כרטיסים למכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: כרטיסים למכבי

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
אז אם היית חכם והיית קונה מנוי לא היית משלם פי 2 ממנו .
בסופו של דבר מנוי זה הרבה יותר משתלם מלקנות כרטיסים , אפילו אם תפספס כמה משחקים זה יותר משתלם , וגם היית יכול להיכנס להגרלה .
מי שלא קנה מנוי בעונה כזאת לא מגיע לו לקבל כרטיס , חד משמעית ואני לא מתבייש להגיד את זה !
בעונה כזאת קונים מנוי גם אם לא באים לכל המשחקים וגם אם גרים מחוץ לעיר וכל הסיבות האלו , גם בגלל שזה משתלם יותר מבחינה כספית וגם כדי להוקיר תודה לאלונה על ההשקעה והשחקנים שהביאה .
טוב,אמנם אני באמת לא חכם כמוך,אבל בסוג העשייה היומיומית שלי אין לי אפשרות באמת לדעת בכמה משחקים אוכל להיות,לכן בחרתי שלא לקנות,למרות שבפועל אני כן מצליח להגיע להרבה מאוד מהמשחקים,יכול גם היה להיות הפוך.
מסכים עם רוח הדברים של REDHELL אבל אתה שאומר שמי שלא קנה מנוי לא מגיע לו,אתה לא פחות מחצוף.
אני מכיר אנשים שקנו ובכלל לא הולכים,או מגיעים רק למשחקים הנחשבים,פשוט קנו כי אצלם בוועד זה היה במחיר מצחיק,אז עשה לי טובה אין שחור ולבן.
ושוב,מה שאני אומר הוא שגם לאנשים כמוני מגיעה הזכות להשתתף בהגרלה של 100 כרטיסים גם בסדר.
לזכות או לא זה כבר אתה והמזל שלך (אלה אם כן אתה מקושר עם ישראל ביתנו),רק לאפשר את הזכות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

"בעניין אחר, לקראת המשחק מול מכבי ת"א, בהפועל באר שבע יערכו הגרלה עבור בעלי המנויים - במסגרתה יקבלו הזוכים כרטיס חינם למשחק בבלומפילד. ההרשמה תיסגר ביום שלישי בערב, ולמחרת תיערך ההגרלה עצמה. לאחר סיום ההגרלה תיפתח מכירת כרטיסים לקהל הרחב".
מתוך ספורט 5.
מישהו יודע להסביר?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:"בעניין אחר, לקראת המשחק מול מכבי ת"א, בהפועל באר שבע יערכו הגרלה עבור בעלי המנויים - במסגרתה יקבלו הזוכים כרטיס חינם למשחק בבלומפילד. ההרשמה תיסגר ביום שלישי בערב, ולמחרת תיערך ההגרלה עצמה. לאחר סיום ההגרלה תיפתח מכירת כרטיסים לקהל הרחב".
מתוך ספורט 5.
מישהו יודע להסביר?
כתבה מטומטמת.
1. זה יהיה מחיר רגיל
2. זכות שלא מנוצלת עוברת למנוי אחר

