ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oranu כתב: אני לא אמרתי שהקהל הוא הבעיה אמרתי שהוא חלק בלתי נפרד מהפתרון.
אבל אלדר טען פה שהקהל הוא חלק מהבעיה.
לא חלק מהפתרון, הטענה שלך נכונה, אבל הקהל הוא חלק קטן מהפתרון, החלק העיקרי עדיין תלוי בשחקנים ובצוות המקצועי, תראה את הקהל של הפועל תל אביב למשל, הגיעו בהמוניהם ועודדו ועדיין הפועל תל אביב ירדה, קהל זה חלק קטן מאוד מהפתרון.
אתמול דווקא היה עידוד טוב ועדיין נראנו רע.
מה גם שבסמי עופר עם הגודל שלו והכמות כרטיסים שקיבלנו זה לא היה אפשרי לתת עידוד כזה טוב כמו שיש בטרנר.
העובדה היא שבמושבה למשל הקהל שלנו כן מצליח כי האצטדיון קטן וגם קרוב יחסית וגם הוא לא נאחס, כמו אצטדיון ביתי שני.
אז מסכים איתך שהקהל חלק מהפתרון, אבל אני מסכים עם THE RED ONE שהקהל הוא חלק מאוד קטן מהפתרון, ובטח שהקהל לא הבעיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

לא מבין מה אתם רוצים מאלדר. מישהו פה יכול לשים יד על הלב ולהגיד שהתמיכה, ההתרגשות, הפרפרים בבטן, הציפיות של הקהל הם כמו לפני שנתיים שלוש? הקהל שלנו הפך להיות קהל חסר סבלנות, שחצן וחסר מודעות עצמית. ברור שהשחקנים הם אלו שמשחקים, והאחריות עליהם ועל הצוות המקצועי, אבל קהל כמו שהוא מרים קבוצה ככה הוא יכול להוריד אותה, לפרטים נא לפנות לאוהדי מכבי חיפה או לאוהדי בייתר (דוגמא קלאסית עונת הצ'צ'נים). אז נכון שאנחנו לא שם מבחינת גזענות, אבל איבדנו משהו שהיה שם לפני שנה ולפני שנתיים, איבדנו את הסבלנות לשחקנים, למאמנים, איבדנו את הצניעות, ועושה רושם שאיבדנו את הרעב, אז להגיד שרחשי הקהל לא משפיעים או לא אמורים להשפיע על הקבוצה זה גניבת דעת ומתאימה אולי לקבוצות סטייל רעננה, קבוצה גדולה עם קהל כמו שלנו מושפעת מהקהל לטוב ולרע, ועכשיו אנחנו בתקופה שהקהל משפיע לרעה, תוסיפו לזה משבר מקצועי שנובע ממיליון ואחת סיבות ותבינו לבד למה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. מסכים עם אורן במיליון אחוז שאומר שאולי הקהל לא אשם בכל הבעיות של הקבוצה אבל הוא החלק הארי בפיתרון של המצב הזה

