האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
gate5, אני באמת חייב להבין, מה הלהט הזה לגבי הטלוויזיה?
בוסרמיל הייתי נגד הימצאות הגוש המעודד מאחורי השער מכיוון שזה דורש פגיעה משמעותית בצפייה, באצטדיון מודרני שהראות היא כמו בלומפילד לדוגמא, אני לגמרי בעד.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

yossi כתב:בס"ד
gate5, אני באמת חייב להבין, מה הלהט הזה לגבי הטלוויזיה?
בוסרמיל הייתי נגד הימצאות הגוש המעודד מאחורי השער מכיוון שזה דורש פגיעה משמעותית בצפייה, באצטדיון מודרני שהראות היא כמו בלומפילד לדוגמא, אני לגמרי בעד.
ואז מה יהיה לך ביציע המערבי והמזרחי?
בלומפילד זה איצטדיון של מסורת של האוהדים של מכבי והפועל שמעודדים באותו יציע עוד לפני שהאיצטדיון כולו עבר שיפוץ
הלוואי והיה לנו איצטדיון כמו בלומפילד,הלוואי והיה לנו את אותם מהנדסים ואותם אנשים שהיו אחראים לבנייה שלו כדאי שיעשו לנו כאן בלומפילד משלנו
ואז הכל היה נראה אחרת

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:אני פשוט לא מבין את אלה שחושבים על לשבת מאחורי השער.
כאילו מה? נולדתם לסבול? אצטדיון חדש, אפשרות לשבת מול הטלוויזיה..לראות את המשחק כמו בני אדם.. למלא יציע ב 5,000 אדומים נלהבים. נכון שלא כולם ישירו 90 דק'..אבל תחשבו על הטירוף ביציע אחרי מצב מסוכן או אחרי איזה אירוע או שער... כל האצטדיון ייכנס לטירוף.

יהיו גם משחקים של 4,000 אוהדים..אתם יודעים איך זה יראה ? רע, רע מאד. היציע מול הטלוויזיה יהיה ריק..זה מה שאתם רוצים?

אתם משווים את שער 11 או שער 5 בבלומפילד למזרחי בטדי? המזרחי בטדי פי 900000000 יותר עוצמתי.
גם הטענה של " לא רוצים טרמפיסטים " שגויה. תסתכלו על משחקים של מכבי/הפ' ת"א.. ביציע 5/11.. אין טרמפיסטים? בטח שיש! כל היציע מעודד 90 דק'? ממש לא ! רק אחרי שער או איזשהו אירוע כל היציע מעודד.
אני בטוח שאם היה להם יציע מזרחי שלם ולא חצוי אז ה"אולטראס" היו יושבים שם.

אך ורק במזרחי לשבת... טעות אנוש תהיה לשבת מאחורי השער.
קודם כל לא רוצים לשבת מאחורי השער. רוצים לעמוד. וזה העניין. שהמעודדים יעודדו והיושבים יישבו, בלי להפריע אחד לשני בחווית הצפייה שלו.
ביציעים 5 ו- 11 של התל-אביביות כולם עומדים וזה מובן מאליו. אין אף אחד שם שיגיד לך "לשבת לשבת". לגבי העוצמתיות- אפשר מאוד להתווכח על זה, אני חושב שטדי הוא פשוט איצטדיון יותר עוצמתי, ואם אותו גוש מעודד של בית"ר היה מתמקם ביציע הצפוני זה היה משיג אפקט אולי אפילו טוב יותר.

הטלויזיה מבחינתי לא שיקול.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אגב לא כדאיי לשקול לקבוע אם מהנדסי האצטדיון שתגידו להם לשים איפה שיהיה היציע המעודד שישימו כיסאות כמו שיש היום בוסרמיל כאלה שאפשר לקפוץ עליהם בין השאר?
אלא אם המרווח של הבטון יהיה מספיק גדול כמו בוסרמיל...
אגב מרגש אותי לצפות באצטדיון בבנייה ויש לי הרגשה שבעוד חצי נראה כבר התחלה של המראה שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

