ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי dor69 »

המדד שלי הוא קבוצה שעושה התקדמות, מייצרת רצפים גדולים ולוקחת נקודות בקצב. 70 נקודת ומעלה מקבלות צורה של הצלחה, 55 כמו עונה שעברה זה פח *** וליפול בחצי מהמשחקים.
שאלת המיקום פחות רלוונטית, אם כי מספר כמו שציינתי אמור להספיק לסגנות (אלא אם הליגה תיקלע לסיטואציה קיצונית שאין בטן בכלל ויהיו 4 שיברחו משמעותית לשאר, דבר שלא קרה מעולם)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב:אז מה יחשב ריצה לאליפות? נניח לאבד את התואר בתחילת הפלייאוף זה בסדר? או רק בסיבוב השני של הפלייאוף?

המדד הוא מרחק נקודות מהמוליכה או מרחק בכדורגל?

המדד הוא בנייה של דור שבעוד שנה כבר לא יהיו לו תירוצים?( שמיר, קלטינס, מארין,זריהן, נייג'ל)
או מי שלא טוב השנה עף שנה הבאה?
אני חושב ואמרתי את זה בנושא אחר שהכל תלוי בהאם נעלה ליגה האירופית.
אם נעלה הסגל הזה לא יעמוד בעומס,זה ברור וידוע לכולם ואני אחיה בשלום אם נסיים ברביעייה הראשונה.
אם לא נעלה דווקא אז עניין הרכש הוא קריטי יותר כי אני חושב שלאור הנסיבות מסביב(יריבות וכו) אפשר וצריך לרוץ גבוה.
ולא,אני לא חי בסרט,רק רואה כדורגל יותר מ30 שנה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

חכו רגע עם הגדרת ציפיות לתחילת הליגה.
זה לא ממש חכם להגדיר את זה עכשיו.
הדבר היחיד שאפשר לצפות כרגע זה שנראה קבוצה שעובדת קשה על המגרש ולא יהיה קל להכריע אותנו.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אם עולים ונהיה קרובים למקום הראשון בסוף דצמבר אני יהיה מרוצה מאוד,כמובן שמעדיף קודם לעלות אחרי זה לשבור את הראש איך נסתדר בשתי המסגרות

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

כשמדברים על כן ריצה או לא ריצה צריך גם להרים את הראש ולהסתכל מסביבך. אתה רואה את מכבי מגמגמת ובמומנטום שלילי. בטח לא רואה אותם עושים עונה כמו העונה שעברה. המכה של אי העפלה לאירופה תפגע בהם משמעותית. בית״ר איבדה עכשיו את אוחנה וזה כבר נראה פחות נוצץ. פציעה קטנה של מוחמד או איזה רצף לא טוב והם מאבדים את זה. את מכבי חיפה אני מכבד אבל קשה לי לראות אותם עושים אחיפות עם חבשי רז מאיר ושות׳. אז כן, דווקא מרגיש שהשנה הקבוצה שלנו ניקתה את ההרגלים הרעים שהיא סיגלה לעצמה עונה שעברה, ואני כן רואה יותר אינטנסיביות ומחויבות. זה מרגיש שעוד שחקן-שתיים (בעיקר בהתקפה) ואולי איזה סולחה עם שיר צדק (כי עם עמית ביטון לא נרוץ לאליפות) אפשר בכפוף לפתיחת עונה טובה וליצירת מומנטום חיובי לדבר חזק על התואר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

איך אפשר לדבר על אכזבה או הצלחה כשאנחנו לא ראינו את האיכות של היריבות שלנו לתואר ולצמרת?
הרבה מהכעס בשנה שעברה היה בגלל שהליגה וגם קבוצות הצמרת היו חלשות ועדין נכשלנו.
אבל אם היריבות היו ברמה איכותית יותר כמו באליפות השלישית שלנו אז כל קבוצות הפלייאוף העליון היו טובות משמעותיות מקבוצות העליון של שנה שעברה גם הציפיות היו בהתאם.
בואו נראה את הליגה, בואו נראה את מכבי אחרי הסטירה שקיבלו, ואז נדע איפה אנחנו עומדים ומה הציפיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

red ultras כתב:כשמדברים על כן ריצה או לא ריצה צריך גם להרים את הראש ולהסתכל מסביבך. אתה רואה את מכבי מגמגמת ובמומנטום שלילי. בטח לא רואה אותם עושים עונה כמו העונה שעברה. המכה של אי העפלה לאירופה תפגע בהם משמעותית. בית״ר איבדה עכשיו את אוחנה וזה כבר נראה פחות נוצץ. פציעה קטנה של מוחמד או איזה רצף לא טוב והם מאבדים את זה. את מכבי חיפה אני מכבד אבל קשה לי לראות אותם עושים אחיפות עם חבשי רז מאיר ושות׳. אז כן, דווקא מרגיש שהשנה הקבוצה שלנו ניקתה את ההרגלים הרעים שהיא סיגלה לעצמה עונה שעברה, ואני כן רואה יותר אינטנסיביות ומחויבות. זה מרגיש שעוד שחקן-שתיים (בעיקר בהתקפה) ואולי איזה סולחה עם שיר צדק (כי עם עמית ביטון לא נרוץ לאליפות) אפשר בכפוף לפתיחת עונה טובה וליצירת מומנטום חיובי לדבר חזק על התואר.
אמת ויציב למעט העניין עם צדק.
צדק עם כל הכבוד זה העבר וצריך להשתחרר ממנו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: בדיוק,תודה רבה.
"אירופה,ששמיר וקלנטיס ישתפרו",את מי זה מעניין בכלל?? אם הם לא ייקחו את ההזדמנות שקיבלו בשתי ידיים גם הם ילכו הביתה,כאן זה לא מעבדת ניסויים,זאת הפועל בש שהיא ומכבי האימפריות השולטות בעשור האחרון בכדורגל הישראלי נקודה.
תספר את זה לאוהדי מכבי חיפה שראו 7 אליפויות בעשור ופותחים עונה 9 ללא אליפות עם עונות בלי אירופה ועם פאקינג פלייאוף תחתון בתקציב ממוצע של 90 מיליון שקל.

היהירות והציפיות המוגזמות של הקהל שלהם זה מה שהרג אותם ביחד עם ניהול כושל, חוסר מזל, קארמה רעה ומה לא.
אני אוהב את מה שאתה מנסה לעשות ולקבע בעצם את המעמד שלנו כקבוצה שרצה לכל התארים והיא ראש בראש מול מכבי תל אביב אבל לפעמים זה טו מאצ'.

צריכים לדעת לכבד את היריבות שלנו, להכיל ולהבין שהגלגל הוא עגול ולא תמיד נרוץ לאליפות ויהיו עונות שהמטרה שלהן היא לא אליפות או כישלון.
אנחנו לא מכבי ת"א של גולדהר עם תקציב הכי גדול בפער של עשרות אחוזים מהבאה אחריה.
לא רק לנו יש 12 אלף מנויים, לחיפה יש יותר, להפועל יש 10, לביתר גם קרוב לזה עם כל הזלזןל בהם, אנחנו לא השחקן היחידי במשחק.

סיום עונה עם כרטיס לאירופה והתקדמות של מארין, שמיר, ספורי, ביטון הבלם ונייג'ל היא סופר מוצלחת מבחינתי.
במצב כזה בקיץ הבא אנחנו מרחק 2 זרים וישראלי אחד מלרוץ לאליפות ולבנות פה עוד שושלת לטווח הרחוק.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הרבה יותר טוב בימין מאשר בשמאל.
מקווה שאת הזר האחרון מייעדים לעמדת הקיצוני השמאלי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מציע לברק להתעורר, מארין מסוכן בכמה דרגות מכל הקיצונים שלנו ובטח מספורי כשהוא בכנף.
המהירות שלו מייצרת הרבה מצבים, הזוי שהוא בספסל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:מציע לברק להתעורר, מארין מסוכן בכמה דרגות מכל הקיצונים שלנו ובטח מספורי כשהוא בכנף.
ספורי הרבה יותר פיזי ממנו לכן פתח לפניו באירופה. ממש לא הזוי.
בליגה ספורי חייב לעבור לאמצע ומרין יקח את הכנף

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:מציע לברק להתעורר, מארין מסוכן בכמה דרגות מכל הקיצונים שלנו ובטח מספורי כשהוא בכנף.
מארין שחקן של תנועה.
אם ספורי בספסל מי ימסור?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: מארין שחקן של תנועה.
אם ספורי בספסל מי ימסור?
בדיוק.
הסיבה היחידה שבכר עלה עם ספורי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: מארין שחקן של תנועה.
אם ספורי בספסל מי ימסור?
לדעתי השילוב של ניג׳ל ומארין ייצר הרבה דברים טובים השנה.
אני בכלל הייתי פותח עם מארין וניג׳ל באגפים ושהר בשפיץ.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מרין נראה עדיף גם במרכז מאשר בשמאל.
כשהוא בשמאל יש לו שני מהלכים די קבועים:
סוג של קרוס שהולך לקרוב, עם תנועה טובה אולי זה יכול לייצר מצבים. כדור לא פשוט גם אם עובר טוב.
וניסיון בעיטה. את שניהם עושה לאחר שחותך למרכז.
את הבעיטה הוא צריך לשפר משמעותית.

שלח תגובה