יש לי מנוי, מה איתכם?
Re: יש לי מנוי, מה איתכם?
איך היגיוני?חבר רצה להזמין בשבת בחבר ולא היה ל5 יותר,מה קיבלו אספה נוספת?
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 06 יולי 2014, 14:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
יופי של שירות. הזמנתי אתמול באינטרנט והגיע הביתה לפני שעתיים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יתכן ודרך חבר ההקצאה לשער 5 נגמרה, כך אני מאמין.גיא חניה כתב:איך היגיוני?חבר רצה להזמין בשבת בחבר ולא היה ל5 יותר,מה קיבלו אספה נוספת?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הלכתי היום למשרדים של שפע ועשיתי מנוי

קניתי מנוי דרך הועד בסורוקה....
אומרים שם שלא זכורה להם כזו התנפלות על המנויים...
המחיר - 790 ש"ח למנוי מבוגר.
שיהיה לקבוצה בהצלחה !
אומרים שם שלא זכורה להם כזו התנפלות על המנויים...
המחיר - 790 ש"ח למנוי מבוגר.
שיהיה לקבוצה בהצלחה !
מכבי חיפה מכרה 3000 מנויים ביום אחד !
הקבוצה חייבת לבתחיל בקפיין שיווק רציני. חייבים את עזרת השחקנים בשביל זה. בפייסבוק, ברדיו, טלויזיה הכל!!
פחות מ 5000 זה יהיה עצוב.
הקבוצה חייבת לבתחיל בקפיין שיווק רציני. חייבים את עזרת השחקנים בשביל זה. בפייסבוק, ברדיו, טלויזיה הכל!!
מכבי חיפה זה מועדון ש20 שנה נמצא בצמרת מתוכן 10 הסתיימו באליפות, עלה שתי פעמים לבתים בליגת האלופות, הביא צוות זר, הביא את בניון, הביא רכש מרשים ונכנס לאיצטדיון חדש. למה בדיוק ציפית? ייקח לנו זמן להגיע לזה זה דבר שבונים לאטשמעון א כתב:מכבי חיפה מכרה 3000 מנויים ביום אחד !
- ForeverRed
אחת הסיבות לטירוף של אוהדי חיפה היא הרצון לשריין לעצמם מקומות טובים באצטדיון החדש.שמעון א כתב:מכבי חיפה מכרה 3000 מנויים ביום אחד !
אבל אני בהחלט מסכים איתך, צריך להכניס את העיר לטירוף.
מישהו יודע האם 1400 המנויים שכבר נמכרו כוללים את כל ועדי העובדים?
לא מצפה ל 10,000 מנויים. רק ל 5000. זה אפשרי! ולאור החיזוק שעשינו זה חובה!dor69 כתב: מכבי חיפה זה מועדון ש20 שנה נמצא בצמרת מתוכן 10 הסתיימו באליפות, עלה שתי פעמים לבתים בליגת האלופות, הביא צוות זר, הביא את בניון, הביא רכש מרשים ונכנס לאיצטדיון חדש. למה בדיוק ציפית? ייקח לנו זמן להגיע לזה זה דבר שבונים לאט
אלונה ואלישע היו חייבים להכריז על ריצה לאליפות. זה היה יוצר אווירה מטורפת לדעתי. אפילו אם הם לא באמת מתכוונים לזה.
אני מאמין שאנחנו עם קמפיין מנויים יכולים למכור גם 6000 אבל אל תשוו אותנו למצב של חיפה ומכבי. מליקסון אמור להוות גורם מזרז, אולי גם המשחקים באירופה. אנחנו רק פתחנו את יולי יש עוד חודש וחצי למכורשמעון א כתב: לא מצפה ל 10,000 מנויים. רק ל 5000. זה אפשרי! ולאור החיזוק שעשינו זה חובה!
אלונה ואלישע היו חייבים להכריז על ריצה לאליפות. זה היה יוצר אווירה מטורפת לדעתי. אפילו אם הם לא באמת מתכוונים לזה.
לא משווה. מקנא. מקנא מאוד.
אבל אומר שאנחנו חייבים למכור 5,000 לפחות.
תבינו אם לא נמלא את שערים 2 5 6 במנויים אז יש מצב ששוב במשחקי עונה נראה מה שראינו במשחק האליפות של מכבי.
5000-6000 מנויים ועוד 2000 כרטיסים שנצליח למכור כל משחק בערך וזה מבטיח לנו 8000 צופים כל משחק!!
אבל אומר שאנחנו חייבים למכור 5,000 לפחות.
תבינו אם לא נמלא את שערים 2 5 6 במנויים אז יש מצב ששוב במשחקי עונה נראה מה שראינו במשחק האליפות של מכבי.
5000-6000 מנויים ועוד 2000 כרטיסים שנצליח למכור כל משחק בערך וזה מבטיח לנו 8000 צופים כל משחק!!
מכבי תל אביב מכרה כבר 9000 מנויים בשלושה שבועות.
