בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
בכר במשבר כמו כל המועדון. בכר כשל כמו כל המועדון. בכר אשם כמו הרבה אנשים במועדון. בכר איבד את חדר ההלבשה. מקבל החלטות שלדעתי נובעות מלחץ. מנהל משחק ברמת אלישע. מישהו מתחפש לבכר.
אני עדיין לא בטוח שבכר צריך לשים את המפתחות. הוא עשה משהו מטורף.
אני לא יודע האם זה צעד נכון להיפרד ממנו או האם זה צעד נכון לתת לו את המושכות לבנות את העונה הבאה.
מה שהייתי עושה בלי צל של ספק זה זורק את כל הצוות המקצועי שלצידו ומרכיב חבורת פייטרים חדשה בצוות המקצועי.
אני עדיין לא בטוח שבכר צריך לשים את המפתחות. הוא עשה משהו מטורף.
אני לא יודע האם זה צעד נכון להיפרד ממנו או האם זה צעד נכון לתת לו את המושכות לבנות את העונה הבאה.
מה שהייתי עושה בלי צל של ספק זה זורק את כל הצוות המקצועי שלצידו ומרכיב חבורת פייטרים חדשה בצוות המקצועי.
אני חושב שרובכם לא מתייחסים נכון לנושא.
יש את ברק בכר המאמן, ויש את ברק בכר שצריך לבנות קבוצה חדשה שמסוגלת להתמודד על תארים. הויכוח פה (לפחות מבחינתי) הוא לא על יכולות האימון/המנהיגות של בכר, אלא האם הוא מסוגל לבנות לבדו קבוצה חדשה או שמא הוא צריך לידו/מעליו מישהו עם קצת יותר ניסיון בבניית קבוצה (בהנחה שהולכים לעשות חריש).
יש את ברק בכר המאמן, ויש את ברק בכר שצריך לבנות קבוצה חדשה שמסוגלת להתמודד על תארים. הויכוח פה (לפחות מבחינתי) הוא לא על יכולות האימון/המנהיגות של בכר, אלא האם הוא מסוגל לבנות לבדו קבוצה חדשה או שמא הוא צריך לידו/מעליו מישהו עם קצת יותר ניסיון בבניית קבוצה (בהנחה שהולכים לעשות חריש).
אני מאמין בו שהוא יכול. אין ספק שיש פה מרכיב של ניסיון שחסר אצלנו במערכת. וכמו שאמרו יקח זמן.xboy כתב:אני חושב שרובכם לא מתייחסים נכון לנושא.
אני עוד בתקופת ההצלחה אמרתי להביא את אלישע כתוספת כוח בבניית הקבוצה. צחקו עלי.. היום זה לא כזה מצחיק.
הנקודה היא לעניין.xboy כתב:אני חושב שרובכם לא מתייחסים נכון לנושא.
בהסתמך על הפלופים שעברו פה ב3 שנים האחרונות אין לי שום ספק שצריכים לבחון מחדש את הליך קבלת ההחלטות של החתמת שחקן.
זה אמור לבוא בד בבד עם שינוי מערכתי ושינוי גישה, והצבת מטרות ויעדים חדשים בהתאם לעקרונות שלנו.
לטעמי ברדה האיש עם הפרופיל המושלם להיכנס בתפר הזה.
כולכם מדברים על הטעויות בבחירת השחקנים, אבל הבעיה העיקרית שלנו העונה זה שברק בכר המאמן לא הגיע לעונה הזו.
הקבוצה לא נראית כמו קבוצה, מתחילת העונה רואים את הבעיות המקצועיות, מרווחים גדולים מדי בין ההגנה לקישור להתקפה, אין תנועה בחלק ההתקפי כולם עומדים, אין התקפות מעבר...
אם אבוקסיס יכול להריץ את בני יהודה לצמרת עם צ'יבוטה ודולב חזיזה למיניהם, מרקו בלבול יכול לנצח 6 משחקים רצוף עם קבוצה שנכשלה להגיע לפלייאוף העליון עונה שעברה, אם דראפיץ' וברדה מצליחים לנצח אותנו פעם שנייה העונה עם חבורה של נגרים ועלי מוחמד, צר לי לאכזב אותכם, הבעיה פה היא לא השחקנים.
