אזהרת מסע- לפני שתתאכזבו ובענק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אזהרת מסע- לפני שתתאכזבו ובענק

שליחה על ידי Totti »

גיל שגיב כתב: יאלא מה נעלבת עכשיו חחחח...לא היית משלם סכום כזה על סוארס עם היכולת שלו כבלם ?
בטוח שכן, אז גם אלונה .
קל לך להגיד היום שזו עיסקה מצויינת, אבל רק בדיעבד.

אלונה שילמה 550 אלף דולר/יורי על סוארס + פאבל פרגל וכיסוי שכרו עד תום העונה, כ- 700 אלף דולר לא כולל שכר לסוארס.
סכום עתק במונחי ביי-אאוט של קבוצה ישראלית ובאר שבע בפרט.
הרכישה היקרה בתולדות המועדון.

אז סעיף 1 שלי לא שטויות, היא הצהירה מס' פעמים בעבר שלא תשלם דמי שחרור גבוהים כל כך בעבור שחקנים, כלקח מהסבוטאז' שעשה לה ירון קוריס בתיווך אבי לוזון.
אולי תהיה הפתעה והיא תלך על עיסקה מגה משתלמת, אבל בגדול, זו המדיניות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

על שחקן שיהיה שווה את זה היא תשלם לדעתי האישית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:

אלונה שילמה 550 אלף דולר/יורי על סוארס + פאבל פרגל וכיסוי שכרו עד תום העונה, כ- 700 אלף דולר לא כולל שכר לסוארס.

אז סעיף 1 שלי לא שטויות, היא הצהירה מס' פעמים בעבר שלא תשלם דמי שחרור גבוהים כל כך בעבור שחקנים, כלקח מהסבוטאז' שעשה לה ירון קוריס בתיווך אבי לוזון.
בתור קבוצה אפורה בליגת העל היא לא התכוונה ללכת על עיסקאות כאלה אבל המצב השתנה. היא מכוונת למעלה ובתור מועדון שמתיימר להיות גדול (במיוחד עם השמות שעולים) היא חייבת לשלם כסף עבור ישראלים טובים. אי אפשר למצוא שחקנים מובילים בשקל עשרים

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אני בעניין הזה עם טוטי.
בקיץ היה אפשר ללמוד שאלונה מוכנה לשים משכורות גבוהות, אך זה תקף לשחקנים חופשיים בלבד.
ברדה, בוזגלו, פלט- שלושתם הגיעו כשחקנים חופשיים. גם הובר שמשתכר לא מעט הגיע בהשאלה ללא תמורה.
הבלם המחליף שהעלו בוואלה לסוארז? גם הוא יהיה חופשי בקיץ.
ברגע שיש לשים כסף על רכישה\דמי השבחה, אלה יהיו שחקנים עם משכורת נמוכה עד בינונית, כשגם הסכום עצמו הוא סביר. בדיוק כמו תורג'מן, ביטון, אראל ופאיוביץ'.

לטעמי התנהלות נכונה. אם השחקן לא משתלב טוב ולא מספק את התפוקה הנדרשת, הנזק הכלכלי קטן.
לא שווה להשקיע מיליונים בזרים עם משכורת מפוצצת, המקסימום שתוציא מקבוצה כלשהי באירופה על שחקן מהארץ הוא שני מיליון יורו. פשוט לא שווה את הסיכון.
תשאלו את שחר שנפל עם ראיוס, אנדלובו ובעוד עסקאות עם ישראלים (דגני, אבוחצירא, גבאי וכו').

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זו גם ההתנהלות של מכבי אגב, שלמרות הכסף הגדול לא משלמת ביי-אאוט על שחקנים כמעט.

אין להם בעיה לפצות את איזי ב-200 אלף דולר דמי השבחה עבור טיבי, אבל 2 מיליון אירו על אחמד עבאד? לא היה ולא יהיה.

אתם נופלים לשקר המספרים, 45 מילין שקל תקציב, זה נשמע המון.