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: טוב,אמנם אני באמת לא חכם כמוך,אבל בסוג העשייה היומיומית שלי אין לי אפשרות באמת לדעת בכמה משחקים אוכל להיות,לכן בחרתי שלא לקנות,למרות שבפועל אני כן מצליח להגיע להרבה מאוד מהמשחקים,יכול גם היה להיות הפוך.
מסכים עם רוח הדברים של REDHELL אבל אתה שאומר שמי שלא קנה מנוי לא מגיע לו,אתה לא פחות מחצוף.
אני מכיר אנשים שקנו ובכלל לא הולכים,או מגיעים רק למשחקים הנחשבים,פשוט קנו כי אצלם בוועד זה היה במחיר מצחיק,אז עשה לי טובה אין שחור ולבן.
ושוב,מה שאני אומר הוא שגם לאנשים כמוני מגיעה הזכות להשתתף בהגרלה של 100 כרטיסים גם בסדר.
לזכות או לא זה כבר אתה והמזל שלך (אלה אם כן אתה מקושר עם ישראל ביתנו),רק לאפשר את הזכות.
נראה לך הגיוני לעשות הגרלה ל-100 אנשים ?
עונה שעברה באנו בטענות על זה שאין הגרלה רק למנויים , ראינו את הבלאגן שהיה עם הכרטיסים .
אז העונה שעושים משהו סוף סוף כמו שצריך (בינתיים) גם יש טענות ?
באמת שאם היית קונה מנוי זה היה משתלם לך יותר , תחשוב שבמנוי יש 22 משחקים (כולל טוטו ואירופה , עזוב שלא היה בסוף) , גם אם אתה בא ל-12 משחקים ואני מניח שאתה מבוגר
12*80 שקל יוצא 960 ש"ח , כבר יותר משתלם לקנות מנוי שלבטח תגיע ליותר משחקים וגם לא תצטרך להגיע מוקדם לב"ש לקנות כרטיסים .
לתשומת לבך לעונה הבאה (למרות שעונה הבאה זה כבר לא חוכמה בגלל האיצטדיון)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
נראה לך הגיוני לעשות הגרלה ל-100 אנשים ?
עונה שעברה באנו בטענות על זה שאין הגרלה רק למנויים , ראינו את הבלאגן שהיה עם הכרטיסים .
אז העונה שעושים משהו סוף סוף כמו שצריך (בינתיים) גם יש טענות ?
באמת שאם היית קונה מנוי זה היה משתלם לך יותר , תחשוב שבמנוי יש 22 משחקים (כולל טוטו ואירופה , עזוב שלא היה בסוף) , גם אם אתה בא ל-12 משחקים ואני מניח שאתה מבוגר
12*80 שקל יוצא 960 ש"ח , כבר יותר משתלם לקנות מנוי שלבטח תגיע ליותר משחקים וגם לא תצטרך להגיע מוקדם לב"ש לקנות כרטיסים .
לתשומת לבך לעונה הבאה (למרות שעונה הבאה זה כבר לא חוכמה בגלל האיצטדיון)
תגיד אתה עושה את עצמך?
אם לא הבנת מה שרשמתי,תכתוב לי "אתה עילג,לא הבנתי מה שרשמת,תסביר".
שוב,לא עיניינך למה לא קניתי,אל תיכנס לי לחיים,אני לא ייכנס לך.
דיברתי על הקונספט,נכון קודם כל מנויים,מסכים ב1000%.
אפשר וצריך להוציא במכירה אינטרנטית לכאילו שאין להם,להגביל לקנייה של כרטיס אחד,ככה שלא יהיו ספסרים וכל הקודם זוכה.
למה מה נראה לך? שאלה שיזכו בהגרלה,חלקם לא ימכרו את הכרטיסים שלהם,מה, זה לא ספסרות?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

בעלי מנויים, תרשמו להגרלה !!!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: תגיד אתה עושה את עצמך?
אם לא הבנת מה שרשמתי,תכתוב לי "אתה עילג,לא הבנתי מה שרשמת,תסביר".
שוב,לא עיניינך למה לא קניתי,אל תיכנס לי לחיים,אני לא ייכנס לך.
דיברתי על הקונספט,נכון קודם כל מנויים,מסכים ב1000%.
אפשר וצריך להוציא במכירה אינטרנטית לכאילו שאין להם,להגביל לקנייה של כרטיס אחד,ככה שלא יהיו ספסרים וכל הקודם זוכה.
למה מה נראה לך? שאלה שיזכו בהגרלה,חלקם לא ימכרו את הכרטיסים שלהם,מה, זה לא ספסרות?
החליטו בקבוצה שמנויים מקבלים את הזכות הבלעדית, והם צודקים.
זה שאנשים לא יכולים תמיד לקנות מנוי זה גם נכון, אבל אין מספיק כרטיסים למכירה נגד מכבי והקצת שיש ילכו למנויים, זה מה שטוב לקבוצה בטווח הרחוק, זה הגיוני וזה מה שצריך להיות
אל תחשוב על עצמך תחשוב בהיגיון.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

תיקחו את המנוי בתור כרטיס מועדון של הקבוצה , הגיוני מאוד שהקבוצה תיתן הטבות רק לחברי המועדון .

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מגיע למנויים 100 אחוז ממכירת הכרטיסים לא 70 ולא 80 100 !!!!!! מי שלא עושה מנוי לא מגיע לו כלום ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

זה שי ! כתב:מגיע למנויים 100 אחוז ממכירת הכרטיסים לא 70 ולא 80 100 !!!!!! מי שלא עושה מנוי לא מגיע לו כלום ,זה שי !
החיים שאתה חי בהם צבועים בשחור או לבן.
במציאות שכולם חיים בה יש גם הרבה גווני אפור.
- יש המון אוהדים שגרים מחוץ לב"ש שלא רוכשים מנוי בגלל המרחק והקושי להגיע לכל משחק בית.
- יש המון אוהדים דתיים שלא יכולים להגיע לכל המשחקים ולכן זה לא משתלם להם לרכוש מנוי.
- יש המון אוהדים שעובדים בחלק מסופי השבוע ולא משתלם להם לרכוש מנוי.
- יש המון חיילים שלא יוצאים בכל סופ"ש הביתה ולכן...
להגיד שלא מגיע להם כלום זו חוצפה.

