הפינה הפסימית מחזור 21

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: הפינה הפסימית מחזור 21

שליחה על ידי OMERREMO »

אדום זקן-את כל המילים גנבת לי..
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אנחנו עם 50 נק' אחרי 22 מחזורים , זה מאזן פסיכי.
בכל עונה נורמלית היינו לוקחים תאליפות ומשאירים פער לסגנית ( כן , גם למכבי של שנה שעברה).

אלישע לא טקטיקן גדול , אבל הוא מאמן ענק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: dor היקר,אתה נשמע בחור נחמד,עם הרבה להט ואהבת הקבוצה.
אבל אתה עושה פה גם עוול,שאתה מצפה שכל משחק ייתנו פה הצגה.
עצם ההשוואה שלך לסוזה,היא בכלל לא במקום,כי עם סגל כמו שיש למכבי גם אלישע,יוסי מזרחי ואפילו לחמן הדביל הזה הם עושים עונת אליפות.
העומק שלו בספסל מאפשר לשחק ולהתאמן בצורות וסגנונות שונים,תוסף לזה את האיכות,הליגה הלא כל כך חזקה ותקבל קבוצה מפלצתית.
אלישע לוי בכלים שלו עושה עונה פנטסטית והוא גם יקבל את תואר מאמן העונה שלא תתבלבל.
אחוזי ההצלחה שלו עד כה הם מטורפים ביחס לסגל שיש לו.
הגדולה שלו זה לזהות אצל השחקנים הטובים ולשפר אותם ולתת גב ענק למובילים,הוא עשה את זה עם קטן,רפאלוב,גולסה,דאבלשוילי,בוזגלו וירבוריאן.
נכון,הוא לא טקטיקן גדול,אבל גם לופא המאמן הכי מצליח פה ב15 שנים האחרונות לא היה טקטיקן גדול.
גדולתם היא שהם מסוגלים בדרכם הייחודית להוציא 200% מכל שחקן.
עכשיו אל תיתן לי להזכיר לך מה אמרו על סוזה שהוא בא לכאן: "בונקריסט","לא הצליח בשום קבוצה","שחצן,יהיר וכו'",
אז כמו שלא הקשבנו לאותם אילו שהעבירו עליו ביקורת בהתחלה,אל תקשיב להם יותר מדי גם עכשיו שבם מאוננים עליו.
לא אמרתי שאני רוצה את ברצלונה אבל זה אלמנטים קטנים במשחק שוטף שכדאי שישתפרו. אלישע מאמן טוב מאוד ובטח מהבכירים בישראל אבל ברמה הטקטית הוא חלש ובעיקר נדוש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: לא אמרתי שאני רוצה את ברצלונה אבל זה אלמנטים קטנים במשחק שוטף שכדאי שישתפרו. אלישע מאמן טוב מאוד ובטח מהבכירים בישראל אבל ברמה הטקטית הוא חלש ובעיקר נדוש
אז בוא אני אזרום איתך...
לדעתי ישנם 3 מאמנים טקטיים טובים בישראל,כמובן שיש עוד אבל בוא נלך על ה3 האילו.
רוני לוי- לקח 3 אליפויות בחיפה,טקטיקן ודקדקן בחסד עליון,למעט ה3 אליפויות הללו (אגב שדאז חיפה הייתה כמו מכבי ת"א היום),בוא ותמנה לי את ההישגים שלו,התפטר ממכבי פ"ת,העביר חצי עונה בבית"ר,פוטר מסיטאווה,פוטר בקפריסין,למרות שהוביל אותם לעונה די טובה. ו.... חזר לבית"ר י"ם שמרוב שעסוקים בטקטיקה שכחו לשחק כדורגל.
