מכבי ת"א - הפועל ב"ש : נושא אחוד - הרכבים טקטיקות ושאר ירקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: מכבי ת"א - הפועל ב"ש : נושא אחוד - הרכבים טקטיקות ושאר ירקות

שליחה על ידי ניב »

הנושאים אוחדו.

מבקש לא לפתוח נושא נפרד על כל הרכב כזה או אחר שעולה בראשכם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

48 שעות והלב דופק חזק חזק ...
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 29 מרץ 2014, 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גיא חניה כתב:היום יצא לי לדבר עם אוהד מכבי תל אביב , הם בטוחים שהם רומסים אותנו , שאנחנו נפשל , שאנחנו נעשה במכנסיים , שהפועל באר שבע היא קבוצה שלא בנוייה למעמדים כאלה.
אני קורא פה לכם שחקנים יקרים , לוחמים שלנו , חבורה של גברים , תלחמו עד טיפת הזיעה האחרונה , שרפו תדשא , תעלו עם רצח בעיניים , אמונה , הקרבה!
בואו נעשה היסטוריה!!!!!!
48 שעות והלב דופק חזק חזק ...
"הם" זה האוהדים השחצנים שלהם. לא סוזה, לא זהבי, לא בדש ואפילו לא גאל מרגוליס. רק ילדי הכאפות עם העור הורדרד ופצעי הבגרות,
שעושים סימולציות ב-FM 2014 וגם שם נכנסים לקבוצה היריבה וקונים את השחקנים שלה למכבי.

אני לא בן 70, אבל הדור שלי למד לכבד את מכבי תל אביב. ראינו את ברומר מקפיץ אלפים בוסרמיל, ראינו את נימני מסתובב על עבאד ומשחיל למורדי שוורץ, זוכרים את קלינגר ודריקס, את זוהר מרעיד לך את האשך עם כדור חופשי מ-45 מטר. מכבי מבחינתנו זה 2:0 בקסטינה.

גם הם זוכרים אותנו. חדי הזיכרון זוכרים את אמיר אבוטבול בשער ענק, את עודד גביש בגול כמעט חסר חשיבות לשטראובר, את נגובו נועץ עוד אחר ברשת של אניימה וכמובן את רוסו.
אבל בואו נהיה כנים, מסביב היו הרבה מפחי נפש, הרבה תבוסות קשות, הרבה אונסים בלי הודעה מוקדמת ואמצעי מניעה ומזה הם ניזונים.

מחיפה הם רועדים, את הפועל מכבדים, את בית"ר סופרים והפועל באר שבע היתה יתוש קטן שעוקץ לפעמים, רוב הזמן לא מורגש, אבל ברגע שהענק רק רוצה, הוא מדביק אותו כמו טפט אל הקיר.

בואו נשנה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

Totti כתב:
"הם" זה האוהדים השחצנים שלהם. לא סוזה, לא זהבי, לא בדש ואפילו לא גאל מרגוליס. רק ילדי הכאפות עם העור הורדרד ופצעי הבגרות,
שעושים סימולציות ב-FM 2014 וגם שם נכנסים לקבוצה היריבה וקונים את השחקנים שלה למכבי.

אני לא בן 70, אבל הדור שלי למד לכבד את מכבי תל אביב. ראינו את ברומר מקפיץ אלפים בוסרמיל, ראינו את נימני מסתובב על עבאד ומשחיל למורדי שוורץ, זוכרים את קלינגר ודריקס, את זוהר מרעיד לך את האשך עם כדור חופשי מ-45 מטר. מכבי מבחינתנו זה 2:0 בקסטינה.

גם הם זוכרים אותנו. חדי הזיכרון זוכרים את אמיר אבוטבול בשער ענק, את עודד גביש בגול כמעט חסר חשיבות לשטראובר, את נגובו נועץ עוד אחר ברשת של אניימה וכמובן את רוסו.
אבל בואו נהיה כנים, מסביב היו הרבה מפחי נפש, הרבה תבוסות קשות, הרבה אונסים בלי הודעה מוקדמת ואמצעי מניעה ומזה הם ניזונים.

מחיפה הם רועדים, את הפועל מכבדים, את בית"ר סופרים והפועל באר שבע היתה יתוש קטן שעוקץ לפעמים, רוב הזמן לא מורגש, אבל ברגע שהענק רק רוצה, הוא מדביק אותו כמו טפט אל הקיר.

