חוסה אנחל קריו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: חוסה אנחל קריו

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב: ושוב, ההחתמה גם צריכה להתאים לכלים שנותנים לך. אם אלונה נותנת בסביבות 150 אלף יורו להחתמה של זר (כלומר כל השחקנים עם חוזה לעונות הבאות יורדים מהמשוואה ונשארים רק עם זרים חופשים, וגם הם צריכים להיות כאלה שהם מתחת לראדר ולכן מרוויחים סכומים נמוכים מאוד ככה ש-150 אלף מליגה לא אטרקטיבית כמו ישראל ימשכו אותם) אז די ברור שיחפשו שחקנים בפרופיל של לוסיו והספרדי
לי דווקא די ברור שצריך ללכת למקומות שבהם 150K€ הם סכום משמעותי, בעיקר מזרח אירופה ואפריקה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: 1. אתה מוזמן לבחון בעצמך את ליגות המשנה האלה (למעט הצ׳מפיונשיפ הפנטסטית והגרמנית השנייה) מעבר לכמה מועדונים מפורסמים (כמו ויאדוליד למשל) רוב המועדונים בליגות האלה לא ברמה של מועדונים כמו הגדולים פה בשום פרמטר. שים כל גרסה שלנו בצמרת מול כל קבוצה שהייתה לקורדובה לצורך העניין וזה ייגמר כואב מבחינתם. אתה גם מדבר על ליגת משנה ושוכח שהחלוץ הזה בילה זמן לא מבוטל גם בליגה השלישית ולא נתן יותר מדי גם שם
אתה שוכח שהשאיפות שלנו הם זרים שיוכלו לתת את הטון גם באירופה
2. אם אתה סבור שקאריו היה מגיע גם אם היו מקציבים לחלוץ חצי מיליון או שאתה תמים או שאתה שקרן (לא בכוונה לפגוע)
3. לכל עמדה יש את הקריטריונים שלה. אצל חלוץ גולים חייב להיות הקריטריון הראשון באופן כמעט גורף, בטח כשאין לך קישור התקפי פורה ובטח ובטח כשמתלוננים ששהר לא נותן מספיק
4. להצליח ברור שזה יכול להצליח. סקאוטינג בקבוצת כדורגל הוא בבחינת צמצום סיכונים. אם אתה בוחר לצפות שחלוץ עם 10 גולים בשליש קריירה יספק פה את כל הכמות הזאת בעונה (וגם זה לא מספיק לנו מחלוץ שתופס מקום כל כך חשוב של זר) זה עניין שלך. להגיד שזה סיכון מחושב? פשוט לא נכון
1. יצא לי לראות עשרות משחקים מליגות המשנה באנגליה, גרמניה, ספרד, צרפת ואיטליה והליגות כליגות הן חד משמעית יותר טובות מהישראלית, חלקן בפער, מבחינת אינטנסיביות, יסודות כדורגל, טקטיקה וכו'. גם אם במאטצ'-אפ בין שתי קבוצות מסוימות יש יתרון לישראלית (לטעמי חוץ מהאלופות הישראליות לאף קבוצה בארץ אין יתרון משמעותי על קורדובה). כמו שדודו כתב והוא צודק, השחקנים הטובים בליגות האלו לא יורקים בכלל לכיוון של ישראל.

2. לא יודע וזה בכלל לא האישיו מבחינתי. אפשר ליפול עם זרים ב- 500 אלף יורו ואפשר להצליח עם זרים ב- 150 אלף, וגם ההפך כמובן. המשכורות עצמן לא אומרות הרבה על היכולת.

3. מי זה "מתלוננים"? שמעת פעם מישהו בצוות המקצועי אומר ששהר לא מספיק טוב? זה שפה כולם תופסים ממנו חלוץ בינוני לא אומר שזאת המציאות ושכך גם חושב הצוות. אין לי מושג מה השיקולים שם, לצורך העניין אני בטוח שכשהחתימו את לוסיו לא ציפו ל- 20 גולים אלא לדברים אחרים.

4. אתה שוב נתפס רק למספרים. הם מציירים תמונה מאוד מאוד חלקית של השחקן.
עד שאני לא אראה אותו בעצמי אני לא אדע מה היכולות שלו ומה הרציונאל מאחורי ההחתמה שלו.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 15 יוני 2019, 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

