ממתי מתייחסים ברצינות למחאות אוהדים פה? צריך שאלונה תפתח פה ותאיים לא להופיע, שיזוז משהו שם עם הזונות המכורים, גוף שקובע על עצמו ובלי ביקורת, מזכיר קצת את הפרקליטות, אה רגע
היקום נגד ז'וסוואה
Re: היקום נגד ז'וסוואה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדיין עוד ביקר את התובע וההסדר כי בגלל שזה זוסואה הוא ציפה שיתנהל דיון כדי שיוכל לתת לו 6 - 7 משחקים בחוץ.
מעניין איפה הדיינים היו כשאלירן עטר הועמד לדין על נגיחה! בשחקן יריב וקיבל 3 משחקים כשהדיין לא מדבר על החומרה.
סאן מנחם שלח אגרוף לפנים של ויקי כחלון לפני שנתיים והושעה לשני משחקים בלי קביעות קשות של הדיין.
אותו סאן מנחם שהחל את הפיצוץ בדרבי עם ההתגרות וכל מה שהיה לאחר מכן הורחק לשני משחקים בלי קביעות קשות.
זוסואה על ספק יריקה והתגובה להרחקה יחמיץ השנה 7 משחקים. אין דין ואין דיין.
מעניין איפה הדיינים היו כשאלירן עטר הועמד לדין על נגיחה! בשחקן יריב וקיבל 3 משחקים כשהדיין לא מדבר על החומרה.
סאן מנחם שלח אגרוף לפנים של ויקי כחלון לפני שנתיים והושעה לשני משחקים בלי קביעות קשות של הדיין.
אותו סאן מנחם שהחל את הפיצוץ בדרבי עם ההתגרות וכל מה שהיה לאחר מכן הורחק לשני משחקים בלי קביעות קשות.
זוסואה על ספק יריקה והתגובה להרחקה יחמיץ השנה 7 משחקים. אין דין ואין דיין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מתנהל פה צייד מכשפות
במקרה הזה עדיף לא להאריך חוזה לבחור כי הוא לא ישחק הרבה( מתוך הנחה שאף אחד לא מתכוון להילחם עליו)
מקבליםמאת זה בשלוות נפש מאוד מוזרה
במקרה הזה עדיף לא להאריך חוזה לבחור כי הוא לא ישחק הרבה( מתוך הנחה שאף אחד לא מתכוון להילחם עליו)
מקבליםמאת זה בשלוות נפש מאוד מוזרה
אני חושב שאתם טועים.
לדעתי זה שלושה משחקים כולל המשחק בו הורחק, כלומר שניים נוספים. פ"ת ובני יהודה.
לדעתי זה שלושה משחקים כולל המשחק בו הורחק, כלומר שניים נוספים. פ"ת ובני יהודה.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לך טעות.
הוא היה מורחק מול הפועל תל אביב בגלל צהובים, יורחק מול פתח תקווה בגלל האדום ועוד שני משחקים, בני יהודה ומשחק ראשון של פלייאוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה הטעות? איפה ראית שכתבתי הפועל ת"א? זה המשחק בו הורחק? תקרא עד הסוף לפני שאתה מגיב.דר אדום בנשמה כתב: ↑10 מרץ 2021, 13:01יש לך טעות.
הוא היה מורחק מול הפועל תל אביב בגלל צהובים, יורחק מול פתח תקווה בגלל האדום ועוד שני משחקים, בני יהודה ומשחק ראשון של פלייאוף.
זה לא אומר שאני לא טועה, יכול להיות שההרחקה היא ל 3 משחקים נוספים לא כולל המשחק בו הורחק, אבל לדעתי זה כולל.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא כולל את המשחק שהוא הורחק.
המשחק שהוא הורחק לא חלק בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשברדה הורחק הוא קיבל 2 משחקים בפועל, המשחק בו הורחק ועוד משחק אחד.דר אדום בנשמה כתב: ↑10 מרץ 2021, 13:24זה לא כולל את המשחק שהוא הורחק.
המשחק שהוא הורחק לא חלק בכלל.
משם אני לוקח את ההשערה.
רק אהבה תנצח...
אני לא מדבר בכלל על המשחק נגד הפועל ת"א אלא על המשחק בו הורחק. נגד ק"ש
רק אהבה תנצח...