+1Sir Alex Ferguson כתב:תון, שריף, מאריבור, פלזן, ספרטה פראג, לוגאנו, היו לא מעט משחקי חוץ באירופה מול קבוצות ברמה שלנו או קרוב לה (אם קצת פחות טובות ואם קצת יותר טובות) שהצגנו בהם יכולת חלשה ואפילו מאכזבת.
פחות רלוונטי אם שחקן כזה או אחר יעדר אצל הקרואטים, השאלה איזה הפועל באר שבע נראה, באיזה גישה נגיע, כי הרבה פעמים באירופה הגענו למשחקי חוץ בגישה לא נכונה והפכנו קבוצה בינונית או בינונית ומטה להרבה יותר ממה שהיא ושילמנו על זה מחיר יקר.
דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
לא מבין איך זה סותר את זה שהחיסורים שלהם ומכירת החיסול של הכוכבים שלהם משחקת לטובתנו.
חשוב שהם יעלו בהרכב כמה שיותר חסר וכמה שפחות מחובר כמעט כמו שחשוב שאנחנו נעלה בשיאנו, כל חיסור כזה זה עוד פער שהצטמצם בינינו לבינם.
יש עוד קבוצת כדורגל על המגרש חוץ מאיתנו, דע את עצמך ודע את האויב.
חשוב שהם יעלו בהרכב כמה שיותר חסר וכמה שפחות מחובר כמעט כמו שחשוב שאנחנו נעלה בשיאנו, כל חיסור כזה זה עוד פער שהצטמצם בינינו לבינם.
הם גם ביצעו לא מעט רכישות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מכיר מישהו מלוגאנו או תון? יש שם מישהו שהיית לוקח ל-11 שלנו? יש משחקים באירופה שאנחנו כל כך חלשים שלא משנה מי משחק או נעדר מהיריבה כי אנחנו מורידים את הרמה בצורה משמעותית וכשיש ממול יריבה אירופאית היא תנצל את זה גם אם מדובר בקבוצה מוגבלת.South Boy כתב:לא מבין איך זה סותר את זה שהחיסורים שלהם ומכירת החיסול של הכוכבים שלהם משחקת לטובתנו.
אם שוב נוריד את הרמה ונבוא בגישה רעה לא משנה מי ישחק ממול אנחנו נשלם על זה מחיר.
לעומת זאת אם נעלה את הרמה ונציג את היכולת שאנחנו יכולים כמו בפלייאוף העליון בשנה שעברה אנחנו שווים שם שער לא משנה אם הבלם הפותח ישחק או יעדר.
הפסדנו כבר לקבוצות פחות טובות מקצועית מהקרואטים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני אשאל שוב כי כנראה אני לא מצליח להבין, איך זה סותר את זה שטוב לנו שהם מאבדים את עמודי התווך שלהם?Sir Alex Ferguson כתב: מכיר מישהו מלוגאנו או תון? יש שם מישהו שהיית לוקח ל-11 שלנו? יש משחקים באירופה שאנחנו כל כך חלשים שלא משנה מי משחק או נעדר מהיריבה כי אנחנו מורידים את הרמה בצורה משמעותית וכשיש ממול יריבה אירופאית היא תנצל את זה גם אם מדובר בקבוצה מוגבלת.
אם שוב נוריד את הרמה ונבוא בגישה רעה לא משנה מי ישחק ממול אנחנו נשלם על זה מחיר.
לעומת זאת אם נעלה את הרמה ונציג את היכולת שאנחנו יכולים כמו בפלייאוף העליון בשנה שעברה אנחנו שווים שם שער לא משנה אם הבלם הפותח ישחק או יעדר.
הפסדנו כבר לקבוצות פחות טובות מקצועית מהקרואטים.
אני מדבר על דינאמו, אתה מדבר עלינו. לא אמרתי לשניה שהחיסורים שלהם נותנים לנו תוקף להוריד את הרמה ולשחק בהילוך ראשון.
בנקודת הפתיחה האופטימלית של שתי הקבוצות הם כמה רמות מעלינו, המיני פירוק שהם עברו ועוברים בקיץ גורם להם לבנות קבוצה חדשה ופחות מחוברת וגם פחות איכותית רוב הזמן, זה מצמצם את הפערים.
עם סודאני וצ'וריץ' ובנקוביץ' או בלעדיהם אסור לנו בשום מצב להוריד את הרמה ולבוא בגישה זחוחה למשחק, אין לזה שום קשר למה שאתה אומר.
מצד שני אי אפשר להתעלם ולא לייחס חשיבות למי שעומד מולך ולהגיד "אני מתרכז רק בעצמי", זה לא עובד ככה. זה שילוב של שני הדברים.
מתקשה להבין מה רוצים ממך. ברור שעדיף שאיכות השחקנים שנגדנו תרד. זה כמובן לא מבטיח כלום.South Boy כתב:
אני אשאל שוב כי כנראה אני לא מצליח להבין, איך זה סותר את זה שטוב לנו שהם מאבדים את עמודי התווך שלהם?
אני מדבר על דינאמו, אתה מדבר עלינו. לא אמרתי לשניה שהחיסורים שלהם נותנים לנו תוקף להוריד את הרמה ולשחק בהילוך ראשון.
בנקודת הפתיחה האופטימלית של שתי הקבוצות הם כמה רמות מעלינו, המיני פירוק שהם עברו ועוברים בקיץ גורם להם לבנות קבוצה חדשה ופחות מחוברת וגם פחות איכותית רוב הזמן, זה מצמצם את הפערים.
עם סודאני וצ'וריץ' ובנקוביץ' או בלעדיהם אסור לנו בשום מצב להוריד את הרמה ולבוא בגישה זחוחה למשחק, אין לזה שום קשר למה שאתה אומר.
מצד שני אי אפשר להתעלם ולא לייחס חשיבות למי שעומד מולך ולהגיד "אני מתרכז רק בעצמי", זה לא עובד ככה. זה שילוב של שני הדברים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
עוזי דן הרגע ב 103fm:
בש פייבוריטית במעט, 60:40 שתעבור את זאגרב.
תודה שעדכןsimply-red כתב:עוזי דן הרגע ב 103fm:

