מאור קשקשת בוזגלו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: מאור קשקשת בוזגלו
הייתי רוצה לראות אותו מחליף אגפים במהלך המשחק כמו בעונות הקודמות עם אלישע או לפחות להעביר אותו לשמאל, מימין הוא לא יכול לאיים על השער ולעשות באמת את הקסם שלו...
- ForeverRed
בזה אתה צודק.YallaHapoel כתב:הייתי רוצה לראות אותו מחליף אגפים במהלך המשחק כמו בעונות הקודמות עם אלישע או לפחות להעביר אותו לשמאל, מימין הוא לא יכול לאיים על השער ולעשות באמת את הקסם שלו...
מאור לא הסתדר אתמול עם שפונגין והיה מקום לחילופי מקומות עם מליקסון במחצית הראשונה.
- red and white
- Title: Almog
הוא החליף מקום עם מליקסון בעשר הדקות הראשונות של המחצית השנייהForeverRed כתב: בזה אתה צודק.
מאור לא הסתדר אתמול עם שפונגין והיה מקום לחילופי מקומות עם מליקסון במחצית הראשונה.
הבעיה של בוזגלו זה אך ורק בראש..
הוא חייב להכנס כבר לשיטה, הוא חייב להניע את הכדור, ולהפסיק עם ה2,3 דריבלים שמפילים אותו על הרצפה.
הפיזיות שלו לא מאפשרת לו לרוץ עם הכדור כלכך הרבה במשחק, במיוחד מול קבוצות מול מכבי.
אם הוא יכניס את זה לעצמו לראש, זה יהפוך אותו ליעיל ולא לשחקן שמאבד כדורים במקומות קריטים. והוא יבין את זה, רק אם הוא יהיה חילוף ראשון, או משחק או שניים על הספסל.
הוא חייב להכנס כבר לשיטה, הוא חייב להניע את הכדור, ולהפסיק עם ה2,3 דריבלים שמפילים אותו על הרצפה.
הפיזיות שלו לא מאפשרת לו לרוץ עם הכדור כלכך הרבה במשחק, במיוחד מול קבוצות מול מכבי.
אם הוא יכניס את זה לעצמו לראש, זה יהפוך אותו ליעיל ולא לשחקן שמאבד כדורים במקומות קריטים. והוא יבין את זה, רק אם הוא יהיה חילוף ראשון, או משחק או שניים על הספסל.
אפשר לגרום לו להבין בהכוונה נכונה, בתמיכה ולהוריד את העומס מהכתפיים בצד המנטלי.zivmay כתב:הבעיה של בוזגלו זה אך ורק בראש..
לא חייב להיות בספסל כדי להבין דברים.
אני מעדיף אותו פרווה עכשיו ולהרוויח אותו בעתיד מאשר לגמור אותו מעכשיו.
- ForeverRed
בגלל זה כתבתי "במחצית הראשונה".red and white כתב: הוא החליף מקום עם מליקסון בעשר הדקות הראשונות של המחצית השנייה
אלדר, אני איתך.
שכחתם שפעם אחרונה שבוזגלו ירד לספסל לשני משחקים ולא פתח חזר בגדול אלינו .
פשוט צריך ומותר לזעזע גם אותו . לא בושה .
- ForeverRed
דוגמה לא נכונה.הראל כתב:שכחתם שפעם אחרונה שבוזגלו ירד לספסל לשני משחקים ולא פתח חזר בגדול אלינו .
המעמד שלו שונה לחלוטין היום.
באר שבעי באדום, למרות שאני חושב שאתה זיין שכל אחד גדול שמופיע רק להתלונן (במחילה ממך) פה אני מסכים. האגואיזם שבלט אתמול ממנו, האיבודים, הפעולות המסובכות שניסה לעשות במקום להוציא פסים בטוחים ופשוטים ובעיקר ההחמצה לשער ריק (היי אם אתה כבר עושה לשוער של מכבי תרגיל מסריח תדאג לפחות שיצליח).
פה יש לי ביקורת גם לבכר שבמקום להעיף אותו החוצה במחצית השאיר אותו 90 דקות על המגרש
פה יש לי ביקורת גם לבכר שבמקום להעיף אותו החוצה במחצית השאיר אותו 90 דקות על המגרש
- ForeverRed
אתה לא מוותר כל כך מהר על שחקן ההכרעה החשוב ביותר שלך.dor69 כתב:באר שבעי באדום, למרות שאני חושב שאתה זיין שכל אחד גדול שמופיע רק להתלונן (במחילה ממך) פה אני מסכים. האגואיזם שבלט אתמול ממנו, האיבודים, הפעולות המסובכות שניסה לעשות במקום להוציא פסים בטוחים ופשוטים ובעיקר ההחמצה לשער ריק (היי אם אתה כבר עושה לשוער של מכבי תרגיל מסריח תדאג לפחות שיצליח).
