יוסי אבוקסיס
- ForeverRed
Re: יוסי אבוקסיס
לתחושתי הוא עדיין לא מבין לאן הוא הגיע.
אז לא ייצב את ההגנה?
איך אנחנו אוהבים את ההצהרות האלה אחרי 3 משחקים מול יריבות חלשות
איך אנחנו אוהבים את ההצהרות האלה אחרי 3 משחקים מול יריבות חלשות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה שספורי סיים 90 דקות זה עילה לפיטורים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אשכרה תאמין לי אחד המחדלים.Sir Alex Ferguson כתב:זה שספורי סיים 90 דקות זה עילה לפיטורים.
שמע זה לא פייר מה שאתה עושה.ForeverRed כתב:לתחושתי הוא עדיין לא מבין לאן הוא הגיע.
יש לי ולעולם יהיה לי המון כבוד לבכר אבל הוא זה שבנה את החרא הזה שאנחנו רואים כל שבת.
יוסי אבוקסיס כרגע מנסה ליישם דברים שלא בטוח שיעבדו עם הסגל הזה שיש לו כאן.
אני מצפה ממנו להפיק את הלקחים ולהתחיל לבנות את העונה הבאה להחליט מי נשאר מי הולך ואיפה צריך חיזוק,לקבוע שיטת משחק ואסטרטגיה ולתת לו לרות הוא ייבחן על העונה הבאה,העונה הזאת כל מה שיצליח להוציא זה ברכה.
שום מאמן לא יצליח עם הסגל הלא מאוזן הזה.
יותר מדי שחקנים שמשפיעים לרעה. נפטרנו מכמה בקיץ, נפטרנו מאחד בינואר, אבל לצערי הוספנו עוד כמה מהם נצטרך להיפטר בקיץ הקרוב.
יותר מדי שחקנים שמשפיעים לרעה. נפטרנו מכמה בקיץ, נפטרנו מאחד בינואר, אבל לצערי הוספנו עוד כמה מהם נצטרך להיפטר בקיץ הקרוב.
- simply-red
תפסיקו לעשות לו הנחות, הוא מספיק זמן איתנו כדי שנראה קצת יותר מ10 דקות של כדורגל במשחק.אדום זקן כתב: שמע זה לא פייר מה שאתה עושה.
יש לי ולעולם יהיה לי המון כבוד לבכר אבל הוא זה שבנה את החרא הזה שאנחנו רואים כל שבת.
אני מצפה ממנו להפיק את הלקחים ולהתחיל לבנות את העונה הבאה להחליט מי נשאר מי הולך ואיפה צריך חיזוק,לקבוע שיטת משחק ואסטרטגיה ולתת לו לרות הוא ייבחן על העונה הבאה,העונה הזאת כל מה שיצליח להוציא זה ברכה.
מה אני אגיד לך.. לפניו ראינו 89 דקות של כדורגל מושלם.simply-red כתב:
תפסיקו לעשות לו הנחות, הוא מספיק זמן איתנו כדי שנראה קצת יותר מ10 דקות של כדורגל במשחק.
אין כרגע עם דגש מה לבוא אליו בטענות יותר מדי.
זה שידוך שברור שלא יצליח.
- simply-red
אז בגלל שאצל בכר לא ראינו העונה כדורגל אז מותר גם לאבוקסיס?אדום זקן כתב: מה אני אגיד לך.. לפניו ראינו 89 דקות של כדורגל מושלם.
לא מצפה לטוטאל פוטבול אבל בחייאת, אני יעבור איתך משחק אחרי משחק מאז שיוסי פה ולא ראינו יותר מהבלחות פה ושם גם בניצחונות.
מצטער אבל זה לא מספיק.
הראיון שלו בסוף המשחק לא נופל מהראיונות של אלישע לוי. גנב דעת.
לא חושב שהוא גונב דעת, חושב שהוא בסה"כ לא רוצה לשבור את השחקנים עוד יותר לפני יום רביעי...גיא חניה כתב:הראיון שלו בסוף המשחק לא נופל מהראיונות של אלישע לוי. גנב דעת.
ואני לא יודע עד כמה זה טוב כן? דווקא מתאים איזה איביץ' כזה שגם בנצחונות יבוא ויגיד כמה הם שיחקו חרא ואז יספסל חצי קבוצה כי לא ירדו להגנה בזמן, אולי יעיר פה מישהו...
הוא כבר חודשיים פה וקיבל גם כמה שחקני רכש. אף אחד לא ציפה שנראה פה טיקי טקה של אינייסטה וצ'אבי אבל קצת כדורגל קיבינימט.אדום זקן כתב: מה אני אגיד לך.. לפניו ראינו 89 דקות של כדורגל מושלם.
- ForeverRed
בוא נעזוב את ברק בצד לרגע.אדום זקן כתב: שמע זה לא פייר מה שאתה עושה.
אני צופה בראיונות של אבוקסיס אחרי משחקים (לאו דווקא היום) והתחושה שהאיש עדיין מנתח ממשקפיים של מאמן בני סכנין.
קנה המידה שלו שונה לחלוטין ממה שמצופה ממאמן של קבוצה בכירה בכדורגל הישראלי.
מישהו צריך להסביר לו שפסים בין הבלמים הם לא שליטה בכדור, וששתי בעיטות מחוץ לרחבה הם לא איומים על השער.
אני באמת מנסה להימנע מלבקר אותו אבל זה קשה לשמיעה.
כל זה כמובן מבלי להתייחס לכדורגל המחריד שאנחנו נאלצים לראות מדי שבוע.
הרבה דברים אפשר לומר על ברק, אבל לפחות הוא הגיע כמעט תמיד לשחק כדורגל, גם אם זה בא על חשבון תוצאות בטווח המיידי.
גישה של קבוצה גדולה זה משהו שצריך להנחיל באופן שיטתי.
לא חושב שמה שאנחנו רואים בשבועות האחרונים זאת הדרך.
+1111ForeverRed כתב: בוא נעזוב את ברק בצד לרגע.
אני צופה בראיונות של אבוקסיס אחרי משחקים (לאו דווקא היום) והתחושה שהאיש עדיין מנתח ממשקפיים של מאמן בני סכנין.
קנה המידה שלו שונה לחלוטין ממה שמצופה ממאמן של קבוצה בכירה בכדורגל הישראלי.
מישהו צריך להסביר לו שפסים בין הבלמים הם לא שליטה בכדור, וששתי בעיטות מחוץ לרחבה הם לא איומים על השער.
אני באמת מנסה להימנע מלבקר אותו אבל זה קשה לשמיעה.
כל זה כמובן מבלי להתייחס לכדורגל המחריד שאנחנו נאלצים לראות מדי שבוע.
הרבה דברים אפשר לומר על ברק, אבל לפחות הוא הגיע כמעט תמיד לשחק כדורגל, גם אם זה בא על חשבון תוצאות בטווח המיידי.
גישה של קבוצה גדולה זה משהו שצריך להנחיל באופן שיטתי.
לא חושב שמה שאנחנו רואים בשבועות האחרונים זאת הדרך.