רן בן שמעון- לקח אליפות עם קריית שמונה (בקדנציה השנייה ואחרי 2 עונות וחצי שירד ללאומית ועלה בחזרה),למעט זה כישלון במכבי ת"א,כישלון בהפועל ת"א,ויכולים להגיד כולם שהם משחקים יפה,בשורה התחתונה נכשל!
אלי גוטמן- גביע עם ב"ש,אליפות עם הפועל חיפה בעונה השנייה,דאבל עם הפועל ת"א בעונה השלישית,וכשלון חרוץ בנבחרת.
כולם מאמנים טובים,טקטיים מאוד,לכל שחקן יש תפקיד הגנתי ומשימות הגנתיות,אבל... גם אתה רואה שלא הצליחו עם כל הטקטיקות שלהם,לא בעונה הראשונה ולחלקם גם לא בעונה השנייה.
מה שאומר שבכדורגל צריך זמן וסבלנות,ולא לשכוח שבסוף זה משחק עממי שבא לתת הנאה לקהל ולא מלחמת מוחות כמו שחמט.
לפחות אלישע לא מדכא את השחקנים היצירתיים שלו ובגלל זה הוא מצליח בכל קבוצה שהוא הולך,וזה לא משנה אם היא קבוצת צמרת או אמצע טבלה,למעט עונה אחת בכ"ס ששם שום דבר לא היה קשור לכדורגל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: אז בוא אני אזרום איתך...
לדעתי ישנם 3 מאמנים טקטיים טובים בישראל,כמובן שיש עוד אבל בוא נלך על ה3 האילו.
רוני לוי- לקח 3 אליפויות בחיפה,טקטיקן ודקדקן בחסד עליון,למעט ה3 אליפויות הללו (אגב שדאז חיפה הייתה כמו מכבי ת"א היום),בוא ותמנה לי את ההישגים שלו,התפטר ממכבי פ"ת,העביר חצי עונה בבית"ר,פוטר מסיטאווה,פוטר בקפריסין,למרות שהוביל אותם לעונה די טובה. ו.... חזר לבית"ר י"ם שמרוב שעסוקים בטקטיקה שכחו לשחק כדורגל.
רן בן שמעון- לקח אליפות עם קריית שמונה (בקדנציה השנייה ואחרי 2 עונות וחצי שירד ללאומית ועלה בחזרה),למעט זה כישלון במכבי ת"א,כישלון בהפועל ת"א,ויכולים להגיד כולם שהם משחקים יפה,בשורה התחתונה נכשל!
אלי גוטמן- גביע עם ב"ש,אליפות עם הפועל חיפה בעונה השנייה,דאבל עם הפועל ת"א בעונה השלישית,וכשלון חרוץ בנבחרת.
כולם מאמנים טובים,טקטיים מאוד,לכל שחקן יש תפקיד הגנתי ומשימות הגנתיות,אבל... גם אתה רואה שלא הצליחו עם כל הטקטיקות שלהם,לא בעונה הראשונה ולחלקם גם לא בעונה השנייה.
מה שאומר שבכדורגל צריך זמן וסבלנות,ולא לשכוח שבסוף זה משחק עממי שבא לתת הנאה לקהל ולא מלחמת מוחות כמו שחמט.
לפחות אלישע לא מדכא את השחקנים היצירתיים שלו ובגלל זה הוא מצליח בכל קבוצה שהוא הולך,וזה לא משנה אם היא קבוצת צמרת או אמצע טבלה,למעט עונה אחת בכ"ס ששם שום דבר לא היה קשור לכדורגל.
