סוף כל סוף משחק עונה אמיתי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: סוף כל סוף משחק עונה אמיתי !

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב:אפשר פה להמשיך ולאונן על הכדורגל שלנו אתמול,אבל בשורה התחתונה יצאנו בלי כלום מול קבוצה שבוא נגיד עברה בסוף השבוע כזאת מהפכה שאם זה היה קורה אצלנו אין לי ספק שהיינו מתפרקים לחתיכות.
מדברים כאן על שנים עברו שמכבי הפסידו כאן והיו טובים יותר ועכשיו לצורך העניין תורנו.
אז זהו שממש לא,כי בניגוד אליהם סף השבירה שלנו הוא כמו של ילד בן שנתיים שהחבאת לו את המוצץ.
הם שידרו ומשדרים המון עוצמה ובטחון ביכולת שלהם.
אפשר לקרוא לזה שחצנות,מכביזם וכו וכו,בסוף זו מנטליות שרק עם הישגים מוכחים מגיעים אליה ואולי דווקא בש צריכה לקחת דוגמא ממכבי,איך הופכים מהבדיחה העשירה של הליגה שקורסת ומפסידה ברגעי הכרעה,לקבוצה דורסנית,מאיימת שבטוחה כל כך בעצמה.
אז לפני שיוצאים כאן בחגיגות על שליטה בכדור ואחוזים שבמקרה הטוב הולכים לפח אחרי המשחק,אולי כדאי שנגדל אופי וננצח מתי שאנחנו צריכים לנצח,גם אם ליריבה קוראים מכבי ת"א או מכבי זהבי תא.
על איזה סף שבירה אתה מדבר???
עד דקה 94 ישבנו להם על השער.
מתי זה קרה פעם אחרונה תזכיר לי?

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אתמול הייתה רק קבוצה אחת על המגרש.
זה נראה כאילו אנחנו מכבי והם רעננה.
החיסורים שלהם והעייפות לא רלוונטים, בגלל זה הם בונים כל שנה סגל ב 100 מיליון ויותר.
מתפתחת לנו פה קבוצה מפחידה שעם קצת ליטוש וקילומטרז' אנחנו נחלק שלישיות כל שבועיים.
למרות ההפסד אתמול זה היה עוד צעד בדרך שלנו להיות "אחת מהגדולות" ולא רק בקהל אלה גם בתארים.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

simply-red כתב:אתמול הייתה רק קבוצה אחת על המגרש.
זה נראה כאילו אנחנו מכבי והם רעננה.
החיסורים שלהם והעייפות לא רלוונטים, בגלל זה הם בונים כל שנה סגל ב 100 מיליון ויותר.
מתפתחת לנו פה קבוצה מפחידה שעם קצת ליטוש וקילומטרז' אנחנו נחלק שלישיות כל שבועיים.
למרות ההפסד אתמול זה היה עוד צעד בדרך שלנו להיות "אחת מהגדולות" ולא רק בקהל אלה גם בתארים.
ועוד איך רלוונטית מיכה ומיטרוביץ פלוס אופוריה ומשחק קשה מאוד מול באזל ועם כל זה הפסדת
תראה את ההתקפות שלהם הרבה יותר מסוכנות משלנו.

אני לא בא להמעיט מהיכולת והקבוצה שלנו אפשר להיות בהחלט מרוצה אבל בשביל אליפות צריך יותר וצריך שהם יהיו פחות

לא יודע מה איתכם אני פסימי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מזה משנה מי שיחק אצלם ומי לא?!
מלבד זהבי, לכל שחקן שם יש מחליף לא פחות טוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

לא מסכים בכלל טוטי

מי בספסל שם ברמה של מיכה איגייבור ונכון שמיטרוביץ לא כוכב אבל יש לו המון בישולים טובים.

כשהם יאבדו נקודות אז אהיה אופטימי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

adomi כתב:לא מסכים בכלל טוטי

מי בספסל שם ברמה של מיכה איגייבור ונכון שמיטרוביץ לא כוכב אבל יש לו המון בישולים טובים.

כשהם יאבדו נקודות אז אהיה אופטימי
שוב, מלבד זהבי כולם פלוס מינוס באותה רמה- כולם פועלים שלח.
אז אייגבור עם טיפה פלוס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ginger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי ginger »

מכבי קבוצה טובה וממושמעת, מולה עומדת העונה קבוצה רעבה טובה ומוכשרת והם יאבדו העונה נקודות בלא מעט משחקים, באר שבע רעבה וזה יבוא לידי ביטוי בסיבוב הבא.
האצטדיון החדש והדיבורים על הרכש של ב״ש ייצרו אצל הקטנות והגדולות הרתעה והתוצאות יגיעו.
אני אופטימי ומחכה לפלייאוף בקוצר רוח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ginger כתב:מכבי קבוצה טובה וממושמעת, מולה עומדת העונה קבוצה רעבה טובה ומוכשרת והם יאבדו העונה נקודות בלא מעט משחקים, באר שבע רעבה וזה יבוא לידי ביטוי בסיבוב הבא.
האצטדיון החדש והדיבורים על הרכש של ב״ש ייצרו אצל הקטנות והגדולות הרתעה והתוצאות יגיעו.
פלייאוף? לאן רצת אחי שתהיה בריא בוא קודם נעבור את רעננה עם 3 נקודות

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

ginger כתב:מכבי קבוצה טובה וממושמעת, מולה עומדת העונה קבוצה רעבה טובה ומוכשרת והם יאבדו העונה נקודות בלא מעט משחקים, באר שבע רעבה וזה יבוא לידי ביטוי בסיבוב הבא.
אני מחכה למשחק ההכתרה אבל בינתיים גם משחק מול רעננה יספיק

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

adomi כתב:
ועוד איך רלוונטית מיכה ומיטרוביץ פלוס אופוריה ומשחק קשה מאוד מול באזל ועם כל זה הפסדת
תראה את ההתקפות שלהם הרבה יותר מסוכנות משלנו.

