הרכב לשעריים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הרכב לשעריים

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב:לפי דעתי לתת מנוחה לשחקנים מרכזיים שלא נחו דקה וניתן לשחקני ספסל לפתוח ליד שחקני הרכב שזכו לדקות מנוחה פה ושם זה לא זילזול זה מאסט, במיוחד לאור העובדה שהשחקנים שיעלו במקומם זה תומר סוויסה וסיראז׳ נאסר. עם כל הכבוד לשעריים הגיע הזמן שניתן חמישייה או יותר למישהו
גם ככה 4 שחקני הרכב פצועים+מורחק אז למה לשנות הרכב שלם? צריך לעלות עם ההרכב שרשמתי בדיוק מה שצריך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גם סוארס ובוזגלו עם כאבים עדיף לתת להם מנוחה בשביל לא לאבד אותם בהמשך. חלאס לפחד משעריים כבר!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

פאדיחה במשחק הזה יכולה להקרין גם לליגה ולהוריד עונה חלומית לטמיון... לעלות בהרכב הכי חזק, להפוך את המשחק לגארבג טיים ואז זה הזמן לרוטציה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא ייאמן הפחדנות שלכם משעריים אם זאת הייתה קבוצה מליגה לאומית הייתי הראשון להגיד שיכולה להיות הפתעה אבל מה נכנס בכם שאתם אשכרה מפחדים להפסיד לשעריים?? מבחינתי עלינו לשמינית ואני כבר עם הפנים לאשדוד

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב:לא ייאמן הפחדנות שלכם משעריים אם זאת הייתה קבוצה מליגה לאומית הייתי הראשון להגיד שיכולה להיות הפתעה אבל מה נכנס בכם שאתם אשכרה מפחדים להפסיד לשעריים?? מבחינתי עלינו לשמינית ואני כבר עם הפנים לאשדוד
להזכיר לך הפתעות של קבוצות מהליגה הזאת מול קבוצות מליגת העל? חאלס לזלזל לגביע חוקים משלו!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

דווקא שחקן מחליף שסוף סוף מקבל את הצ׳אנס בהרכב יבוא ביותר אמביציה ורצון להוכיח, מאשר שחקן שיודע שהחולצה שלו בשבת שמורה.
אם אנחנו לא סומכים על אלגרבלי שיחליף את סוארז במשחק כזה אנחנו בבעיה. זו הזדמנות מעולה להריץ קצת אלגרבלי, משחק שונה מאימון והמשחק הזה יכול לתרום לו בכושר, ביטחון, ובתקשורת עם שאר שחקני ההגנה.
סוויסה ונאסר צריכים להיות בהרכב במקום ברדה ובוזגלו.
לגבי השאר (אראל, גבאי ופלט), אפשרי לפתוח איתם, ואז לשלב במקומם את חביביאן ואוזן/פלצ׳וק/עוואד.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כל מי שמזלזל בשעריים אין לו מושג בכדורגל .
לשעריים אין פה מה להפסיד רק לנו , הם יבואו להסתגר ולנסות לעקוץ במתפרצות ואנחנו ראינו השנה כמה קשה לנו מול קבוצות שמסתגרות .
תמונה

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

dor69 כתב:לא ייאמן הפחדנות שלכם משעריים אם זאת הייתה קבוצה מליגה לאומית הייתי הראשון להגיד שיכולה להיות הפתעה אבל מה נכנס בכם שאתם אשכרה מפחדים להפסיד לשעריים?? מבחינתי עלינו לשמינית ואני כבר עם הפנים לאשדוד
אוי ואבוי לנו אם השחקנים יגיעו בגישה הזאת, להזכירך רק לפני שלוש וחצי שנים אירחנו כאן את נתיבות שגם היו בליגה א/ב היינו אז קבוצה בינונית + עלינו עם ההרכב הראשון וירקנו דם מולם אם מליקסון לא מציל אותנו יכול מאוד להיות שהיינו מודחים, בגישה ואווירה כזאת אם לא נוביל 2-0 במחצית נקבל שריקות בוז.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

דור כנראה רואה כדורגל משלשום.....
מכבי על שלל מיליוניה עפה בשלב הזה כמה פעמים מול כול מיני שמשון תל אביב למיניהם
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ובית"ר הגדולה באה לפה עם רוסו אבוקסיס חלפון סביליה וכל אלה וספגה גול מבלאיץ בדקה ה120 .