1. קוראים לזה "תרבות עידוד". בנתניה היינו 1500 אוהדים בצד ועשינו רעש כמו 15 אלף - באצטדיון שלנו שיהיה סגור מכל הכיוונים זה יהיה עוד הרבה יותר עוצמתי וגם במשחקים פחות חשובים עדיין חשוב שהגוש המעודד לא יילך לאיבוד כמו שקורה היום בוסרמיל המדכא, אלא ייתן את הטון עם עידוד איכותי.
2. יש פה הזדמנות ליציע אולטראס אמיתי מאחורי השער (מניח שהראות תהיה הרבה יותר טובה מהראות בשער 5 בוסרמיל), כזה שבשבילו אנשים יבואו ליציעים לאורך המגרש כדי להנות ממנו ולצלם אותו מבלי שזה יכריח אותם לעמוד כל המשחק או לצעוק כל שניה להוריד את הדגלים.
מי שלא רוצה או יכול להיות חלק מזה - יתכבד ויישב לאורך המגרש בכיף שלו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מה הלהט? יש הרבה.
כן, לשבת מול הטלוויזיה זה גם מאחד הדברים..שכל המדינה תראה את היציע המעודד..מה שהיה חסר כל כך בוסרמיל.
יציע הרבה יותר גדול..זה הרבה יותר עוצמתי..הרבה יותר.

משחקים של 3,000 אוהדים היציע ממול יהיה ריק..זה יהיה מביש.

יש אופציה לשבת ( בוא נהיה קטנוניים, לעמוד ).. מול הטלוויזיה... יציע גדול יותר שיסחוף אחריו את כל האצטדיון. נהיה הרבה יותר מורגשים באצטדיון.

גם אם באמת היציע המעודד יהיה מאחורי השער יהיו טרמפיסטים.. וכאלה שלא יעודדו.. אז מה הלהט לשבת שם ? אין שום יתרון על לשבת מול הטלוויזיה!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
יש מספר יתרונות לישיבה מאחורי השער, אביאל ו-bs war מנו את מרביתם.
ברור שגם אם הגוש יתמקם מאחורי השער עדיין יהיו כאלה שיבואו רק כי זה ״מגניב״ להיות בגוש (בעיקר ילדים שלא תורמים יותר מדי ותופסים מקום של אנשים שכן יכולים ורוצים לתרום), אך פגיעה בזווית הצפייה תקטין את התופעה.
יש אנשים שבאים לראות משחק בשקט ולא מתאים להם תופים ודגלים הקרבתם, גם בהם צריך להתחשב וחלוקה לישיבה בדרומי/צפוני ובמערבי/מזרחי תעזור בהפרדה בין הגושים ופתרון הבעיה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אתם שכחתם משהו חלק מהיציעים יהיו מחולקים, כלומר יהיה אפשר לשבת ביציע ממול ולעודד, וחלק יוכלו לשבת, זה לא כמו בוסרמיל שכל יציע יש הפרשה וכו', זה יהיה הרבה יותר מסודר לדעתי האישית, כמו בנתניה ובמושבה...
ככה שלדעתי יותר יתאים לשבת בשער בתוך היציע מול הטלוויזיה כמו שאאמרו חלק מהאנשים..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:מה הלהט? יש הרבה.
כן, לשבת מול הטלוויזיה זה גם מאחד הדברים..שכל המדינה תראה את היציע המעודד..מה שהיה חסר כל כך בוסרמיל.
יציע הרבה יותר גדול..זה הרבה יותר עוצמתי..הרבה יותר.

משחקים של 3,000 אוהדים היציע ממול יהיה ריק..זה יהיה מביש.

יש אופציה לשבת ( בוא נהיה קטנוניים, לעמוד ).. מול הטלוויזיה... יציע גדול יותר שיסחוף אחריו את כל האצטדיון. נהיה הרבה יותר מורגשים באצטדיון.

