פינה פסימית מחזור 4
Re: פינה פסימית מחזור 4
אני באמת לא מבין מה אתם רוצים, הקהל היה בסדר גמור. מן הסתם שאנשים בדקות כל כך קריטיות יהיו פחות עסוקים בעידוד. בדקות האלו היו גם שירים שפחות זורמים עם שאר הקהל, קורה. ומה יש למכבי?? הקהל הכי מסריח בליגה בפער.
אני דווקא כן מסכים איתך בנוגע לשירי שחקנים. כאילו, זה תמיד נחמד וכיף להתחיל ככה, אבל אפשר לקצץ חלק מהשירים או איכשהו לקצר את זה כי זה באמת מעייף לא מעט אנשים מהיציע.
אני דווקא כן מסכים איתך בנוגע לשירי שחקנים. כאילו, זה תמיד נחמד וכיף להתחיל ככה, אבל אפשר לקצץ חלק מהשירים או איכשהו לקצר את זה כי זה באמת מעייף לא מעט אנשים מהיציע.
יהיה בסדר, תוך עונה הארגון יחנך את הקהל הזה להפוך מקהל קונצרטים לכזה שנותן קונצרטים. מי שהיה בדרומי ולא עודד- תיחנקו
הפסדנו, אביאל. הפסדנו וקיבלנו נקודה.אביאל כתב: לא מסכים. הפועל בש מפסידה משחקים כאלה עוד בטקס הפתיחה.
להפך.אדום בלב בנשמהההה כתב:בנתיים אנחנו יכולים להחליק. קצת צבירת הנקודות של קבוצות הליגה, חיץ ממכבי פ״ת, לא בשמיים
עכשיו שמכבי עם הראש בצ'מפיונס ומאבדת נקודות זה הזמן לתת גז.
עם ניצחון היום ותיקו באדי אתה כבר ב+5 עליהם, בפועל אנחנו בשיוויון נקודות.
מצטרף בנוגע לדברים על מליקסון. מאוהב בו אבל הוא לא שחקן שלוקח אותך לאף מקום.
במשחק כזה גרוע של בוזגלו היה חייב לדרוש את הכדור יותר.
צריכים גם להגיד שהרבה פעמים שחקנים לא מבינים אותו ועושים תנועה באיחור גדול.
- The red one
בוזגלו - חצי שעה אחרי סיום המשחק החלש שלו, במקום להעלות את אחד בפוסטים הלקקנים שלו, מעלה לי תמונה של השפתיים שלו.
עשה הצגה. נפל כאילו ירו בו.(וזה בסדר)אדום בלב בנשמהההה כתב:בוזגלו - חצי שעה אחרי סיום המשחק החלש שלו, במקום להעלות את אחד בפוסטים הלקקנים שלו, מעלה לי תמונה של השפתיים שלו.
כל הזמן מחפש להיות בכותרות.
העונה הראשונה שלו פה הייתה אדירה! התאהבנו בו. אחרי העונה הזאת התחילו לדבר עליו כעל מס 2 לזהבי. מאז הוא מתעסק בליחצן את עצמו יותר מאשר בכדורגל, ורואים את הירידה ביכולת. שאיתן עזריה יקח אותו כפרוייקט ויסדר לו את הראש לפני שיהיה מאוחר.
אתם נופלים פה על שחקנים על ימין ועל שמאל
בסופו של דבר שיחקנו נגד קבוצה לא רעה בכלל שכל השחקנים שלה ללא יוצא מן הכלל התגוננו. אין יותר בונקר מזה. מחצית ראשונה היתה רעה כי האדום "שינה" את תוכנית המשחק שבכר חשב שלוי תכנן ולכן היא היתה גם גרועה מאוד, מחצית שניה הגענו למצבים ונכון שיש בכך הרבה פסימי אבל המשחק היה קשה מאוד נקודה.
הבעיות מסתכמות בכך שאין לנו חלוץ 9 למצבים כאלה ויותר חמור זה שאין אסטרטגיה להתמודד עם קבוצות שישחקו נגדנו בסגנון הזה. עם כל הכבוד לשליטה במרכז שדה צריך קודם לדעת להבקיע במצבים כאלה ואת זה כפי שהוכח בשנה שעברה ובמשחקי גביע הטוטו אנחנו עדיין לא מצליחים לעשות ועל זה צריך לתת את הדעת להבא אחרת אין טעם לדבר על אליפות בכלל
בסופו של דבר שיחקנו נגד קבוצה לא רעה בכלל שכל השחקנים שלה ללא יוצא מן הכלל התגוננו. אין יותר בונקר מזה. מחצית ראשונה היתה רעה כי האדום "שינה" את תוכנית המשחק שבכר חשב שלוי תכנן ולכן היא היתה גם גרועה מאוד, מחצית שניה הגענו למצבים ונכון שיש בכך הרבה פסימי אבל המשחק היה קשה מאוד נקודה.
הבעיות מסתכמות בכך שאין לנו חלוץ 9 למצבים כאלה ויותר חמור זה שאין אסטרטגיה להתמודד עם קבוצות שישחקו נגדנו בסגנון הזה. עם כל הכבוד לשליטה במרכז שדה צריך קודם לדעת להבקיע במצבים כאלה ואת זה כפי שהוכח בשנה שעברה ובמשחקי גביע הטוטו אנחנו עדיין לא מצליחים לעשות ועל זה צריך לתת את הדעת להבא אחרת אין טעם לדבר על אליפות בכלל
ישבתי בדרומי וכל כמה דקות צעקו לי לשבת כי אני מסתיר להם, והקטע הוא שלא יכולית לשבת כי החבר׳ה מקדימה היו מסתירים לי.
