ארגון האוהדים - בנושא האבוקות, חייבים לעשות בדק בית !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ארגון האוהדים - בנושא האבוקות, חייבים לעשות בדק בית !
אם אבוקות מחוץ לתחום אז זה מחוץ לתחום אל תנסו להצדיק את האוהדים שלנו, גועל נפש שהדליקו את האבוקות הללו בכלל...
אתם רוצים לסבך את אלונה שתשלם סתם כי אתם נדלקים מאבוקות?
אם פירוטקניקה היה חוקי אז בכיף, מצידי כל המשחק, אבל זה לא!
בטח עכשיו יירדו עליי פה ויגידו כמה אני לא אוהב וכמה אני פישר וכמה אני אוהד הצלחות וכו'...
עכשיו אולי גרמתם לקבוצה לקבל עונש של משחק רדיוס, כל הכבוד למי שהדליק את האבוקה, פשוט כל הכבוד!
בטח עכשיו יירדו עליי פה ויגידו כמה אני לא אוהב וכמה אני פישר וכמה אני אוהד הצלחות וכו'...
עכשיו אולי גרמתם לקבוצה לקבל עונש של משחק רדיוס, כל הכבוד למי שהדליק את האבוקה, פשוט כל הכבוד!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חח זה מעולה.
מראה כמה הם מפחדים מאיתנו וגם רק שתדעו להכניס 6 אבוקות לבלומפילד ושהאדום רועד מול כל הצהבת מכניס ביניהם עוד שנאה ועוד פחד מאיתנו ובכלל מהארגון שלנו שרק מתחזק..
לעומת בפנאטיקס שרק מראים כמה הם חלשים ארגון פגום ופחדן הארגון שלנו רק גדל וכן,אבוקות בבלומפיד תורם לזה מאוד
סוף סוף מגיע השינוי המיוחל בקהל שלנו
דר סתום תפה
מראה כמה הם מפחדים מאיתנו וגם רק שתדעו להכניס 6 אבוקות לבלומפילד ושהאדום רועד מול כל הצהבת מכניס ביניהם עוד שנאה ועוד פחד מאיתנו ובכלל מהארגון שלנו שרק מתחזק..
לעומת בפנאטיקס שרק מראים כמה הם חלשים ארגון פגום ופחדן הארגון שלנו רק גדל וכן,אבוקות בבלומפיד תורם לזה מאוד
דר סתום תפה
הפועל רעננה מחפשת אוהדים כמוך,דר אדום בנשמה כתב:אם אבוקות מחוץ לתחום אז זה מחוץ לתחום אל תנסו להצדיק את האוהדים שלנו, גועל נפש שהדליקו את האבוקות הללו בכלל...
זה לא להאמין כמה הארגון ינסה להרים את הקהל הישנוני מפצח הגרעינים מקלל השחקנים דקה 20 ו... שום דבר לא יעזור,
אוהדים כמוך וכמו כמה שרשמו פה לא יהרסו את מה שנבנה בקהל.

- דר אדום בנשמה
אתה תסתום תפה!RoICah כתב:חח זה מעולה.
דר סתום תפה
אף אחד לא ישתיק אותי פה...
חצופים.
אבוקות זה מה שעושה לכם את זה?
כל הכבוד שאפו אם בגלל האבוקות הללו נקבל עונש רדיוס...
שאפו!
סתם דוגמא שתבינו מה זה נותן לקהל מה שהארגון עשה אתמול..
תפסיקו להיות קהל פגום עם אוהדים כמוכם בחיים לא נתקדם לאנשהו
https://fbcdn-video-e-a.akamaihd.net/hv ... ecd95245f8" onclick="window.open(this.href);return false;
1400 צופים מול 13000 אלף צהובים
https://fbcdn-video-e-a.akamaihd.net/hv ... ecd95245f8" onclick="window.open(this.href);return false;
שטויות.
היה עוצמתי אתמול,למרות שקצת נחנקנו.
ותאמין לי גיל,שאלונה ראתה את זה,הלב שלה התמלא גאווה.
היה עוצמתי אתמול,למרות שקצת נחנקנו.
ותאמין לי גיל,שאלונה ראתה את זה,הלב שלה התמלא גאווה.
- דר אדום בנשמה
יודע מה יש לי רעיון, אולי נביא גם רימון עשן?RoICah כתב:סתם דוגמא שתבינו מה זה נותן לקהל מה שהארגון עשה אתמול..
או יותר טוב, נביא מיליון אבוקות...
אף פעם לא סבלתי את הדבר המפגר הזה, זה לא טוב ולא תורם לכלום (חוץ מהאווירה).
אבל כרגיל אתם תוציאו אותי קטן ועלוב ותגידו לי לסתום תפה, אני כבר רגיל לזה מכם.
אני אוהד של באר שבע ולא של רעננה, זה שאתם חמומי מוח שאוהדים שמדליקים אותכם זה בעיה שלכם ולא שלי...
דר אדום בנשמה כתב:אם אבוקות מחוץ לתחום אז זה מחוץ לתחום אל תנסו להצדיק את האוהדים שלנו, גועל נפש שהדליקו את האבוקות הללו בכלל...