בגביע לא מזלזלים באף אחת !!
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש הבדל בין זילזול ללדעת את ההבדלים ואת היכולות שלך, כנראה שהלוזריות של המועדון בשנים שלפני שיבשה לכם את השכל אם לדעתכם בוזגלו וסוארס לכל הפחות לא יכולים לקבל מנוחה ואם אתם לא סומכים על סוויסה ואלגרבלי במשחק מול שעריים.
ועומר, אני נושם כדורגל כל החיים שלי ומבין לא פחות מכם אם לא יותר. תחשבו בגדול אתם גם תנצחו בגדול. אם הפועל תל אביב נותנת שביעיות לקבוצות האלה אין סיבה שאנחנו לא.
לעלות עם: אג׳ידה, תורג׳מן, פאיו, אלגרבלי, ביטון, אראל(רק אם אין מישהו אחר), דג׳אני, נאסר, סוויסה, גבאי ופלט מול קבוצה בליגה א׳ זה לא זילזול עם כל הכבוד לכם ולדעתכם זה נקרא רוטציה- תנו לבוזגלו, אראל וסוארס לנוח רבאק שלא נאבד אותם להמשך!!!! הם העוגנים שלנו ביחד עם ברדה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

להגיד...״מבחינתי הראש כבר באשדוד״ זה זלזול. היו מספיק הפתעות לאורך כל היסטוריית משחק הכדורגל כדי שתתייחס קצת ברצינות ובכבוד ליריבה גם אם היא מליגה חובבנית.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראש כבר באשדוד אומר שמבחינתי אין מה להתעסק יותר מדי במשחק מול שעריים צריך לעשות את העבודה שלנו וזה לגיטימי מבחינתי בתור אוהד במיוחד העונה כשאני יודע שהשחקנים יבואו מוכנים ב200% לכל משחק בלי להקל ראש. זו הסיבה שאני רגוע

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שוב, הכוונה של למה אתם מפחדים תהיו רגועים היא אליכם חברים ולא לשחקנים אם מישהו הבין לא נכון, השחקנים כן יגיעו במוכנות מלאה אם למישהו עש ספק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב:יש הבדל בין זילזול ללדעת את ההבדלים ואת היכולות שלך, כנראה שהלוזריות של המועדון בשנים שלפני שיבשה לכם את השכל אם לדעתכם בוזגלו וסוארס לכל הפחות לא יכולים לקבל מנוחה ואם אתם לא סומכים על סוויסה ואלגרבלי במשחק מול שעריים.
ועומר, אני נושם כדורגל כל החיים שלי ומבין לא פחות מכם אם לא יותר. תחשבו בגדול אתם גם תנצחו בגדול. אם הפועל תל אביב נותנת שביעיות לקבוצות האלה אין סיבה שאנחנו לא.
לעלות עם: אג׳ידה, תורג׳מן, פאיו, אלגרבלי, ביטון, אראל(רק אם אין מישהו אחר), דג׳אני, נאסר, סוויסה, גבאי ופלט מול קבוצה בליגה א׳ זה לא זילזול עם כל הכבוד לכם ולדעתכם זה נקרא רוטציה- תנו לבוזגלו, אראל וסוארס לנוח רבאק שלא נאבד אותם להמשך!!!! הם העוגנים שלנו ביחד עם ברדה
אני מסכים איתך לגביי ההרכב חוץ מאראל שחייב לפתוח ולגביי סוארס ובוזגלו זה רק כי חייבים אותם לאשדוד בכושר שיא וגם מול מכבי אבל אראל בנתיים שומר על עצמן וצריך לתת לו לשחק.

שלח תגובה