כנס לפייסבוק שלואסי, דגים כתב:אלקרנאווי... מת לראות אותו

כנס לפייסבוק שלואסי, דגים כתב:אלקרנאווי... מת לראות אותו
יש הרבה ברהט. קפוץ לביקור ותוכל לבחור.אסי, דגים כתב:אלקרנאווי... מת לראות אותו
האמת? מפתיע.delta7 כתב:עפ"י וואלה ספורט זהו ההרכב הצפוי:
לבקוביץ'
בן ביטון, טהא, צדק, תורג'מן
דן ביטון, גורדנה, אוגו, חביביאן, סספורטס
ארביטמן
הרכב מובן לאור הנסיבות, אך מאכזב למדי. יוצא מוקדם מהעבודה, נוסע לטדי, קונה כרטיס, חוזר באמצע הלילה - כל זה בכיף בשביל לראות את מליקסון, נוואקמה ושות', לא בשביל חביביאן וסספורטס, אבל לצערי "המחלה" חזקה ממני.
אם זה ההרכב הפותח אז נראה לי שהגומלין יהיה לפרוטוקול...delta7 כתב:עפ"י וואלה ספורט זהו ההרכב הצפוי:
לבקוביץ'
ארביטמן
הרכב מובן לאור הנסיבות, אך מאכזב למדי. יוצא מוקדם מהעבודה, נוסע לטדי, קונה כרטיס, חוזר באמצע הלילה - כל זה בכיף בשביל לראות את מליקסון, נוואקמה ושות', אבל בשביל חביביאן ועוד בגביע הטוטו? סספורטס? למרות האמור, לצערי "המחלה" חזקה ממני.
הרכב מצוין. הייתי ניתן גם לאוגו לנוח ומשחק עם אלקרנואי ליד ארבייטמן.delta7 כתב:עפ"י וואלה ספורט זהו ההרכב הצפוי:
לבקוביץ'
ארביטמן
הרכב מובן לאור הנסיבות, אך מאכזב למדי. יוצא מוקדם מהעבודה, נוסע לטדי, קונה כרטיס, חוזר באמצע הלילה - כל זה בכיף בשביל לראות את מליקסון, נוואקמה ושות', אבל בשביל חביביאן ועוד בגביע הטוטו? סספורטס? למרות האמור, לצערי "המחלה" חזקה ממני.
זה כנראה החילוף של המחצית...Sir Alex Ferguson כתב: הרכב מצוין. הייתי ניתן גם לאוגו לנוח ומשחק עם אלקרנואי ליד ארבייטמן.
בלי אוגו זאת תהיה תבוסה, אם כל הכבוד לחביביאן ולרועי גורדנה שניהם לא יכולים להחזיק מרכז שדה לבד, את אוגו עדיף להשאיר על המגרש עד הסוף.Sir Alex Ferguson כתב: הרכב מצוין. הייתי ניתן גם לאוגו לנוח ומשחק עם אלקרנואי ליד ארבייטמן.