בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי eitam »

עצוב אבל, פייסבוק זה כאן!!!!
תלכו 1000 פעם כפרה על בכר. הולך אחריו בעיניים עצומות וכפוי טובה מי שלא. לפי השרשור אני מבין שכולם פה כל כך מוכשרים במה שהם עושים שלא נכשלים לעולם. עובדים מצטיינים, נכס לכל מקום עבודה שלא יודעים כישלון מה הוא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:ואולי במקום לצפות לשינוי ולהישבר כל פעם מחדש הגיע הזמן שנפנים שזה המצב וזאת הקבוצה וזה לא עומד להשתנות כל כך מהר.
הציפייה והאכזבה מדי שבוע גומרים אתכם.
הדברים צריכים להיבחן לטווח הארוך ובזה צריך לעסוק.

נשאלת השאלה מי המאמן שאמור לבנות את הקבוצה הבאה.
אז אם נצא מנקודת הנחה שכל מאמני ישראל, כולל ברק עומדים על המדף, אין לי ספק שהמאמן הבא צריך להיות ברק בכר.

כי כשקבוצות נכשלות המאמן תמיד הולך הביתה ומתחיל משחק הכיסאות.
ספק אם מישהו אי פעם בדק מה קורה כשהמאמן נשאר.
רק שלנו יש בידיים את המאמן הכי טוב בארץ.

אז בואו נדמיין שמינינו אותו רק עכשיו לתפקיד וניתן לו לעשות את מה שהוא כבר הוכיח לנו שהוא יודע לעשות.
המאמן הבא, ברק בכר.
הבעיה שברק בכר לא הוכיח את עצמו בבניית קבוצה!
בק"ש היה לו את איזי שירצקי אצלנו הוא קיבל סגל מוכן מאלישע שעליו הוא הלביש שחקנים שעזרו לסגל.
עד כה בבניית הסגל מחדש הוא עונה שעברה לא הצליח אבל הצליח עם הסגל לקחת אליפות והעונה הוא נכשל בבניית הסגל.
כישלון חרוץ שנמשך כמו מסטיק.
אז על מה בדיוק אתם סומכים שהוא יידע פתאום לבחור זרים וישראלים?
או שנביא מעליו מנהל מקצועי רציני שיודע את העבודה או שנחפש מישהו אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה שברק בכר לא הוכיח את עצמו בבניית קבוצה!
בק"ש היה לו את איזי שירצקי אצלנו הוא קיבל סגל מוכן מאלישע שעליו הוא הלביש שחקנים שעזרו לסגל.
עד כה בבניית הסגל מחדש הוא עונה שעברה לא הצליח אבל הצליח עם הסגל לקחת אליפות והעונה הוא נכשל בבניית הסגל.
אוי נו, מספיק עם הבילבולי פייסבוק האלה על סגל מוכן.
הוא לא הביא גורש, צדק, טוני, שהר, ראדי בקיץ הראשון שלו?
הוא לא החליף בין אוגו להובאן והפך אותם למפלצות? הוא לא גרם למליקסון וברדה לתת עונה מטורפת אחרי עונה אפורה של שניהם?
אז בשפתך - אויש, מספיק עם הבולשיט.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה שברק בכר לא הוכיח את עצמו בבניית קבוצה!
אין, אתה אגדה מהלכת נשבע לך.

חומר לקריקטורה
דמות יוטיוב
אתה פאקינג דודו פארוק של הפורומים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

xboy כתב: לא מכיר את ברק בסיטואציות דומות(בניית קבוצה) בשביל לומר לך אם אני סומך עליו או לא.
בפועל הוא נכשל כמעט עם כל שחקן רכש שהוא הביא (או שהביאו בשבילו, וזה לא פחות חמור).
לכן אני שואל ברצינות רבה, מה גורם לכם לסמוך עליו שהוא יצליח במשימה?
שיר צדק, בן שהר, דודו גורש, מהראן ראדי, מיגל ויטור, מיחאי קורהוט, גיא חיימוב, לוסיו, דן איינבינדר, חנן ממן, אורן ביטון.
כל אלה שחקנים שהגיעו בתקופתו של בכר ונחשבו להצלחה, חלק יותר חלק פחות, ועוד החסרתי את אוחנה ואלחמיד שהדעות לגביהם חלוקות (ויש מצב ששכחתי עוד).
זה "נכשל כמעט עם כל שחקן רכש"?
ועוד לא התחלנו לדבר על שיפור של שחקנים קיימים בסגל (פאקינג סגנות וגביע עם אופיר מזרחי ורועי קהת).

