ארז פפיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: ארז פפיר

שליחה על ידי blueman »

שמעתי עכשיו ראיון של מאיר לוי ברדיו 103 בתוכנית של קופמן ואיינשטיין, הוא ניסה לתת הסברים לתצוגת השיפוט של פפיר, וכששאלו אותו איך פפיר לא ראה את המשיכת חולצה אז הוא ענה שפפיר טוען שהוא לא היה בזווית טובה, הוא ראה שני שחקנים נאבקים על כדור אך לא ראה משיכת חולצה, אז שאלו אותו ומה עם הקוונים ושופטי הרחבה, הוא אומר ששופט הרחבה או הקוון (לא סגור מי זה היה) סימן לו בקשר שהייתה עבירה על ארבייטמן ושהוא צריך להוציא אדום ושפפיר החליט לבטל את הקוון ולהמשיך לשחק. על זה לטעמי אין מחילה, זה רק מוכיח לי שוב שהוא פשוט פחד לשרוק כי הוא ידע ששריקה זה כרטיס אדום לגרסיה והוא פשוט פחד לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

זה שי ! כתב:יצא לי לראות השבוע את התוכנית המנהלת בערוץ ואן ,ארי שמאי גבר גבר הוא אומר שפפיר ראה ואין מצב בעולם שלא מהזווית שלו הוא פשוט פחד לתת למכבי אדום אם זה היה הפוך הוא היה משאיר את באר שבע בעשרה שחקנים ,זה שי !
גבר גבר או אדום אדום? לדעתי הוא פשוט מוציא את הפועליזם שלו, והשנאה של מכבי שלו לכן אני לא לוקח אותו ברצינות. בכללי אבל יש לו דעה יחסית אובייקטיבית כשזה נוגע לאחרים.

לגבי השריקה, אני ממש מאמין שהוא פחד בגלל הקהל בבלומיפלד, שישנא אותו ויחכה לו בחוץ, או שפשוט יתפרע ויכנס פנימה, בושה!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא הוציא אדום,אך ורק מפחד וזהו.
שום טיעון בעולם לא יפריח את זה.
קחו לדוגמא את מקרה דוידזאדה,שופט החליט שאין פנדל והוציא צהוב על התחזות.
אז אם קבעת שאין פנדל אדון פפיר,אז תוציא צהוב על התחזות,שלפחות נחשוב שראית התחזות!!! ברגע שלא עשה את זה,זה נטו פחד.
המצחיק הוא ששנה שעברה קיבלנו אדום על עבירה הרבה פחות ברורה מזאת ובדקה 2,ואז סיפר לנו אדון משיח "שזה לא מעניין אותו איזה משחק זה,מה שהוא רואה הוא שורק".
אי אפשר להתעלם מהעובדה שאי השריקה של פפיר,יכולה הייתה לקחת את המשחק הזה לכיוונים אחרים.

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

אחרי צפייה בתקציר לפני הפנדל על זהבי שלטעמי לא היה ברדה הכשיל את בן חיים פפיר שרק על עבירה מכבי הוציא את הכדור מהר במרחק כמה מטרים ממקום העבירה עם התעלמות מוחלטת של פפיר ומכאן נולד הפנדל השאלה שלי היא האם המהלך שקדם לפנדל כשר
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

LaRed כתב:אחרי צפייה בתקציר לפני הפנדל על זהבי שלטעמי לא היה ברדה הכשיל את בן חיים פפיר שרק על עבירה מכבי הוציא את הכדור מהר במרחק כמה מטרים ממקום העבירה עם התעלמות מוחלטת של פפיר ומכאן נולד הפנדל השאלה שלי היא האם המהלך שקדם לפנדל כשר
גם אני חשבתי על זה.
לדעתי לא חוקי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

LaRed כתב:אחרי צפייה בתקציר לפני הפנדל על זהבי שלטעמי לא היה ברדה הכשיל את בן חיים פפיר שרק על עבירה מכבי הוציא את הכדור מהר במרחק כמה מטרים ממקום העבירה עם התעלמות מוחלטת של פפיר ומכאן נולד הפנדל השאלה שלי היא האם המהלך שקדם לפנדל כשר
שנה שעברה הבקעת גול בדיוק ככה נגד חיפה בבית.
חוקי לגמרי.
החוק אומר שאם השופט לא אומר לקבוצה שרק אחרי השריקה שלו אפשר להמשיך את המשחק, אז הם יכולים להוציא את הכדור.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

100% לא חוקי!!!
אין בעיה להתחיל התקפה מיד לאחר עבירה בלי לחכות לשופט אבל הכדור חייב לעמוד במקום ולא לזוז! כשהם מסרו את הכדור הוא עוד קפץ על הדשא ולא עמד במקום, אמרתי את זה ישר עוד לפני הפנדל למי שהיה לידי באצטדיון וכשבדקתי בשידור חוזר ראיתי שבדיוק לא צילמו את זה כי התמקדו בפפיר.
שנה שעברה לואיס סוארס כבש בבעיטה חופשית נגד סיטי כשהכדור עוד קצת זז והייתה בעיטה חוזרת...
אם מישהו במקרה צילם את ההתקפה הזאת אני אשמח לראות את זה שוב

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא מדובר רק בתזוזה של הכדור בזמן הבעיטה, אלא גם על המקום ממנו הוא נבעט.
ממה זכור לי העבירה בוצעה במיקום שונה מזה שממנו נבעט הכדור ולכן המהלך כולו אינו חוקי.

שלח תגובה