אתה קצת מגזים לגביי רוני לוי, האוהדים של חיפה אמרו על האליפויות שלו שזה אליפויות בלי מאמן (אלישע הרבה יותר טוב מבחינתם למרות שגם עליו יש להם דעה מאוד ברורה).
רן בן שמעון לדעתי עוד יטביע את חותמו בכדורגל הישראלי וזה עניין של זמן, אתה רואה שאם היה להפועל תל אביב הגנה נורמלית הם היו נאבקים איתנו ועם מכבי בצמרת הגבוהה...
לגביי אלי גוטמן אומנם תמיד לא אהבתי את החורבות שהוא השאיר אחריו לקבוצות שהוא אימן, אבל הוא תמיד הצליח בקובצות הללו, זה לא סתם שהתארים האחרונים של הפועל חיפה ושלנו זה תחתיו, והחוסר הצלחה שלו בנבחרת זה כי לא כל מאמן יכול לאמן בהצלחה נבחרת.
חוץ מזה בחו"ל המאמנים לומדים טקטיקות ברמה גבוהה מאוד, תראה את פאולו סוזה ומה הוא עושה עם מכבי, ולדעתי הסגל שלהם לא יותר טוב משלנו.
לא שאני מזלזל באלישע, לדעתי מאמן נהדר, אבל הוא צריך לשפר את הרמה הטקטית שלו בשביל להצליח באירופה ולראייה ה0-0-0 בליגת האלופות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אתה קצת מגזים לגביי רוני לוי, האוהדים של חיפה אמרו על האליפויות שלו שזה אליפויות בלי מאמן (אלישע הרבה יותר טוב מבחינתם למרות שגם עליו יש להם דעה מאוד ברורה).
רן בן שמעון לדעתי עוד יטביע את חותמו בכדורגל הישראלי וזה עניין של זמן, אתה רואה שאם היה להפועל תל אביב הגנה נורמלית הם היו נאבקים איתנו ועם מכבי בצמרת הגבוהה...
לגביי אלי גוטמן אומנם תמיד לא אהבתי את החורבות שהוא השאיר אחריו לקבוצות שהוא אימן, אבל הוא תמיד הצליח בקובצות הללו, זה לא סתם שהתארים האחרונים של הפועל חיפה ושלנו זה תחתיו, והחוסר הצלחה שלו בנבחרת זה כי לא כל מאמן יכול לאמן בהצלחה נבחרת.
חוץ מזה בחו"ל המאמנים לומדים טקטיקות ברמה גבוהה מאוד, תראה את פאולו סוזה ומה הוא עושה עם מכבי, ולדעתי הסגל שלהם לא יותר טוב משלנו.
לא שאני מזלזל באלישע, לדעתי מאמן נהדר, אבל הוא צריך לשפר את הרמה הטקטית שלו בשביל להצליח באירופה ולראייה ה0-0-0 בליגת האלופות...
אם הייתה לבן שמעון הגנה נורמלית ? מי בנה תהגנה הזאת אני ? בן שמעון הביא עלק "שתי תותחים" שהוא מכיר מקפריסין אלו הם צילי וגילי(קולין את איליץ') , לבן שמעון יש תקציב הרבה יותר גבוה מב"ש ונכשל בכל פרמטר.
אליפות לא יקחו , גביע לא יקחו , ומשחקים כדורגל יפה בגרבצ' טיים וגם זה נגמר ( הפסד לעכו , תיקו מול בני יהודה).