בואו נשנה
אולי חוץ מתחילת הדברים(אצלהם השחצנות נרכשת ונלמדת וקיימת בכל גיל)
וכל המוסיף גורע...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חשבתי על זה במהלך השבת, והשתכנעתי מהדעות פה לגבי עמדת הבלם.
עדיף לתת לאלגרבלי לפתוח. הקרב במרכז המגרש יהיה לא פחות, ואולי אף יותר חשוב, ממרכז ההגנה. ושם אין מקום לדג'אני במשחק כזה.

אג'ידה; אילוז, פאיוביץ', אלגברלי דודזאדה (אם כשיר); הובר, זינו, אראל; בוזגלו, ברדה, פלט.

הובר כאחורי, זינו אמצע ימין, אראל אמצע שמאל. ברדה אגף\אמצע.
למכבי כבר יהיה קשה להפתיע מבחינת מערך, כבר תקופה ארוכה שהם עולים עם 3-5-2, קשרי האמצע יצטרכו לתת הרבה קילומטראז', גם ללחוץ את מובילי הכדור של מכבי, וגם לתת עזרה למגנים עם שחקני הכנף של מכבי, בעיקר על מיכה שאני מאמין שיפתח.
אין סיבה לפתוח עם גבאי. פלט אולי לא ספרינטר, אך אני לא מסכים עם זה שהוא תוקע את ההתקפה.
הנוכחות שלו מדביקה אליו לפחות שני שחקנים, לוחץ מצוין, שומר על הכדור בצורה טובה ונשק קטלני בחופשיות.
ויותר מהכל, אני פשוט סומך עליו הרבה יותר מאשר גבאי שישים את הכדור ברשת.

את המשחק הקודם פתחנו לא טוב.
לא שיחקנו מספיק קרוב, יצאנו ללחץ לא טוב בחצי של מכבי ואני זוכר פעמיים את זהבי מוביל בחופשיות שני התקפות ממרכז המגרש כשהוא חופשי לגמרי. מההתקפות האלה יצאו השער והפנדל על פריצה. אין מצב שזה קורה שוב.
כמו שאמרו פה, יהיה חשוב לעבור את הדקות הראשונות בשלום.
במצבים הנייחים מכבי עומדים גבוה. בפעם הקודמת לא היה לנו לזה תשובה, אני מאמין שהפעם אלישע התכונן בהתאם.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

yossi כתב:חשבתי על זה במהלך השבת, והשתכנעתי מהדעות פה לגבי עמדת הבלם.
עדיף לתת לאלגרבלי לפתוח. הקרב במרכז המגרש יהיה לא פחות, ואולי אף יותר חשוב, ממרכז ההגנה. ושם אין מקום לדג'אני במשחק כזה.

אג'ידה; אילוז, פאיוביץ', אלגברלי דודזאדה (אם כשיר); הובר, זינו, אראל; בוזגלו, ברדה, פלט.

הובר כאחורי, זינו אמצע ימין, אראל אמצע שמאל. ברדה אגף\אמצע.
למכבי כבר יהיה קשה להפתיע מבחינת מערך, כבר תקופה ארוכה שהם עולים עם 3-5-2, קשרי האמצע יצטרכו לתת הרבה קילומטראז', גם ללחוץ את מובילי הכדור של מכבי, וגם לתת עזרה למגנים עם שחקני הכנף של מכבי, בעיקר על מיכה שאני מאמין שיפתח.
אין סיבה לפתוח עם גבאי. פלט אולי לא ספרינטר, אך אני לא מסכים עם זה שהוא תוקע את ההתקפה.
הנוכחות שלו מדביקה אליו לפחות שני שחקנים, לוחץ מצוין, שומר על הכדור בצורה טובה ונשק קטלני בחופשיות.
ויותר מהכל, אני פשוט סומך עליו הרבה יותר מאשר גבאי שישים את הכדור ברשת.

את המשחק הקודם פתחנו לא טוב.
לא שיחקנו מספיק קרוב, יצאנו ללחץ לא טוב בחצי של מכבי ואני זוכר פעמיים את זהבי מוביל בחופשיות שני התקפות ממרכז המגרש כשהוא חופשי לגמרי. מההתקפות האלה יצאו השער והפנדל על פריצה. אין מצב שזה קורה שוב.
כמו שאמרו פה, יהיה חשוב לעבור את הדקות הראשונות בשלום.
במצבים הנייחים מכבי עומדים גבוה. בפעם הקודמת לא היה לנו לזה תשובה, אני מאמין שהפעם אלישע התכונן בהתאם.
'

לפעמים אני תוהה אם אלישע מלמד אותם משהו או לפחות מדריך אותם לגבי טקטיקה מסויימת.
זה נראה כאילו "מה שיוצא אני מרוצה".

