ברקת פגועה מיחס האוהדים. לא תגיע היום לבלומפילד
Re: ברקת פגועה מיחס האוהדים. לא תגיע היום לבלומפילד
כנסו ל-eyoya
שיסביר את עצמו יותר טוב אני יבין
שידבר באר שבעית

שימו לב לדברים שאמר לעיתונאים בסיום המאמן אלישע לוי: "אני לא יודע עד כמה אנשים יודעים מזה, אבל אלונה לא באה בגלל שיש לה בר-מצווה. אז לקשור את זה לאוהדים, אני לא חושב שזה נכון".
"מיותר לציין שברקת עושה מעל ומעבר והיא לא מצליחה להבין איך בעונה כזאת טובה, בעונה כזאת מוצלחת, יש מחאות והפגנות", המשיכה חלפון, "אנו מאמינים שמערכת יחסים בין המועדון לאוהדים צריכה להיות הדדית וכזו שאינה מושפעת מתקופות כאלה ואחרות. רק לשם השוואה המועדון לא נוקט בצעדים שכנגד האוהדים במקרים בהם הקבוצה סופגת קנסות ועונשים בעקבות התנהגות שאינה נאותה מצידם. ברקת תשב עם עצמה ועם מקורביה בימים הקרובים ותקבל החלטות".
מתוך ספורט 5
מצטער... ככה דוברת לא צריכה לדבר.
הכל בנימה אישית...משחקי כבוד מטופשים
עצוב שהיא ״הפה״ של המועדון שלנו...
מפתיעה שאישה אינטליגנטית ומכובדת כמו אלונה מאפשרת את הבושה הזו ומתחבאת מאחורי הגרסה הנשית של אלי זינו.
מתוך ספורט 5
מצטער... ככה דוברת לא צריכה לדבר.
הכל בנימה אישית...משחקי כבוד מטופשים
עצוב שהיא ״הפה״ של המועדון שלנו...
מפתיעה שאישה אינטליגנטית ומכובדת כמו אלונה מאפשרת את הבושה הזו ומתחבאת מאחורי הגרסה הנשית של אלי זינו.
בתור אחד שרוב הזמן נוטה לצד ההנהלה הפעם הגזימו שם.
הקהל הוא הצרכן של המוצר ולצרכן מותר למחות בטח כשזה נעשה בדרך מכובדת ובדרך ראויה.
אנחנו לא בדיקטטורה ולאוהדים מותר להביע את מורת רוחם בטח כשבעונה אחת פעם אחר פעם מבזים ומתבזים מולם.
אם כל פעם שיגידו ביקורת כלשהי על אלונה נשמע איומי עזיבה אז מצטער אין לזה זכות קיום.
הקהל הוא הצרכן של המוצר ולצרכן מותר למחות בטח כשזה נעשה בדרך מכובדת ובדרך ראויה.
אנחנו לא בדיקטטורה ולאוהדים מותר להביע את מורת רוחם בטח כשבעונה אחת פעם אחר פעם מבזים ומתבזים מולם.
אם כל פעם שיגידו ביקורת כלשהי על אלונה נשמע איומי עזיבה אז מצטער אין לזה זכות קיום.