הראש של השחקנים בגביע.....Totti כתב:כולם מדברים על מכבי חוגגת אליפות ורק אני שם לב שנצחון שלנו והפער רק 5?
כאחד שקיפל מזמן אני חייב לומר, רצף מדהים שלנו עד סוף העונה ותהיה כאן מגה סנסציה.
ואיזה פראיירים יצאנו מול חיפה וקש
יום שני 11-5 20:50 מכבי ת"א בווסרמיל
Re: יום שני 11-5 20:50 מכבי ת"א בווסרמיל
ומול רעננה , עכו , בית"ר ,הפועל ת"א , מכבי חיפה בסמי , הפועל חיפה ועוד רבות וטובות שהיינו פראיירים מולם..Totti כתב:כולם מדברים על מכבי חוגגת אליפות ורק אני שם לב שנצחון שלנו והפער רק 5?
כאחד שקיפל מזמן אני חייב לומר, רצף מדהים שלנו עד סוף העונה ותהיה כאן מגה סנסציה.
ואיזה פראיירים יצאנו מול חיפה וקש
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הודעת המועדוןOMERREMO33 כתב: הבעייה שאתה מקל עליהם כשהמכירה פתוחה באינטרנט לרכוש לכל יציע
"אוהדים יקרים, לאור הוראת משטרת ישראל, לא תתבצע מכירת כרטיסים למשחק הליגה מול מכבי ת"א באופן טלפוני ודרך אתר האינטרנט.
מכירת הכרטיסים תתקיים רק פרונטאלית במשרדי שפע הפקות ברח' הרמב"ם 30 ובהצגת תעודת זהות.
מכירת הכרטיסים נפתחה ליציעים 2, 3 ו-6, כשאוהדי האורחת ימוקמו ביציע 7-8.
מחירי הכרטיסים - 40 ש"ח לילד, חייל ואישה, 50 ש"ח לסטודנט ואזרח ותיק ו-80 ש"ח למבוגר."
- OMERREMO33
מעולהblueman כתב: הודעת המועדון
"אוהדים יקרים, לאור הוראת משטרת ישראל, לא תתבצע מכירת כרטיסים למשחק הליגה מול מכבי ת"א באופן טלפוני ודרך אתר האינטרנט.
מכירת הכרטיסים תתקיים רק פרונטאלית במשרדי שפע הפקות ברח' הרמב"ם 30 ובהצגת תעודת זהות.
מחירי הכרטיסים - 40 ש"ח לילד, חייל ואישה, 50 ש"ח לסטודנט ואזרח ותיק ו-80 ש"ח למבוגר."
- OMERREMO33
אשדוד חוץ..doctorslayer כתב:
ומול רעננה , עכו , בית"ר ,הפועל ת"א , מכבי חיפה בסמי , הפועל חיפה ועוד רבות וטובות שהיינו פראיירים מולם..
יפהblueman כתב: הודעת המועדון
חייבים שק״ש תנצח בשבת כיזה נותן שני דברים:
*מונע חגיגה גרמנית בוסרמיל ומוריד לחץ מיותר מהשחקנים שלנו (או מטיבציית יתר מצד מכבי)
*תמיד יוצא מאיתנו טוב כשאנחנו רודפים אחרי ולא משחקים לפני
*מונע חגיגה גרמנית בוסרמיל ומוריד לחץ מיותר מהשחקנים שלנו (או מטיבציית יתר מצד מכבי)
*תמיד יוצא מאיתנו טוב כשאנחנו רודפים אחרי ולא משחקים לפני
חח הפער יהיה אשכרה כולה 5 אם אנחנו מנצחים
זאת העונה הכי מפוספסת שיכולנו לתת,כמה איבודי נקודות מפגרים בלי שום קשר למציאות!!!
אם היינו עושים קצת יותר נקודות נגד רעננה סתם דוגמא,היינו חזק באליפות היום.
אשכרה עונה פספוס.
זאת העונה הכי מפוספסת שיכולנו לתת,כמה איבודי נקודות מפגרים בלי שום קשר למציאות!!!
אשכרה עונה פספוס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לחשוב שאם היינו מנצחים את ק"ש ואת חיפה ולא סופגים שער שוויון היינו היום עם 4 נקודות יותר ו4 נקודות ממכבי...RoICah כתב:חח הפער יהיה אשכרה כולה 5 אם אנחנו מנצחים
אשכרה עונה פספוס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
4 נקודות אשכרה היינו מהם היום בלי זה איזה עצבים זה בדיעבדדר אדום בנשמה כתב: לחשוב שאם היינו מנצחים את ק"ש ואת חיפה ולא סופגים שער שוויון היינו היום עם 4 נקודות יותר ו4 נקודות ממכבי...
היינו מגיעים לוסרמיל וכמו שאנחנו יודעים בוסרמיל אנחנו מסוגלים לנצח כל יריבה,והיה יכול להיות נקודה, 3 מחזורים לסוף.
זה באמת פספוס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיין בקונסטלציה מסוימת יכול להיות 2 נקודות פער מהם שני מחזורים לסיום, מי יודע, קרו דברים מעולם...RoICah כתב: 4 נקודות אשכרה היינו מהם היום בלי זה איזה עצבים זה בדיעבד
היינו מגיעים לוסרמיל וכמו שאנחנו יודעים בוסרמיל אנחנו מסוגלים לנצח כל יריבה,והיה יכול להיות נקודה, 3 מחזורים לסוף.
זה באמת פספוס.
אבל קודם לנצח בוסרמיל ואז לחזור להאמין בסרט הפסיכי שאנחנו מסוגלים לזכות באליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תנו לי לסיים את העונה בפער חד ספרתי ואני מרוצה
צריך לזכור שעדיין לא חיברנו 3 נצחונות העונה....ואנחנו מגיעים אחרי שני ניצחונות ככה ש....RoICah כתב:חח הפער יהיה אשכרה כולה 5 אם אנחנו מנצחים
אשכרה עונה פספוס.
השופט: איתן שמואלביץ'.
אותו גאון כדורגל ששרק לסיום המשחק כשהפועל חיפה כבשו מריבאונד של פנדל.
אין לו עבר כל כך טוב איתנו: https://www.mako.co.il/Sports-football- ... d31004.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
רק שלא יורגש.
אותו גאון כדורגל ששרק לסיום המשחק כשהפועל חיפה כבשו מריבאונד של פנדל.
אין לו עבר כל כך טוב איתנו: https://www.mako.co.il/Sports-football- ... d31004.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
רק שלא יורגש.
חברה אם היינו ערב המחזור 4 ממכבי הם היו נותנים 5 בראש לחיפה. כשמכבי תל אביב דרוכה קשה מאד להפתיע אותה. ועל כן מצפה לנו גמר גביע מאד מאד קשה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.