מכבי נתניה-הפועל ב״ש, ראשון 20:30, נתניה.
Re: מכבי נתניה-הפועל ב״ש, ראשון 20:30, נתניה.
ממה שהר החמיר את הפציעה? ישב לא טוב ביציע?
- The red one
הגביר יותר מדיי את קצב האימונים.
ההיעדרות של שהר היא מכה קשה עבורנו , בדיוק כמו שטוטי כתב שהר הוא שחקן שעובד על המגרש ובאמת יכול לשנות מהספסל כשלא הולך והמשחק תקוע .
עד עכשיו העוצמה ההתקפית של ההרכב הראשון שלנו הצליחה להתגבר על ביתר והגועל וצפוי שיהיו משחקים שנצטרך דם רענן מהספסל שיוכל להכריע .
כרגע לא נראה ששלומי או גורדנה יכולים לספק את זה עבורנו ולכן ההעדרויות של שהר ובוזי באמת מעיקות.
עד עכשיו העוצמה ההתקפית של ההרכב הראשון שלנו הצליחה להתגבר על ביתר והגועל וצפוי שיהיו משחקים שנצטרך דם רענן מהספסל שיוכל להכריע .
כרגע לא נראה ששלומי או גורדנה יכולים לספק את זה עבורנו ולכן ההעדרויות של שהר ובוזי באמת מעיקות.
אני רוצה להפתיע אתכם ולהגיד שלדעתי צפוי לנו משחק קשה מאוד
להערכתי יקח לנו מעל 3-4 דקות לשים את הראשון, ולא נסיים עם יותר מרביעייה
במחצית.
גם לאוהדי נתניה שקוראים פה, הייתי רוצה לסייע, מצורף לינק שיכול לעזור להם קצת לקראת ההתמודדות:
https://www.hiburimnamal.co.il/%D7%98%D ... %95%D7%AA/" onclick="window.open(this.href);return false;
במחצית.
גם לאוהדי נתניה שקוראים פה, הייתי רוצה לסייע, מצורף לינק שיכול לעזור להם קצת לקראת ההתמודדות:
https://www.hiburimnamal.co.il/%D7%98%D ... %95%D7%AA/" onclick="window.open(this.href);return false;
חחחחחחח טוב עכשיו אחרי שאתה הגבת אפשר להגיב ברצינות.ns75 כתב:אני רוצה להפתיע אתכם ולהגיד שלדעתי צפוי לנו משחק קשה מאוד
במחצית.
משחק שאמור להיות יותר קשה מהמשחק מול בייתר, ויהיה יותר דומה למשחק מול הפועל, נתניה אולי ינסו לשחק כדורגל אבל אני מאמין שאנחנו נשתלט על המשחק די מהר והם יעברו למגננה. ככל שנצליח לכבוש מוקדם יותר ככה נסתבך פחות ונגרום להם לצאת החוצה ולנסות לחזור למגרש ואז המשחק יהפוך להיות יותר קל עבורנו. הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לנו זה לספוג קודם, גם בגביע הטוטו השנה וגם במשחק בנתניה בשנה שעברה ספגנו ראשונים ופשוט לא היו לנו תשובות לאיך לחזור למשחק, צריכים לשחק באחריות בהגנה והקישור האחורי ולתת את הראשון כמה שיותר מהר, אחרי זה אני בתחזיות של ns75
משחק מהיר, בעיטות מרחוק, מצבים נייחים
חבל שלא בשבת
הייתה מגיעה כמות קהל מטורפת
הייתה מגיעה כמות קהל מטורפת
אחלה, שישחקו פתוח, זו תהיה תעודת הפטירה שלהם.Totti כתב: לא חושב אחי.
אולי אני נאיבי, אבל נתניה בבית משחקת פתוח
היתה רוח, היה רעש...yedidel כתב:ממה שהר החמיר את הפציעה? ישב לא טוב ביציע?
- The red one
המחירים בקופות - 50₪
בשפע (עוד לא הגיע) - 55₪
באינטרנט - 60₪
בשפע (עוד לא הגיע) - 55₪
באינטרנט - 60₪
אדום בלב בנשמהההה כתב:המחירים בקופות - 50₪
בשפע (עוד לא הגיע) - 55₪
באינטרנט - 60₪
כמה כרטיסים מוקצים לנו? יפתחו לנו גם את היציע התחתון או שנצטופף בעליון כמו סרדינים כמו שהיה מול רעננה?
ביקשתי אישור זמני הוא נתן לי.Totti כתב: התפקיד שייך למישהו ואתה חומד אותו.
- The red one
כרגע רק העליון מוקצה שלנו, שיש בו 4 אלף.ns75 כתב:
כמה כרטיסים מוקצים לנו? יפתחו לנו גם את היציע התחתון או שנצטופף בעליון כמו סרדינים כמו שהיה מול רעננה?
אם תהיה התנפלות על הכרטיסים במכירה מוקדמת אני מקווה שזה יגרום להנהלה לבקש שיפתחו גם את התחתון.
רוצים אותו בכתב אחינו. יש היררכיה קבועהRedHell כתב:
ביקשתי אישור זמני הוא נתן לי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא חושב שהם יעשו בונקר לגמרי כמו הפועל אתמול. הקהל של נתניה חם על דורה והם רוצים לראות כדורגל. לדעתי הם ישחקו בצורה דומה לאיך ששיחקו בטוטו נגדנו. הגנתי אבל מתפרצות מהירות של איילה, מרגוליס ואבידור המהירים.