וסרמילה UltraSouth VS?
- ForeverRed
Re: וסרמילה UltraSouth VS?
וסרמיליה כמעט מיום הקמתם חתרו ליעד מאוד מאוד ברור.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את התמונה המלאה.
חבל שאנשים מנצלים את מעט הכוח שלהם בצורה כל כך עקומה.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את התמונה המלאה.
חבל שאנשים מנצלים את מעט הכוח שלהם בצורה כל כך עקומה.
שני הצדדים לא בסדר.
חבל שכולם עם האגו הזה במקום להתקפל קצת לטובת האוהדים ולהתאחד
האגו קיים רק בצד אחד.הראל כתב:שני הצדדים לא בסדר.
לא פעם ראשונה שיש טענות כאלה כלפי וסרמיליה. היה להם עימות גם עם אדום מהדרום וגם עם העמוד של איצטדיון טרנר.
הם לא מסוגלים לעבוד בשיתוף פעולה. הם יעשו משהו רק אם הקרדיט הוא להם ורק אם יצא להם מזה משהו.
מיותר לציין שכל התגובות של אורן אוזן נמחקו וגם הוא נחסם.
ולא..לא ראיתי את אורן מקלל או משהו בסגנון.
--
ותרשו לי לא להתייחס על ה"איומים" שהם קיבלנו מאיתנו..פתאטי ועלוב.
--
מניפולציות זולות להוציא את US באור רע. הם יודעים שזה עובד כלפי הקהל הרחב.gilcohen כתב:מיותר לציין שכל התגובות של אורן אוזן נמחקו וגם הוא נחסם.
--
אחרי ה"ישיבה" הם יחליטו שהם לא נכנעים ל"איומים" ומחליטים להמשיך ולפעול "למען אוהדי הפועל באר שבע".
- The red one
אוף.
זה מעייף, מבזה, פשוט קרקס.
זה מעייף, מבזה, פשוט קרקס.
מה שקורה עכשיו זה בושה!
אני מחשיב עצמי אוהד ממוצע, לאורך השנים היה מנוי בחלק מהזמן ובחלק לא, בשנים האחרונות נוסע גם להרבה משחקי חוץ ויושב קרוב לגוש ומעודד. לא מכיר אף אחד מהארגון ולא מוסרמיליה ואגיד את דעתי שאני מאמין שהרבה אוהדים ממוצעים יזדהו איתה:
הפלאייר במשחק אתמול ומה שמתנהל בפייסבוק מבזה את שני הצדדים. כולם מתהדרים במהנדסים ועורכי דין, נוער וותיקים אך ברגע האמת מתנהגים כמו ילדים קטנים. אני אוהד הפועל ב"ש נהנה מתפאורה ואביזרי עידוד ונהנה לראות סרטונים ולהתעדכן בפייסבוק. לא מעניין אותי המריבות שלכם ולא מעניין אותי הכביסה המלוכלכת. יש חילוקי דעות? אתם אנשים בוגרים? טוענים שמתנהלים ביושר וללא אלימות? שבו עד שיצא עשן לבן ואל תעשו סערות ותהפוכות בתוך הקהל. הקהל שבע כבר מפילוגים בין יציעים ארגונים וכד'.
תפתרו בשקט ובצנעה את המחלוקות למען כולנו, למען האלפים השקטים שמהווים חלק נכבד מהכוח של המועדון!
אני מחשיב עצמי אוהד ממוצע, לאורך השנים היה מנוי בחלק מהזמן ובחלק לא, בשנים האחרונות נוסע גם להרבה משחקי חוץ ויושב קרוב לגוש ומעודד. לא מכיר אף אחד מהארגון ולא מוסרמיליה ואגיד את דעתי שאני מאמין שהרבה אוהדים ממוצעים יזדהו איתה:
הפלאייר במשחק אתמול ומה שמתנהל בפייסבוק מבזה את שני הצדדים. כולם מתהדרים במהנדסים ועורכי דין, נוער וותיקים אך ברגע האמת מתנהגים כמו ילדים קטנים. אני אוהד הפועל ב"ש נהנה מתפאורה ואביזרי עידוד ונהנה לראות סרטונים ולהתעדכן בפייסבוק. לא מעניין אותי המריבות שלכם ולא מעניין אותי הכביסה המלוכלכת. יש חילוקי דעות? אתם אנשים בוגרים? טוענים שמתנהלים ביושר וללא אלימות? שבו עד שיצא עשן לבן ואל תעשו סערות ותהפוכות בתוך הקהל. הקהל שבע כבר מפילוגים בין יציעים ארגונים וכד'.
תפתרו בשקט ובצנעה את המחלוקות למען כולנו, למען האלפים השקטים שמהווים חלק נכבד מהכוח של המועדון!
העניין הוא שאין שני ארגונים. יש ארגון אחד ויש דף פייסבוק. אחד "מנהל" את היציע ובגדול דואג למה שקשור בזמן המשחק. השני מתעסק במדיה, בשיווק ולכאורה מייצר הכנסות על הדרך, שיבושם לו. כול עוד האחד לא שם מקל בגלגלי השני ולא דורך על רגליו הכול תקין וכולם מאושרים עד עצם היום הזה.
ברגע שמתחילות אינטריגות "חדירה לטריטוריה" ודברים כאלה, מתגלה הבלגן ויוצא לכלוך.
