אלישע תודה רבה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: אלישע תודה רבה!

שליחה על ידי izguy83 »

gate5 כתב:מה יהיה עם השליליות שלך תגיד לי?

רוב הרשימת "כובים" שרשמת לא משחקים בליגה לאומית, אתה רוצה שהם יפתחו בהפ' באר שבע או בכלל יהיו בספסל?
חוץ מלוטם ואולי יוני ואבולאבן שום שחקן לא שווה ספסל. אגב, שלושתם יהיו בספסל.

סתם לידע כללי, בהרכב ישחקו שלושה שחקני בית - אילוז, דוידזאדה וברדה. תבדוק בכל הקבוצות שרוצות פליאוף עליון תגיד לי כמה שחקני בית יש שם.
שלא תחשוב, החלום זה שכל ההרכב יהיו שחקני בית..פשוט אין כאן!!!אין!!! כולם חלשים!!! מה אתה רוצה שיעשו? מה ?
אלישע רואה כוכבים באימונים ומתעלם מזה? חאלס די בחיאת, יש גבול לשליליות שלך!

נדיר למצוא איזשהי הודעה חיובית שלך ומשהו כאן מסריח.
מצחיק שלפני 2 עונות, הלכו כאן לעונה שבה ע"פ הכרזת המועדון והמאמן "בונים על צעירים". בסוף כמעט ירדנו ליגה ואילולא גיא לוי, כל השחקנים האלה לא היו רואים דשא אפילו דקה.
אז אני רק שאלה, אם המועדון כ"כ האמין באותם שחקנים, איך זה שאחרי 2 עונות הם משוחררים בלי הזדמנות אחת ראויה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:כרגיל כל אלה שלא מסכימים עם הנושא בכלל לא מבינים על מה מדובר
הרי אף אחד מכם לא באמת ראה אותם משחקים (באתם למשחקי נוער?) כי הרי הזדמנות הם לא קיבלו
אני מניח שכולכם שלא מחזיקים מהנוער שלא קיבל כאן הזדמנות מחזיקים גם מרועי קהת שקיבל מלא דקות והיה 'מעולה'-הגיוני, לא אופתע מכם.
לכן הויכוח בין אחד שמכיר את המספרים והנתונים לאלה שלא הוא עקר ובעיקר לא מכבד את אלו שטוענים מבלי לדעת נתונים.
סומסום, אל תתרגש. יש כאן מקהלה (או שאולי מדובר בכמה חברים שכותבים ביחד באתר) שצמחה לאחרונה בפורום (לדעתי גם די צעירים בגיל) שמנסה לבטל כל ניסיון לשפר את המועדון שנקרא הפועל באר שבע. גם אם זה אומר לאנוס את המציאות כדי שתתאים לדעה שלהם.

רכש של רפי דהן הוא מיותר מכל כך הרבה סיבות (לוקח נתח גדול מהתקציב למרות שהוא משחק בעמדה שבה יש לנו מספיק שחקנים, חוסם את ההתקדמות של לוטם) שרק הרכש של בן תורג'מן (עוד רכש גאוני של אלישע בעמדה שבה יש לנו מספיק שחקני בית טובים) יותר מיותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: סומסום, אל תתרגש. יש כאן מקהלה (או שאולי מדובר בכמה חברים שכותבים ביחד באתר) שצמחה לאחרונה בפורום (לדעתי גם די צעירים בגיל) שמנסה לבטל כל ניסיון לשפר את המועדון שנקרא הפועל באר שבע. גם אם זה אומר לאנוס את המציאות כדי שתתאים לדעה שלהם.
תתפלא אבל שני המשפטים האלה הם בדיוק מה שאני מרגיש לגבי הדברים שאתה ועוד כמה רושמים פה.
פשוט סיכום במשפט אחד של פועלך בפורום. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

קצת מעצבן אותי התירוצים האלה "חוסם את ההתקדמות של.." . לא מעניין אותי באיזה בית חולים נולד השחקן.
שחקן כדורגל מקצוען וטוב ימצא את הדרך להרכב בכל מצב, אבל אצלנו עסוקים בלחפש תירוצים. בינתיים גם בליגה הלאומית הטלאנטים לא מוצאים מקום בהרכב(בטח גם שם אלישע גורם לזה).
לא רוצה שחקני בית פרימדונות שעושים שביתה איטלקית באמצע העונה, בשלב קריטי של העונה. לא רוצה שחקני בית שברגע שתהיה התעניינות מחיפה או תל אביב הם יברחו מפה הכי מהר שאפשר.
יאללה נשבר הזין. רוצה לראות כדורגל טוב בוסרמיל, לבוא עם חיוך ולשם שינוי לחזור עם חיוך.

וגם מצחיק אותי מספר תגובות של אנשים פה. פשוט יעשו הכל כדי להכפיש וללכלך על המועדון שהם אוהדים(?).
מביאים שחקני רכש(טובים לשם שינוי) - לא טוב, כי כוכבי הנוער שלנו לא יקבלו הזדמנויות.
לא מביאים שחקני רכש(יקרים) - אלונה קמצנית, ההנהלה בושה והסגל חלש(מעניין, איך חלש אם כוכבי הנוער שלנו נמצאים בו?).

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

8red כתב:די די כבר לדה לגיטימציה שלכם לכל מי שמעביר ביקורת על המועדון.
דווקא עכשיו כשהביאו לפה שחקנים חמים, היה צריך לשלב איתם את מי שאפשר מהצעירים (אלו שכן יש להם מה להציע כמו יוני אוזן, ירדן, לוגסי, לוטם ויוסף) ולא להעמיס על עמדות עמוסות ממילא.
אגב, מעניין מה דעתו של מאמן הנוער אברהים אבו רקייק, שלוטם הוא בן טיפוחו, על הבאת רפי דהן...
תגיד אתה לא חושב שהתחשבו בשחקנים האלה כמו ירדן ולוגסי ונענו לבקשתם לקבל את כרטיסם כדי לנסות למצוא קבוצה?סה"כ הלכו לקראת השחקנים.
לא יודע מה אבו רקייק יגיד, אבל כשהוא יהיה מאמן בקבוצה בוגרת, נראה איך הוא יפתח את העונה עם 3 קשרים אחוריים(כשאחד מהם מת לברוח מפה ואחד הוא בכלל לא קשר אחורי).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:קצת מעצבן אותי התירוצים האלה "חוסם את ההתקדמות של.." . לא מעניין אותי באיזה בית חולים נולד השחקן.
שחקן כדורגל מקצוען וטוב ימצא את הדרך להרכב בכל מצב, אבל אצלנו עסוקים בלחפש תירוצים. בינתיים גם בליגה הלאומית הטלאנטים לא מוצאים מקום בהרכב(בטח גם שם אלישע גורם לזה).
לא רוצה שחקני בית פרימדונות שעושים שביתה איטלקית באמצע העונה, בשלב קריטי של העונה. לא רוצה שחקני בית שברגע שתהיה התעניינות מחיפה או תל אביב הם יברחו מפה הכי מהר שאפשר.
יאללה נשבר הז**. רוצה לראות כדורגל טוב בוסרמיל, לבוא עם חיוך ולשם שינוי לחזור עם חיוך.

וגם מצחיק אותי מספר תגובות של אנשים פה. פשוט יעשו הכל כדי להכפיש וללכלך על המועדון שהם אוהדים(?).
מביאים שחקני רכש(טובים לשם שינוי) - לא טוב, כי כוכבי הנוער שלנו לא יקבלו הזדמנויות.
לא מביאים שחקני רכש(יקרים) - אלונה קמצנית, ההנהלה בושה והסגל חלש(מעניין, איך חלש אם כוכבי הנוער שלנו נמצאים בו?).
בוא נראה, אתה כמאמן צריך לתת את הדקות לשחקן מסוים, למי תעדיף לתת, לשחקן רכש יקר שאתה הבאת, שחקן שאם יכשל או לא ישחק כולם ידברו על הכישלון שלך בבחירת הזרים/שחקני הרכש אבל אם יצליח כולם ידברו על ההחתמה המבריקה שלך או שתעדיף לתת את הדקות לשחקן בית חסר ניסיון, כזה שאף אחד לא יזקוף לזכותך את ההצלחה שלו?

המאמנים בישראל תמיד יעדיפו לתת את הדקות לשחקן הרכש. זאת הסיבה למה רביד גזל פתח בהרכב בבלומפילד מול מכבי ארבעה ימים בלבד אחרי שחתם בקבוצה וזאת על חשבונו של לוטם זינו שמחזור קודם לכן כבש שער והיה המצטיין במגרש.

