אבל גם החזיר לה. החזיר לה יותר מאשר 2 משחקי גביע טוטו בוסרמיל היו מחזירים על הכשרת המגרש למשחקים.CrazyRed7 כתב: ומה נראה לך שהשימוש בטדי היה בחינם?הוא עלה לאלונה לא לא מעט כסף.
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- The red one
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
שחקני ב"ש הגיעו לפקטורי 54 כדי למדוד חליפות, איתם יגיעו לכל משחק בטרנר 

זה היה לפני חודש, מה הקשר עכשיו?maor20094 כתב:שחקני ב"ש הגיעו לפקטורי 54 כדי למדוד חליפות, איתם יגיעו לכל משחק בטרנר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ככה פירסמו בתוכנית הספורט של רדיו דרום, כנראה שלפני חודש לקחו מידות והיום הגיעו החליפות.Totti כתב: זה היה לפני חודש, מה הקשר עכשיו?

איזה חתיכים חח יפה להם חליפות.
הבחורים של אלונה
חג שמח
נותרו כרטיסים בודדים למשחק נגד חיפה ביציע 10 בצפוני (קרוב ליציע המערבי)
האם זה האזור של אוהדי באר שבע?
- The red one
כן, מהר לקנות.B74EVER כתב:חג שמח
לא הבנתי מה ההגיון להוציא כרטיסים למשחק כל כך מהר? מפספים הזדמנות למכור עוד מנויים. יש הרבה מנויים שירצו לקנות רק עכשיו לקראת הפתיחה. ואין מקומות
- The red one
מהר? אנחנו שבוע לפני המשחק. מי שלא קנה עד עכשיו מנוי גם לא יקנה לפני המשחק.yakar כתב:לא הבנתי מה ההגיון להוציא כרטיסים למשחק כל כך מהר? מפספים הזדמנות למכור עוד מנויים. יש הרבה מנויים שירצו לקנות רק עכשיו לקראת הפתיחה. ואין מקומות
יום רביעי זה אחלה הזדמנות שיווקית למכירה
אני לא הייתי מוציא כרטיסים ליציעים מלבד הצפוני. רק ביום המשחק אם נשאר
הכוח השיווקי של מהרו נגמרים המקומות נגד חיפה הוא עצום. ואם הייתה בחירה בין יציע צפוני כרטיס או לשאר המציעים מנוי , הרבה היו עושים מנוי
הכוח השיווקי של מהרו נגמרים המקומות נגד חיפה הוא עצום. ואם הייתה בחירה בין יציע צפוני כרטיס או לשאר המציעים מנוי , הרבה היו עושים מנוי
- The red one
אבל למה לחכות לרביעי? גם ככה אנשים לחוצים על הכרטיסים האלה.yakar כתב:יום רביעי זה אחלה הזדמנות שיווקית למכירה
ביום המשחק? שיהיה בלאגן בקופות ולחץ ודוחק? בשביל מה?
ברגע שאנשים לא עשו מנוי הם ידעו ש90% מהפעמים הם יצטרכו לשבת ביציע הצפוני, לא משנה באיזה משחק. אז כן הייתה להם את הבחירה בין מנוי ללא-צפוני לבין לקנות כרטיס.
אנחנו צריכים להגיע לסולד אאוט המנויים.
גם כי אני צופה חפירות מכאלה שקנו כרטיס למערבי ב90 שקל לילד ובטח לא ידעו שהמקום שהם קנו הוא המקום שהם צריכים לשבת בו . ואז יתעצבנו שהם שילמו 90 שקל ויושבים צמוד לגוש בטון. חחח
גם כי אני צופה חפירות מכאלה שקנו כרטיס למערבי ב90 שקל לילד ובטח לא ידעו שהמקום שהם קנו הוא המקום שהם צריכים לשבת בו . ואז יתעצבנו שהם שילמו 90 שקל ויושבים צמוד לגוש בטון. חחח
- The red one
הדרך להגיע לסולד אאוט מנויים זה שיווק והצלחת הקבוצה. לא לפתוח את המכירה ביום המשחק כדי שיהיה לחץ בקופות ביום המשחק.
ולגבי התלונות, חכה, יש גם את הדתיים שיפתחו מחשב מחר בערב ויגלו שפתחו את המכירה חצי שעה לפני כניסת החג ונגמרו להם כל הכרטיסים...
ולגבי התלונות, חכה, יש גם את הדתיים שיפתחו מחשב מחר בערב ויגלו שפתחו את המכירה חצי שעה לפני כניסת החג ונגמרו להם כל הכרטיסים...
עם יד על הלב? צודקים לגמריי.אדום בלב בנשמהההה כתב:הדרך להגיע לסולד אאוט מנויים זה שיווק והצלחת הקבוצה. לא לפתוח את המכירה ביום המשחק כדי שיהיה לחץ בקופות ביום המשחק.
יצאו פה בסוג של מחטף לילה בלי שאנשים ידעו בכלל.
נכון שהכרטיסים ייגמרו אך לא ניתנה פה בכלל הזדמנות לציבור נוסף להילחם ולנסות לקנות כרטיס וחבל.