Totti כתב:לא יודע, בכל פעם שאתה מעלה את האשכולות האלו יש לי חשק להקיא(לא בגללם כמובן).
אתה מתעקש להזכיר דברים שאני מאוד אשמח לשכוח
עוד מילה ואני מעלה את התקציר מרודה

Totti כתב:לא יודע, בכל פעם שאתה מעלה את האשכולות האלו יש לי חשק להקיא(לא בגללם כמובן).
אתה מתעקש להזכיר דברים שאני מאוד אשמח לשכוח
אורי אדום בנשמה כתב:
עוד מילה ואני מעלה את התקציר מרודה![]()
אוהד הצלחות כתב:לי זכור משחק משנת 1985 כמדומני, בו ניצחנו בוסרמיל 3:0. באותה שבת התארח אצלי חבר אוהד הפועל חיפה, שישב איתי בשער 5 (מסכן!). זכור לי שהשוער שלהם אז היה גיורא אנטמן, והיה להם שחקן כנף מהיר מאד, שלומי משהו.
Totti כתב:יחסמו אותך
אורי אדום בנשמה כתב:
אתה מתבלבל בשנה.
בין השנים 81-92 הפועל חיפה היו בארצית.
https://www.hapoel-haifa.com/main:history" onclick="window.open(this.href);return false;אוהד הצלחות כתב:
אכזבת הפעם אורי. בשנה שבה מכבי חיפה לקחו לראשונה אליפות (83/84), הפועל חיפה סיימו ראשונים בליגה הארצית ועלו. אני מניח שאתה מסתמך על ויקיפדיה, שם זה לא מוזכר.
למיטב זכרוני המשחק הזה מעולם לא שודר בארץ. אני זוכר את היום הזה, אפילו לא היה שידור ברדיו, חיכינו לתוצאה הסופית ברדיו דרום.אורי אדום בנשמה כתב:
עוד מילה ואני מעלה את התקציר מרודה![]()
אמת , נראה לי שהיה חג באותו יום , זוכר שבבוקר דוד שלי אמר שהפסדנו 10 0 ולא האמנתי לו,זה שי !אסי, דגים כתב:
למיטב זכרוני המשחק הזה מעולם לא שודר בארץ. אני זוכר את היום הזה, אפילו לא היה שידור ברדיו, חיכינו לתוצאה הסופית ברדיו דרום.
זה שי ! כתב: אמת , נראה לי שהיה חג באותו יום , זוכר שבבוקר דוד שלי אמר שהפסדנו 10 0 ולא האמנתי לו,זה שי !
אסי, דגים כתב:
למיטב זכרוני המשחק הזה מעולם לא שודר בארץ. אני זוכר את היום הזה, אפילו לא היה שידור ברדיו, חיכינו לתוצאה הסופית ברדיו דרום.
כן... יש דברים שהתת מודע מנסה להדחיק ולהגן עליך. לא מאמין שלחצתי עליו עכשיו...אורי אדום בנשמה כתב:
ראש השנה.
פספסת את הלינק?
אורי אדום בנשמה כתב: עונת 2011/12, מחזור 7
ניצחון 0-2 בקרית אליעזר.
ניצחון ראשון העונה שקוטע רצף שלילי של 6 הפסדים רצופים מתחילת העונה, אבל הסיפור של המשחק מתרחש לאחר שריקת הסיום, עם ה"ויברח" של מאמן הקבוצה קלינגר שמודיע בשידור חי על התפטרותו.
זה מזכיר לי שכשהייתי ילד קיבלתי עבודה מהבית ספר לשאול את ההורים מה הם זוכרים מרצח רבין.Totti כתב:אם בנוסטלגיה עסקינן, אז משהו מצחיק מהשולחן שלנו בשבת בצהריים.
אמא שלי מספרת לכולן בהתרגשות/אכזבה שהשבוע היה יום הנישואין ה-28 של ההורים שלי.
אבא שלי בתגובה:
אחח אני לא אשכח את היום הזה, בדיוק היום לפני 28 שנה ברחתי מהשבת חתן לראות אותנו מנצחים 6:0 את יפו.