פינה פסימית מחזור 4

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: פינה פסימית מחזור 4

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים, הקהל היה בסדר גמור. מן הסתם שאנשים בדקות כל כך קריטיות יהיו פחות עסוקים בעידוד. בדקות האלו היו גם שירים שפחות זורמים עם שאר הקהל, קורה. ומה יש למכבי?? הקהל הכי מסריח בליגה בפער.

אני דווקא כן מסכים איתך בנוגע לשירי שחקנים. כאילו, זה תמיד נחמד וכיף להתחיל ככה, אבל אפשר לקצץ חלק מהשירים או איכשהו לקצר את זה כי זה באמת מעייף לא מעט אנשים מהיציע.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יהיה בסדר, תוך עונה הארגון יחנך את הקהל הזה להפוך מקהל קונצרטים לכזה שנותן קונצרטים. מי שהיה בדרומי ולא עודד- תיחנקו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אביאל כתב: לא מסכים. הפועל בש מפסידה משחקים כאלה עוד בטקס הפתיחה.
הפסדנו, אביאל. הפסדנו וקיבלנו נקודה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בנתיים אנחנו יכולים להחליק. קצת צבירת הנקודות של קבוצות הליגה, חיץ ממכבי פ״ת, לא בשמיים
להפך.
עכשיו שמכבי עם הראש בצ'מפיונס ומאבדת נקודות זה הזמן לתת גז.
עם ניצחון היום ותיקו באדי אתה כבר ב+5 עליהם, בפועל אנחנו בשיוויון נקודות.

מצטרף בנוגע לדברים על מליקסון. מאוהב בו אבל הוא לא שחקן שלוקח אותך לאף מקום.
במשחק כזה גרוע של בוזגלו היה חייב לדרוש את הכדור יותר.
צריכים גם להגיד שהרבה פעמים שחקנים לא מבינים אותו ועושים תנועה באיחור גדול.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בוזגלו - חצי שעה אחרי סיום המשחק החלש שלו, במקום להעלות את אחד בפוסטים הלקקנים שלו, מעלה לי תמונה של השפתיים שלו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בוזגלו - חצי שעה אחרי סיום המשחק החלש שלו, במקום להעלות את אחד בפוסטים הלקקנים שלו, מעלה לי תמונה של השפתיים שלו.
עשה הצגה. נפל כאילו ירו בו.(וזה בסדר)

כל הזמן מחפש להיות בכותרות.
העונה הראשונה שלו פה הייתה אדירה! התאהבנו בו. אחרי העונה הזאת התחילו לדבר עליו כעל מס 2 לזהבי. מאז הוא מתעסק בליחצן את עצמו יותר מאשר בכדורגל, ורואים את הירידה ביכולת. שאיתן עזריה יקח אותו כפרוייקט ויסדר לו את הראש לפני שיהיה מאוחר.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אתם נופלים פה על שחקנים על ימין ועל שמאל

בסופו של דבר שיחקנו נגד קבוצה לא רעה בכלל שכל השחקנים שלה ללא יוצא מן הכלל התגוננו. אין יותר בונקר מזה. מחצית ראשונה היתה רעה כי האדום "שינה" את תוכנית המשחק שבכר חשב שלוי תכנן ולכן היא היתה גם גרועה מאוד, מחצית שניה הגענו למצבים ונכון שיש בכך הרבה פסימי אבל המשחק היה קשה מאוד נקודה.

הבעיות מסתכמות בכך שאין לנו חלוץ 9 למצבים כאלה ויותר חמור זה שאין אסטרטגיה להתמודד עם קבוצות שישחקו נגדנו בסגנון הזה. עם כל הכבוד לשליטה במרכז שדה צריך קודם לדעת להבקיע במצבים כאלה ואת זה כפי שהוכח בשנה שעברה ובמשחקי גביע הטוטו אנחנו עדיין לא מצליחים לעשות ועל זה צריך לתת את הדעת להבא אחרת אין טעם לדבר על אליפות בכלל

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ישבתי בדרומי וכל כמה דקות צעקו לי לשבת כי אני מסתיר להם, והקטע הוא שלא יכולית לשבת כי החבר׳ה מקדימה היו מסתירים לי.
פעם הבאה אני בא מוקדם ותופס את הכיסא שהכי למעלה, אין לי כוח לשטויות האלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מילא דגלים , מילא עידוד, אבל לשבת בדרומי? נו באמת.