dor69 כתב: 1. אתה מוזמן לבחון בעצמך את ליגות המשנה האלה (למעט הצ׳מפיונשיפ הפנטסטית והגרמנית השנייה) מעבר לכמה מועדונים מפורסמים (כמו ויאדוליד למשל) רוב המועדונים בליגות האלה לא ברמה של מועדונים כמו הגדולים פה בשום פרמטר. שים כל גרסה שלנו בצמרת מול כל קבוצה שהייתה לקורדובה לצורך העניין וזה ייגמר כואב מבחינתם. אתה גם מדבר על ליגת משנה ושוכח שהחלוץ הזה בילה זמן לא מבוטל גם בליגה השלישית ולא נתן יותר מדי גם שם
אתה שוכח שהשאיפות שלנו הם זרים שיוכלו לתת את הטון גם באירופה
2. אם אתה סבור שקאריו היה מגיע גם אם היו מקציבים לחלוץ חצי מיליון או שאתה תמים או שאתה שקרן (לא בכוונה לפגוע)
3. לכל עמדה יש את הקריטריונים שלה. אצל חלוץ גולים חייב להיות הקריטריון הראשון באופן כמעט גורף, בטח כשאין לך קישור התקפי פורה ובטח ובטח כשמתלוננים ששהר לא נותן מספיק
4. להצליח ברור שזה יכול להצליח. סקאוטינג בקבוצת כדורגל הוא בבחינת צמצום סיכונים. אם אתה בוחר לצפות שחלוץ עם 10 גולים בשליש קריירה יספק פה את כל הכמות הזאת בעונה (וגם זה לא מספיק לנו מחלוץ שתופס מקום כל כך חשוב של זר) זה עניין שלך. להגיד שזה סיכון מחושב? פשוט לא נכון
אתה מזלזל מאוד בספרדית השנייה, גם בעונת האליפות השנייה אתה לא מסיים שמה בטופ 6.וכן ראיתי משחקים בליגה הזאת ולא של קבוצות 1-4 אלא יותר 7-10.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה התאכזבת כי הגישה שלך לא נכונה. לא שופטים שחקן לפני שרואים ואז אם מתברר שהוא שחקן טוב אומרים שזה היה מזל כי כשחתם ולא ראית אותו מעולם קטלת אותו.
מסתכלים על שחקן אחרי שחתם ואז מחליטים אם הוא טוב או לא, ואם מדובר בשחקן שעקבו אחריו תקופה (כמו לוסיו והספרדי) מבינים שלפעמים רק כשאתה רואה שחקן אתה יכול להבין את האיכויות שלו.
מזכיר לי חבר אוהד נתניה שאמר לי שמלמד השנה יהיה שחקן של 20 שערי ליגה בגלל שאצלנו כבש איזה 6 שערים בליגה ובגביע בכלום משחקים אז אם יתנו לו ביטחון ועונה שלמה בהרכב המספרים יעלו משמעותית.
רק בגלל שלא ראה אותו לא יודע שכל השערים של מלמד היו כשהליגה הייתה גמורה (כולל שלושער) ובגביע מול יריבות נחותות.
בנתניה אגב סיים בסוף רק עם 10 שערי ליגה וגם שם ממש לא היה באנקר והרבה פעמים ירד לספסל.
תזכיר לי כמה נתנו אצלנו דו ספרתי בעונה האחרונה?
ואני רק מזכיר שבתקופה שכלום לא הלך לשהר, בתקופה שהוא עלה לנו בנקודות ובהדחה מהגביע היה חסר לנו מאוד מי שיעלה וישים כדור ברשת. אחד כזה נוסף, שיודע לשים כדור ברשת (ולא "להועיל למשחק הקבוצתי באספקטים אחרים") היה יכול להועיל לנו מאוד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

delta7 כתב: גם על סטו עשו "מעקב ארוך ויסודי"?
לתחושתי לא, ולתחושתי זה לא המקרה אצל קאריו. מניח שהמקורבים פה למיניהם יוכלו לספר לנו יותר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב:
לתחושתי לא, ולתחושתי זה לא המקרה אצל קאריו. מניח שהמקורבים פה למיניהם יוכלו לספר לנו יותר
אשמח לשמוע יותר ממי שיודע ואולי דעתי תשתנה אבל לתחושתי (ולפחות עד שיוכח אחרת) המקרים דומים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:האם את טייטל החלוץ שעושה עבודה על המגרש, מוריד כדורים לחבר'ה ומנצח במאבקי גובה לא יכלו לאייש איזה בן אזובל (אהובו של מיכאל) או אלי אלבז?

באמת תוהה.
תודה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
1. יצא לי לראות עשרות משחקים מליגות המשנה באנגליה, גרמניה, ספרד, צרפת ואיטליה
זה משפט קשה שתדע לך.
השאלה היא למה? למה אתה עושה את זה לעצמך?
לא רצים לספר לח'ברה כזה דבר,סתם שתדע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: זה משפט קשה שתדע לך.
השאלה היא למה? למה אתה עושה את זה לעצמך?
לא רצים לספר לח'ברה כזה דבר,סתם שתדע.
מקבל על זה כסף, אל תדאג זה לא לפנאי :)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
מקבל על זה כסף, אל תדאג זה לא לפנאי :)
אההה כסף זה טוב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

רק שיתנו לו מספר חולצה נורמאלי של חלוץ, ולא... 34, 52, 82, 81, 97..

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

יתנו לו מספר של סקוררים גדולים, 9.

כמו רונלדו, כמו שירר, כמו עדן בבסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

רפרפתי על קטעים רלוונטיים באיזה שני משחקים מלאים של קורדובה ביוטיוב.
על פניו נראה שיש לו כדורגל ברגליים ולא מדובר על איזה נגר כמו סטו.
אמנם לא מבקיע, אבל מטריד את ההגנה בלי הפסקה וראשון כמעט לכל כדור.
ההגנות שם יותר חזקות מפה, ועל הנייר אנחנו אמורים להעמיד קבוצה יוזמת שתגיע להרבה יותר מצבים מהקבוצה הקודמת שלו.
להערכתי לולא החוזה האסטרונומי פקהארט היה נשאר, ופה מדובר על אותו סגנון של חלוץ בערך ברבע עלות.
אני לא אופטימי מדי אבל נקווה שנופתע.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הגיע רעב...

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

hb7 כתב:הגיע רעב...