הלוואי ש... | טופיק חלומות לעונה הבאה
Re: הלוואי ש... | טופיק חלומות לעונה הבאה
הלוואי שאני יבוא דקה לפני המשחק ויהיה לי כיסא שמור ,זה שי !

- The red one
לא מהין את הקטע שלכם עם כיסאות שמורים .. אם תרצו להביא חבר או קרוב משפחה מרחוק שלא יכול לבוא תמיד ? לא תוכלו לשבת איתו!
צאו מהסרט, כבר לא תצטרכו להגיע שעה וחצי לפניי...
מאוד מקווה שיהיו מקומות שמורים ביציעי המשפחות.. חלום להגיע חצי שעה לפני
אוי ואבוי אם יש עוד אוהדים שחושביםי כמוך.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא מהין את הקטע שלכם עם כיסאות שמורים .. אם תרצו להביא חבר או קרוב משפחה מרחוק שלא יכול לבוא תמיד ? לא תוכלו לשבת איתו!
לכל מנוי צריך להיות כיסא משלו , אם אתה בא עם חבר - או שיחליף עם מישהו לידך , או שישב במקום שכתוב לו בכרטיס.
חוצמזה אני מניח שיהיה יציע מנוים , ככה שלא תוכל להכניס חבר חד פעמית עם כרטיס, אלא רק אם הוא לוקח מנוי של מישהו שלא מגיע
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- The red one
ליציע האולטרס יהיה סולד אאוט בוודאות , לא יודע לגבי שאר היציעים. והרעיון של להחליף הוא לא טוב , כי רוב הסיכויים שההוא לידי לא ירצה להחליף. אגב זה גם מצריך מכל בעלי המנויים לקנות מנויים יחד ומי שימצמץ לשנייה לא יהיו לו ול2 החברים שלו מקומטת רצופים.doctorslayer כתב:
אוי ואבוי אם יש עוד אוהדים שחושביםי כמוך.
לכל מנוי צריך להיות כיסא משלו , אם אתה בא עם חבר - או שיחליף עם מישהו לידך , או שישב במקום שכתוב לו בכרטיס.
חוצמזה אני מניח שיהיה יציע מנוים , ככה שלא תוכל להכניס חבר חד פעמית עם כרטיס, אלא רק אם הוא לוקח מנוי של מישהו שלא מגיע
״אוי ואבוי אם עוד אוהדים חושבים כמוך״ - מה הקטע של ההתנגדות המטורפת שלכם לכרטיסים לא מסומנים? לא מבין, באמת ..
לא מבין מאיפה הביטחון שזה יתמלא 3200 מנוייםאדום בלב בנשמהההה כתב: ליציע האולטרס יהיה סולד אאוט בוודאות , לא יודע לגבי שאר היציעים. והרעיון של להחליף הוא לא טוב , כי רוב הסיכויים שההוא לידי לא ירצה להחליף. אגב זה גם מצריך מכל בעלי המנויים לקנות מנויים יחד ומי שימצמץ לשנייה לא יהיו לו ול2 החברים שלו מקומטת רצופים.
״אוי ואבוי אם עוד אוהדים חושבים כמוך״ - מה הקטע של ההתנגדות המטורפת שלכם לכרטיסים לא מסומנים? לא מבין, באמת ..
יתמלא וגם הראשון שיתמלא, בוא נקווה רק שאנשים איכותיים ולא הזבל שיש בשער 5.dor69 כתב: לא מבין מאיפה הביטחון שזה יתמלא 3200 מנויים
אני לא חושב שיציע נחות מבחינת זווית הצפייה ושידוע שהולכים להיות מונפים בו דגלים ימשוך אליו 3200 מנויים (בדגש על מנויים)RedHell כתב:
יתמלא וגם הראשון שיתמלא, בוא נקווה רק שאנשים איכותיים ולא ה*** שיש בשער 5.
- The red one
זה לא האישיו בהודעה ..dor69 כתב: לא מבין מאיפה הביטחון שזה יתמלא 3200 מנויים
יש קללות ויש קללות. יש גם מינונים.אדום בלב בנשמהההה כתב: הגזמת :/ אפילו ביציעי משפחות יישמעו קללות כאלה ואחרות ..
אני יודע, ציטטתי הכל כי לא היה לי כוח להתחיל לקזז מההודעה שלך (מגיב מהאייפון)אדום בלב בנשמהההה כתב: זה לא האישיו בהודעה ..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אחזור לנושא של הפוסט:
הלוואי שהיציע הצפוני באצטדיון יחולק ככה שחצי בלבד יהיה לאורחים וחצי לנו.
הלוואי שהיציע הצפוני באצטדיון יחולק ככה שחצי בלבד יהיה לאורחים וחצי לנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כבר בטדי אנשים הבינו שגם מאחוריי השער השד לא כזה נורא, תוסיף את ההייפ וההתלהבות סביב הקבוצה בשנתיים האחרונות בנוסף לתרבות האולטראס שגדלה בארץ ותבין שהמון חברה צעירים יגיעו ליציע האולטראס, התקווה שלי שאלה לא יהיו אוהדי סלפי אלא אוהדים שהפועל היא בראש מעיינהם.dor69 כתב: אני לא חושב שיציע נחות מבחינת זווית הצפייה ושידוע שהולכים להיות מונפים בו דגלים ימשוך אליו 3200 מנויים (בדגש על מנויים)
הלוואי שנפתח את העונה במוקדמות ליגת האלופות!!!!
בגדול יש משהו במה שהוא אומר,בעיקר לכאילו שיש להם ילדים שלא בטוח שיגיעו לכל משחק.doctorslayer כתב:
אוי ואבוי אם יש עוד אוהדים שחושביםי כמוך.
ולכן לא כל כך שווה לעשות מנוי לילד.
לכן אם תרצה להביא אותו לא בטוח שיהיה לו איפה לשבת אם זה יהיה מסומן.
שוב,מדבר מתוך נקודת מבט אישית של אחד שלא גר בבש והנסיעות הם די ארוכות והשעות הם די מאוחרות.