גם אם באמת היציע המעודד יהיה מאחורי השער יהיו טרמפיסטים.. וכאלה שלא יעודדו.. אז מה הלהט לשבת שם ? אין שום יתרון על לשבת מול הטלוויזיה!
בוא תראה מה קורה היום בוסרמיל ומה יקרה אם הגוש המעודד לא יתיישב מאחורי השער.
המצב בשער 5 היום הוא כזה שיש חמש טריבונות בשימוש- מתוכן אחת מעודדת והשאר לציבור "היושב". למי שלא מגיע שעה וחצי לפני המשחק אין סיכוי לתפוס מקום בטריבונה המעודדת, מה שבעצם מאלץ אותו לשבת- הרי בשאר הטריבונות אין לו סיכוי לעודד. זה בעצם יוצר מצב שכמות המעודדים היא מוגבלת, ובכל משחק יש לא מעט שנאלצים לוותר על החוויה הזו. מי שבסוף נפגעת מההגבלה הזו היא הקבוצה.
במעבר ליציע מעודד מאחורי השער, יהיה מקום לבערך 2,000 מעודדים- ביציע כזה אף אחד לא יבוא לשבת ויהיה מספיק מקום לכל מי שירצה לבוא ולעודד.

קהל המעודדים בכל קבוצה בעולם הוא מיעוט- והמיעוט לא יכול לכפות את עצמו על הרוב. וכן, להתמקם ביציע הכי מבוקש, עם זווית הצפייה הכי טובה, זה להפריע לרוב. אלה שני עולמות שמפריעים אחד לשני, ובסוף זה פוגע בקבוצה. רוצה להקדיש את עצמך לעידוד 90 דקות? מעולה, בוא ליציע המעודד, תראה קצת פחות טוב, אבל תהנה מהחוויה שלך. מעדיף לשבת ולצפות כמו מלך במשחק? גם אין בעיה, תתיישב במערבי/מזרחי ותצטרף לעידוד ברגעי "טירוף". כולם מרוצים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אפשר שהמעודדים יהיו מול הטלוויזיה ולא במקום הכי אופטימלי (על קו האמצע). אפשר שהארגוני האוהדים יהיו אחראים על מכירתמנויים לשער הספציפי ושזה יהיה שער של מנויים בלבד.
אפשר לשבת מאחורי השער.

אגב, אני חוששת שהדבר העיקרי שנוותר עליו בישיבה מאחורי השער הוא "באר שבע מלחמה.." הולך וחוזר כמו שעושים היום עם שער 2.

בכל מקרה כשנגיע לגשר נחצה אותו. גם במקרה של הכסאות (למרות שזה נשמע כמו משהו שקריטי לומר עכשיו כי אנ מניחה שרכישה כזו של כמה אלפי כסאות נעשת מראש).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אם להיות כנה, אני לא בטוח איפה אני עומד בויכוח הזה. אני מאמין בזה שמי שירצה לעודד, גם אם הוא ימוקם בצד וגם אם הוא ימוקם מאחורי השער, יעודד. ומי שלא רוצה לעודד, ובכן הוא לא יעודד גם אם יהיה ב"שער המועדדים". עם זאת, הטיעונים שנשמעים כאן לגבי הקמת יציע המעודדים מאחורי אחד השערים הם מאוד משכנעים.

בכל מקרה, האקוסטיקה תהיה אחרת לגמרי ויהיה לנו קל הרבה יותר לסחוף אחרינו את שאר הקהל כמו שעשינו באיצטדיון החדש בנתניה:

[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=PQvPHjWsyFw[/BBvideo]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

crazyred כתב:אגב, אני חוששת שהדבר העיקרי שנוותר עליו בישיבה מאחורי השער הוא "באר שבע מלחמה.." הולך וחוזר כמו שעושים היום עם שער 2.
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=vxDtOx877xw[/BBvideo]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

crazyred כתב:אפשר שהמעודדים יהיו מול הטלוויזיה ולא במקום הכי אופטימלי (על קו האמצע). אפשר שהארגוני האוהדים יהיו אחראים על מכירתמנויים לשער הספציפי ושזה יהיה שער של מנויים בלבד.
אפשר לשבת מאחורי השער.

אגב, אני חוששת שהדבר העיקרי שנוותר עליו בישיבה מאחורי השער הוא "באר שבע מלחמה.." הולך וחוזר כמו שעושים היום עם שער 2.

