טוב,אמנם אני באמת לא חכם כמוך,אבל בסוג העשייה היומיומית שלי אין לי אפשרות באמת לדעת בכמה משחקים אוכל להיות,לכן בחרתי שלא לקנות,למרות שבפועל אני כן מצליח להגיע להרבה מאוד מהמשחקים,יכול גם היה להיות הפוך.ran כתב:
אז אם היית חכם והיית קונה מנוי לא היית משלם פי 2 ממנו .
בסופו של דבר מנוי זה הרבה יותר משתלם מלקנות כרטיסים , אפילו אם תפספס כמה משחקים זה יותר משתלם , וגם היית יכול להיכנס להגרלה .
מי שלא קנה מנוי בעונה כזאת לא מגיע לו לקבל כרטיס , חד משמעית ואני לא מתבייש להגיד את זה !
בעונה כזאת קונים מנוי גם אם לא באים לכל המשחקים וגם אם גרים מחוץ לעיר וכל הסיבות האלו , גם בגלל שזה משתלם יותר מבחינה כספית וגם כדי להוקיר תודה לאלונה על ההשקעה והשחקנים שהביאה .
מסכים עם רוח הדברים של REDHELL אבל אתה שאומר שמי שלא קנה מנוי לא מגיע לו,אתה לא פחות מחצוף.
אני מכיר אנשים שקנו ובכלל לא הולכים,או מגיעים רק למשחקים הנחשבים,פשוט קנו כי אצלם בוועד זה היה במחיר מצחיק,אז עשה לי טובה אין שחור ולבן.
ושוב,מה שאני אומר הוא שגם לאנשים כמוני מגיעה הזכות להשתתף בהגרלה של 100 כרטיסים גם בסדר.
לזכות או לא זה כבר אתה והמזל שלך (אלה אם כן אתה מקושר עם ישראל ביתנו),רק לאפשר את הזכות.