עם כל העניין ביננו בצורה הכי הוגנת אתה צודק לחלוטין.South Boy כתב:מפתיע אותי שאף אחד לא שואל מה קרה שהוא רוצה לחזור מקבוצת פאר בבלגיה עם הופעות מכובדות בכל זירה אירופית לארץ. אתם יותר מדי תמימים אם אתם חושבים שנטע מחליטה לו על הקריירה.
מפתיע אותי שאתם לא שואלים למה גנט מעדיפה למכור אותו בכזאת קלות למרות שהוא בשנה אחרונה לחוזה ולא מציעים לו אפילו חוזה חדש.
כל זה לא נשמע לכם קצת מוזר מליגיונר שאמר כל כך הרבה פעמים כמה טוב לו בחו"ל והוא לא חושב לחזור בכלל? גם אם יגיע לארץ על פניו הוא לא במצב אופטימלי ועצם הנכונות שלו לחזור לארץ במצבו מעידה מבחינתי על דעיכה מסוימת, וזה אפילו בלי לדבר על הפציעה שלו ועל העובדה שאף אחד כאן לא ראה אותו בגנט כדי לדעת באיזה כושר תקבל אותו הקבוצה שתחתים אותו והאם הוא נחלש מאז שיאו בבלגיה.
עם כל הכבוד אני לא יודע כמה יתרונות יש להחתמת גרשון על אלחמיד, אני בכלל לא בטוח שהוא יותר טוב מאלחמיד בגלל שהוא באירופה והקטע הזה שמה שיש באירופה תמיד יותר טוב ממה שיש פה.
חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
- ForeverRed
שוב שואל, מאיפה הביטחון?Totti כתב: זה מעיד לא מעט אל תחרותיות ושאיפות.
במקום לשחק עם ב"ש ומכבי בשלוש-ארבע-חמש מסגרות, את בוחר בקל והנוח.
לפי כל הפרסומים בכלל לא ניסינו.
תהיה אמיתי.ForeverRed כתב: שוב שואל, מאיפה הביטחון?
לפי כל הפרסומים בכלל לא ניסינו.
אנחנו לא ניסינו.
גם גורדי לא?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חד וחלק. תגובה מצויינת.אדום זקן כתב: עם כל העניין ביננו בצורה הכי הוגנת אתה צודק לחלוטין.
- ForeverRed
לא יודע.Totti כתב: תהיה אמיתי.
אנחנו לא ניסינו.
גם גורדי לא?
זה מה ששמעתי מכתבים שמסקרים אותנו.
כמובן שהאפשרות שאין להם מושג תמיד על הפרק, אבל אני מניח שאם הייתה התעניינות היינו שומעים משהו. הרי יצאו לא מעט ציטוטים שהגיעו בכלל מראשי גנט.
אני אומר לך באחריות, גורדי חומד כל ליגיונר שאפשר להביאForeverRed כתב: לא יודע.
זה מה ששמעתי מכתבים שמסקרים אותנו.
כמובן שהאפשרות שאין להם מושג תמיד על הפרק, אבל אני מניח שאם הייתה התעניינות היינו שומעים משהו. הרי יצאו לא מעט ציטוטים שהגיעו בכלל מראשי גנט.
- ForeverRed
גורדי רוצה אותו. אין לי ספק בכך.Totti כתב:
אני אומר לך באחריות, גורדי חומד כל ליגיונר שאפשר להביא
לגבינו אני פחות נחרץ.
לא שמעתי בשום מקום שאנחנו חלק במירוץ הזה, אפילו להפך.
זן נקודה שבהחלט שווה לברר ואולי באמת בגלל זה אנחנו פחות בענייןSouth Boy כתב:מפתיע אותי שאף אחד לא שואל מה קרה שהוא רוצה לחזור מקבוצת פאר בבלגיה עם הופעות מכובדות בכל זירה אירופית לארץ. אתם יותר מדי תמימים אם אתם חושבים שנטע מחליטה לו על הקריירה.