מה גורם לי לסמוך עליו? נראה לי שהתשובה ברורה. 5 שנים של הצלחות רצופות בשתי קבוצות שונות והתעלות מעל כל הציפיות. הגשמת חלומות שלא העזתי לחלום.
אף מאמן לא מושלם. לאף מאמן אין קריירה נקייה מכישלונות.
ברק עכשיו חווה את הכישלון הראשון בקריירה שלו. הוא ילמד מזה, הוא ייצא מזה מאמן טוב יותר. רק ככה משתפרים.
רק עליו אני סומך, בטח כשבחוץ לא מחכה לי שום דבר יותר מרשים.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

eitam כתב:עצוב אבל, פייסבוק זה כאן!!!!
תלכו 1000 פעם כפרה על בכר. הולך אחריו בעיניים עצומות וכפוי טובה מי שלא. לפי השרשור אני מבין שכולם פה כל כך מוכשרים במה שהם עושים שלא נכשלים לעולם. עובדים מצטיינים, נכס לכל מקום עבודה שלא יודעים כישלון מה הוא.
"פייסבוק זה כאן" ואתה כותב תגובה ברמה של ב"ש ביחד.
תפרט, תסביר, תנהל דיון, לא כולם חושבים אותו הדבר.

שלא תבינו לא נכון חברים, לא רק ברק נכשל, כל המועדון נכשל העונה.
ברגע שהבן של אלונה ממליץ על שוער יווני ובסוף מחתימים אותו אתה מבין שיש בעיה הרבה יותר גדולה.
אי אפשר בשום תסריט לצאת מפתיחת עונה הזויה וכאפה כמו שקיבלנו בהתחלה.
כולם טעו, מההנהלה ועד אחרון האנשים מהצוות המקצועי והשחקנים.
הבעיה העיקרית שממשיכים לטעות, כשאתה מצפה שיתקנו ויעשו דברים נכונים ומחתימים לי מגן שמאלי בינואר שלא יודע לתת פס וכל 10 שניות מעיף כדורים למעלה.
בדיוק מהשחקנים האלה אנחנו צריכים להיפטר ולא להביא כאלה שוב.
אפשר להביא שחקנים שישבו בשקט בספסל וגם שיהיה להם קצת מושג בכדורגל.
המועדון חייב אבל חייב לשבור את הראש יום ולילה בנושא הסקאוטינג, גם בישראל וגם בחו"ל.
זה הזמן, נגמרה העונה מבחינתנו, טוסו כל שבוע למשחקים באירופה, תצפו בשחקנים ותעשו בדיקות ועלויות.
יהיה לא פשוט בכלל לצאת מהמצב שאנחנו נכנסים אליו, וזה ממש לא סוף הנפילה לדעתי.
בעונות של אלישע הייתה תקווה, ידעת בדיוק איפה לחזק ומה צריך לשפר לעונה הבאה, וזה בדיוק מה שקרה בעונה הראשונה של בכר כל הרכישות היו בול במקומות שהיה צריך מעונה לפני כן וידעת שזה ילך לכיוון טוב עוד לפני המשחק הראשון.
עכשיו אני אישית לא רואה אור בקצה המנהרה. תקווה תגיע משום מקום, ככה זה בכדורגל. תורידו ציפיות ותקוו להפתעות שירימו את המועדון הזה בחזרה למעלה.

מה שבטוח שאם נחשוב שזה רק מאמן כמו שעשו שנים במכבי חיפה אז נמשיך לקרוס.
אין קיצורי דרך, תביאו שחקנים טובים תיאבקו על אליפות. תביאו בינוניים תחזרו לימים השחורים.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 16 ינואר 2019, 01:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אין פה שאלה בכלל,
כל עוד ברק מאמין ביכולות שלו להחזיר אותנו
למה שהורגלנו בשנים האחרונות, הוא איתנו,
שום פיטורים על הפרק,
רק במצב אחד ברק יעזוב, זה יקרה כשהוא יבוא לאלונה, יגיד לה תודה רבה אבל אני לא מסוגל לשחזר את ההשגים ויניח את המפתחות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