אבל תקציב זה:

איצטדיון,
מחלקת נוער,
לוגיסטיקה,
משכורות,
פרמיות ועוד הרבה פרמטרים.

בשורה התחתונה, תקציב הרכש לא הולך לגדול באופן קיצוני, לא כזה שיאפשר לזרוק 1/3 ממנו על דמי שחרור לשחקן כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב:זו גם ההתנהלות של מכבי אגב, שלמרות הכסף הגדול לא משלמת ביי-אאוט על שחקנים כמעט.

אין להם בעיה לפצות את איזי ב-200 אלף דולר דמי השבחה עבור טיבי, אבל 2 מיליון אירו על אחמד עבאד? לא היה ולא יהיה.

אתם נופלים לשקר המספרים, 45 מילין שקל תקציב, זה נשמע המון.

אבל תקציב זה:

איצטדיון,
מחלקת נוער,
לוגיסטיקה,
משכורות,
פרמיות ועוד הרבה פרמטרים.

בשורה התחתונה, תקציב הרכש לא הולך לגדול באופן קיצוני, לא כזה שיאפשר לזרוק 1/3 ממנו על דמי שחרור לשחקן כזה או אחר.
בגדול אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל:
אנחנו כמעט ולא משלמים על האצטדיון, ביחס לקבוצות אחרות, העירייה מממנת את רובו.
כמו שאני מבין את זה, אם לא ישתנה סדר העדיפויות (נוער לפני בוגרת, צוות זר וכו'...) אז כל שקל תוספת לתקציב אמור ללכת לחיזוק, הרי כבר היום המועדון משלם את כל מה שציינת, אלו הוצאות שברובן לא משתנות, לכן אם נוסיף פתאום עוד 15 מ' שקל (לצורך הדוגמא) לתקציב, זה אומר שיהיו לאלישע 15 מ' שקל נוספים לרכש. לא??

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
בגדול אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל:
אנחנו כמעט ולא משלמים על האצטדיון, ביחס לקבוצות אחרות, העירייה מממנת את רובו.
כמו שאני מבין את זה, אם לא ישתנה סדר העדיפויות (נוער לפני בוגרת, צוות זר וכו'...) אז כל שקל תוספת לתקציב אמור ללכת לחיזוק, הרי כבר היום המועדון משלם את כל מה שציינת, אלו הוצאות שברובן לא משתנות, לכן אם נוסיף פתאום עוד 15 מ' שקל (לצורך הדוגמא) לתקציב, זה אומר שיהיו לאלישע 15 מ' שקל נוספים לרכש. לא??
המועדון בכלל לא משלם על השימוש באיצטדיון. רק בכניסה לחדש יצטרכו לשלם שכירות

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:

לא מסכים.

כן, ברור שבדיעבד. אז מה זה אומר ? הרי אתה מדבר על המסקנות של אלונה לגבי העתיד....אז למה שאלונה לא תבין היום מה שכולנו מבינים ? כלומר שמסתבר בדיעבד שהקנייה של סוארס לא הייתה במחיר מופקע...הרי העונה התברר שעד היום כל המאמנים טעו לגבי סוארס שלא אחת חזר ואמר (יש ראיונות איתו בנושא) שהעמדה המועדפת עליו היא עמדת הבלם, מה לעשות שרק העונה נפל האסימון לאלישע ואז התברר שיש לנו בלם ענק (!!) בטח לליגת העל שלנו.
תאר לך שכבר בעונה הראשונה שלו הוא היה מתופקד כבלם.....מה היית כותב עכשיו ?
אני מאמין שגם אלונה מבינה שאם חשבה שטעתה בזמנו בנוגע למחיר ששילמה (כפי שחשבנו עד העונה הזו כולנו כולל אני) מסתבר שכולנו טעינו ועיסקת הקנייה והשכר של סוארס הייתה טובה מאוד.
כלומר, אלונה ללא ספק תהיה מוכנה לקנות שחקן ברמתו של סוארס בסכום ששילמה שהיה בדולרים (ראיתי שאתה לא סגור ע זה..)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גיל שגיב כתב:
לא מסכים.