אני לא חושב שנכון לדבר כרגע על מהפכות בשחקנים ועל "הפועל ב"ש החדשה", קודם כל צריך להעיר את בכר, אם בכר יתעורר כל השאר יסתדר מעצמו, כי חומר השחקנים שלנו,גם כרגע, הוא בטופ 3 בליגה
הקבוצה לא נראית כמו קבוצה, מתחילת העונה רואים את הבעיות המקצועיות, מרווחים גדולים מדי בין ההגנה לקישור להתקפה, אין תנועה בחלק ההתקפי כולם עומדים, אין התקפות מעבר...
אם אבוקסיס יכול להריץ את בני יהודה לצמרת עם צ'יבוטה ודולב חזיזה למיניהם, מרקו בלבול יכול לנצח 6 משחקים רצוף עם קבוצה שנכשלה להגיע לפלייאוף העליון עונה שעברה, אם דראפיץ' וברדה מצליחים לנצח אותנו פעם שנייה העונה עם חבורה של נגרים ועלי מוחמד, צר לי לאכזב אותכם, הבעיה פה היא לא השחקנים.
אני לא חושב שנכון לדבר כרגע על מהפכות בשחקנים ועל "הפועל ב"ש החדשה", קודם כל צריך להעיר את בכר, אם בכר יתעורר כל השאר יסתדר מעצמו, כי חומר השחקנים שלנו,גם כרגע, הוא בטופ 3 בליגה
יש הרבה מאדדדדד אשמים, גם בכר אבל לא רק.maxkid22 כתב:כולכם מדברים על הטעויות בבחירת השחקנים, אבל הבעיה העיקרית שלנו העונה זה שברק בכר המאמן לא הגיע לעונה הזו.
מצד אחד אני מסכים איתך ומצד שני לא.
קח לדוגמא את עצמך ונניח שאתה מנהל חבורת אנשים בתחום העבודה שלך ומהצד שלך עושה הכל נכון לפי הספר, רק מה לעשות שהחבר'ה שלך מוכרים אותך ולא עושים מה שאתה מבקש מהם, או שעושים את זה בצורה לא טובה מספיק.
אז אפשר להאשים אותם, אבל תבדוק גם את עצמך מה אתה עושה לא טוב שגורם לכך. למטבע יש 2 צדדים.
לא חושב שצריך לקבל החלטה מהבטן לגבי בכר. ואני רשמתי עוד באוגוסט פה שהוא מיצה את עצמו.
צריך להירגע קצת ולחשוב שקול, את הטעויות שנעשו העונה אי אפשר לתקן בקיץ אחד. לכן יש מספיק זמן מעכשיו עד הקיץ לגבש תכנית ולפעול בהתאם, בכל המישורים - בניית דרך, הגדרת והצבת יעדים ומטרות, עם מי יוצאים לדרך הזו, ולהתחיל לפעול.
ברוך השם. קצת שפיות לא תזיק לנו.nitsande כתב:למה זה בכלל על סדר היום? מי מחכה בחוץ במקומו?
בכר מאמן טוב מאוד, עם הבנה טקטית ברמה גבוהה, גמישות טקטית ומחשבתית ושלא מפחד לבצע זעזועים או מתרגש משמות.
מי שטוב ישחק.
כרגע, יש כמה שחקנים שמרעילים את הקבוצה ואת החדר הלבשה,
לכן קשה לו להעביר את הדרישות שלו והרצונות שלו ליישום בפועל של השחקנים.
הוא גם די לוקה בבחירת שחקנים וכנראה צריך עזרה בפאן הזה.
אבל, אחרי שיזרקו את הכמה תפוחים רקובים מהקבוצה,
ויעזרו לו לבחור שחקנים חדשים שמתאימים לאופי ולדרישות המערכת,
הוא הבן אדם היחיד שאני הייתי רוצה שיוביל את הקבוצה.
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר, ידענו ימים גרועים מאלה...
לא צריך לשרוף את המועדון.
בדיוק.E.Z כתב:
יש הרבה מאדדדדד אשמים, גם בכר אבל לא רק.