בעשר הדקות האחרונות הוא שם 3 כדורים לשחקני ההתקפה שלנו על הראש והרגליים בתוך הרחבה שהיו חייבים להיגמר ברשת.
ואת זה אומר לך אחד המבקרים הגדולים ביותר שלו אתמול.
הוא מפריע לסדר של המשחק ואת זה אני אומר לך מהסתכלות עליו כל המשחק אתמול, גם הנייחים שלו ממש לא וואו כמו לפני שנתיים אלא סבירים+ ולא יותר.ForeverRed כתב: אתה לא מוותר כל כך מהר על שחקן ההכרעה החשוב ביותר שלך.
בעשר הדקות האחרונות הוא שם 3 כדורים לשחקני ההתקפה שלנו על הראש והרגליים בתוך הרחבה שהיו חייבים להיגמר ברשת.
ואת זה אומר לך אחד המבקרים הגדולים ביותר שלו אתמול.
- ForeverRed
לא סותר את מה שאמרתי.dor69 כתב: הוא מפריע לסדר של המשחק ואת זה אני אומר לך מהסתכלות עליו כל המשחק אתמול, גם הנייחים שלו ממש לא וואו כמו לפני שנתיים אלא סבירים+ ולא יותר.
בדקות מסוימות הוא ממש הזיק לקבוצה.
אפשר לבקר את בוזגלו וגם צריך, אבל עצוב לראות כמה קצר הזכרון של האנשים.
מבחינה מקצועית שתי עונות של מקום 2 ו-3 חתומות על שמו, קצת ריספקט.
ועזבו שתי עונות, לפני שבוע בישל שער ניצחון בק"ש.
מעבר לכך, נדמה שכולם נסחפים עם הסיסמאות של "לא מגיע למשחקים גדולים" ואתמול
אחרי המחצית הראשונה שחטו אותו וכבר הגיעו למחצית השנייה בלי לתת לו שום אפשרות לתקן.
ואני חושב שבחצי שעה האחרונה הוא היה מצוין, 4-5 קרנות שלו עשו בלאגן ברחבה ועם רגל
מסיימת פשוטה הוא בכיף היה יכול לסיים עם 2 בישולים וכולם היו מדברים אחרת. גם בתוספת
זמן הוא שם כדור גדול לברדה שפיספס.
מבחינה מקצועית שתי עונות של מקום 2 ו-3 חתומות על שמו, קצת ריספקט.
ועזבו שתי עונות, לפני שבוע בישל שער ניצחון בק"ש.
מעבר לכך, נדמה שכולם נסחפים עם הסיסמאות של "לא מגיע למשחקים גדולים" ואתמול
אחרי המחצית הראשונה שחטו אותו וכבר הגיעו למחצית השנייה בלי לתת לו שום אפשרות לתקן.
ואני חושב שבחצי שעה האחרונה הוא היה מצוין, 4-5 קרנות שלו עשו בלאגן ברחבה ועם רגל
מסיימת פשוטה הוא בכיף היה יכול לסיים עם 2 בישולים וכולם היו מדברים אחרת. גם בתוספת
זמן הוא שם כדור גדול לברדה שפיספס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בוזגלו פתח חלש את העונה וכניראה גם עדין לא מופיע לגמרי למשחקים גדולים.
לאור האיכויות שיש לו הייתי מציע דווקא להמשיך לפתוח איתו ולהמשיך לתת לו ביטחון.
בסוף הוא יחזור לעצמו ומבחינת מספרים אין לו במה תחליף.
לאור האיכויות שיש לו הייתי מציע דווקא להמשיך לפתוח איתו ולהמשיך לתת לו ביטחון.
בסוף הוא יחזור לעצמו ומבחינת מספרים אין לו במה תחליף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם כשהוא חלש הוא עדיין מנפק כדור אחד גדול לגול.
מת על מליקסון, כמה כיף שחזר, אבל תכליתית הלוואי והיה כמו בוזגלו. וזה בעיקר מראה כמה בוזגלו גדול.
מת על מליקסון, כמה כיף שחזר, אבל תכליתית הלוואי והיה כמו בוזגלו. וזה בעיקר מראה כמה בוזגלו גדול.