דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

שליחה על ידי Noam98 »

Sir Alex Ferguson כתב:תון, שריף, מאריבור, פלזן, ספרטה פראג, לוגאנו, היו לא מעט משחקי חוץ באירופה מול קבוצות ברמה שלנו או קרוב לה (אם קצת פחות טובות ואם קצת יותר טובות) שהצגנו בהם יכולת חלשה ואפילו מאכזבת.
פחות רלוונטי אם שחקן כזה או אחר יעדר אצל הקרואטים, השאלה איזה הפועל באר שבע נראה, באיזה גישה נגיע, כי הרבה פעמים באירופה הגענו למשחקי חוץ בגישה לא נכונה והפכנו קבוצה בינונית או בינונית ומטה להרבה יותר ממה שהיא ושילמנו על זה מחיר יקר.
+1

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

לא מבין איך זה סותר את זה שהחיסורים שלהם ומכירת החיסול של הכוכבים שלהם משחקת לטובתנו.
חשוב שהם יעלו בהרכב כמה שיותר חסר וכמה שפחות מחובר כמעט כמו שחשוב שאנחנו נעלה בשיאנו, כל חיסור כזה זה עוד פער שהצטמצם בינינו לבינם.
יש עוד קבוצת כדורגל על המגרש חוץ מאיתנו, דע את עצמך ודע את האויב.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

הם גם ביצעו לא מעט רכישות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

South Boy כתב:לא מבין איך זה סותר את זה שהחיסורים שלהם ומכירת החיסול של הכוכבים שלהם משחקת לטובתנו.
חשוב שהם יעלו בהרכב כמה שיותר חסר וכמה שפחות מחובר כמעט כמו שחשוב שאנחנו נעלה בשיאנו, כל חיסור כזה זה עוד פער שהצטמצם בינינו לבינם.
יש עוד קבוצת כדורגל על המגרש חוץ מאיתנו, דע את עצמך ודע את האויב.
מכיר מישהו מלוגאנו או תון? יש שם מישהו שהיית לוקח ל-11 שלנו? יש משחקים באירופה שאנחנו כל כך חלשים שלא משנה מי משחק או נעדר מהיריבה כי אנחנו מורידים את הרמה בצורה משמעותית וכשיש ממול יריבה אירופאית היא תנצל את זה גם אם מדובר בקבוצה מוגבלת.
אם שוב נוריד את הרמה ונבוא בגישה רעה לא משנה מי ישחק ממול אנחנו נשלם על זה מחיר.
לעומת זאת אם נעלה את הרמה ונציג את היכולת שאנחנו יכולים כמו בפלייאוף העליון בשנה שעברה אנחנו שווים שם שער לא משנה אם הבלם הפותח ישחק או יעדר.
הפסדנו כבר לקבוצות פחות טובות מקצועית מהקרואטים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Sir Alex Ferguson כתב: מכיר מישהו מלוגאנו או תון? יש שם מישהו שהיית לוקח ל-11 שלנו? יש משחקים באירופה שאנחנו כל כך חלשים שלא משנה מי משחק או נעדר מהיריבה כי אנחנו מורידים את הרמה בצורה משמעותית וכשיש ממול יריבה אירופאית היא תנצל את זה גם אם מדובר בקבוצה מוגבלת.
אם שוב נוריד את הרמה ונבוא בגישה רעה לא משנה מי ישחק ממול אנחנו נשלם על זה מחיר.
לעומת זאת אם נעלה את הרמה ונציג את היכולת שאנחנו יכולים כמו בפלייאוף העליון בשנה שעברה אנחנו שווים שם שער לא משנה אם הבלם הפותח ישחק או יעדר.
הפסדנו כבר לקבוצות פחות טובות מקצועית מהקרואטים.
אני אשאל שוב כי כנראה אני לא מצליח להבין, איך זה סותר את זה שטוב לנו שהם מאבדים את עמודי התווך שלהם?
אני מדבר על דינאמו, אתה מדבר עלינו. לא אמרתי לשניה שהחיסורים שלהם נותנים לנו תוקף להוריד את הרמה ולשחק בהילוך ראשון.
בנקודת הפתיחה האופטימלית של שתי הקבוצות הם כמה רמות מעלינו, המיני פירוק שהם עברו ועוברים בקיץ גורם להם לבנות קבוצה חדשה ופחות מחוברת וגם פחות איכותית רוב הזמן, זה מצמצם את הפערים.
עם סודאני וצ'וריץ' ובנקוביץ' או בלעדיהם אסור לנו בשום מצב להוריד את הרמה ולבוא בגישה זחוחה למשחק, אין לזה שום קשר למה שאתה אומר.
מצד שני אי אפשר להתעלם ולא לייחס חשיבות למי שעומד מולך ולהגיד "אני מתרכז רק בעצמי", זה לא עובד ככה. זה שילוב של שני הדברים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

South Boy כתב:
אני אשאל שוב כי כנראה אני לא מצליח להבין, איך זה סותר את זה שטוב לנו שהם מאבדים את עמודי התווך שלהם?
אני מדבר על דינאמו, אתה מדבר עלינו. לא אמרתי לשניה שהחיסורים שלהם נותנים לנו תוקף להוריד את הרמה ולשחק בהילוך ראשון.
בנקודת הפתיחה האופטימלית של שתי הקבוצות הם כמה רמות מעלינו, המיני פירוק שהם עברו ועוברים בקיץ גורם להם לבנות קבוצה חדשה ופחות מחוברת וגם פחות איכותית רוב הזמן, זה מצמצם את הפערים.
עם סודאני וצ'וריץ' ובנקוביץ' או בלעדיהם אסור לנו בשום מצב להוריד את הרמה ולבוא בגישה זחוחה למשחק, אין לזה שום קשר למה שאתה אומר.
מצד שני אי אפשר להתעלם ולא לייחס חשיבות למי שעומד מולך ולהגיד "אני מתרכז רק בעצמי", זה לא עובד ככה. זה שילוב של שני הדברים.
מתקשה להבין מה רוצים ממך. ברור שעדיף שאיכות השחקנים שנגדנו תרד. זה כמובן לא מבטיח כלום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

עוזי דן הרגע ב 103fm:
בש פייבוריטית במעט, 60:40 שתעבור את זאגרב.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

simply-red כתב:עוזי דן הרגע ב 103fm:
תודה שעדכן :)

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

simply-red כתב:עוזי דן הרגע ב 103fm:
וואלה אם הוא אומר אני רגוע...
מי זה אגב?

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

maxkid22 כתב: וואלה אם הוא אומר אני רגוע...
מי זה אגב?
הנמסיס של כדורגל שפל

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

חייבים אבל חייבים לעבור.

מה שאחרים כאן כבר אמרו
ההגרלה שמה אותנו בעמדה לא טובה להמשך

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
אתה צודק בכל מילה, סר אלכס אוהב להתפלפל לפעמים.
הוא רשם דברים נכונין לגבינו ואתה רשמת דברים נכונים לגבי הקבוצה היריבה.
בשורה התחתונה - כל חיסור של הקבוצה היריבה משחק לטובתינו על אחת כמה וכמה כשמדובר בקבוצה ש"על הנייר" טובה מאיתנו.
גם נגד הפועל חדרה זה נכון אז בטח שנגד דינמו זאגרב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב: הנמסיס של כדורגל שפל
באופן מנומס :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

וואלה ניקוסיה נראה יעד אש מכל הבחינות :)

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

זה כבר לא מצחיק, רוב האתרים מדווחים שגורש פותח מחר..

שלח תגובה