אל תדאג גדי, שתי כוסות של אוזו ישכיחו ממך אותםגדי כתב:טס עוד 5 שעות לאתונה - חושב רק על סכנין
ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
Re: ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תעשה חיים.גדי כתב:טס עוד 5 שעות לאתונה - חושב רק על סכנין
רק אל תשיר בקול, "ברחובות הולך שואל"...
אין לנו ממש מושג מה היחסים בין אולמפיאקוס לאפועל ניקוסיה
אין לנו ממש מושג מה היחסים בין אולמפיאקוס לאפועל ניקוסיה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמו שהבן שלי עידו אמר לי אתמול:Totti כתב: אל תדאג גדי, שתי כוסות של אוזו ישכיחו ממך אותם
אם הוא מצליח בתחרות הוא ישתה לחגוג את ההישג
אם הוא יכשל בתחרות הוא ישתה כי לשכוח...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כן אבל חשבתי שהשעות הם אותו דבר...dor69 כתב: אנחנו לא מרכזי
הלכתי לכרות את הזרת ברגל, ממילא אף פעם לא הבנתי למה היא חשובה.
- The red one
ועדיין. חיסרון של כל אחד מהשחקנים האלה מול מכבי הוא קריטי מאוד.Totti כתב: נדמה לי שעברנו את השלב שחסרון של שחקן כזה או אחר משבש לנו את תוכנית המשחק, כי אין.
מלבד סוארס, החשיבות הנקודתית של השחקנים קטנה עד לא קיימת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היחידה היא חסרון אפשרי וכפול של הובאן ואוגו במצב כזה עם מי נעלה עם חביביאן ועם מלול?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גורדנה..
בכל מקרה זה חוק שנגיע למשחקים נגד מכבי ולא נשחק לפחות עם שני שחקנים חשובים, ככה שאני מהמר על אוגו וסוארס.
במקרה הטוב - רק פאיוביץ'.
בכל מקרה זה חוק שנגיע למשחקים נגד מכבי ולא נשחק לפחות עם שני שחקנים חשובים, ככה שאני מהמר על אוגו וסוארס.
במקרה הטוב - רק פאיוביץ'.
וואן טוענים שנאסר וגבאי בתמונה לפתוח על חשבון גורדנה ומליקסון.
אני בעד.
אני בעד.
אני בטרקלין של דן בנתב"ג ואחרי בירה סטלה אני יכול לחשוב צלול.הפועלעולה כתב:וואן טוענים שנאסר וגבאי בתמונה לפתוח על חשבון גורדנה ומליקסון.
אני בעד.
לא מבין למה צריך להמשיך להרוג את הובאן ? הייתי שם את חביביאן במקומו. כל הקבוצות מלבד חיפה, מכבי ובאר שבע נותנות הזדמנויות לשחקנים צעירים. אם הובאן פצוע ולא בכושר אז חייבים לתת לו להתאושש. פעם אחר פעם נותנים לכל שחקני הספסל את ההרגשה שהם לא חלק מהסגל אלא הם רק לכיבוי שרפות. ברור לי שזה לא יקרה אבל זו דוגמא לדברים שאני לא אוהב באלישע.
לגבי נאסר. לדעתי צריך לפתוח - הוא בכושר והוא מביא מספרים. לא ברור לי למה על חשבון מליקסון. מאור במגמת שיפור ויותר מזה במשחק בו הסגירה באגפים היא קריטית צריך שחקן שעושה הגנה ורודף אחרי שחקני יריב. בוזגלו צריך מנוחה. לא כעונש אלא כהזדמנות להתאושש. אם גם גורדנה וגם בוזגלו יוכלו לעלות מהספסל יהיו לנו גם כלים לשנות את המשחק במידת הצורך.
מליקסון כמובן יכול לשחק מאחורי ברדה כאשר דובב ונאסר יהיו באגפים (אפשר גם להחליף בין ברדה לדובב)
הסיכוי שמשהו מזה יקרה ? כמו הסיכוי שאספיק להגיע למשחק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה חביביאן? יש לך את גורדנה ודור מלול.
בכל מקרה אני מסכים איתך.
בכל מקרה אני מסכים איתך.
לא חושב שהם מתאימים לקשר אחורי. הם יותר 50-50.הפועלעולה כתב:למה חביביאן? יש לך את גורדנה ודור מלול.
בכל מקרה אני מסכים איתך.
אני פשוט חושב שמגיעה לוחביביאן הזדמנות. לא יקבל הזדמנות אז שנה הבעה הוא יהיה עוד שחקן בנתיבות או במקרה הטוב בקרית גת. לפני הפציעה שלו הוא שיחק בגביע הטוטו בקיץ נגד הפועל פתח תקוה והיה טוב מאוד.
- ForeverRed
גם חביביאן נחשב ל50-50.גדי כתב:
לא חושב שהם מתאימים לקשר אחורי. הם יותר 50-50.
אני פשוט חושב שמגיעה לוחביביאן הזדמנות. לא יקבל הזדמנות אז שנה הבעה הוא יהיה עוד שחקן בנתיבות או במקרה הטוב בקרית גת. לפני הפציעה שלו הוא שיחק בגביע הטוטו בקיץ נגד הפועל פתח תקוה והיה טוב מאוד.
למה על חשבון מליקסון וגורדנה? אני דווקא הייתי מקרקע את ברדה ובוזגלו בלי לחשוב בכלל.
בכלל מרתיח אותי שמליקסון נראה יותר טוב ומחוייב מבוזי לאחרונה ועדיין מקבל קיטונות של ביקורת וב״ילד״ לא נוגעים
בכלל מרתיח אותי שמליקסון נראה יותר טוב ומחוייב מבוזי לאחרונה ועדיין מקבל קיטונות של ביקורת וב״ילד״ לא נוגעים
- OMERREMO33
+1 (פחות לגבי ברדה)dor69 כתב:למה על חשבון מליקסון וגורדנה? אני דווקא הייתי מקרקע את ברדה ובוזגלו בלי לחשוב בכלל.