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אז מה אתם רוצים לעזאזל? שלא יעבירו ביקורת על אף אחד כדי לא לפגוע ברגשות של השחקנים או הצוות המקצועי?
מספיק עם השטויות האלה כבר, מעבר לעובדה שהקבוצה לא נראית טוב כבר תקופה מאוד ארוכה המשחק האדיש והנרפה פשוט מוציא מהדעת. אנשים כבר לא יכולים לראות משחקים שלמים משוחקים בהליכה.
העברת ביקורת לא אומרת באופן גורף שהקהל איבד מהסבלנות והרעב, כמה קל להתייחס לאלו שעושים אותה בצורה לא עניינית ומשמיצה במקום להתייחס לאמת הכואבת שהקבוצה איבדה את הרעב והמוטיבציה באופן פי כמה יותר חמור מהקהל.
זאת אמירה פשוט טיפשית להפנות את האש לקהל, אנשים פה אשכרה מדברים על אוגו וטוני שהצטרפו לקבוצת פייסבוק רנדומלית של אנשים שחלקם אוהדי הפועל באר שבע ונעלבו, אתם אמיתיים תגידו לי? מדובר כאן בילדי גן חובה? תפסיקו עם השטויות האלה לעזאזל, אני אפילו לא מוצא סיבה להסביר כמה זה מביך ומפזר מסך עשן על הבעיות האמיתיות של הקבוצה.
יש כמה עשבים שוטים בקהל, יש אנשים שבוחרים להביע את הביקורת שלהם בהשמצות חסרות תוכן ורק רוצים לערוף ראשים, אבל הם הבעיה האחרונה של הפועל באר שבע ואנשים מהסוג הזה קיימים בכל קבוצה ללא יוצא מן הכלל.
תתחילו להתעסק בעיקר ותפסיקו כבר עם הגינונים הטיפשיים האלה, הקהל יכול לעזור לדחוף את העגלה מהבוץ (וזה מה שהוא עושה בכל משחק, בכל משחק ללא יוצא מן הכלל רובו המוחלט של הקהל הזמין אליו את השחקנים במחיאות כפיים אז תפסיקו עם הבלבולי מוח) אבל אם השחקנים לא יסירו את הכפפות וירימו אותה שום דבר לא יעזור.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

פה אתה טועה חבר יקר. פעם זה היה חלק קטן ועשבים שוטים. היום החלק הזה גדל וגדל. אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת, ואף אחד גם לא מוריד מהאחריות של השחקנים והצוות המקצועי, אבל שוב עם יד על הלב אתה מרגיש שהתמיכה של הקהל בקבוצה היא כמו לפני שנתיים? רוב הביקורת היום שמופנית לשחקנים ולקבוצה היא לא ביקורת עיניינית, וזה שיש בדף פייסבוק הזה ילדים קטנים זה לא מעניין, שחקנים לא עורכים בדיקת פרופילים כדי לדעת מי מקלל אותם, בן ביטון לא מבקש תעודת זהות מהבהמות במזרחי שמקללים לו את הצורה כל משחק. יש הרגשה של כפיות טובה השנה מצד הקהל, שוב לא אומר שכולם ככה, יש חלק גדול ואולי אפילו הרוב שתומך בקבוצה, אבל החלק הקטן הזה שדיברת עליו גדל מאוד השנה ואם פעם לא היו שומעים אותו בטרנר וברשתות החברתיות אז היום כבר שומעים רחשים מאוד חזקים שלו. וכמו שאפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקבוצה אז אפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקהל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

או קיי אז איך הקהל עוזר להביא נקודות בחוץ?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

blueman כתב:פה אתה טועה חבר יקר. פעם זה היה חלק קטן ועשבים שוטים. היום החלק הזה גדל וגדל. אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת, ואף אחד גם לא מוריד מהאחריות של השחקנים והצוות המקצועי, אבל שוב עם יד על הלב אתה מרגיש שהתמיכה של הקהל בקבוצה היא כמו לפני שנתיים? רוב הביקורת היום שמופנית לשחקנים ולקבוצה היא לא ביקורת עיניינית, וזה שיש בדף פייסבוק הזה ילדים קטנים זה לא מעניין, שחקנים לא עורכים בדיקת פרופילים כדי לדעת מי מקלל אותם, בן ביטון לא מבקש תעודת זהות מהבהמות במזרחי שמקללים לו את הצורה כל משחק. יש הרגשה של כפיות טובה השנה מצד הקהל, שוב לא אומר שכולם ככה, יש חלק גדול ואולי אפילו הרוב שתומך בקבוצה, אבל החלק הקטן הזה שדיברת עליו גדל מאוד השנה ואם פעם לא היו שומעים אותו בטרנר וברשתות החברתיות אז היום כבר שומעים רחשים מאוד חזקים שלו. וכמו שאפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקבוצה אז אפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקהל.
מסכים איתך בכל מילה - כבר התרעתי פה פעם אחת לפחות (מעריך שיותר) על "אפקט טרנר ההפוך".