בכל מקרה כשנגיע לגשר נחצה אותו. גם במקרה של הכסאות (למרות שזה נשמע כמו משהו שקריטי לומר עכשיו כי אנ מניחה שרכישה כזו של כמה אלפי כסאות נעשת מראש).
לדעי הכיסאות זה לא קריטי, אפשר מקסימום לבקש להחליף לאדום בדקה ה90 לפניי שמביאים את הכיסאות.
וביננו זה לא משנה לי מה יהיה הצבע שלהם, העיקר שהאצטדיון יהיה איכותי וחדיש צבע הכיסאות זה הדבר האחרון שאני אחשוב עליו שיקום האצטדיון, וגם תמיד אפשר להחליףאת זה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אל תשוו את האיכות והכמות לשום אחת מהקבוצות הפ'/מכבי ת"א או מכבי חיפה..,.ובטח לא לאולטראס בעולם.

הממוצע קהל של הקבוצות הגדולות בארץ עומד על 7+.. בטח שזה יראה טוב בכל מצב. שער 11 מלא תמיד ב2500..יציע מעודד מאחורי השער באצטדיון החדש? גג 1000 אוהדים.

בואו תגידו לי..משחק של 3,000 אוהדים ( כן זה יקרה הרבה! ), 2000 אוהדים ביציע של העמדת שידור ועוד 1000 אוהדים מאחורי השער... ו.. הכל ריק מול הטלוויזיה.. איך זה יראה? איך זה ישמע? תפסיקו כבר לעשות טעויות של ילדים.

שער 5 היום מלא ב 2000 אוהדים כל משחק כי יש שם זווית טובה... יציע מעודדים יכול בגג לסחוף אחריו 1000 אוהדים. זהו.
אבל ברגע שנשב מול הטלוויזיה..ובזווית מצוינת לדשא אז היציע יהיה מלא גם במעודדים וגם בכאלה שיצטרפו רק בטירוף..פאקינג יציע של 5,000 אוהדים יכול לשיר בו זמנית!!!!!!!

אני באמת לא מבין מה הקטע לחפש את הסבל הזה כל פעם..עד שיש הזדמנות לעשות צעד אדיר ולשבת מול הטלוויזיה אתם פשוט הולכים אחורה..מקווה מאד שלא יעשו את הטעות הזאת כי זאת תהיה הטעות הכי גדולה שיש. פשוט כך.

תתעוררו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

gate5 כתב:אל תשוו את האיכות והכמות לשום אחת מהקבוצות הפ'/מכבי ת"א או מכבי חיפה..,.ובטח לא לאולטראס בעולם.

הממוצע קהל של הקבוצות הגדולות בארץ עומד על 7+.. בטח שזה יראה טוב בכל מצב. שער 11 מלא תמיד ב2500..יציע מעודד מאחורי השער באצטדיון החדש? גג 1000 אוהדים.

בואו תגידו לי..משחק של 3,000 אוהדים ( כן זה יקרה הרבה! ), 2000 אוהדים ביציע של העמדת שידור ועוד 1000 אוהדים מאחורי השער... ו.. הכל ריק מול הטלוויזיה.. איך זה יראה? איך זה ישמע? תפסיקו כבר לעשות טעויות של ילדים.

שער 5 היום מלא ב 2000 אוהדים כל משחק כי יש שם זווית טובה... יציע מעודדים יכול בגג לסחוף אחריו 1000 אוהדים. זהו.
אבל ברגע שנשב מול הטלוויזיה..ובזווית מצוינת לדשא אז היציע יהיה מלא גם במעודדים וגם בכאלה שיצטרפו רק בטירוף..פאקינג יציע של 5,000 אוהדים יכול לשיר בו זמנית!!!!!!!

אני באמת לא מבין מה הקטע לחפש את הסבל הזה כל פעם..עד שיש הזדמנות לעשות צעד אדיר ולשבת מול הטלוויזיה אתם פשוט הולכים אחורה..מקווה מאד שלא יעשו את הטעות הזאת כי זאת תהיה הטעות הכי גדולה שיש. פשוט כך.

תתעוררו.
מסכים איתך ב100 אחוז!

שלח תגובה