1+yedidel כתב:אחרי כל הביקורת על קבוצה "לא מאומנת", אתמול ראינו 3 הזדמנויות לשער ממהלכים מתוכננים מאוד. למה מתוכננים? כי כבר ראינו אותם בעבר.
הקרן הקצרה למליקסון שפורץ על הקו ומחזיר אחורה (מה שברדה החמיץ מול נתניה)
הכדור מצד לצד של מליקסון לבוזגלו (כמו מול חיפה, חבל שגם הפעם הוא התעקש לבעוט מהאוויר)
הההכנסת כדור מקצה הרחבה על קו השער לארבייטמן (שלצערנו שוב החמיץ את הדחיקה)
הפינה האופטימית למחזור 11
Re: הפינה האופטימית למחזור 11
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
השתוללתי מכעס ביצע בזמן הבעיטה מהאוויר של בוזגלו. רבאק, קח את הכדור עד הגול, חלאס עם שערי המחזור, החודש והעונהyedidel כתב:אחרי כל הביקורת על קבוצה "לא מאומנת", אתמול ראינו 3 הזדמנויות לשער ממהלכים מתוכננים מאוד. למה מתוכננים? כי כבר ראינו אותם בעבר.
הקרן הקצרה למליקסון שפורץ על הקו ומחזיר אחורה (מה שברדה החמיץ מול נתניה)
הכדור מצד לצד של מליקסון לבוזגלו (כמו מול חיפה, חבל שגם הפעם הוא התעקש לבעוט מהאוויר)
הההכנסת כדור מקצה הרחבה על קו השער לארבייטמן (שלצערנו שוב החמיץ את הדחיקה)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אני, תעצור כדור ותבעט נורמלי או תתקדדם לאחד על אחד ותכבוש אשכרה יכלנו אתמול לנצח במחצית הראשוננ ואגב חוץ מ10 דקות אחריי הגול שלהם ועוד מצב מסוכן בסיום ק"ש בקושי הגיעו למצבים מסוכנים..Totti כתב: השתוללתי מכעס ביצע בזמן הבעיטה מהאוויר של בוזגלו. רבאק, קח את הכדור עד הגול, חלאס עם שערי המחזור, החודש והעונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם בפצצה של אוגו הוא יכל לפרגן לשחקן שהגיע מאחור(אם זה היה נכנס לא הייתי אומר את זה...)
מאור ומאור עושים ערב גיבוש בבית משפחת מליקסון ...
כיף
לראות ולדעת שהם חברים...
כיף
לראות ולדעת שהם חברים...
- The red one
אילוז איתם גם.taltal כתב:מאור ומאור עושים ערב גיבוש בבית משפחת מליקסון ...
כיף
לראות ולדעת שהם חברים...
אני בקשר עם ג'ון אוגו - אין לכם מושג כמה הוא נפעם מהתמיכה של הקהל. הוא שיחק בפורטוגל וסלובניה ושם אין אפילו משהו שמזכיר את זה. לבוא למשחק חוץ מרחק של 4 שעות נסיעה ובמשך 90 דקות לשמוע רק את הקהל שלך זה לא נתפס אצלו. העידוד של כל שחקן לפני המשחק מטריף אותו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
תגיד לו שאם הוא ימשיך ככה הוא יקנה את עולמו.גדי כתב:אני בקשר עם ג'ון אוגו - אין לכם מושג כמה הוא נפעם מהתמיכה של הקהל. הוא שיחק בפורטוגל וסלובניה ושם אין אפילו משהו שמזכיר את זה. לבוא למשחק חוץ מרחק של 4 שעות נסיעה ובמשך 90 דקות לשמוע רק את הקהל שלך זה לא נתפס אצלו. העידוד של כל שחקן לפני המשחק מטריף אותו.
אם אתה חבר של אוגו אז אסור להתעסק איתך... 
גדי אם תתעסק איתי אני אקרא לאג'ידה תיזהר

גדי אחריי הגול שלו במשחק נגד נתניה הוא רץ. לחבק מישהו בשער 6 אם אני לא טועה, זה היית אתה?גדי כתב:אני בקשר עם ג'ון אוגו - אין לכם מושג כמה הוא נפעם מהתמיכה של הקהל. הוא שיחק בפורטוגל וסלובניה ושם אין אפילו משהו שמזכיר את זה. לבוא למשחק חוץ מרחק של 4 שעות נסיעה ובמשך 90 דקות לשמוע רק את הקהל שלך זה לא נתפס אצלו. העידוד של כל שחקן לפני המשחק מטריף אותו.
- דר אדום בנשמה
חחחחחח אג'ידה ואוגו יכולים להפוך לאנשי ביטחון הם יפחידו כל מחבל או כל פושעשמעון א כתב:אם אתה חבר של אוגו אז אסור להתעסק איתך...

יושב בחמש...RedHell כתב:
גדי אחריי הגול שלו במשחק נגד נתניה הוא רץ. לחבק מישהו בשער 6 אם אני לא טועה, זה היית אתה?
בן כמה הוא גדי?גדי כתב: יושב בחמש...
גם כן אני והדעות הקדומות שלי, אמרתי אבא עם כל המשפחה בטח יירצה את שער 6 היחסית משפחתי כנראה שאצלכם עדיף כמה שיותר קרוב לתופיםגדי כתב:
יושב בחמש...

הבן באולטרס ואני שר כל המשחק והבנות מתפדחותRedHell כתב:
גם כן אני והדעות הקדומות שלי, אמרתי אבא עם כל המשפחה בטח יירצה את שער 6 היחסית משפחתי כנראה שאצלכם עדיף כמה שיותר קרוב לתופים