בשביל הפרוטוקול - לי יש מנוי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אביאל כתב: החיים שאתה חי בהם צבועים בשחור או לבן.
- יש המון אוהדים שגרים מחוץ לב"ש שלא רוכשים מנוי בגלל המרחק והקושי להגיע לכל משחק בית.
- יש המון אוהדים דתיים שלא יכולים להגיע לכל המשחקים ולכן זה לא משתלם להם לרכוש מנוי.

אביאל אתה בחיים לא יכול לרצות את כולם אבל שיטת ההגרלה היא השיטה שבה אתה יכול להבטיח שרובם המוחלט של הכרטיסים יגיעו לאנשים שבאמת מגיע להם ומצד שני לצמצם עד כמעט כלום את הספסרות

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אביאל כתב: החיים שאתה חי בהם צבועים בשחור או לבן.

תשמע אביאל אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל ...

גם לדתיים וגם לאנשים שגרים מרחוק כן משתלם לקנות מנוי עשו כאן את החשיוב הזה המנוי לא מקזז לך 2-3 משחקים הוא מקזז לך לפחות 7-8 ככה שגם אם לא נמצאים בכולם אז זה משתלם מאוד. מה גם שיש הרבה דתיים שמאמינים שלא ניתן להתעסק עם כסף בשבת, אבל בעצם לנקב במנוי זה לא עולה כסף והקנייה כביכול נעשתה לפני שבת ככה שאין בעיה עם זה. וגם המחמירים ביותר החמיצו עד עכשיו אולי משחק או שניים שלמים, וייתןכ וגם יחמיצו את המשחק מול רעננה (שכנראה יעבור לשעה 15:00) אבל בכללי רוב המשחקים לא בשבת.

חיילים שלא יוצאים בסופ"ש גם לא יהיו ביום שני פנויים.

אנשים שעובדים, רובם לפחות, יכולים בהחלט להתקמבן על יציאה ביום שני. עבודה זה לא צבא. רוב רובן של העבודות גמיש ואפשר להתחלף.

אמר כאן מישהו ואמר נכון - למה לאנשים שקנו כרטיס מועדון בFOX מגיע לקנות ב300 שקל ולשלם 150 ולי לא? כי הם "נאמנים". ומנוי, כמו כרטיס מועדון, זו הטבת נאמנות. זה עוד משוה שצריך לגעת בו בהקשר לנושא אחר, המוני הזה בעצם חוץ מכניסה למשחקים לא נותן לנו שום דבר אקסטרה. וזה לא צריך להיות ככה במועדון כמו בהפועל באר שבע. אני זוכר לפני איזה 2-3 עונות היו 2 ניקובים במנוי A וB ואחד מהם היה כנסיה לבאולינג במחיר מוזל או משהו כזה וB מעולם לא הוכרז כמשהו .. וחבל, כי זו התחלה, כי מגיע לנו לקבל כמה דברים נוספים על היותנו "חברי מועדון" הפועל באר שבע. הבנתי שהקבוצה בקשרים מאוד טובים עם הבעלים של המברוגריית AGADIR בבריכת האוניברסיטה, למה לא לנצל את זה לאיזה מנת צ'יפס חינם? 1+1? דברים כאלה..אפשר להפוך את המנוי הזה ליותר משתלם ממה שהוא!

אתה צודק שאין שחור או לבן אבל מספר המנויים שלא יצליחו לקנות במכירה פתוחה גדול בהרבה ממספר האוהדים הבאמת-נאמנים שאין להם מנוי. לכן זו הדרך הכי הגיונית, ככה עושים בכל העולם, ככה עושים במשחקים גדולים בארץ ומי יתן שככה יעשו גם אוהדי החוץ במשחקי הבית שלנו בעונה הבאה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: אביאל אתה בחיים לא יכול לרצות את כולם אבל שיטת ההגרלה היא השיטה שבה אתה יכול להבטיח שרובם המוחלט של הכרטיסים יגיעו לאנשים שבאמת מגיע להם ומצד שני לצמצם עד כמעט כלום את הספסרות
הסברתי כבר איך אפשר לעשות את זה.
ולגבי הספסרות,אני אוכיח לך שגם בעלי המנוייים מספסרים,ומי שחושב שלא חי בסרט.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dor69 כתב: אביאל אתה בחיים לא יכול לרצות את כולם אבל שיטת ההגרלה היא השיטה שבה אתה יכול להבטיח שרובם המוחלט של הכרטיסים יגיעו לאנשים שבאמת מגיע להם ומצד שני לצמצם עד כמעט כלום את הספסרות
אני מסכים. זו הדרך המבאסת אבל ההוגנת ביותר בעיני.
אדום בלב בנשמהההה כתב: תשמע אביאל אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל ...