והנה הגדולה שעשתה מכבי תל אביב:
(מתוך הכתבה באתר ONE)
מקרה שחזר על עצמו פעמים רבות היה כאשר אוהדים רבים הגיעו לחדש את המנוי שברשותם בנקודת החידוש בחנות המוצרים של הקבוצה ברחוב דיזנגוף ובמקביל רכשו מוצרים של המועדון וחולצות משחק חדשות של "אדידס" מה שהגדיל בצורה משמעותית את המכירות בחנות.
יש מה ללמוד.
לידיעת מי שרוצה לרכוש מנוי ועדיין לא הספיק.
"שפע הפקות" עברו ממלון ליאונרדו לרמב"ם 30 (בעבר היה שם סלון כלות) ליד בית ספר בארי
בעיר העתיקה.
והנה הגדולה שעשתה מכבי תל אביב:
(מתוך הכתבה באתר ONE)
מקרה שחזר על עצמו פעמים רבות היה כאשר אוהדים רבים הגיעו לחדש את המנוי שברשותם בנקודת החידוש בחנות המוצרים של הקבוצה ברחוב דיזנגוף ובמקביל רכשו מוצרים של המועדון וחולצות משחק חדשות של "אדידס" מה שהגדיל בצורה משמעותית את המכירות בחנות.
יש מה ללמוד.
לידיעת מי שרוצה לרכוש מנוי ועדיין לא הספיק.
"שפע הפקות" עברו ממלון ליאונרדו לרמב"ם 30 (בעבר היה שם סלון כלות) ליד בית ספר בארי
בעיר העתיקה.
צריך לחלק את הדברים לשתיים:
1. גם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א קבוצות עם מסורת והקהל הגדול בארץ,כל שנה בצמרת וכמעט כל שנה באירופה,קל להם מאוד למכור כמות מנויים גדולה.
בסיפור של חיפה יש להוסיף את אפקט סמי עופר ותקבלו את הנתונים שהם מציגים היום.
2.במקרה של ב"ש 5000 מנויים העונה זה בהחלט יהיה יפה ולדעתי גם המקסימום באיצטדיון וסרמיל,וזה אך ורק בגלל הרכש הצפוי,כי הרי שום אדם שיש בו הגיון לא ישלם בשביל לשבת בוסרמיל מאחורי עמוד חשמל.
מתי כן תראו מספרים שקרובים לחיפה ות"א? רק ברגע שיכנסו לאיצטדיון החדש,אנשים היום רוצים לקבל תמורה למה שהם משלמים ובסגל שמסתמן בשנים הקרובות אנשים גם ירוצו לקנות מנויים.
לכן מבחינה שיווקית,אנשי הקבוצה צריכים להתפלל שהאיצטדיון יהיה מוכן לפני פתיחת העונה כדי שיוכלו למכור מנויים ולרכב על גל ההתלהבות.
1. גם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א קבוצות עם מסורת והקהל הגדול בארץ,כל שנה בצמרת וכמעט כל שנה באירופה,קל להם מאוד למכור כמות מנויים גדולה.
בסיפור של חיפה יש להוסיף את אפקט סמי עופר ותקבלו את הנתונים שהם מציגים היום.
2.במקרה של ב"ש 5000 מנויים העונה זה בהחלט יהיה יפה ולדעתי גם המקסימום באיצטדיון וסרמיל,וזה אך ורק בגלל הרכש הצפוי,כי הרי שום אדם שיש בו הגיון לא ישלם בשביל לשבת בוסרמיל מאחורי עמוד חשמל.
מתי כן תראו מספרים שקרובים לחיפה ות"א? רק ברגע שיכנסו לאיצטדיון החדש,אנשים היום רוצים לקבל תמורה למה שהם משלמים ובסגל שמסתמן בשנים הקרובות אנשים גם ירוצו לקנות מנויים.
לכן מבחינה שיווקית,אנשי הקבוצה צריכים להתפלל שהאיצטדיון יהיה מוכן לפני פתיחת העונה כדי שיוכלו למכור מנויים ולרכב על גל ההתלהבות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קמפיין המנויים התחיל -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר-שבע היא בית
הפועל באר-שבע היא הלב
הפועל באר-שבע היא יותר מקבוצה
הפועל באר-שבע היא אהבה.
השנה יותר מכל משנה - באים לוסרמיל מאהבה!
לפרטים ורכישת מנויים - שפע הפקות וכרטיסים, 08-8663300 או דרך אתר האינטרנט -
https://www.ticket4u.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר-שבע היא בית
הפועל באר-שבע היא הלב
הפועל באר-שבע היא יותר מקבוצה
הפועל באר-שבע היא אהבה.
השנה יותר מכל משנה - באים לוסרמיל מאהבה!
לפרטים ורכישת מנויים - שפע הפקות וכרטיסים, 08-8663300 או דרך אתר האינטרנט -
https://www.ticket4u.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

מספרים בתקשורת על 1000 מינויים רק בסופ"ש האחרון, מספר נאה לחלוטין בהתחשב בעובדה שאנשים כמעט ולא יוצאים מהבית.
מקווה שעם החתמת מויאל אנשים יעופו לקנות מנוי
מקווה שעם החתמת מויאל אנשים יעופו לקנות מנוי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]