חברים, להסתכל למציאות בעיניים זה להגיד לעצמך.
בוקר טוב עולם, נבנה כאן סגל ללא מחנה אימונים מסודר, עם לחץ מטורף בתחילת עונה שתפסו אותנו עם המכנסיים למטה. לקחו לנו את הכוכב הגדול של הקבוצה. השוער הבכיר שלנו בחש מתחת לקרקע להצעה מחיפה. נאלצנו להביא במקומו שוער שהסתבר כנגר שבאימון השני שלו נכנס לשחק באירופה כשוער פותח. סבע והאסלביינק שכל כך רצינו הגיעו בסיום חלום ההעברות. הכל כאן קרה מהר והקרקע נשמטה לכולנו בין הידיים.

בהתחלה ניראנו טוב והרבנו להחמיץ ונוצר כדור שלג שכרגע קשה מאוד לעצור. לדעתי המשחק מפתח היה באשדוד בחוץ תחילת עונה, שם הלחץ התחיל לפעול לכיוון השלילי.

כרגע בסיטואציה שנוצרה, אנחנו הקהל צריכים להכנס לתמונה.
לתת את הפוש שיגרום לכדור שלג להעצר.

העונה הלכה, מתה נגמרה. זה לא משנה אם יעמוד על הקווים בכר, או פרגוסון. המשימה של כולנו זה להתעשת, לשים את כל החרא בצד ולנסות להרים את הקבוצה הזאת ואת כל המערכת.

אני חושב שאחרי שנים שליקקנו אצבעות והמערכת עבדה בשבילנו נון סטופ, הגיע הזמן שאנחנו נעבוד בשביל המערכת.

סיכומים נעשה בסוף.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שבוע אחרי שברק יעזוב, כמו שלא מעט מקווים בימים אלו, הוא חותם במכבי חיפה, ואנחנו נצפה מהצד איך הוא מחזיר אותה לימיה הגדולים. ואז נבכה על איזה טעות עשינו.

מקווה שהיום הזה לא יגיע בקרוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עדיין מנסה להבין למה מפילים עליו את כל התיק.
אני אגיד את זה שוב, חי בסרט מי שחושב שברק הוא האחראי הבלעדי על הסגל ובכלל על העונה הזאת.
זה רחוק מהמציאות.

כולם אשמים.
מאלונה ועד אחרון השחקנים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

וגם אם ברק האשם העיקרי, הוא הרוויח ביושר את הקרדיט לעונה אחת פחות טובה, מי ישמע לפניו זללנו תארים ופירקנו כל מה שזז.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ran כתב: שלא תבינו לא נכון חברים, לא רק ברק נכשל, כל המועדון נכשל העונה.
ברגע שהבן של אלונה ממליץ על שוער יווני ובסוף מחתימים אותו אתה מבין שיש בעיה הרבה יותר גדולה.
ולחשוב שהיו כאן כאלו שצידדו בבדיחה הזו..., ה"סקאוט" החדש.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

אני לא כל כך מצליח להבין את המונח הזה כפיות טובה בהקשר הזה. כדורגל זה תעשייה כפוית טובה!
בגלל זה לא הפריע למועדון להגיד לראדי תודה רבה אחרי 3 עונות של אליפות, או להגיד למישי לעלות ליציע ולחפש לעצמו קבוצה חדשה באמצע העונה כי זה לא התאים יותר, לנסות להיפטר מבן שהר (על פי פרסומים זרים) או אם אני הולך ממש רחוק להגיד לפיוביץ תודה רבה בדקה האחרונה של החלון כי אנחנו רוצים להביא את ואקמה. בסוף זה עסק ובעסק אין מקום לסנטימנטים - אולי זה לא רומנטי, או לא פופלארי אבל לבן אדם יש 45 מליון שקל בידיים אם ה-45 מליון שקל האלה היו של כל אחד מאיתנו עדיין הייתם אומרים בואו לא נהיה כפויי טובה?