פעם הבאה אני בא מוקדם ותופס את הכיסא שהכי למעלה, אין לי כוח לשטויות האלו.
פעם הבאה אני בא מוקדם ותופס את הכיסא שהכי למעלה, אין לי כוח לשטויות האלו.
- The red one
מילא דגלים , מילא עידוד, אבל לשבת בדרומי? נו באמת.
אני משתגע מהאוהדים שלנו. אנשים אשכרה מנותקים!! פספסו את כל הפרסומים ברשתות החברתיות (ומוזר שלרוץ להתלונן על זה בפייסבוק הם ידעו מהר מאוד אמש) ואז חטפו שוק.
יש כאלה שמעמידים את המנוי למכירה, יש כאלה שטוענים שבפעם הבאה ״נראה מי ישב לי במקום״ ויש את אלה שמאיימים לתבוע את המועדון - שכמו שאמרתי בעבר, לא הבהיר את זה והוא חשוף לתביעות.
כל כך חבל שאנשים הורסים את הכיף, אדם אחד שבאמת ילך ויתבע יכול להרוס את הדרומי לעונה שלמה.
אני משתגע מהאוהדים שלנו. אנשים אשכרה מנותקים!! פספסו את כל הפרסומים ברשתות החברתיות (ומוזר שלרוץ להתלונן על זה בפייסבוק הם ידעו מהר מאוד אמש) ואז חטפו שוק.
יש כאלה שמעמידים את המנוי למכירה, יש כאלה שטוענים שבפעם הבאה ״נראה מי ישב לי במקום״ ויש את אלה שמאיימים לתבוע את המועדון - שכמו שאמרתי בעבר, לא הבהיר את זה והוא חשוף לתביעות.
כל כך חבל שאנשים הורסים את הכיף, אדם אחד שבאמת ילך ויתבע יכול להרוס את הדרומי לעונה שלמה.
מסכים חלקית. אוגו אכן היה מהטובים וגם אני לא מבין למה ראדי לא יצא. לגבי ארביטמן- חייב להכניס אותו לעיניים, אנחנו יודעים מה יש לו ברגליים והוא חייב לחזור לעצמו. את זה עושים דרך משחקים!!! הטעות של בכר לטעמי היא בכך שכששיחק עם שני חלוצים הוא תיפקד אותם הפוך- ברדה זה שמקבל את הכדור עם הגב לשער(9) וארביטמן פורץ עם הפנים. לא ברור למה. דבר נוסף- אתם רואים שההרמות לא עוברות את השחקן הראשון, תנסו משהו אחר ראבק. היינו מאוד שבלונייםyakar כתב:מאוכזב מבכר.
תחילה עם הרכב חברתי שהכניס את ארביטמן כדי לרצות אותו. לא שווה הרכב בחיים.
דבר שני - ההוצאה של אוגו במחצית , היה הכי טוב אצלנו והיה מאוד חסר , לא היה מי שיעצור את המתפרצות שלהם. הייתי מוציא את ראדי שהיה חלש.
כמה זמן בן שהר בחוץ?
ופינת הסטטיסטיקה (איפה אתה אורי?), זאת כבר פעם רביעית בשש השנים האחרונות שלחיפה מורחק שחקן נגדנו. כל הפעמים נגמרו בתיקו.
בשני הנצחונות שלנו עליהם אגב, הם היו ב11 שחקנים כל המשחק.
- red and white
- Title: Almog
1. אני אתמול עמדתי בדרומי ולא במרכז הגוש ואף אחד לא ביקש ממני לשבת.
2. ממש לא נגמרו הימים של הצעיפים על הכיסאות
3. בהמלך העידוד בחימום משום מה כל היציע זז ימינה ולכן גם אני זזתי 3 כיסאות ימינה והבן אדם שהיה בסוף השורה התלונן שהגיע משש כדי לשמור מקום ועכשיו לחבר שלו החייל שבא מהצפון לא יהיה מקום, ואחד האנשים שזזו ימינה כמעט רב איתו מכות.
4.השירים בחימום באמת עייפו להמשך הערב אבל לדעתי הפיחות בעידוד גם קרה בגלל התסכול של האוהדים מהמשחק
2. ממש לא נגמרו הימים של הצעיפים על הכיסאות
3. בהמלך העידוד בחימום משום מה כל היציע זז ימינה ולכן גם אני זזתי 3 כיסאות ימינה והבן אדם שהיה בסוף השורה התלונן שהגיע משש כדי לשמור מקום ועכשיו לחבר שלו החייל שבא מהצפון לא יהיה מקום, ואחד האנשים שזזו ימינה כמעט רב איתו מכות.
4.השירים בחימום באמת עייפו להמשך הערב אבל לדעתי הפיחות בעידוד גם קרה בגלל התסכול של האוהדים מהמשחק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:ופינת הסטטיסטיקה (איפה אתה אורי?), זאת כבר פעם רביעית בשש השנים האחרונות שלחיפה מורחק שחקן נגדנו. כל הפעמים נגמרו בתיקו.
תיקון: בחמש השנים האחרונות, הפעם הראשונה היתה ב-10/11.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
קילר אחד בסגנון של זהבי, ואנחנו לוקחים אליפות בהליכה.