ForeverRed, כמה זמן אתה כותב בפורום? חודש? תן קצת כבוד לכותבים ותיקים לפני שאתה כותב מסקנות לכאן או לכאן.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

sumsum כתב:אני 'מודה' לך על מה שאתה עושה..
עם הבאת רפי דהן, מחקת לחלוטין דור של 9 שחקנים שהיו לכל הפחות רלוונטים לסגל של הקבוצה
להלן השמות שמחקת בעונה וקצת:
צחי ברבי, איציק וקנין,ירדן אבוחצירה, אלירן סולימנפור, גל דהאן,שמעון לוגסי (יוסף ויוני אוזן לא בדיוק הולכים לראות דקות-ברור כשמש)
והתוספת האחרונה-לוטם זינו,ברור לכולם שברגע שמביאים שחקן בן 24-25 ומחתימים ל5 עונות ומשלמים עליו קרוב למליון שקל, ישחק ובהרכב! זה אומר שעוד עונה ללוטם בלי דקות משמעותיות ובלי כיוון לעתיד שהרי דג'אני חתום לעוד 2 עונות ורפי דהן יחתום ללא פחות, עם ויליאם בסביבה-אין לך סיכוי לשחק ילד.
לכן אלישע, אני מודה לך על מחיקת דור העתיד שלנו, זה בסדר, אתה תסיים את דרכך (הלוואי בהצלחות-כי הקבוצה מעל לכל) אבל את הנזק שעשית למועדון מבחינת השחקנים הצעירים זה ייזכר לשנים.
חבל.
ש
כל מילה בסלע!
וסתם לידע כללי, בכל הקשור לרכש , אלישע לוי הוא מאמן ש"דוגל" בתחרות על כל מקום בהרכב ומין הסתם הוא תמיד נותן קרדיט לשחקנים שהוא מביא, אז מילים כמו "הזדמנות" , "קידום צעירים" , "מימוש פוטנציאל" לא קיימות בלקסיקון שלו, הוא פוסל שחקנים מבלי לראות אותם. השחרור של ירדן אבוחצירא חורה לי בצורה קיצונית, לא הגיוני ששחקן עם דריבל ,בעיטה חזקה ,הגבהות ומסירות מדויקות, שחקן שיודע להעמיד חלוץ מול שוער! לא מספיק טוב להפועל באר שבע ! אותו דבר לגבי וקנין שהוכיח את עצמו וגם לברבי שהיה טאבו בנבחרות הצעירות אבל בקבוצת האם שלו קיבל 10 דקות במשחק אימון ואז שוחרר.
משהו פה פשוט מסריח ורק אנחנו נפסיד מזה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. מושיקו, ואחרים - אין טעם לקשור את זה לגיל של הכותב, בעיקר כי זה לא נכון (לשני הכיוונים).
2. הלוואי ורפי דהן יצליח בהפועל ב"ש. הוא כנראה שחקן לא רע בכלל.
3. גם בלי קשר ללוטם (הלוואי שיפרוץ), אני לא ממש הבנתי איפה הוא אמור להשתלב (אולי רק אם צפוי לנו 4-5-1). לא רואה את הנחיצות בו.
4. מותר לבקר, צריך לעשות את זה עם טעם. למה הכוונה?
אלישע לוי נבחר לעונה נוספת בהפועל ב"ש. יש שחושבים שזו טעות, יש שחושבים שההמשכיות קריטית. בשורה התחתונה - נרצה בזה או לא, זאת עובדה.
מסע הכפשה ודה לגיטימציה אישי נגדו יוביל להרבה אנרגיות שליליות דווקא כשנראה שיש איזשהו מומנטום חיובי סביב המועדון וזה חבל. לא חושב שנכון להציג דברים בפן האישי, אלא באופן כללי יותר.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

RedRock כתב:1. מושיקו, ואחרים - אין טעם לקשור את זה לגיל של הכותב, בעיקר כי זה לא נכון (לשני הכיוונים).
3. גם בלי קשר ללוטם (הלוואי שיפרוץ), אני לא ממש הבנתי איפה הוא אמור להשתלב (אולי רק אם צפוי לנו 4-5-1). לא רואה את הנחיצות בו.
אלישע לוי נבחר לעונה נוספת בהפועל ב"ש. יש שחושבים שזו טעות, יש שחושבים שההמשכיות קריטית. בשורה התחתונה - נרצה בזה או לא, זאת עובדה.
מסע הכפשה ודה לגיטימציה אישי נגדו יוביל להרבה אנרגיות שליליות דווקא כשנראה שיש איזשהו מומנטום חיובי סביב המועדון וזה חבל. לא חושב שנכון להציג דברים בפן האישי, אלא באופן כללי יותר.
אם היו שניים כמוך זה היה מוגזם :מלך: :השתחוות:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