וואלה אם הוא אומר אני רגוע...simply-red כתב:עוזי דן הרגע ב 103fm:
מי זה אגב?
הנמסיס של כדורגל שפלmaxkid22 כתב: וואלה אם הוא אומר אני רגוע...
מי זה אגב?
חייבים אבל חייבים לעבור.
מה שאחרים כאן כבר אמרו
ההגרלה שמה אותנו בעמדה לא טובה להמשך
מה שאחרים כאן כבר אמרו
ההגרלה שמה אותנו בעמדה לא טובה להמשך
אתה צודק בכל מילה, סר אלכס אוהב להתפלפל לפעמים.South Boy כתב:
אני אשאל שוב כי כנראה אני לא מצליח להבין, איך זה סותר את זה שטוב לנו שהם מאבדים את עמודי התווך שלהם?
הוא רשם דברים נכונין לגבינו ואתה רשמת דברים נכונים לגבי הקבוצה היריבה.
בשורה התחתונה - כל חיסור של הקבוצה היריבה משחק לטובתינו על אחת כמה וכמה כשמדובר בקבוצה ש"על הנייר" טובה מאיתנו.
גם נגד הפועל חדרה זה נכון אז בטח שנגד דינמו זאגרב.
- The red one
באופן מנומסאריאל2 כתב: הנמסיס של כדורגל שפל

וואלה ניקוסיה נראה יעד אש מכל הבחינות 

- simply-red
זה כבר לא מצחיק, רוב האתרים מדווחים שגורש פותח מחר..