זה יתפוצץ בסופו של דבר ואני אומר את זה בצער רב, אבל יהיו ימים (גרועים מאלה) שהקהל גם יגרום להפסדים..לא יודע אם הימים האלה קרובים, אבל אין ספק שאם -השחקנים- ימשיכו ככה..הם מקרבים את עצמם לזה..

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

blueman כתב:פה אתה טועה חבר יקר. פעם זה היה חלק קטן ועשבים שוטים. היום החלק הזה גדל וגדל. אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת, ואף אחד גם לא מוריד מהאחריות של השחקנים והצוות המקצועי, אבל שוב עם יד על הלב אתה מרגיש שהתמיכה של הקהל בקבוצה היא כמו לפני שנתיים? רוב הביקורת היום שמופנית לשחקנים ולקבוצה היא לא ביקורת עיניינית, וזה שיש בדף פייסבוק הזה ילדים קטנים זה לא מעניין, שחקנים לא עורכים בדיקת פרופילים כדי לדעת מי מקלל אותם, בן ביטון לא מבקש תעודת זהות מהבהמות במזרחי שמקללים לו את הצורה כל משחק. יש הרגשה של כפיות טובה השנה מצד הקהל, שוב לא אומר שכולם ככה, יש חלק גדול ואולי אפילו הרוב שתומך בקבוצה, אבל החלק הקטן הזה שדיברת עליו גדל מאוד השנה ואם פעם לא היו שומעים אותו בטרנר וברשתות החברתיות אז היום כבר שומעים רחשים מאוד חזקים שלו. וכמו שאפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקבוצה אז אפשר להעביר ביקורת עיניינית על הקהל.
היא לא כמו לפני שנתיים, ובאותה מידה עם יד על הלב אתה מרגיש שהשחקנים מחויבים ונלחמים כמו לפני שנתיים? אני אפילו לא מדבר על היכולת כי ברור לכולם שזה לא אותו דבר.
בשביל טנגו צריך שניים, אי אפשר להראות ככה ולהיעלב שמישהו מותח עלייך ביקורת.
ובינינו? גם אם ניקח את כפויי הטובה שמוכרים את הקבוצה בשניה ומתלוננים שלמשחק הבא הם לא באים (יצא לי לריב עם כמה כאלה העונה), הם חייבים למישהו משהו? הם צריכים לספק למישהו הסברים למה בא להם או לא בא להם לבוא?
השחקנים לעומת זאת כן חייבים דין וחשבון להרבה גורמים במערכת ובמידה מסוימת גם לקהל, אם אוהדי ריאל מדריד שורקים בוז לפאקינג כריסטיאנו רונאלדו איזה שחקן יכול בכלל להתלונן על האוהדים שלו?
מדברים איתי על תמיכה ורעב, יש בסגל שחקן אמיץ מספיק להודות שמהשניה שהם ירדו מהדשא בסלובניה הם לא מתאמצים אפילו? משחקים בהליכה ובהרגשה שהעונה שלהם חסרת משמעות? הקהל הרים אותם, תמך בהם, גם אתמול, אז בבקשה אל תדבר איתי על רעב ותמיכה שדועכת בקהל למרות שאני מסכים איתך שיש שינוי שלילי גם בקהל, אבל הוא לא כזה קיצוני כמו שאתה מתאר והוא לא אמור להשפיע בשום צורה על המשחק של השחקנים, בטח שלא בצורה כזאת נוראית.
מי שלא מסוגל להתמודד עם כמה אוהדים טיפשים ועם ביקורת שלפעמים נוקבת מדי שילך יחתים כרטיס באיזה משרד, זה המשחק.
שקודם כל יפסיקו לתת לאנשים סיבות להוסיף אש למדורה, אחרי זה נטפל בכל העשבים השוטים. תתעסקו בעיקר ולא בטפל.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אז פה כנראה נובעת האי הסכמה בנינו. אתה מתאר סיטואציה שבה אין קשר בין רחשי הקהל לקבוצה. אתה טוען שעצם זה שהשחקנים מועסקים במעודון ומקבלים משכורת זה מספיק כדי שהם יתנו תפוקה של 100 אחוז ויותר. אם ככה למה צריך פסיכולוג ספורט? מה התפקיד של איתן עזריה במועדון? לפי התאוריה הזאת, מכבי תא תיקח כמעט כל שנה אליפות, ומכבי חיפה כל שנה אמורה לסיים במקום השני. קח שחקן כמו שכטר, אתה בעצם אומר שבחיפה הוא פשוט החליט שהוא זורק ולא בא לו לשחק, אבל בביתר הוא מחויב? הכל תלוי רק בו, אין השפעה חיצונית? או שבעצם הוא היה אמור לפרוש אחרי התקופה בחיפה כי הוא לא מספיק חזק להתמודד עם קהל לא תומך. אתה בעצמך טוען שאתה רבת עם חלק מהקהל שמקלל השנה בטרנר, למה אתה עושה את זה? אין לזה משמעות ממילא, אם אתה רוצה שמשהו ישתנה פשוט בוא מקלל את השחקנים כדי שהם יבינו שהם לא מתאמצים מספיק וזה בטוח יעלה להם את הביטחון. עכשיו לפני שאתה אומר שלא הבנתי אותך או שאני גונב דעת אז אני אקדים ואומר שאני בכוונה מקצין כדי להעביר נקודה. שחקנים הם קודם כל בני אדם, אנשים עם רגשות, מצבי רוח, וכו וכו. אני בטוח שאם אתה קם מצוברח בבוקר התקופה שלך בעבודה לא תהיה זהה ליום שבו אתה קם עם מצב רוח מעולה, עכשיו זה נכון שהבוס שלך יכול לבוא אלייך בביקורת, ואולי לפעמים זה גם יעורר אותך, אבל לפעמים גם מילה טובה מהבוס או איזה עידוד קטן מבת בזוג יכולים להוציא אותך מ הבאסה, במקרה שלנו אני מאמין וסומך במיליון אחוז על ברק והצוות המקצועי שיתנו בראש/או מילות עידוד לשחקנים, אבל אנחנו בתפקיד של הבת זוג, ואם אתה חוזר הביתה לבת זוג שרק מורידה אותך אז גם לה יש חלק בזה שאתה לא ב 100 אחוז ביצוע בעבודה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

blueman כתב:אז פה כנראה נובעת האי הסכמה בנינו. אתה מתאר סיטואציה שבה אין קשר בין רחשי הקהל לקבוצה. אתה טוען שעצם זה שהשחקנים מועסקים במעודון ומקבלים משכורת זה מספיק כדי שהם יתנו תפוקה של 100 אחוז ויותר. אם ככה למה צריך פסיכולוג ספורט? מה התפקיד של איתן עזריה במועדון? לפי התאוריה הזאת, מכבי תא תיקח כמעט כל שנה אליפות, ומכבי חיפה כל שנה אמורה לסיים במקום השני. קח שחקן כמו שכטר, אתה בעצם אומר שבחיפה הוא פשוט החליט שהוא זורק ולא בא לו לשחק, אבל בביתר הוא מחויב? הכל תלוי רק בו, אין השפעה חיצונית? או שבעצם הוא היה אמור לפרוש אחרי התקופה בחיפה כי הוא לא מספיק חזק להתמודד עם קהל לא תומך. אתה בעצמך טוען שאתה רבת עם חלק מהקהל שמקלל השנה בטרנר, למה אתה עושה את זה? אין לזה משמעות ממילא, אם אתה רוצה שמשהו ישתנה פשוט בוא מקלל את השחקנים כדי שהם יבינו שהם לא מתאמצים מספיק וזה בטוח יעלה להם את הביטחון. עכשיו לפני שאתה אומר שלא הבנתי אותך או שאני גונב דעת אז אני אקדים ואומר שאני בכוונה מקצין כדי להעביר נקודה. שחקנים הם קודם כל בני אדם, אנשים עם רגשות, מצבי רוח, וכו וכו. אני בטוח שאם אתה קם מצוברח בבוקר התקופה שלך בעבודה לא תהיה זהה ליום שבו אתה קם עם מצב רוח מעולה, עכשיו זה נכון שהבוס שלך יכול לבוא אלייך בביקורת, ואולי לפעמים זה גם יעורר אותך, אבל לפעמים גם מילה טובה מהבוס או איזה עידוד קטן מבת בזוג יכולים להוציא אותך מ הבאסה, במקרה שלנו אני מאמין וסומך במיליון אחוז על ברק והצוות המקצועי שיתנו בראש/או מילות עידוד לשחקנים, אבל אנחנו בתפקיד של הבת זוג, ואם אתה חוזר הביתה לבת זוג שרק מורידה אותך אז גם לה יש חלק בזה שאתה לא ב 100 אחוז ביצוע בעבודה
אתה מערבב דברים ומפרש את דבריי לא נכון, לא אמרתי שזה לגיטימי לקלל את השחקנים ובטח שלא אמרתי שאני עושה את זה, אמרתי שזה יותר מלגיטימי להביע ביקורת עניינית כשהם נראים ככה, ובנוסף אמרתי שגם אם יש את החלק שהוא המיץ של הזבל של הקהל שכן עושה את הדברים האלה זה לא אמור להשפיע עליהם עד כדי כך ובטח שלא תירוץ למשחק הנרפה שלהם.
הדוגמה של שכטר היא הדוגמה הכי טובה למנטליות העלובה של הכדורגלן הישראלי, כולנו בני אדם ומילים יכולות להפיל אותנו לקרשים או לרומם אותנו לגבהים שאנחנו לא מכירים, אבל ספורטאי אמיתי נמדד ביכולת שלו לסנן את רעשי הרקע וקודם כל להלחם על המגרש לא משנה מה קורה מסביב. זה מה שמבדיל בין חובבנים למקצוענים.
אני לרגע לא מדבר על אלו שמקללים שחקנים, אבל ביקורת עניינית זה דבר לגיטימי ואפילו דבר שחייב להשמיע. גם תמיכה עיוורת יכולה לפגוע במובן מסוים ויכולה אפילו לתרום לאדישות של השחקנים, לצד הדברים שצריך לתקן יש גם דברים טובים שנראה שמתקבלים כמובן מאליו, והם ממש לא כאלה.
אני לא מתכוון לשקר לעצמי ולהגיד שהם נראים כמו לפני שנתיים, אני לא מתכוון לייפות את המציאות ולטאטא דברים שלא נעים לשמוע מתחת לשטיח, אני לא מתכוון לחסוך בביקורת על שחקנים שיותר מדי זמן פשוט לא מתאמצים ולא מראים שאכפת להם לפחות כמו שלי אכפת, וזה הדבר היחיד מתוך אלף דברים רעים שהם יכולים לעשות שאני לא אשתוק לגביו או לכל הפחות אקבל בהבנה.
וכן, היה לי כבר דיון מעיק עם כמה אנשים בנושא אבל אפשר גם לבקר את הקבוצה וגם לעודד בלי תנאים, פשוט צריך לדעת מתי הזמן הנכון לעשות כל דבר. ועכשיו זה הזמן להתחיל לדבר על מה שלא בסדר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מאוד מכבד את דעתך, ואני גם חושב כמוך.
מכיוון שאתה בעיניי (לפחות פה) הפנים של הארגון, מפנה אליך את השאלה, למרות שהבנתי מהתגובות שלך שאתה כבר לא חלק פעיל מההנהגה, האם יש איזו מחשבה של מובילי הקו בארגון על מה לעשות בגזרתנו כדי להרים את הקהל ודרך זה את הקבוצה?

למשל הייתי מציע קמפיין אינטרנט חזק, או תפאורה משוגעת, אפילו קמפיין עירוני כזה או אחר כשהמטרה היא להחזיר את הרעב של הקהל ולהחליף הלך רוח.

אני חושב שךארגון יש המון כוח בקהל ובעיר ואפשר לרתום את זה להרמת הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

South Boy כתב:
אתה מערבב דברים ומפרש את דבריי לא נכון, לא אמרתי שזה לגיטימי לקלל את השחקנים ובטח שלא אמרתי שאני עושה את זה, אמרתי שזה יותר מלגיטימי להביע ביקורת עניינית כשהם נראים ככה, ובנוסף אמרתי שגם אם יש את החלק שהוא המיץ של ה*** של הקהל שכן עושה את הדברים האלה זה לא אמור להשפיע עליהם עד כדי כך ובטח שלא תירוץ למשחק הנרפה שלהם.
הדוגמה של שכטר היא הדוגמה הכי טובה למנטליות העלובה של הכדורגלן הישראלי, כולנו בני אדם ומילים יכולות להפיל אותנו לקרשים או לרומם אותנו לגבהים שאנחנו לא מכירים, אבל ספורטאי אמיתי נמדד ביכולת שלו לסנן את רעשי הרקע וקודם כל להלחם על המגרש לא משנה מה קורה מסביב. זה מה שמבדיל בין חובבנים למקצוענים.
אני לרגע לא מדבר על אלו שמקללים שחקנים, אבל ביקורת עניינית זה דבר לגיטימי ואפילו דבר שחייב להשמיע. גם תמיכה עיוורת יכולה לפגוע במובן מסוים ויכולה אפילו לתרום לאדישות של השחקנים, לצד הדברים שצריך לתקן יש גם דברים טובים שנראה שמתקבלים כמובן מאליו, והם ממש לא כאלה.
אני לא מתכוון לשקר לעצמי ולהגיד שהם נראים כמו לפני שנתיים, אני לא מתכוון לייפות את המציאות ולטאטא דברים שלא נעים לשמוע מתחת לשטיח, אני לא מתכוון לחסוך בביקורת על שחקנים שיותר מדי זמן פשוט לא מתאמצים ולא מראים שאכפת להם לפחות כמו שלי אכפת, וזה הדבר היחיד מתוך אלף דברים רעים שהם יכולים לעשות שאני לא אשתוק לגביו או לכל הפחות אקבל בהבנה.
וכן, היה לי כבר דיון מעיק עם כמה אנשים בנושא אבל אפשר גם לבקר את הקבוצה וגם לעודד בלי תנאים, פשוט צריך לדעת מתי הזמן הנכון לעשות כל דבר. ועכשיו זה הזמן להתחיל לדבר על מה שלא בסדר.
יאללה נזרום. ביקורת זה לגיטימית זה בסדר.

לאן זה הוביל אותנו??

מאז שאני זוכר את עצמי באצטדיון, כשהקהל בא תומך ב100 אחוז, בלי בלבולי מוח וביקורות הקבוצה הצליחה לעשות משהו.

אם אני שחקן, מי האוהדים האלה שאני אשחק בשבילם? במיוחד כשיש לחלקם הצעות מאירופה שהם סירבו!! כדי להישאר.

אז הנה, חוזר הניגון וזה מתחיל מביקורת לגיטימית ואז מדרדר כי מה לעשות, לא כולנו יודעים לבקר לגיטימי, ולא יודעים להבדיל בין לגיטימי ללא לגיטימי.