מצד אחד אני מסכים איתך ומצד שני לא.
קח לדוגמא את עצמך ונניח שאתה מנהל חבורת אנשים בתחום העבודה שלך ומהצד שלך עושה הכל נכון לפי הספר, רק מה לעשות שהחבר'ה שלך מוכרים אותך ולא עושים מה שאתה מבקש מהם, או שעושים את זה בצורה לא טובה מספיק.
אז אפשר להאשים אותם, אבל תבדוק גם את עצמך מה אתה עושה לא טוב שגורם לכך. למטבע יש 2 צדדים.
לא חושב שצריך לקבל החלטה מהבטן לגבי בכר. ואני רשמתי עוד באוגוסט פה שהוא מיצה את עצמו.
צריך להירגע קצת ולחשוב שקול, את הטעויות שנעשו העונה אי אפשר לתקן בקיץ אחד. לכן יש מספיק זמן מעכשיו עד הקיץ לגבש תכנית ולפעול בהתאם, בכל המישורים - בניית דרך, הגדרת והצבת יעדים ומטרות, עם מי יוצאים לדרך הזו, ולהתחיל לפעול.
הבעיה שה״כוכבים״ שלנו, הם כאלה רק בתחושות שלהם מול עצמם.
דיא סבע ה״כוכב״ רחוק שנות אוררר מלהיות כוכב אמיתי.
הוא כוכב רק בעיני עצמו.
כוכב אמיתי זה אחד שמקדש את הניצחון ולא את הסטטיסטיקה.
ברדה הובאן מליקסון שהר טוני אוגו ויטור צדק קורהוט כל אלה שחקנים שמקדשים את הניצחון. תמיד יעשו את הדבר הנכון בשביל הנצחון ולא בשביל הסטטיסטיקה.
חלק גדול מאוד מהבעיה היא השחקנים. לכן פיטורי בכר לא צריכים לצאת מהפה שלנו בכלל. שחקנים בוגדים בו כי לא מעניין אותם הניצחון. מעניין אותם אך ורק עצמם
שלא תתבלבל, לא אמרתי שצריך לקבל החלטה לגבי בכר, הוא חייב להישאר פה, אמרתי רק שהוא הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע, אבל הוא גם הפיתרון לבעיה הזוE.Z כתב:
maxkid22 כתב: שלא תתבלבל, לא אמרתי שצריך לקבל החלטה לגבי בכר, הוא חייב להישאר פה, אמרתי רק שהוא הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע, אבל הוא גם הפיתרון לבעיה הזו
הוא יכול להיות הפיתרון, אבל הרבה תלוי בו בעניין הזה. חצי עונה לשחק על כלום (מקום באירופה זה חרטה בפיתה, כ"כ לא מעניין כבר) זה המוןןןן זמן ואם נמשיך להסריח זה יפגע גם בו בסופו של יום אם זה במעמד שלו, בהערכה אליו, בקשר והיחס של השחקנים מולו שגם כך רעוע ובדעת הקהל.
אם נתאזן עד סוף העונה ודברים יתחילו ללכת לו עכשיו כשאין שום קוף על הגב, אין לי ספק שהוא יהיה הפיתרון.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-809503" onclick="window.open(this.href);return false;
חושב שזה רעיון טוב. זה צריך להיות הכיוון לפחות. אם לא בשלהי העונה הזו (מרץ-אפריל), אז בקיץ.אלדר כתב:
כן היתי מנסה להכניס דם חדש בצוות, שיביא רעיונות חדשים.
שיבוא עם אנרגיות, שידבר במטרות ולא ב״איל יוצאים מהבוץ״
מישהו שירים אנרגיה.. שיסתכל על הכל בזווית ״מהצד״. כי כל מי שבתוך המערכת נמצא בסחרחורת...
לגמרי.
הבעיה השנה היא בעיקר במעטפת ולכן לשם הייתי מנסה לחתור.
אין מנוס מזעזוע, לא במובן השלילי. אולי רענון זו מילה מתאימה יותר.
לא מכיר שמות ספיציפיים, כמו שלא הכרתי את שרון מימר לעומק לפני.