מפתיע אותי שאתם לא שואלים למה גנט מעדיפה למכור אותו בכזאת קלות למרות שהוא בשנה אחרונה לחוזה ולא מציעים לו אפילו חוזה חדש.
כל זה לא נשמע לכם קצת מוזר מליגיונר שאמר כל כך הרבה פעמים כמה טוב לו בחו"ל והוא לא חושב לחזור בכלל? גם אם יגיע לארץ על פניו הוא לא במצב אופטימלי ועצם הנכונות שלו לחזור לארץ במצבו מעידה מבחינתי על דעיכה מסוימת, וזה אפילו בלי לדבר על הפציעה שלו ועל העובדה שאף אחד כאן לא ראה אותו בגנט כדי לדעת באיזה כושר תקבל אותו הקבוצה שתחתים אותו והאם הוא נחלש מאז שיאו בבלגיה.
עם כל הכבוד אני לא יודע כמה יתרונות יש להחתמת גרשון על אלחמיד, אני בכלל לא בטוח שהוא יותר טוב מאלחמיד בגלל שהוא באירופה והקטע הזה שמה שיש באירופה תמיד יותר טוב ממה שיש פה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אולי פשוט גנט חושבים שמקצועית הוא לא טוב להם ויש להחליף? זה לא אומר שלקבוצה כמו שלנו זה יהיה לא טובSouth Boy כתב:מפתיע אותי שאף אחד לא שואל מה קרה שהוא רוצה לחזור מקבוצת פאר בבלגיה עם הופעות מכובדות בכל זירה אירופית לארץ. אתם יותר מדי תמימים אם אתם חושבים שנטע מחליטה לו על הקריירה.
יש להם שני בלמים נהדרים גיגוט ומיטרוביץ ששווים 2-3 מיליון יורו ואת טרוול ורמי גרשון, הם כנראה זונחים את ה3 בלמים ועוברים ל2, קנו שלושה מגנים והשקיעו כבר 10 מיליון יורו בחלון הזה
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 11 אוגוסט 2017, 18:25, נערך 4 פעמים בסך הכל.
זאת רק עוד סיבה לחשוב שהוא בדעיכה.The red one כתב: אולי פשוט גנט חושבים שמקצועית הוא לא טוב להם ויש להחליף? זה לא אומר שלקבוצה כמו שלנו זה יהיה לא טוב
לא אמרתי לרגע שהוא לא יהיה טוב לנו אבל אני בטח שלא מסכים עם הקביעה שהוא יהיה טוב יותר מאלחמיד שהוא גם שם שמקושר הרבה יותר חזק אלינו מאשר רמי גרשון.
- The red one
נכון לעכשיו, לא רואה סיבה שבלם בן 26 שלא הצליח בחו"ל (רומניה ובלגיה, גם גנט) יהיה טוב יותר ומתאים יותר לנו מאשר בלם בן 28 עם 8 עונות בבלגיה - מתוכן 3 עונות אחרונות בקבוצת צמרת, ובהן 2 עונות באנקר בהרכב, אירופה, ליגה וכו'.South Boy כתב:
זאת רק עוד סיבה לחשוב שהוא בדעיכה.
לא אמרתי לרגע שהוא לא יהיה טוב לנו אבל אני בטח שלא מסכים עם הקביעה שהוא יהיה טוב יותר מאלחמיד שהוא גם שם שמקושר הרבה יותר חזק אלינו מאשר רמי גרשון.
טוב ג'ורדי.שיש כתב: ת"א לי החתימה את בוזגלו בגלל הצולבת והאבא המטומטם
אתה יודע מה מצחיק? שערן זהבי הגיע למכבי בתור שחקן בן 26 שלא הצליח בחו"ל. נשבע לך בדיוק 26.The red one כתב: נכון לעכשיו, לא רואה סיבה שבלם בן 26 שלא הצליח בחו"ל (רומניה ובלגיה, גם גנט) יהיה טוב יותר ומתאים יותר לנו מאשר בלם בן 28 עם 8 עונות בבלגיה - מתוכן 3 עונות אחרונות בקבוצת צמרת, ובהן 2 עונות באנקר בהרכב, אירופה, ליגה וכו'.