חוץ מהאווירה? תגיד אתה אמיתי? חחחחחחחחחחחחחחחדר אדום בנשמה כתב: יודע מה יש לי רעיון, אולי נביא גם רימון עשן?
אני אוהד של באר שבע ולא של רעננה, זה שאתם חמומי מוח שאוהדים שמדליקים אותכם זה בעיה שלכם ולא שלי...
אתמול חוץ מהאווירה שלך הבאנו בגללה נקודה הביתה בגלל איך שדחפנו את השחקנים עידוד שלא היו הרבה כמוהו אצלנו.
אתה הזוי ולא אמיתי אם אתה חושב שהדבר הזה רע,כנראה לא עודדת בחיים ואתם מהזקנים של 2 ולא מבין מה זה עשה לנו.
אני מקווה שמה שתחיל עכשיו בקהל שלנו לא יעצור בגלל כמה כמוך.
באצטדיון החדש אל תשבו מאחורי השער ותצפו שיורידו את הדגל כי זה לא יקרה.
דר קודם כל היה גם רימון חחחח
שוב אני אומר תפסיקו עם המלחמות פנים המטופשות האלה, חברים זה נעשה כבר, התמונות של זה רצות בכל הארץ והערך של האוהדים והארגון עלה עשרות מונים בזכות אתמול.
היה, נעשה, נקסט.
אף אחד לא יעשה את זה כל שבוע מחדש...
שוב אני אומר תפסיקו עם המלחמות פנים המטופשות האלה, חברים זה נעשה כבר, התמונות של זה רצות בכל הארץ והערך של האוהדים והארגון עלה עשרות מונים בזכות אתמול.
היה, נעשה, נקסט.
אף אחד לא יעשה את זה כל שבוע מחדש...
האבוקות רימונים קונפטי = אווירה
אווירה = מלחמה
מלחמה = נקודה יקרה בבלומפילד
אווירה = מלחמה
מלחמה = נקודה יקרה בבלומפילד
תגיד? מה נסגר איתך?דר אדום בנשמה כתב: יודע מה יש לי רעיון, אולי נביא גם רימון עשן?
אתה הרי לא חושד בי שאני ילד נכון?
ואני אומר לך שאתמול,זה היה כאילו אתה בסן סירו,פשוט מדהים.
כל עוד זה קורה במשחקי עונה בפריים טיים,אז למה לא?
אל תשווה אותנו לליגה האנגלית או הספרדית.
תשווה אותנו לטורקית,ליוונית,המנטליות שלנו קרובה יותר לשם.
ואני אומר לך שהייתי פעם מזמן כן? בדרבי של איסטנבול,וזאת הייתה חוויה של פעם בחיים.
כל עוד אין אלימות וזה מוסיף צבע,ועושים את זה פעם באלף שנה,אז למה לא?
דר, כנס ליוטיוב למשחקים הגדולים בעולם, לדרבי באיטליה לדרבי ביוון ושלא נדבר על המשחקים בטורקיה,
זה בכל העולם, זה שפה זה נחשב פשע זה פשע בפני עצמו, כל עוד זה לא מזיק לאנשים אין סיבה שלא יוסיף לאווירה.
זה בכל העולם, זה שפה זה נחשב פשע זה פשע בפני עצמו, כל עוד זה לא מזיק לאנשים אין סיבה שלא יוסיף לאווירה.

זה שהארגון מדהים זה ברור. 95% מהקהל חושב כך ומעריך מאוד את מה שאתם עושים.
זה לא אומר שחייבים להסכים לכל דבר. גם אם השגתם משהו בזכות האבוקות אסור לכם להתעלם שגם גרמתם נזק. מספיק שילד אחד שיש לו מנוי והארבעים שקל להסעה למשחק רדיוס גדולים עליו והתוצאה של האבוקות לא שווה כלום לעומת הנזק. לגבי הכסף של אלונה - אני ברמה האישית לא מוכן לפגוע בכסף של מישהו אחר.
הקהל היה נהדר בלי קשר - כל עוד אתה רוצה להוכיח למישהו משהו זה אומר שאתה לא בטוח בעצמך.
נכון, לי הדגלים מפריעים - עומד בצד ומעודד 90 דקות. הכול בסדר וכל הכבוד שוב.
זה לא אומר שחייבים להסכים לכל דבר. גם אם השגתם משהו בזכות האבוקות אסור לכם להתעלם שגם גרמתם נזק. מספיק שילד אחד שיש לו מנוי והארבעים שקל להסעה למשחק רדיוס גדולים עליו והתוצאה של האבוקות לא שווה כלום לעומת הנזק. לגבי הכסף של אלונה - אני ברמה האישית לא מוכן לפגוע בכסף של מישהו אחר.
הקהל היה נהדר בלי קשר - כל עוד אתה רוצה להוכיח למישהו משהו זה אומר שאתה לא בטוח בעצמך.
נכון, לי הדגלים מפריעים - עומד בצד ומעודד 90 דקות. הכול בסדר וכל הכבוד שוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה