מתאים לנו לחסוך את המשכורת של בוזגלו פלוס המענקים עד סוף השנה ולתת לחן לסתום לנו חורים ולבדוק איך הוא משתלב אצלנו ומה יתרום ב20 דקות,אולי בכר יצליח לסדר לו את הראש והוא יהיה לא פחות טוב מבוזגלוCrazyRed7 כתב: איך זה מתאים בדיוק?אחד משחק בצד שמאל והשני בצד ימין.
וזה לפני שנכנסים לפערי האיכות ביניהם.
חן עזרא
Re: חן עזרא
עד סוף העונה הוא יכול להיות בסדר כסותם חורים עד שאצילי יתפנה.
הבעיה הגדולה ביותר שלו היא שכל הקבוצות שהביאו אותו בנו עליו כשחקן מוביל, והוא ממש לא כזה.
דווקא כשהפך לשחקן משלים בחיפה לקראת סוף החוזה שלו נתן הופעות מעולות.
כל עוד הוא מגיע בחינם לי אין בעיה עם זה.. תמיד יהיה לו ביקוש במידה ויהיה חלש ונצטרך לשחרר.
הבעיה הגדולה ביותר שלו היא שכל הקבוצות שהביאו אותו בנו עליו כשחקן מוביל, והוא ממש לא כזה.
כל עוד הוא מגיע בחינם לי אין בעיה עם זה.. תמיד יהיה לו ביקוש במידה ויהיה חלש ונצטרך לשחרר.
לא יודע מה הסיפור עכשיו אבל בתחילת העונה הציעו לו חוזה יפה בערך אותו שכר כמו בהפועל תל אביב ומתוך הכרות אישית איתו ועם אבא שלו הוא לא בא כי ידע שלא ייראה הרבה דשא
תגיד אתה אמיתי?hb7 כתב: מתאים לנו לחסוך את המשכורת של בוזגלו פלוס המענקים עד סוף השנה ולתת לחן לסתום לנו חורים ולבדוק איך הוא משתלב אצלנו ומה יתרום ב20 דקות,אולי בכר יצליח לסדר לו את הראש והוא יהיה לא פחות טוב מבוזגלו
למה צריך להחליש את עצמך במאבק האליפות בשביל לחסוך 50-100 אלף דולר?
ואין שום חור שצריך לסתום. רק חסרי מושג משחררים את בוזגלו בינואר.
וכמובן שלא התייחסת לכך שבוזגלו ועזרא לא משחקים באותה עמדה בכלל. העיקר להמשיך לשחק משחקי מנג'ר.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 10 ינואר 2017, 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שעזרא שחקן טוב שעדיין לא הגיע לתקרת הזכוכית שלו.
אני חושב שהיום הוא בא ללא עלות ויהיה מוכן להתפשר על חוזה סביר אחרי הטראומה בהפועל...
מאמין ברומנטיקה של הבן ששב הביתה... סגירת מעגל מול התקופה שכולם רצו רק לברוח מבש.
אני חושב שהיום הוא בא ללא עלות ויהיה מוכן להתפשר על חוזה סביר אחרי הטראומה בהפועל...
מאמין ברומנטיקה של הבן ששב הביתה... סגירת מעגל מול התקופה שכולם רצו רק לברוח מבש.
זה לא שהביאו אותו כשחקן מוביל, זה הסגנון שלו שהופך את ה"ניראות" שלו לכזה. הוא פשוטהפועלעולה כתב:עד סוף העונה הוא יכול להיות בסדר כסותם חורים עד שאצילי יתפנה.
לא יודע לשחרר כדור בהתקפה, לא יודע לבוא לידי ביטוי כחלק מקבוצה. יש לנו כבר את אוחנה על תקן החן עזרא
שבכר ינסה לממש את הפוטנציאל שלו. לא צריך עוד אחד.
- ForeverRed
בגילך המופלג הרומנטיקה עדיין משפיעה עליך?MikiRed כתב:אני חושב שעזרא שחקן טוב שעדיין לא הגיע לתקרת הזכוכית שלו.
אני מכיר אותו מגיל שמונה בערך, תאמין לי, הוא באותה רמה בערך מאותו גיל, הוא לא ישתפר יותר. הוא השחקן הכי כשרוני שלי יצא לראות אבל כל מה שיש לו עכשיו היה לו תמיד, לא פחות ולא יותר.MikiRed כתב:אני חושב שעזרא שחקן טוב שעדיין לא הגיע לתקרת הזכוכית שלו.
אני לא חושב שהוא מתאים ואני חושב שלב"ש הוא לא ירצה להגיע בכל מקרה.
- ForeverRed
זאת גם אחת הבעיות שלי עם אוחנה (מבלי להשוות ביניהם).avivgolan כתב:
אני מכיר אותו מגיל שמונה בערך, תאמין לי, הוא באותה רמה בערך מאותו גיל, הוא לא ישתפר יותר. הוא השחקן הכי כשרוני שלי יצא לראות אבל כל מה שיש לו עכשיו היה לו תמיד, לא פחות ולא יותר.
אני לא חושב שהוא מתאים ואני חושב שלב"ש הוא לא ירצה להגיע בכל מקרה.
תן לאוחנה קרדיט, הוא בן 21, זה לא הזמן לשפוט.ForeverRed כתב: זאת גם אחת הבעיות שלי עם אוחנה (מבלי להשוות ביניהם).
עזרא בן 28.
- ForeverRed
נותן לו המון קרדיט, מאוד מאופק בביקורת, ובכל זאת גם אצלו אין ממש גרף שיפור בשנים האחרונות.avivgolan כתב:
תן לאוחנה קרדיט, הוא בן 21, זה לא הזמן לשפוט.
עזרא בן 28.
יש לו את הזמן להוכיח אחרת.
ליותר מדי שחקנים צריכים 'לסדר את הראש'.
זה בגלל חומר אנושי ירוד או מאמנים חסרי מושג?
כנראה 70-30 למאמנים חסרי מושג.
זה בגלל חומר אנושי ירוד או מאמנים חסרי מושג?
כנראה 70-30 למאמנים חסרי מושג.
בנאדו שהראש שלו תקוע בעננים לא הצליח להסביר לו איך מרימים את הראש.
וגם מוריניו לא יצליח ללמד את חן עזרא לעצור ולחשוב.
וגם מוריניו לא יצליח ללמד את חן עזרא לעצור ולחשוב.
אולי בכר יצליח, שחקן עם המון פוטנציאל.
כפי שזה נראה בוזגלו יעזוב, ואחרי אצילי זה מחליף די ראוי לאגף
כפי שזה נראה בוזגלו יעזוב, ואחרי אצילי זה מחליף די ראוי לאגף