כן, ברור שבדיעבד. אז מה זה אומר ? הרי אתה מדבר על המסקנות של אלונה לגבי העתיד....אז למה שאלונה לא תבין היום מה שכולנו מבינים ? כלומר שמסתבר בדיעבד שהקנייה של סוארס לא הייתה במחיר מופקע...הרי העונה התברר שעד היום כל המאמנים טעו לגבי סוארס שלא אחת חזר ואמר (יש ראיונות איתו בנושא) שהעמדה המועדפת עליו היא עמדת הבלם, מה לעשות שרק העונה נפל האסימון לאלישע ואז התברר שיש לנו בלם ענק (!!) בטח לליגת העל שלנו.
אני מאמין שגם אלונה מבינה שאם חשבה שטעתה בזמנו בנוגע למחיר ששילמה (כפי שחשבנו עד העונה הזו כולנו כולל אני) מסתבר שכולנו טעינו ועיסקת הקנייה והשכר של סוארס הייתה טובה מאוד.
כלומר, אלונה ללא ספק תהיה מוכנה לקנות שחקן ברמתו של סוארס בסכום ששילמה שהיה בדולרים (ראיתי שאתה לא סגור ע זה..)
כמו תמיד, הטענות שלך די תלושות. "ואם בעונה הראשונה היה מתופקד כבלם?"

שמע חבוב, גם אם פיקה היה משחק במרכז ההגנה שלנו לצד עודד "הצב" גביש וכשמאחוריו שוער כמו צבאי או אוהד כהן בשלהי הקרירה, ההגנה שלנו היתה מסננת. משחק הגנה זה לא רק בלם כזה או אחר, זה הרבה יותר. לראייה, היכולת של אגידה אשתקד לצד בלמי העל שלנו.

אמר נכון יוסי לפני, אלונה הולכת על שחקנים נטלוי חוזה וכמוהה מרבית הקבוצות בליגת העל. נכון שיש הבלחות ונכון שאם תיפול הזדמנות פז היא תפתח את הארנק, אך כעקרון, שחקנים ללא חוזה.

בוזגלו, ברדה, פלט, אראל(דמי השבחה נמוכים), דגאני.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:
כמו תמיד, הטענות שלך די תלושות. "ואם בעונה הראשונה היה מתופקד כבלם?"

שמע חבוב, גם אם פיקה היה משחק במרכז ההגנה שלנו לצד עודד "הצב" גביש וכשמאחוריו שוער כמו צבאי או אוהד כהן בשלהי הקרירה, ההגנה שלנו היתה מסננת. משחק הגנה זה לא רק בלם כזה או אחר, זה הרבה יותר. לראייה, היכולת של אגידה אשתקד לצד בלמי העל שלנו.

אמר נכון יוסי לפני, אלונה הולכת על שחקנים נטלוי חוזה וכמוהה מרבית הקבוצות בליגת העל. נכון שיש הבלחות ונכון שאם תיפול הזדמנות פז היא תפתח את הארנק, אך כעקרון, שחקנים ללא חוזה.

בוזגלו, ברדה, פלט, אראל(דמי השבחה נמוכים), דגאני.
לא תלושות ולא נעליים, האם היה משחק בלם....נכתב כדי להעצים בעיניך ובעיני הקוראים את כדאיות העיסקה בזמנו של סוארס ועד כמה אלונה מבינה היום שלא טעתה.
אבל גם אם תתעלם מאותו 'אם' ותשאר רק עם יכולתו של סוארס כבלם העונה, די בזה לדעתי לגרום לאלונה להבין שהקנייה והמחיר ששילמה על סוארס היו כדאיים ובטח השכר ששילמה לו עד היום שאותו היא מוכנה להגדיל ב- 50% וזה כהצעה ראשונית ומי יודע כמה תעלה לו בסוף....

אז כן, כל התובנות לעיל מצביעות על כך שהקביעה שלך שגויה בעניין סוארס והתפיסה של אלונה בנוגע לעסקת הרכישה שלו.