RedRock כתב:1. מושיקו, ואחרים - אין טעם לקשור את זה לגיל של הכותב, בעיקר כי זה לא נכון (לשני הכיוונים).
אליק, מבחינתי ברגע שאלישע נשאר הוא קיבל הזדמנות שנייה אצלי. אבל, כמו שלך צרמה ההחתמה של בן תורג'מן ככה לסומסום צורמת ההחתמה הצפויה של רפי דהן.
אין טעם "לשרוף" כסף על שחקני רכש בעמדות שבהם יש לנו צעירים שראויים לפחות לצ'אנס (לוטם זינו ושמעון לוגסי).
שיחסכו את הכסף ויביאו בהם שחקנים זרים שבאמת ישדרגו את הקבוצה. שלא נגיע לאותו מצב כמו בשנה שעברה שאנחנו מבזבזים כסף לרוחב ולא לעומק, שנגמר התקציב על שחקני רוטציה וספסל ולא נשאר כסף לזרים שאמורים לעשות את ההבדל.
ולא אמרתי מילה אחת על העובדה שאי אפשר לטעון שאין שחקני בית ומצד שני בכל עונה לחסום את ההתקדמות של אלה שכן נמצאים בסגל עם שחקני רכש על העמדה שלהם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

Sir Alex Ferguson כתב: סומסום, אל תתרגש. יש כאן מקהלה (או שאולי מדובר בכמה חברים שכותבים ביחד באתר) שצמחה לאחרונה בפורום (לדעתי גם די צעירים בגיל) שמנסה לבטל כל ניסיון לשפר את המועדון שנקרא הפועל באר שבע. גם אם זה אומר לאנוס את המציאות כדי שתתאים לדעה שלהם.

רכש של רפי דהן הוא מיותר מכל כך הרבה סיבות (לוקח נתח גדול מהתקציב למרות שהוא משחק בעמדה שבה יש לנו מספיק שחקנים, חוסם את ההתקדמות של לוטם) שרק הרכש של בן תורג'מן (עוד רכש גאוני של אלישע בעמדה שבה יש לנו מספיק שחקני בית טובים) יותר מיותר.
זה בדיוק מה שאתה, סומסום ורד 8 עושים כאן. אונסים את המציאות.
לא משנה מה יקרה - רואים הכל ש-ח-ו-ר. תפסיקו להיות שליליים כבר, תהיו עניינים. פשוט מאסתם בקיצור.

רפי דהאן רכש מיותר?!?!? אני באמת מעדיף לא להגיב לשטות הזאת.
חוסם את ההתקדמות של מה? של מי? של מסי הבא? לוטם ז'ינו צריך להלחם על חולצת ההרכב, אין מה לעשות!
אם הוא יהיה טוב הוא ישחק ואם לא אז לא.

הכוכבים הגדולים שלכם " שמעון לוגסי, ירדן אבוחצירא, ברבי ועוד " לא פותחים בפאקינג ליגה לאומית! ליגה לאומית אתה שומע?!
אז אתה רוצה לתת להם הרכב כאן? מה אלישע עיוור ? רואה כוכב מול העיניים ולא רוצה אותו?
אין מה לעשות, הנוער כאן ח-ל-ש. עובדה ואל תתווכח עם המציאות.
גם לוטם, עם כל האהבה אליו.. לא כישרון. שחקן בינוני וצריך להגיד את האמת.
דוידזאדה זה כישרון. ברדה זה כישרון. עזרא זה כישרון. בניון זה כישרון. אלה שחקנים כישרוניים.