לי, כאוהד ביציע, חשובה בהרבה פעילותו של הארגון מאשר עוד פוטושופ (בלי להעליב) או עוד פרומו למשחק, לכן הנטייה הטבעית שלי היא לצד הזה.
בנוסף, לימדו אותו שאם כמה אנשים אומרים לי שאני שיכור, כדאי לי לעשות בדיקת ינשוף. אם כול הגופים מצביעים על סכסוך על רקע דומה עם החבר'ה מוסרמיליה, כנראה שכדאי לבצע בדק בית .
ברגע שמתחילות אינטריגות "חדירה לטריטוריה" ודברים כאלה, מתגלה הבלגן ויוצא לכלוך.
לי, כאוהד ביציע, חשובה בהרבה פעילותו של הארגון מאשר עוד פוטושופ (בלי להעליב) או עוד פרומו למשחק, לכן הנטייה הטבעית שלי היא לצד הזה.
בנוסף, לימדו אותו שאם כמה אנשים אומרים לי שאני שיכור, כדאי לי לעשות בדיקת ינשוף. אם כול הגופים מצביעים על סכסוך על רקע דומה עם החבר'ה מוסרמיליה, כנראה שכדאי לבצע בדק בית .
"איימו" על וסרמיליה נו באמת...
מי בדיוק אורן? קובאני? אולי עידן?
לפניי כמה חודשים נתתי לכם את הזווית של הארגון למה שקורה, היה ידוע שהבלון מתישהו יתפוצץ.
חבל בסה"כ כי אני כן מאמין שיש דברים טובים שוסרמיליה עושים, אך לפעמים שיכרון הכח מעוור וחבל.
מי בדיוק אורן? קובאני? אולי עידן?
לפניי כמה חודשים נתתי לכם את הזווית של הארגון למה שקורה, היה ידוע שהבלון מתישהו יתפוצץ.
חבל בסה"כ כי אני כן מאמין שיש דברים טובים שוסרמיליה עושים, אך לפעמים שיכרון הכח מעוור וחבל.
אני מצפה מהארגון לבדוק בתוך עצמו טוב טוב שלא קרה שום דבר מצד אף אחד שם ואם אכן לא קרה כלום (אני בטוח שלא קרה) לתבוע את וסרמיליה וואחד דיבה
- The red one
אין כאן שום הוצאת דיבה. הם לא אמרו שהארגון איים עלייהם. "גורמים שונים".dor69 כתב:אני מצפה מהארגון לבדוק בתוך עצמו טוב טוב שלא קרה שום דבר מצד אף אחד שם ואם אכן לא קרה כלום (אני בטוח שלא קרה) לתבוע את וסרמיליה וואחד דיבה
הצטרפתי עליהם לכרטיס העמותה שלהם מחכה כבר חודשיים
עדיין ללא מענה
עדיין ללא מענה
מנסיון העבר אני יכול לומר שמדובר במלחמות אגו ותו לא.
עברנו דרך ארוכה עם סכסוכי אוהדים ברמות הכי שפלות והיום
אנחנו במקום אחר לגמרי ולאחר שכל הצדדים למדו להכיר אחד
את השני וקיים שיתוף פעולה מדהים.
האולטראס עשו השנה שדרוג מדהים לקהל ושמו אותנו בטופ,
מצד שני וסרמיליה מאוד מוכשרים בכל נושא המדיה והרשתות
החברתיות. הפתרון הפשוט הוא לשלב את אותם חבר׳ה בפעולות
המדיה של האולטראס ואני חושב שהם יצליחו לשדרג אותו עוד
יותר, אחרת זה סתם מלחמות אגו, כי אין באמת מקום לשני גופים.
מהיכרותי את מובילי האולטראס יש שם חבר׳ה אינטליגנטים שיודעים
לשים את האגו בצד וידעו לקבל ולשלב את החבר׳ה בארגון.
עברנו דרך ארוכה עם סכסוכי אוהדים ברמות הכי שפלות והיום
אנחנו במקום אחר לגמרי ולאחר שכל הצדדים למדו להכיר אחד
את השני וקיים שיתוף פעולה מדהים.
האולטראס עשו השנה שדרוג מדהים לקהל ושמו אותנו בטופ,
מצד שני וסרמיליה מאוד מוכשרים בכל נושא המדיה והרשתות
החברתיות. הפתרון הפשוט הוא לשלב את אותם חבר׳ה בפעולות
המדיה של האולטראס ואני חושב שהם יצליחו לשדרג אותו עוד
יותר, אחרת זה סתם מלחמות אגו, כי אין באמת מקום לשני גופים.
מהיכרותי את מובילי האולטראס יש שם חבר׳ה אינטליגנטים שיודעים
לשים את האגו בצד וידעו לקבל ולשלב את החבר׳ה בארגון.
- red and white
- Title: Almog
מה שקורה עכשיו זה בושה!
+1
+1
אין אין ככה זה בעיר הזאת.
פעם היה ריבים בין שכונות היום בין אתרים וארגוני אוהדים והכל על חשבון הגב שלנו והקבוצה,כמה אגו יא אללה.
פעם היה ריבים בין שכונות היום בין אתרים וארגוני אוהדים והכל על חשבון הגב שלנו והקבוצה,כמה אגו יא אללה.