כבר אמרתי לך שאתה שבוי יותר מדי בתבניות ובנתונים יבשים, שום דבר ממה שאמרת לא מעיד על היכולות של השניים.
שחקנים הרבה יותר טובים ממה שגרשון היה ויהיה כל חייו לא הצליחו באירופה, הוא שחקן טוב מהמעט שראיתי אותו בשנים האחרונות אבל שום דבר ממה שאמרת לא מעיד עליו כיותר טוב מאלחמיד.
אני לרגע לא מזלזל באף אחד מהם ואני אומר שוב שאני די אדיש בין השניים ואשמח אם אחד מהם יגיע לא משנה מי, אבל לא מקבל את זה שבגלל שיש לו רזומה יותר מרשים אז הוא עדיף.
אל תשכח שרמי גרשון פצוע ואם למישהו יש נקודת זכות בנושא הזה זה לאלחמיד, מה גם שרובנו ראינו את אלחמיד בתקופה האחרונה ואין לאף אחד ספק שהוא מספיק טוב למרות שהוא לא מגיע מקבוצה נוצצת מדי.
אפילו אתה מתרשם מהרזומה של גרשון יותר מהיכולת שלו כי אין לך מושג איך היא, מאלחמיד מתרשמים בעיקר מהיכולת והרבגוניות וזה מה שחשוב.
- The red one
תשמע, מה שאתה אמרת תקף לכל דבר..South Boy כתב:
אתה יודע מה מצחיק? שערן זהבי הגיע למכבי בתור שחקן בן 26 שלא הצליח בחו"ל. נשבע לך בדיוק 26.
כבר אמרתי לך שאתה שבוי יותר מדי בתבניות ובנתונים יבשים, שום דבר ממה שאמרת לא מעיד על היכולות של השניים.
שחקנים הרבה יותר טובים ממה שגרשון היה ויהיה כל חייו לא הצליחו באירופה, הוא שחקן טוב מהמעט שראיתי אותו בשנים האחרונות אבל שום דבר ממה שאמרת לא מעיד עליו כיותר טוב מאלחמיד.
אני לרגע לא מזלזל באף אחד מהם ואני אומר שוב שאני די אדיש בין השניים ואשמח אם אחד מהם יגיע לא משנה מי, אבל לא מקבל את זה שבגלל שיש לו רזומה יותר מרשים אז הוא עדיף.
אל תשכח שרמי גרשון פצוע ואם למישהו יש נקודת זכות בנושא הזה זה לאלחמיד, מה גם שרובנו ראינו את אלחמיד בתקופה האחרונה ואין לאף אחד ספק שהוא מספיק טוב למרות שהוא לא מגיע מקבוצה נוצצת מדי.
אפילו אתה מתרשם מהרזומה של גרשון יותר מהיכולת שלו כי אין לך מושג איך היא, מאלחמיד מתרשמים בעיקר מהיכולת והרבגוניות וזה מה שחשוב.
אם אותך לא מרשים יותר שחקן שהיה 3 עונות אחרונות בבלגיה (כולל אליפות והופעות אירופיות) על פני שחקן שלא הצליח בבלגיה, ברומניה ועונה אחרונה שיחק באשדוד אז סבבה - זכותך, אבל אין צורך להתפלסף, "שבוי בתבניות" וכל השיט הזה.
שורה תחתונה - רמי גרשון אמור להתאים *לכל קבוצה* יותר מאשר אלחמיד. מה יצא בפועל? אין לדעת.
וברור שאני מעדיף את גרשון בגלל היכולת לאחרונה. אז נכון, פצוע כמה חודשים, אבל לפני כן, שחקן הרכב בקבוצת צמרת בבלגיה. אם גרשון לא היה רואה דשא באופן סדיר כבר שנתיים, הייתי חושב אחרת.