תבדוק מאיפה פיירו כובש אותם.
אצלנו הכדורים בקושי מגיעים לאזור הזה.
וכן, כמו שטענתי בנושא של שאפי, הבעיה היא במוסר הרבה יותר מאשר ברגל המסיימת.
יצירת מצבים ברמה נמוכה מאוד.
מסכים לגבי הלשחק עם קלימלה כסקונד סטרייקר.
חושב שאתמול ספציפית זה היה מאוד מתבקש לשחק עם קלימלה לצד חמד.
2 חלוצים פיזיים שלאחד יש מהירות על 2 בלמים עם צהוב.
גם ככה לא הצלחנו להניע, לפחות שיהיה על מי להעיף.
או לחילופין אנסה וקלימלה יחד.
לא יודע איך זה לא עבר לברדה בראש.
בדיוק בגלל זה אני תולה את זה בקבוצה ולא בחלוץ, מתי כבשנו מהמקומות האלה ממשחק מסודר? היחיד שכבש משם אצלנו זה חטואל משאריות וריבאונדים ולא כשחקן המטרה.
מסכים שפטריק מתאים מאוד למערך שני החלוצים אבל לא בתור סקנד אלא בתור הפיבוט. סקנד זה קלאסי לחטואל עם הסיומת והיכולת לעבור שחקן
לעקם את המערך זה קצת חוטא למטרה.
הוא הובא כחלוץ ושם צריך לתת תפוקה. בין אם בעזרת ציוותים יותר טובים או עבודת אימון.
וכן, גם להפיק יותר ממה שהוא מקבל כי היו גם מצבים טובים מאוד.
״החגיגה שלי במהלך חגיגת הגול לא הובנה לחלוטין. כפולני, שמכבד את ההיסטוריה של שתי המדינות, לעולם לא אחשוב אפילו על הצדעה הנאצית. במהלך חיי בפולין, ביקרתי במחנה אושוויץ-בירקנאו ואני מבין היטב את חשיבות ההיסטוריה והמורשת היהודית. אחרי הגול שלי, רק רציתי לברך את האוהדים שלנו. בוודאי לא היה שום דבר מעבר לזה. אני מצטער אם מישהו לקח את זה בצורה לא נכונה. לבסוף, זו הזדמנות מצוינת להודות למעריצים שלנו שוב על כל התמיכה ואני שמח שקיבלנו עוד ניצחון גדול״
הזיה שהצליחו להצית סערה מהחגיגה הזו, לא משהו שבכלל עבר בראש במהלך הגול.
אחלה פטריק
תמיד יהיה מי שייחפש מתחת לאדמה.
צריך להיות מטומטם ברמת האין דבר כזה כדי להצדיע במועל יד לכיוון האוהדים היהודים שלך אחרי הבקעת שער. אין מצב שזה מה שעשה, פשוט הניף יד משמחה ומי שמחפש, שימשיך לחפש.
צריך להיות מטומטם ברמת האין דבר כזה כדי להצדיע במועל יד לכיוון האוהדים היהודים שלך אחרי הבקעת שער. אין מצב שזה מה שעשה, פשוט הניף יד משמחה ומי שמחפש, שימשיך לחפש.
אתמול היה לקלימלה גול יפה ומשחק טוב שהשתפר אחרי הגול.
התליינות בנוגע אלינו שוברת שיאים גם במושגים של הקהל שלנו. כאילו משליכים עליו את הכישלונות של הסלמאנים ורוקאביציות שעברו כאן בשנים האחרונות.
בתכל'ס הוא נכנס לקבוצה רק מתחילת הפלייאוף ובסה"כ הוא מהטובים בהתקפה ומנפק מספרים סבירים שעוד יכולים וצריכים להשתפר. אני אופטימי לגביו.
אופטימי לגביו 3 שערים בתקופה כל כך קצרה.
הציפיות שלי מחלוץ גם ככה נמוכות בגלל כל החלוצים שעברו פה אבל יש מגמה הוא כן משתפר והשער היה עם טאצ' ונהיו גם כמה פריצות מהירות בקו.
מעבר לפיניש גם התנועה שהוא עשה לעומק עוד לפני שפאון הגיע לכדור הייתה מצויינת, חבל שלא היו יותר דקות למיכה, במשחק עם הגנה רכה כמו של ירושלים הוא יכל להעמיד את קלימלה מספר פעמים מול השער.
תייצר לו מצבים איכותיים - תקבל כמות שערים לא רעה. ועם הביטחון מגיעה גם סיומת משופרת.
כמובן יחד עם זאת הצוות צריך לעבוד על ניצול מצבים. גם איתו וגם עם עוד כמה שחקני התקפה.