מניח שלא חסרים מאמנים צעירים מוכשרים ויצירתיים, שמחכים להזדמנות.
מוריד לדשא חזרה את אליניב, בנוכחות שלו יהיה לו רק מה לתרום. שזה בכלל נחמד אם מי שממונה על מערך הסקאוט יכיר הכי מקרוב את כל התמונה סביב הסגל והאסטרטגיה שנדרשת לגיוס.
אני הייתי הולך על קונספט של מערך צוות כושר לא דובר עברית. יש קשרים עם אתלטיקו? הייתי הולך לכיוון. זה רענון גם מבחינה מנטלית.
בשורה התחתונה, ברק צריך למצוא סביבה שתאתגר אותו.
שתי דוגמאות מההיסטוריה הלא רחוקה שלנו.
עונת 12-13-
אלישע לוי מוביל את הקבוצה לעונה זוועתית שנגמרה בהישארות בליגה במחזור האחרון.
יכלו לזרוק אותו מכל המדרגות, ובכל זאת קיבל צ'אנס לתקן. עונה לאחר מכן סיימנו כסגנית.
עונת 14-15-
מליקסון מוחזר בקול תרועה ונראה כמו צל במשך עונה שלמה.
היו הרבה קולות שקראו להיפטר ממנו, ובכל זאת קיבל הזדמנות שניה.
3 אליפויות.
אחרי כל ההישגים של ברק פה הזוי בעיניי שמישהו חושב שלא מגיע לו הצ'אנס לתקן בעונת 19-20.
עזבו את זה שאין בשוק המאמנים הישראלי כלום ושום דבר.
צוות זר? בחלוץ זר אנחנו לא מצליחים לפגוע אז שנפגע במאמן?
עונת 12-13-
אלישע לוי מוביל את הקבוצה לעונה זוועתית שנגמרה בהישארות בליגה במחזור האחרון.
יכלו לזרוק אותו מכל המדרגות, ובכל זאת קיבל צ'אנס לתקן. עונה לאחר מכן סיימנו כסגנית.
עונת 14-15-
מליקסון מוחזר בקול תרועה ונראה כמו צל במשך עונה שלמה.
היו הרבה קולות שקראו להיפטר ממנו, ובכל זאת קיבל הזדמנות שניה.
3 אליפויות.
אחרי כל ההישגים של ברק פה הזוי בעיניי שמישהו חושב שלא מגיע לו הצ'אנס לתקן בעונת 19-20.
עזבו את זה שאין בשוק המאמנים הישראלי כלום ושום דבר.
צוות זר? בחלוץ זר אנחנו לא מצליחים לפגוע אז שנפגע במאמן?
זה מה שהכי מדאיג אותי,ברק בכר קיבל קבוצה על מגש מאלישע לוי ולא הוא בנה את את בסיס הקבוצה שהורכב מאוגו הובאן ושלל השחקנים.xboy כתב:אני חושב שרובכם לא מתייחסים נכון לנושא.
עד עכשיו הרכש שהגיע בתקופת ברק לרוב נכשל ויש שלל דוגמאות .
קיבל על המגש הזה קבוצה מפורקת אחרי כישלון מפואר.oshri26 כתב: זה מה שהכי מדאיג אותי,ברק בכר קיבל קבוצה על מגש מאלישע לוי ולא הוא בנה את את בסיס הקבוצה שהורכב מאוגו הובאן ושלל השחקנים.
עד עכשיו הרכש שהגיע בתקופת ברק לרוב נכשל ויש שלל דוגמאות .
עם שוער ובלם שקיפלו את הבסטה חצי שנה קודם, עם אוגו והובאן שמוצבים הפוך ממה שהם יודעים לעשות, עם מליקסון אחרי עונת נפל, ברדה אחרי עונה שאנשים בה טענו שצריך לפרוש.
קיבל קבוצה שבה אילוז המגן הפותח בצד ימין, ארבייטמן חלוץ מוביל ודובב גבאי את גורדנה נושפים על כולם מהספסל.
מדהים איך בלי לעשות שום שינוי בעצמו, לקח ככה שלוש אליפויות.