אני חושב שאת הסיטואציה הזאת צריך למדוד בלא מה היה אלה במה יהיה - האם ברק הוא האיש לשנות לבנות מחדש ולהחזיר את הרעב לקבוצה?.מורינוי מאמן קצת יותר מעוטר פיטרו מצלסי ב2016 אחרי שלקח אליפות ב2015 כשהבעלים חשב שהוא לא האדם הנכון להוביל את הקבוצה, בדיוק כמו רניירי בלסטר ויש עוד מלא דוגמאות. יהיה המאמן גדול ככל שהיה - בסוף הוא צריך להמדד לפי איזו שהיא הערכה של הבעלים ליכולת שלו להצליח בעתיד.מה שמבלבל בסיטואציה הזאת זה שנוטים להניח שהעובדה שזה עבד לפני מעידה בהכרך על אם זה יעבוד בעתיד. לצערנו (או לשמחתנו) המציאות כל הזמן משתנה והצרכים בהתאם.
לכן השאלה שצריכה להשאל היא האם ברק הוא האדם הנכון לענוות על הצרכים החדשים של המועדון? ואם כן למה? מהם המאפיינים של 3 השנים האחרונות שיעזרו לו בסיטואציה הנוכחית?

אני אגב שואל את עצמי את השאלות האלה - לא באמת יודע מה התשובה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:
שיר צדק, בן שהר, דודו גורש, מהראן ראדי, מיגל ויטור, מיחאי קורהוט, גיא חיימוב, לוסיו, דן איינבינדר, חנן ממן, אורן ביטון.
כל אלה שחקנים שהגיעו בתקופתו של בכר ונחשבו להצלחה, חלק יותר חלק פחות, ועוד החסרתי את אוחנה ואלחמיד שהדעות לגביהם חלוקות (ויש מצב ששכחתי עוד).
זה "נכשל כמעט עם כל שחקן רכש"?
ועוד לא התחלנו לדבר על שיפור של שחקנים קיימים בסגל (פאקינג סגנות וגביע עם אופיר מזרחי ורועי קהת).

מה גורם לי לסמוך עליו? נראה לי שהתשובה ברורה. 5 שנים של הצלחות רצופות בשתי קבוצות שונות והתעלות מעל כל הציפיות. הגשמת חלומות שלא העזתי לחלום.
אף מאמן לא מושלם. לאף מאמן אין קריירה נקייה מכישלונות.
ברק עכשיו חווה את הכישלון הראשון בקריירה שלו. הוא ילמד מזה, הוא ייצא מזה מאמן טוב יותר. רק ככה משתפרים.
רק עליו אני סומך, בטח כשבחוץ לא מחכה לי שום דבר יותר מרשים.
שיר צדק לא הגיע בזכות ברק בכר הוא סיכם לפניי ברק בכר והיה מגיע גם אם אלישע היה נשאר עוד עונה כנ"ל שהר שזה חלוץ שלא אומרים לו לא.
ודן איינבינדר?
חשבתי שהוא בינוני ולא מתאים לנו ובגלל זה הבאנו את סאבו...
חנן ממן היה הברקה אבל העובדה היא שהעונה הוא נראה רע.
בכל מקרה בעונה הראשונה שברק בכר שינה את הסגל ראית בדיוק מה לא הולך.
אין מנהיגים.
ולגביי זרים בכלל יש איתו נפילות חוץ מויטור וקצת קורהוט כל השאר חלשים או פרווה.
ואל תגידו לי שזאת בעיה של סקאוטינג.
ברגע שזה קורה פעם אחריי פעם זאת בעיה של מי שבוחר את הסגל.
ככה שאני לא יודע אם לסמוך על ברק בכר שיבנה סגל חדש ועונה הבאה נחזור לעצמינו.
סמכתי עליו עד העונה הזאת בעיניים עצומות וגם אני קיוויתי שהוא ישאר פה כמה שיותר אבל מהקיץ הוא פשוט לא כאן ונראה גם חסר חשק ואובד עצות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ForeverRed כתב:עדיין מנסה להבין למה מפילים עליו את כל התיק.
אני אגיד את זה שוב, חי בסרט מי שחושב שברק הוא האחראי הבלעדי על הסגל ובכלל על העונה הזאת.
זה רחוק מהמציאות.

כולם אשמים.
מאלונה ועד אחרון השחקנים.
+1000
צריך לתת לו לשחרר את מי שהוא רוצה ונקווה שיפסיקו הפציעות וההרחקות ונצליח סוף סוף לרוץ עם אותו הרכב שני משחקים ברצף

שלח תגובה