דור מיכה
Re: דור מיכה
ספורט 1 מפרסמים שגם מכבי חיפה רוצה אותו ולפי מקורביו הוא יעדיף את חיפה על פנינו.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מנסים להוציא עוד כמה אלפי דולרים
הדיווחים הם שהוא מאוד רוצה מכבי חיפה ודי מתחנן להגיע לשם. יעקב שחר כרגע ממש לא מעוניין בו ושם ברקס על המהלך. לא יודע כצה זה נכון אבל אם מלכתחילה היה קשה לבלוע את הצפרדע איתו עכשיו עוד קשה יותר
לכל מי שחושב שהסגנון משחק של הקבוצה לא פוגע בערך המותג.
אם אני הייתי שחקן מוביל גם הייתי מפחד לבוא לאנטי כדורגל שהקבוצה מציגה.
לא סתם אני ועוד הרבה זועקים לשינוי בעמדת המאמן.
גם אם ננצח עד סוף שנה זה לא ישכנע אותי שאפשר שנה הבאה לבנות על אותו צוות שעם חיזוק נכון אפשר לעשות קפיצת מדרגה.
אני לא רוצה שחקן ישראלי שלא יהיה שלם אם החלטה להגיע לכאן, בסוף הוא ישאר עם הז** ביד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דור מיכה מאוד רוצה להגיע, והוא מבחינתו כבר היה סגור כאן. זאת אלונה שלא בטוחה שרוצה לשלם לו מה שסגרו אם לא נשחק במוקדמות האירופאיות בעונה הבאה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם הוא לא בטוח שהוא רוצה להגיע (מעדיף חיפה שזה לגיטימי), וגם היא לא בטוחה שהיא רוצה לשלם.
מניח שבסוף כולם יתפשרו.
מניח שבסוף כולם יתפשרו.
גם אם יגיע הוא תמיד ירצה לחזור לת"א. כמו שאמרתי עוד בינואר זה יהיה בדיוק כמו עם עטר וחיפה ואני מניח שבעוד שנה-שנתיים-שלוש הוא גם יחזור לת"א כשגולדהאר יוציא את הראש מהתחת.
בכל אופן אם לא מצליחים להנחית אותו (יהיה מוזר מאוד. יש לו סעיף שחרור זול ואפשר לנסות להוזיל אותו עוד יותר) אז שיעשו מהלך על דן ביטון. חייב פליימייקר נוסף שיוכל לאפשר לז'וסוואה לנוע בין האגף לאמצע בחופשיות.
בכל אופן אם לא מצליחים להנחית אותו (יהיה מוזר מאוד. יש לו סעיף שחרור זול ואפשר לנסות להוזיל אותו עוד יותר) אז שיעשו מהלך על דן ביטון. חייב פליימייקר נוסף שיוכל לאפשר לז'וסוואה לנוע בין האגף לאמצע בחופשיות.
- ForeverRed
אם אלונה לא מסוגלת לשלם לדור מיכה אפשר לסגור את המועדון.
זה לא שבינואר היינו עם טוכל על הקווים, אנחנו כבר שנה + עם מאמנים שחרדים מהאפשרות לשחק כדורגל יפה והתקפי, מיכה מודע לזה. הלוואי שבקיץ נעיף את המכה הבונקריסטית הזאת שנקראת רוני לוי העיקר עומד לי על הקווים עם ידיים שלובות מי ישמע אנצ'לוטי.red guy כתב: ↑03 מאי 2021, 08:23לכל מי שחושב שהסגנון משחק של הקבוצה לא פוגע בערך המותג.
אם אני הייתי שחקן מוביל גם הייתי מפחד לבוא לאנטי כדורגל שהקבוצה מציגה.
לא סתם אני ועוד הרבה זועקים לשינוי בעמדת המאמן.
גם אם ננצח עד סוף שנה זה לא ישכנע אותי שאפשר שנה הבאה לבנות על אותו צוות שעם חיזוק נכון אפשר לעשות קפיצת מדרגה.
פרופורציות זה פה.
בסופו של דבר אני אחכה שתיגמר העונה/ נלך לים כרגע אני מניח שהכל שמועות וכולנו בדיון בעצם סתם מפתחים דיון על ספקולציותSir Alex Ferguson כתב: ↑03 מאי 2021, 10:25דור מיכה מאוד רוצה להגיע, והוא מבחינתו כבר היה סגור כאן. זאת אלונה שלא בטוחה שרוצה לשלם לו מה שסגרו אם לא נשחק במוקדמות האירופאיות בעונה הבאה...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מי אמר שלא מסוגלת? בלי אירופה היא לא רוצה.
שוב, דור מיכה כבר סיכם את כל התנאים אצלנו, הוא מבחינתו רצה להגיע, מי שכרגע שמה את הדברים בהמתנה זאת אלונה כי כניראה אם לא נגיע לאירופה היא תעמיד תקציב נמוך מאשר התקציב שתעמיד אם נגיע לאירופה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אלונה יודעת שהסיכוי להגיע לבתים הוא לא גבוה.
יש הרבה יותר סיכוי שגם אם תהיה באירופה, אתה לא צפוי להכנסה של יותר מחצי מיליון יורו. נשמע לי כמו חרטא ברטא.
יש הרבה יותר סיכוי שגם אם תהיה באירופה, אתה לא צפוי להכנסה של יותר מחצי מיליון יורו. נשמע לי כמו חרטא ברטא.
- ForeverRed
אז שלא תצהיר הצהרות ללא כיסוי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 מאי 2021, 11:58מי אמר שלא מסוגלת? בלי אירופה היא לא רוצה.
שוב, דור מיכה כבר סיכם את כל התנאים אצלנו, הוא מבחינתו רצה להגיע, מי שכרגע שמה את הדברים בהמתנה זאת אלונה כי כניראה אם לא נגיע לאירופה היא תעמיד תקציב נמוך מאשר התקציב שתעמיד אם נגיע לאירופה.
דור מיכה הוא לא שחקן יקר בצורה יוצאת דופן.
אם לא מוכנים לשלם לו, בדגש על אם, זה אומר הרבה.