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

הלוואי שבעונה הבאה יהיה לנו מאזן 0-0-0 בליגת האלופות ;)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שוב, אלישע לא מאמן רע בכלל. אבל הצד הטקטי שלו על הפנים והוא בעיקר לא מתאים את סגנון המשחק שלו ליריבה. כמו שעובדיפ על המצבים הנייחים אפשר לעבוד על עוד הרבה יותר אלמנטים התקפיים שהיו משדרגים אותנו הרבה מעבר. לגבי הנבחרת אף אחד כולל זרים לא הצליח שם הבעיה היא לא מקצועית אלא הרבה הרבה יותר עמוקה כי מבחינה מקצועית הנבחרת שלנו מספיק כשרונית בשביל השתתפות קבועה בטורניר גדול

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:שוב, אלישע לא מאמן רע בכלל. אבל הצד הטקטי שלו על הפנים והוא בעיקר לא מתאים את סגנון המשחק שלו ליריבה. כמו שעובדיפ על המצבים הנייחים אפשר לעבוד על עוד הרבה יותר אלמנטים התקפיים שהיו משדרגים אותנו הרבה מעבר. לגבי הנבחרת אף אחד כולל זרים לא הצליח שם הבעיה היא לא מקצועית אלא הרבה הרבה יותר עמוקה כי מבחינה מקצועית הנבחרת שלנו מספיק כשרונית בשביל השתתפות קבועה בטורניר גדול
אתה שוב סוטה מהנושא,דיברתי על הנבחרת כדוגמא לדוגמא של מאמן.
אי אפשר ללמד מאתיים שיטות,בטח לא בכלים שעומדים לרשותו,בינתיים אני לא רואה שום קבוצה שמצליחה להתמודד עם המצבים הנייחים והתקפות המעבר(שבאים כתוצאה מאימונים).
אתה גם שוכח שמכבי ת"א מקצה מליונים לצוות מקצועי רחב ביותר הכולל סקאוטינג,מאמני כושר ואמצעים טכנולוגיים מהרמה הגבוהה ביותר,סוזה מקבל את הנתונים המאוד מפורטים שאוספים לו ביום ראשון על השחקנים שלו ,על היריבה שלו וע"ב זה מתכנן את ההרכב,השיטה וסגנון המשחק ובטח ובטח שיש לו את הסגל בשביל זה.
אנחנו עדיין לא שם,אין להפועל ב"ש את התקציבים הללו ואם מה שיש להם הם החליטו להשקיע במקומות אחרים (נוער,רכש איכותי וכו') דברים שרק לפני שנה צעקנו שלא משקיעים בהם.
בסוף העובדות הם שאם הכלים שיש לו אלישע מוציא מים מהסלע.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אתה שוב סוטה מהנושא,דיברתי על הנבחרת כדוגמא לדוגמא של מאמן.
אי אפשר ללמד מאתיים שיטות,בטח לא בכלים שעומדים לרשותו,בינתיים אני לא רואה שום קבוצה שמצליחה להתמודד עם המצבים הנייחים והתקפות המעבר(שבאים כתוצאה מאימונים).
אתה גם שוכח שמכבי ת"א מקצה מליונים לצוות מקצועי רחב ביותר הכולל סקאוטינג,מאמני כושר ואמצעים טכנולוגיים מהרמה הגבוהה ביותר,סוזה מקבל את הנתונים המאוד מפורטים שאוספים לו ביום ראשון על השחקנים שלו ,על היריבה שלו וע"ב זה מתכנן את ההרכב,השיטה וסגנון המשחק ובטח ובטח שיש לו את הסגל בשביל זה.
אנחנו עדיין לא שם,אין להפועל ב"ש את התקציבים הללו ואם מה שיש להם הם החליטו להשקיע במקומות אחרים (נוער,רכש איכותי וכו') דברים שרק לפני שנה צעקנו שלא משקיעים בהם.
בסוף העובדות הם שאם הכלים שיש לו אלישע מוציא מים מהסלע.
לא מדובר באמצעים טכנולוגיים אלא בללמוד את הסגנון של היריבה ולשחק על הנקודות החלשות שלה לכל הפחות וזה לא נעשה ברמה גבוהה אם בכלל

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

ידוע שאלישע לוי לא טקטיקן גדול, דוגל באתוס התקפי ולא מפחד להעז, הקבוצה שלך יכולה להיות הרבה יותר טובה מהיריב אבל אתה יכול להפסיד למאמן שיתאים את קבוצתו אליך ולצמצם פערים ולנצח בסופו של דבר, מורינו הוא הטקטיקן הגדול ביותר בכדורגל הלאומי, פלאגריני הוא הדוגמא המצוינת לאחד כזה שהוא לא טקטיקן גדול אבל מאמן מצוין, שמאמין בשיטת משחק התקפית חסרת פשרות.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מצחיק אותי לשמוע את המשפט "מאמן מצויין אבל חלש טקטית"

זה כמו להגיד "חלוץ מצויין אבל לא יודע לתת גולים"

תפקידו העיקרי של המאמן הוא להכין את הקבוצה מבחינה טקטית לכל משחק, וזה בהתאם לקבוצה מולו ולכלים שיש לו בזמן נתון

סה"כ אני חושב שאלישע מאמן בינוני, שבלוני, חסר מעוף ודי מיושן, מצד שני כנראה בנאדם מאוד נחמד שהשחקנים מעריכים מאוד (וזה חשוב מאוד כי לפעמים שחקנים עושים דווקא כדי שמאמן שהם לא אוהבים יעוף)

לצערי הרב, אין מה להשוות בין מכבי אלינו מבחינת רמת המשחק (דווקא מבחינת סגל, אנחנו לא נופלים מהם בהרבה - אפשר לעבור שחקן שחקן בכל עמדה ולתקף את זה)
מכבי משחקים כמו מכונה משומנת, משתלטים על המגרש, שולטים בקצב, דומיננטים החל מהדקה הראשונה ובעצם כמעט ולא תלויים במזל
מנגד, אנחנו בנויים הרבה מאוד על מקריות ויכולת אישית של שחקנים, לצערי זה לא יחזיק לאורך זמן, זה בטח לא מתכון להפוך לקבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל למשך שנים ( זו אגב לדעתי המטרה הראשית של אלונה)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
סה"כ אני חושב שאלישע מאמן בינוני, שבלוני, חסר מעוף ודי מיושן, מצד שני כנראה בנאדם מאוד נחמד שהשחקנים מעריכים מאוד (וזה חשוב מאוד כי לפעמים שחקנים עושים דווקא כדי שמאמן שהם לא אוהבים יעוף)

לצערי הרב, אין מה להשוות בין מכבי אלינו מבחינת רמת המשחק (דווקא מבחינת סגל, אנחנו לא נופלים מהם בהרבה - אפשר לעבור שחקן שחקן בכל עמדה ולתקף את זה)
מכבי משחקים כמו מכונה משומנת, משתלטים על המגרש, שולטים בקצב, דומיננטים החל מהדקה הראשונה ובעצם כמעט ולא תלויים במזל
מנגד, אנחנו בנויים הרבה מאוד על מקריות ויכולת אישית של שחקנים, לצערי זה לא יחזיק לאורך זמן, זה בטח לא מתכון להפוך לקבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל למשך שנים ( זו אגב לדעתי המטרה הראשית של אלונה)
אתה צודק! מכבי היא מכונה משומנת, באיירן מינכן,ברצלונה,ריאל מדריד,מנצסטר סיטי של הכדורגל הישראלי.
תמיד תוכל לשים צעיף צהוב אתה יודע,זו לא חתונה קתולית.......
אני חושב שזה די פתאטי להגן על מאמן עם 70% הצלחה,והפתיחה הטובה ביותר בהיסטוריה.
נגמרו המילים......

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אדום זקן- זאת ההודעה הראשונה שלו.... לא נתפלא אם הוא כבר עם צעיף צהוב!
טיפש
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ns75 כתב:מצחיק אותי לשמוע את המשפט "מאמן מצויין אבל חלש טקטית"

זה כמו להגיד "חלוץ מצויין אבל לא יודע לתת גולים"

תפקידו העיקרי של המאמן הוא להכין את הקבוצה מבחינה טקטית לכל משחק, וזה בהתאם לקבוצה מולו ולכלים שיש לו בזמן נתון

צר לי להגיד , אבל אתה טמבל.
מאמן שבלוני , בינוני (?!? WTF? ) , חסר מעוף וישן .. תביא לי עוד מאמן שהביא איתנו ב22 מחזורים 50/66 נק' אפשריות. לך תעודד את מכבי , שער 11 קורא לך!!

שלח תגובה