רוצה עוד מידע בקטנה ?

מתחייב לך שאלי ברקת בטוח שזו הייתה עסקה טובה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:
לא מסכים.

מה שהורג אותי שאתה טועה, סוארס מההתחלה שיחק פה כבלם, וגם שיחק בעונה הכי גרועה שלנו או ליתר דיוק התחיל לשחק בעונה הכי גרועה שלנו בליגה מאז העלייה האחרונה (העונה עם קלינגר וגיא לוי) כבלם וכל פעם הוא חזר לעמדת הקישור האחורי, אני לא בטוח שאם הוא היה בקישור האחורי לא היינו מרוויחים אותו, מי יודע אולי היינו מרוויחים אותו הרבה יותר, אבל הנקודה שלי היא שזה לא שהוא לא שיחק כבלם ורק אלישע פתאום גילה את היכולות שלו, לא סתם אני ועוד כמה אוהדים בתחילת העונה כתבנו שסוארס הוא אסון כבלם, כי הוא היה בעמדה הזאת ולא היה הבלם הכי טוב בלשון המעטה, וכנראה שבשנתיים האחרונות הוא הבין איך הוא צריך לשחק כבלם, והוא גם מצוות עם בלם שמשלים אותו בצורה מושלמת כמעט ודיי מפחידה והנה לך המתכון לבלם שאנחנו אוהבים כל כך, מה שבעצם גורם לי לחשוב שהבלם הרביעי שאנחנו צריכים זה בלם מהיר וזריז כמו סוארס רק ישראלי, רק שאני לא בטוח שיש בנמצא אחד כזה אחד שישלים עם בן אלגרבלי צמד בלמים טוב לעת מצוא...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

סוארז הזר הכי טוב בעמדה שלו, גם כבלם גם כקשר אחורי, הפקטור היחיד שמשתנה הוא הרצון שלו לשחק אצלנו. כשממש רצה להיות פה היה הקשר האחורי הטוב בארץ, ואז התחילו הטילים, רצה לעזוב והיכולת ירדה באופן דרסטי. השנה ממש טוב לו ורואים את זה ברמת המשחק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:סוארז הזר הכי טוב בעמדה שלו, גם כבלם גם כקשר אחורי, הפקטור היחיד שמשתנה הוא הרצון שלו לשחק אצלנו. כשממש רצה להיות פה היה הקשר האחורי הטוב בארץ, ואז התחילו הטילים, רצה לעזוב והיכולת ירדה באופן דרסטי. השנה ממש טוב לו ורואים את זה ברמת המשחק.
בקיצור, עכשיו לסכם עם החמאס והג'יאד האיסלמי שירו רקטות על כל מקום חוץ מבאר שבע ;)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

dardasmiley כתב:סוארז הזר הכי טוב בעמדה שלו, גם כבלם גם כקשר אחורי, הפקטור היחיד שמשתנה הוא הרצון שלו לשחק אצלנו. כשממש רצה להיות פה היה הקשר האחורי הטוב בארץ, ואז התחילו הטילים, רצה לעזוב והיכולת ירדה באופן דרסטי. השנה ממש טוב לו ורואים את זה ברמת המשחק.
תודה רבה!
סוארז תיפקד כמה וכמה משחקים כבלם והיה שווה גול בכל משחק כזה לחובתנו. אני זוכר כששיחק כקשר אחורי אנשים פה קראו לו ״הברומטר של הקבוצה״. אז קל אחרי 5 שנים של עליית ומורדות לומר שהסכום ששולם עליו היה שווה את זה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

סוארז לדעתי האישית, יכול לשחקן בליגות הגדולות באירופה.
יש לו כל מה שבלם צריך, ניתור, אגרסיביות, קור רוח, טכניקה ויכולת מסירה ( יותר מזה?).
יפה מאוד שחתם לעוד 3 שנים, מפחיד לדמיין אותו במכבי עם התנאים המיוחדים שלהם.

שלח תגובה