אני לא בא להמעיט מהיכולת והקבוצה שלנו אפשר להיות בהחלט מרוצה אבל בשביל אליפות צריך יותר וצריך שהם יהיו פחות

לא יודע מה איתכם אני פסימי
תסתכל על ההרכב של מכבי אתמול ותגיד לי בשיא הכנות את מי היית לוקח אלינו להרכב?
התשובה תראה לך שהסכל שלהם כל כך עמוק שכמעט וכל שחקן אצלם יכול לפתוח בהרכב שלנו. אם זה אלברמן וריקן, טל בן חיים וטיבי, בן חיים החלוץ ובן בסט ואפילו דסה ושפונגין. מה עם ורמוט ויצחקי? אתה מבין ששיחקנו אתמול מול קבוצה שלא משנה מי בהרכב הם רמה מעל הליגה מלבד.. מאיתנו!
אז מיכה ומיטרוביץ לא שיחקו, לא זוכר כל כך בשנים שעברו מדהו יוצא דופן כשכן שיחקו נגדנו. לגבי ההתקפות המסוכנות שלהם, אני זוכר מלבד הגול, בעיטה לקורה של בן בסט אחרי הרחקה נוראית של אוגו ומתפרצת אחת שבסופה זהבי העמיד את וורמוט מול שוער. אתה קולט?! מכבי הגדולה הגיעה מולנו לשלושה מצבים שאחד מהם אחרי הרחקה אומללה שלנו ואחד במתפרצת.., לא אחרי הנעת כדור מרגל לרגל, ולא מלחץ שלהם על ההגנה שלנו. זו מכבי של אתמול ששיחקה סגור ובנתה על מתפרצות, הייתי אומר שהמלפפון קם על הגנן וזה רק משום שאנחנו גרמנו להם להיראות ככה ולא משום תירוץ של אופוריה עייפות או סגל חסר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

simply-red כתב: תסתכל על ההרכב של מכבי אתמול ותגיד לי בשיא הכנות את מי היית לוקח אלינו להרכב?
4 שחקנים בלחץ.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: 4 שחקנים בלחץ.
אוקיי אז לי לא היה אכפת לשחק ממי שפתח שם אתמול עם:
בן חיים הבלם, ריקן, זהבי, אלברמן ובן חיים הטיפש (הייתי אומר גם השוער אבל זה לא רציני כי ראינו אותו משחק אחד)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

simply-red כתב: תסתכל על ההרכב של מכבי אתמול ותגיד לי בשיא הכנות את מי היית לוקח אלינו להרכב?
התשובה תראה לך שהסכל שלהם כל כך עמוק שכמעט וכל שחקן אצלם יכול לפתוח בהרכב שלנו. אם זה אלברמן וריקן, טל בן חיים וטיבי, בן חיים החלוץ ובן בסט ואפילו דסה ושפונגין. מה עם ורמוט ויצחקי? אתה מבין ששיחקנו אתמול מול קבוצה שלא משנה מי בהרכב הם רמה מעל הליגה מלבד.. מאיתנו!
אז מיכה ומיטרוביץ לא שיחקו, לא זוכר כל כך בשנים שעברו מדהו יוצא דופן כשכן שיחקו נגדנו. לגבי ההתקפות המסוכנות שלהם, אני זוכר מלבד הגול, בעיטה לקורה של בן בסט אחרי הרחקה נוראית של אוגו ומתפרצת אחת שבסופה זהבי העמיד את וורמוט מול שוער. אתה קולט?! מכבי הגדולה הגיעה מולנו לשלושה מצבים שאחד מהם אחרי הרחקה אומללה שלנו ואחד במתפרצת.., לא אחרי הנעת כדור מרגל לרגל, ולא מלחץ שלהם על ההגנה שלנו. זו מכבי של אתמול ששיחקה סגור ובנתה על מתפרצות, הייתי אומר שהמלפפון קם על הגנן וזה רק משום שאנחנו גרמנו להם להיראות ככה ולא משום תירוץ של אופוריה עייפות או סגל חסר.
למען האמת חוץ מטב"ח הבלם, אלברמן, ראיקוביץ וזהבי לא הייתי לוקח אף שחקן מהם שדיחק אתמול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: אוקיי אז לי לא היה אכפת לשחק ממי שפתח שם אתמול עם:
בן חיים הבלם, ריקן, זהבי, אלברמן ובן חיים הטיפש (הייתי אומר גם השוער אבל זה לא רציני כי ראינו אותו משחק אחד)
היית מחליף את מליקסון בטב"ז?
את בוזגלו בריקן?
את אוגו באלברמן?

אני לא הייתי כל כך ממהר..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: היית מחליף את מליקסון בטב"ז?
את בוזגלו בריקן?
את אוגו באלברמן?

אני לא הייתי כל כך ממהר..
לא אמרתי במי אבל אלו שחקנים שכל אחד מהם יכול להיות בהרכב שלי

שלח תגובה