אני משתגע מהאוהדים שלנו. אנשים אשכרה מנותקים!! פספסו את כל הפרסומים ברשתות החברתיות (ומוזר שלרוץ להתלונן על זה בפייסבוק הם ידעו מהר מאוד אמש) ואז חטפו שוק.

יש כאלה שמעמידים את המנוי למכירה, יש כאלה שטוענים שבפעם הבאה ״נראה מי ישב לי במקום״ ויש את אלה שמאיימים לתבוע את המועדון - שכמו שאמרתי בעבר, לא הבהיר את זה והוא חשוף לתביעות.

כל כך חבל שאנשים הורסים את הכיף, אדם אחד שבאמת ילך ויתבע יכול להרוס את הדרומי לעונה שלמה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

yakar כתב:מאוכזב מבכר.
תחילה עם הרכב חברתי שהכניס את ארביטמן כדי לרצות אותו. לא שווה הרכב בחיים.

דבר שני - ההוצאה של אוגו במחצית , היה הכי טוב אצלנו והיה מאוד חסר , לא היה מי שיעצור את המתפרצות שלהם. הייתי מוציא את ראדי שהיה חלש.
מסכים חלקית. אוגו אכן היה מהטובים וגם אני לא מבין למה ראדי לא יצא. לגבי ארביטמן- חייב להכניס אותו לעיניים, אנחנו יודעים מה יש לו ברגליים והוא חייב לחזור לעצמו. את זה עושים דרך משחקים!!! הטעות של בכר לטעמי היא בכך שכששיחק עם שני חלוצים הוא תיפקד אותם הפוך- ברדה זה שמקבל את הכדור עם הגב לשער(9) וארביטמן פורץ עם הפנים. לא ברור למה. דבר נוסף- אתם רואים שההרמות לא עוברות את השחקן הראשון, תנסו משהו אחר ראבק. היינו מאוד שבלוניים

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

כמה זמן בן שהר בחוץ?

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ופינת הסטטיסטיקה (איפה אתה אורי?), זאת כבר פעם רביעית בשש השנים האחרונות שלחיפה מורחק שחקן נגדנו. כל הפעמים נגמרו בתיקו.
בשני הנצחונות שלנו עליהם אגב, הם היו ב11 שחקנים כל המשחק.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

1. אני אתמול עמדתי בדרומי ולא במרכז הגוש ואף אחד לא ביקש ממני לשבת.
2. ממש לא נגמרו הימים של הצעיפים על הכיסאות
3. בהמלך העידוד בחימום משום מה כל היציע זז ימינה ולכן גם אני זזתי 3 כיסאות ימינה והבן אדם שהיה בסוף השורה התלונן שהגיע משש כדי לשמור מקום ועכשיו לחבר שלו החייל שבא מהצפון לא יהיה מקום, ואחד האנשים שזזו ימינה כמעט רב איתו מכות.
4.השירים בחימום באמת עייפו להמשך הערב אבל לדעתי הפיחות בעידוד גם קרה בגלל התסכול של האוהדים מהמשחק

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:ופינת הסטטיסטיקה (איפה אתה אורי?), זאת כבר פעם רביעית בשש השנים האחרונות שלחיפה מורחק שחקן נגדנו. כל הפעמים נגמרו בתיקו.
בשני הנצחונות שלנו עליהם אגב, הם היו ב11 שחקנים כל המשחק.

תיקון: בחמש השנים האחרונות, הפעם הראשונה היתה ב-10/11.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

קילר אחד בסגנון של זהבי, ואנחנו לוקחים אליפות בהליכה.
תמונה

שלח תגובה