
ובכר אחד הגדולים
בן סהר מוכיח כבר כמה משחקים שהוא פשוט לא ברמה, לא פיזית אלא שכלית והבנתית. נע יותר מדי לאגף במקום לתפוס מסה במרכז. מקווה שלוסיו יוכל לשדרג את העמדה עם ברדה.
אגב אמרו כמה פעמים, שאפו ענק ענק לבכר, השילוב של השלישייה האקטיבית במרכז ההגנה עם היציאות הייתה יפייפיה ומאוד מתאימה לסגנון של אולימפיאקוס
אגב אמרו כמה פעמים, שאפו ענק ענק לבכר, השילוב של השלישייה האקטיבית במרכז ההגנה עם היציאות הייתה יפייפיה ומאוד מתאימה לסגנון של אולימפיאקוס
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 27 יולי 2016, 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
בצד הפסימי,
- מליקסון דידה החוצה.
- לא אהבתי את התגובה של ברדה לחילוף בימים רגישים אלה.
- מליקסון דידה החוצה.
דווקא ראו שדיבר עם ברק על משהו שם, שלא קשור לחילוף, מעמד גדול מדי בשביל ששחקן עם ראש כמו של ברדה יאבד את זה.ForeverRed כתב:בצד הפסימי,
- מליקסון דידה החוצה.
שהר אחד השחקנים החכמים שלנו. אבל הוא לא חלוץ בודד. צריך לשחק באגף ואז לעשות את הכניסות לאמצע, לא הפוך.talb55 כתב:בן סהר מוכיח כבר כמה משחקים שהוא פשוט לא ברמה, לא פיזית אלא שכלית והבנתית. נע יותר מדי לאגף במקום לתפוס מסה במרכז. מקווה שלוסיו יוכל לשדרג את העמדה עם ברדה.
- ForeverRed
אכן דיבר, עם היד על הפה, כדי שלא תבין את הביקורת.talb55 כתב: דווקא ראו שדיבר עם ברק על משהו שם, שלא קשור לחילוף, מעמד גדול מדי בשביל ששחקן עם ראש כמו של ברדה יאבד את זה.
כל הפרצופים האלה לא לעניין. כמעט חטפתי פלאשבק לשנה שעברה.