נ.ב
שיגיע כבר יום שנייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל:
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני באמת מסוקרן מה מצבו הבריאותי של אופיר ועד כמה הוא מוכן לקראת המשחק.
כל מי שהיה בבלומפילד בפעם האחרונה (וצפה מהבית) ראה עד כמה צד שמאל בהגנה היה פרוץ והשרה לחץ וחוסר
בטחון על החולייה כולה. דור מיכה עשה ככל העולה על רוחו מול בן תורג'מן האיטי.

בן אלגרבלי - טוב, לא יודע מה להגיד, שמעתי כאן דיעות לכאן או לכאן... לא בא לי שנבעט שוב בדלי ומשחק במעמד כזה
הוא לא הזמן לתשלום שכר לימוד עבור המשך הקריירה של בן. רק מקווה לטוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

messiah כתב:אני באמת מסוקרן מה מצבו הבריאותי של אופיר ועד כמה הוא מוכן לקראת המשחק.
כל מי שהיה בבלומפילד בפעם האחרונה (וצפה מהבית) ראה עד כמה צד שמאל בהגנה היה פרוץ והשרה לחץ וחוסר
בטחון על החולייה כולה. דור מיכה עשה ככל העולה על רוחו מול בן תורג'מן האיטי.

בן אלגרבלי - טוב, לא יודע מה להגיד, שמעתי כאן דיעות לכאן או לכאן... לא בא לי שנבעט שוב בדלי ומשחק במעמד כזה
הוא לא הזמן לתשלום שכר לימוד עבור המשך הקריירה של בן. רק מקווה לטוב.
אתה אחד מהיחידים שחושבים כמונו לגביי אלגרבלי! למרות שגם מול הפועל לא הייתי עולה איתו מול שאר הקבוצות הוא יכול לפתוח לדעתי האישית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

לגבי ההכנה וההרכב למשחק הקרוב יש את אלישע שקובע ולא משנה איזה הרכב ננסה לנחש הוא עולה במטרה לנצח את המשחק
אני בחרתי באגידה פאיוביץ הובר ברדה בוזגלו כשחקני המפתח בהתמודדות הזו מבחינתי הקבוצה תלויה ביכולת שיא שלהם מה שכמובן ישפיע על שאר הקבוצה
תמונה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אני חושב שבן לא מתאים למעמד כזה עדיין, הוא עוד צעיר וההוכחה לכך הייתה במשחק נגד מכבי,עבירה או לא,לא נוגעים בשחקן ברחבה.
עוד הוכחה לכך הייתה בראשון שהוא איבד כדורים והוא עדיין לא יודע לעמוד בלחץ, אולי יש לו עתיד אבל ההווה לא צריך להיות על חשבוננו, גל אראל מהר..
נקווה שאופיר יחזור, ולדעתי חייב לשחק עם ברדה בחוד כי הוא מאבד הרבה כדורים כקשר וזה תפקיד לא מתאים לו, אפשר להביא את בוזגלו לאמצע לחלק כדורים ובצדדים את גבאי ונאסר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה נכון שבן אלגרבלי צעיר וחסר ניסיון,אבל דעתי בניגוד למשחק הקודם מול מכבי שם התנגדתי בכל תוקף לפתוח איתו,והוא גם הוכיח למה...
הפעם אני חושב שהוא למד מספיק והשתפשף מספיק.
יש רגעים בחיים שנופלות לך הזדמנויות כדי להוכיח אם אתה שייך לרמות הגבוהות או לא,אני חושב שגם בן מבין שבמידה והוא לא ייתן משחק טוב ושוב פעם יחרבן במכנסיים,הוא לא יראה הרכב.
מה שאותי מעודד שאלישע כן מאמין בו וזה אומר שיש לו פוטנציאל כן לעשות את זה,כי המשחק הנוכחי חשוב גם לאלישע והוא לא ייקח צ'אנסים איפוא שלא צריך.
בכל אופן תשובות מחר ב23:00

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

במשחק הקודם היה הרבה רעש תקשורתי של השחקנים...
הפעם אני אוהב את השקט הזה של הצניעות

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כל כך כייף לבוא למשחק עונה ועל הדרך גם לראות תקהל שלנו שלא מפחד מאף קבוצה זה מה שרציתי ופיללתי לו מאז שאני אוהד הקבוצה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

רק בדש אהא?? אמרתי לכם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר: