!!!!yossi כתב:נקווה למשחק בוסרמיל. כל עוד זה אצלנו זהות היריבה פחות משנה.
רק לא ק״ש חוץ.
רבע גמר גביע המדינה - ראשל"צ בחוץ -שלישי 25/03/14 שעה 21:00
Re: רבע גמר גביע המדינה לראשונה מזה 11 שנים
[align=center]
GIFSoup[/align]

בית״ר מאוד התחזקה אל תזלזלו בה, היא קבוצת גביע טיפוסית ויהיה קשה איתה. אני בכל מקרה אעדיף שבית״ר תיפול עם קריית שמונה ואני אעדיף לקבל כל קבוצה חוץ מהשניים האלו. פתח תקווה לא קבוצה ביתית משהו שעושה בעיות ובטח לא בחוץ, נתניה גם לא ברמה שיכולה לעשות בעיות היא לא קבוצה שיודעת להסתגר ברמה הנדרשת והשחקנים שלה לא דפנסיביים מספיק מה גם שאם נשים את גל אראל על ערן לוי זה משתק אותם בהתקפה הם בנויים עליו, רמת השרון בעייתית קבוצת תחתית אמיתית, ראשון ומעלות זה טיולון אמיתי רק אני מעדיף לא לנסוע למעלות זה פאקינג גליל עליון נסיעה מעייפתyossi כתב:בר״ג הקהל הוא לא פקטור.
במצב האידיאלי בית״ר לא עולה לחצי, ואז החצי ישוחק בטדי.
מודה שלמרות אופציה נוחה כמו מעלות או ראשל״צ, אני מקווה לקבל את בית״ר בוסרמיל, או שלחילופין הם יוגרלו מול ק״ש בחוץ.
לא רוצה לחזור לר״ג, ואם אנחנו לא נעבור את בית״ר בבית אז פשוט לא מגיע לנו.
אני לא מתייחס לזה מבחינה מקצועית.dor69 כתב: בית״ר מאוד התחזקה אל תזלזלו בה, היא קבוצת גביע טיפוסית ויהיה קשה איתה. אני בכל מקרה אעדיף שבית״ר תיפול עם קריית שמונה ואני אעדיף לקבל כל קבוצה חוץ מהשניים האלו. פתח תקווה לא קבוצה ביתית משהו שעושה בעיות ובטח לא בחוץ, נתניה גם לא ברמה שיכולה לעשות בעיות היא לא קבוצה שיודעת להסתגר ברמה הנדרשת והשחקנים שלה לא דפנסיביים מספיק מה גם שאם נשים את גל אראל על ערן לוי זה משתק אותם בהתקפה הם בנויים עליו, רמת השרון בעייתית קבוצת תחתית אמיתית, ראשון ומעלות זה טיולון אמיתי רק אני מעדיף לא לנסוע למעלות זה פאקינג גליל עליון נסיעה מעייפת
לא רוצה להגיע לר"ג, טדי עדיף בהרבה.
בשביל זה צריך להדיח את בית"ר. מעדיף להיפגש איתם בוסרמיל כבר עכשיו ולא בחצי או בגמר בר"ג.
- The red one
אין חוקים ברורים בנוגע לעניין הזה של מגרשים. הרי בגביע הכרטיסים מחולקים באופן שווה. לדעתי לא תהיה בעיה לשחק בבית"ר נגד בית"ר שהכרטיסים יחולקו חצי חצי.
מעדיף על משחק נגדם ברמת גן ..
מעדיף על משחק נגדם ברמת גן ..
היחידות שימשכו קהל זה אנחנו, בית״ר ונתניה. כל עוד לפחות שתיים מהקבוצות נשארות לחצי הוא ייערל ברמת גן, אם הגמר יהיה בין שתיים מהקבוצות הנ״ל הוא ייערך ברמת גן גם כן.yossi כתב: אני לא מתייחס לזה מבחינה מקצועית.
לא רוצה להגיע לר"ג, טדי עדיף בהרבה.
בשביל זה צריך להדיח את בית"ר. מעדיף להיפגש איתם בוסרמיל כבר עכשיו ולא בחצי או בגמר בר"ג.
אם להתאחדות הייתה יכולת כלשהי לעשות את זה הם היו עושים הכול כדי למנוע מפגש כלשהו בינינו לבין בית"ר או נתניה או מפגש ביניהן, אם מישהי מהקבוצות האלו לא תגיע לחצי הגמר צפוי להתאחדות הפסד כספי מהמשחקים האלה.
- The red one
גמר שלנו ושל נתניה יכול להערך גם בטדי.dor69 כתב: היחידות שימשכו קהל זה אנחנו, בית״ר ונתניה. כל עוד לפחות שתיים מהקבוצות נשארות לחצי הוא ייערל ברמת גן, אם הגמר יהיה בין שתיים מהקבוצות הנ״ל הוא ייערך ברמת גן גם כן.
גם אם בייתר ומכבי נתניה יעופו מהגביע ויצא מצב שתשחק מול קבוצה נחותה ממך ברמת ובליגה,אני עדיין לא חושב שיש צורך להעביר את המשחק מרמת גן למגרש אחר,מי כמונו יודעים שיש לנו קבוצה חזקה השנה שמביאה כמויות אדירות של קהל למשחקי חוץ,{מול בייתר 4000,מול חיפה3000,עכו2000,סכנין 1000,בני יהודה והפועל ת"א 3000}אז מה זה בעיה בשביל ב"ש למלות את איצטדיון רמת גן???להזכירם מול הפועל ר"ג הבאנו קרוב ל30000 אוהדים,ולכן אני מאמין שאם נגיע בעזרת השם לדרגים הגבוהים בגביע אנחנו נביא אותה כמות....אם לא יותר,ולכן אני לא רואה סיבה להעביר את זה מרמת גן.....
נגד קבוצה קטנה טדי יהיה יותר ממצויין.MOTI2013 כתב:גם אם בייתר ומכבי נתניה יעופו מהגביע ויצא מצב שתשחק מול קבוצה נחותה ממך ברמת ובליגה,אני עדיין לא חושב שיש צורך להעביר את המשחק מרמת גן למגרש אחר,מי כמונו יודעים שיש לנו קבוצה חזקה השנה שמביאה כמויות אדירות של קהל למשחקי חוץ,{מול בייתר 4000,מול חיפה3000,עכו2000,סכנין 1000,בני יהודה והפועל ת"א 3000}אז מה זה בעיה בשביל ב"ש למלות את איצטדיון רמת גן???להזכירם מול הפועל ר"ג הבאנו קרוב ל30000 אוהדים,ולכן אני מאמין שאם נגיע בעזרת השם לדרגים הגבוהים בגביע אנחנו נביא אותה כמות....אם לא יותר,ולכן אני לא רואה סיבה להעביר את זה מרמת גן.....
צר לי להשבית את השמחה,אבל נראה לי שאנשים קצת עפים כאן!
אין פייבורטיות בגביע,צאו מהסרט הזה,נכון שזה מרים לנו קצת את האגו שאומרים שכרגע אנחנו מועמדים מס 1 לזכייה,אבל אל תאכלו את הלוקש,הכל יכול להיות,בוא נמשיך להתקדם צעד אחר צעד.
נ.ב
הייתי מת לקבל את מכבי נתניה בנתניה,לזמבר אותם שם ולשיר לאוהדים הפלצנים שלהם את שיר הקונטרה,שאני אכתוב לו את המילים במיוחד
אין פייבורטיות בגביע,צאו מהסרט הזה,נכון שזה מרים לנו קצת את האגו שאומרים שכרגע אנחנו מועמדים מס 1 לזכייה,אבל אל תאכלו את הלוקש,הכל יכול להיות,בוא נמשיך להתקדם צעד אחר צעד.
נ.ב
הייתי מת לקבל את מכבי נתניה בנתניה,לזמבר אותם שם ולשיר לאוהדים הפלצנים שלהם את שיר הקונטרה,שאני אכתוב לו את המילים במיוחד

הצד המזוכיסטי שבי ממש רוצה לקבל את מכבי נתניה בחוץ ברבע.
אני יודע שזה הזוי אבל יש בי כמיהה לחזור לאותם רגעים קסומים מהמחזור האחרון בעונה שעברה - להוכיח לנתנייתים שהם עדיין
עפר לרגלינו ושלנצח את אום אל פאחם עוד לא עושה אותך אימפריה.
ואז אני מתעורר ומתחנן לבורא עולם שיתן לנו את מעלות תרשיחא בוסרמיל.

אני יודע שזה הזוי אבל יש בי כמיהה לחזור לאותם רגעים קסומים מהמחזור האחרון בעונה שעברה - להוכיח לנתנייתים שהם עדיין

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הצד המזוכיסטי שלי רוצה לקבל את בית"ר בטדי או את ק"ש ולמרות הכל אני מקווה שנקבל את מעלות בבית או את ראשון בבית.messiah כתב:הצד המזוכיסטי שבי ממש רוצה לקבל את מכבי נתניה בחוץ ברבע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בדר"כ כל ההגרלות שהיו בגביע היו יום אחרי המשחקים , רק הגרלת הרבה נדחתה ליום ראשון .
אולי הולכים לסמן כדורים בצורה כזו או אחרת ולסדר חצאי גמר עם כל הגדולות?
אולי הולכים לסמן כדורים בצורה כזו או אחרת ולסדר חצאי גמר עם כל הגדולות?

מעדיף לקבל את נתניה בבית, להוריד אותם בעצמנו עוד לפני החצי ככה הקהל שלהם לא יהיה פקטור. חוץ מזה שהגנתית היא תקרוס מול שחקנים כמו ברדה, בוזגלו ופלט עוד יותר ממה שהיא קרסה מול פלצ׳וק, גבאי ונאסר בעונה שעברה (תכלס זו אותה הגנה בדיוק)