עם כל הכבוד לאבוחצירא.. מה הוא עשה? נתן רבע משחק טוב בנוער? בנס ציונה או איפה שהוא לא היה שנה שעברה בלאומית מה עשה? תן לי נתונים קצת על הכוכב שלך.
יאללה תשחררו, אתם חיים בללה לנד.. הנוער חלש וזאת עובדה. עם כמה שזה כואב - זו המציאות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: ForeverRed, כמה זמן אתה כותב בפורום? חודש? תן קצת כבוד לכותבים ותיקים לפני שאתה כותב מסקנות לכאן או לכאן.
משה הנכבד , לפני שאתה דורש כבוד, קודם תלמד גם לתת.
במשך שנים אני קורא בפורום את דעותיך. אותו הצליל, אותו הלחן, אותה המנגינה. אין לי שמץ של ספק בנוגע לכוונותיך. אני יודע
שטובת הקבוצה חשובה לך. הבעיה היא שבמהלך השנים האובייקטיביות הלכה ונעלמה ממך. אתה כל כך משוכנע בצדקתך ובנכונות
טיעוניך שאתה פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שאנשים חושבים אחרת. עד כדי כך אתה בטוח בעצמך שהחלטת לסווג את כולנו
כילדים קטנים חסרי מושג והבנה בסיסית בכדורגל. מן חבורה של קטינים (שהם גם איכשהו חברים) שהחליטה להשתלט לך על הפורום.
עד כדי כך אתה משוכנע בצדקתך שנראה שאהבת הקבוצה התחלפה אצלך בקידום אג'נדות בצורה פשוט עיוורת. ללא תנאי פשוט.
אז יש לי חדשות בשבילך. ילד אני לא. הלוואי והייתי. מכיר אנשים פה מהפורום - גם לא. מה אני כן? אוהד הפועל באר שבע
שטובת הקבוצה חשובה לו לא פחות ממך, גולש שקורא בפורום במשך שנים ואחת הסיבות שהחליט להתחיל ולכתוב כאן היא
כדי לתת קונטרה לאוהדים כמוך, שפשוט התאהבו בתפקיד המבקרים ושכחו שתפקידו של אוהד כדורגל הוא גם לתמוך בקבוצה.
אמרת שאנחנו מנסים לאנוס את המציאות אבל זה בדיוק מה שאתה עושה בעצמך. עובדה שרוב האנשים פה לא מסכימים איתך.
אתה טוען שרפי דהן מיותר? איך הוא בדיוק מיותר? יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל. אם היית אובייקטיבי היית לפחות הוגן מספיק
בשביל להודות שלוטם זינו הוא ממש לא קשר אחורי. אז מה היה עדיף, שישאירו פה את גזל? רפי דהן טוב ממנו בכמה רמות.
הסיבה שגזל פתח בבלומפילד ארבעה ימים אחרי שחתם היא לא שהמאמן מעדיף שחקני רכש. הסיבה היא שהמאמן חיפש
שחקן הגנתי יותר שיעזור לקבוצה לאזן את מרכז השדה. וזה רק מצדיק את מה שאמרתי. לוטם לא היה ולא יהיה קשר אחורי.
לפי צורת ההתנהלות וההחתמות עד עכשיו, אתה באמת חושב שהקבוצה נבנית לרוחב? אתה באמת חושב שלא ישאירו כסף
לזר איכותי, אם אכן יש אחד כזה בתכניות?
עד שסוף סוף אנחנו מקבלים עונה שנעשו בה הפקת לקחים ודברים מתחילים להתנהל כמו שצריך - תנו קצת ליהנות מהרגע.
יש הרבה דברים שבהם אני כן מסכים איתך. יש הרבה דברים שגם לי צורמים. אבל תזכור שאי אפשר תמיד להיות רק שלילי,
ואי אפשר לפסול אחרים רק בגלל שהם לא מסכימים איתך.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

gate5 כתב:
מה אלישע עיוור ? רואה כוכב מול העיניים ולא רוצה אותו?
כן אחי כן, אלישע עיוור! האיש שפספס את זגורי, יבש את חמד ואמר על יעקובו שהוא לא שחקן בהחלט ראוי להיקרא עיוור!!! אלישע גם אם למסי יהיה את הסוכן הלא נכון עלול לנפות אותו מהסגל ולהגיד שממנו לא יצא כלום.
זה אותו אחד שאמר בראיון ל'הארץ' שהוא לא בא להיות מאמן נוער והוא לא מתכוון להתעסק בזה!
זה אותו אחד שאחרי עשרה ימים (!!!) במועדון אמר על הנוער שלנו שהוא לא טוב...
היחיד מכל המאמנים שעברו תחת אלונה שאפשר להגיד עליו שנתן צ'אנס לנוער ואם ניפה מישהו זה היה בצדק זה גיא לוי! כל השאר ואלישע בראשם פשוט מערבבים אותנו בנושא הזה....

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

למישהו עדיין יהיה ספק שאלישע לא יספור העונה את לוטם ולא ייתן לו צאנס? באימון נגד נתניה הוא העדיף את בן אלגרבלי (!) בקישור על פניו.... לוטם יהיה חילוף אחרון של אלישע העונה, כי לא אלישע הביא אותו!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

dardasmiley כתב:למישהו עדיין יהיה ספק שאלישע לא יספור העונה את לוטם ולא ייתן לו צאנס? באימון נגד נתניה הוא העדיף את בן אלגרבלי (!) בקישור על פניו.... לוטם יהיה חילוף אחרון של אלישע העונה, כי לא אלישע הביא אותו!
אה ואת בן אלגרבלי הוא הביא אני מניח...

שלח תגובה