גם לדתיים וגם לאנשים שגרים מרחוק כן משתלם לקנות מנוי עשו כאן את החשיוב הזה המנוי לא מקזז לך 2-3 משחקים הוא מקזז לך לפחות 7-8 ככה שגם אם לא נמצאים בכולם אז זה משתלם מאוד. מה גם שיש הרבה דתיים שמאמינים שלא ניתן להתעסק עם כסף בשבת, אבל בעצם לנקב במנוי זה לא עולה כסף והקנייה כביכול נעשתה לפני שבת ככה שאין בעיה עם זה. וגם המחמירים ביותר החמיצו עד עכשיו אולי משחק או שניים שלמים, וייתןכ וגם יחמיצו את המשחק מול רעננה (שכנראה יעבור לשעה 15:00) אבל בכללי רוב המשחקים לא בשבת.

חיילים שלא יוצאים בסופ"ש גם לא יהיו ביום שני פנויים.

אנשים שעובדים, רובם לפחות, יכולים בהחלט להתקמבן על יציאה ביום שני. עבודה זה לא צבא. רוב רובן של העבודות גמיש ואפשר להתחלף.

אמר כאן מישהו ואמר נכון - למה לאנשים שקנו כרטיס מועדון בFOX מגיע לקנות ב300 שקל ולשלם 150 ולי לא? כי הם "נאמנים". ומנוי, כמו כרטיס מועדון, זו הטבת נאמנות. זה עוד משוה שצריך לגעת בו בהקשר לנושא אחר, המוני הזה בעצם חוץ מכניסה למשחקים לא נותן לנו שום דבר אקסטרה. וזה לא צריך להיות ככה במועדון כמו בהפועל באר שבע. אני זוכר לפני איזה 2-3 עונות היו 2 ניקובים במנוי A וB ואחד מהם היה כנסיה לבאולינג במחיר מוזל או משהו כזה וB מעולם לא הוכרז כמשהו .. וחבל, כי זו התחלה, כי מגיע לנו לקבל כמה דברים נוספים על היותנו "חברי מועדון" הפועל באר שבע. הבנתי שהקבוצה בקשרים מאוד טובים עם הבעלים של המברוגריית AGADIR בבריכת האוניברסיטה, למה לא לנצל את זה לאיזה מנת צ'יפס חינם? 1+1? דברים כאלה..אפשר להפוך את המנוי הזה ליותר משתלם ממה שהוא!

אתה צודק שאין שחור או לבן אבל מספר המנויים שלא יצליחו לקנות במכירה פתוחה גדול בהרבה ממספר האוהדים הבאמת-נאמנים שאין להם מנוי. לכן זו הדרך הכי הגיונית, ככה עושים בכל העולם, ככה עושים במשחקים גדולים בארץ ומי יתן שככה יעשו גם אוהדי החוץ במשחקי הבית שלנו בעונה הבאה
אתה לא צריך לשכנע אותי..אני גר בנס ציונה ועובד בסופי שבוע - אך מחזיק במנוי.
גם כשהייתי מצלם את המשחקים וקיבלתי תעודת צלם עם כניסה חינם לכל משחקי הבית והחוץ - רכשתי מנוי - כי זו התודה שלי כאוהד לבעלים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אביאל כתב: אני מסכים. זו הדרך המבאסת אבל ההוגנת ביותר בעיני.

אתה לא צריך לשכנע אותי..אני גר בנס ציונה ועובד בסופי שבוע - אך מחזיק במנוי.
גם כשהייתי מצלם את המשחקים וקיבלתי תעודת צלם עם כניסה חינם לכל משחקי הבית והחוץ - רכשתי מנוי - כי זו התודה שלי כאוהד לבעלים.
אביאל איזה מבאס ת'חיים אתה תראה כמה השקעתי בשבילך וככה אתה מכבה אותי? :D

שלח תגובה