הקהל השתפר ממקרה אלונה. ומאז השאר היסטוריה.
מה, כל 6 שנים היא צריכה לשים את החרב על הצוואר?

רק שהבעיה היום גדולה יותר, ואיום לעזוב לא יפחיד את קהל הרולקסים, שכרגיל יבלבלו את המוח ויגידו שתלך וכו ואז יסיטו את כולם והם יהיו הראשונים לא לבוא לטרנר. או במקרה הטוב החסויות יהיו זולות יותר אז האינטרס שלהם יגבר.

בקיצור זה כדור שלג שהוא ממש בתחילתו ומי שאוהד את הקבוצה באמת בצורה סיזיפית עוד לפני אלונה וגם בתקופת אלונה מבין בדיוק על מה אני מדבר.

אסור לתת לגיטימציה לזה. להתחיל לשלול מנוים ולהעיף עשבים שוטים. ברגע שהקהל יתיישר אני מבטיח לכם שהכל יתיישר.

וכן, הקהל הוא הבעיה!!!!
לקלל שחקנים כל היום ולחשוב שהם חייבים להם משהו, והם הז,ו,נות שלהם שרצים על המגרש בשבילם כאילו הם משלמים את המשכורות. אסור להכניס את המחלות האלה ואסור להם להשתלט על הקהל התומך.
-----

הדיון הזה הוא מעבר לתיקו או הפסד. זה יושב לי הרבה על הלב ולא מצאתי את הזמן להתפוצץ על זה. אני מקווה שהאוהדים האמיתיים יצאו מהחורים ויחזרו להגיב ולהלחם על הקבוצה שחשובה להם. האוהדים החדשים לא מבינים ולא יודעים מה עברנו כל השנים האלו בשביל להגיע למקום הזה. אנחנו צריכים לדאוג להזכיר להם בכל פעם מחדש.
תודה לתומכים שהצליחו להבין על מה אני מדבר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

dardasmiley כתב:
מאוד מכבד את דעתך, ואני גם חושב כמוך.
מכיוון שאתה בעיניי (לפחות פה) הפנים של הארגון, מפנה אליך את השאלה, למרות שהבנתי מהתגובות שלך שאתה כבר לא חלק פעיל מההנהגה, האם יש איזו מחשבה של מובילי הקו בארגון על מה לעשות בגזרתנו כדי להרים את הקהל ודרך זה את הקבוצה?

למשל הייתי מציע קמפיין אינטרנט חזק, או תפאורה משוגעת, אפילו קמפיין עירוני כזה או אחר כשהמטרה היא להחזיר את הרעב של הקהל ולהחליף הלך רוח.

אני חושב שךארגון יש המון כוח בקהל ובעיר ואפשר לרתום את זה להרמת הקבוצה.
הארגון עבר שינוי ארגוני קטן שכולל המון סכסוכים ואגו.
ולראיה, היתה תצוגה אחת שאמרתם וואו השנה? חוץ מלוגאנו שעוד התקרב מעט לשנים הקודמות...

הארגון במשבר יותר מהקבוצה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אלדר כתב: הארגון עבר שינוי ארגוני קטן שכולל המון סכסוכים ואגו.
ולראיה, היתה תצוגה אחת שאמרתם וואו השנה? חוץ מלוגאנו שעוד התקרב מעט לשנים הקודמות...

הארגון במשבר יותר מהקבוצה
מול לודוגורץ ומאריבור היה בהחלט וואו.

על איזה שינוי ארגוני אתה מדבר? אני באמת שואל מחוסר ידיעה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Noam98 כתב: מול לודוגורץ ומאריבור היה בהחלט וואו.

על איזה שינוי ארגוני אתה מדבר? אני באמת שואל מחוסר ידיעה
קטונתי מלתת שמות ולהציף את הבעיות יותר ממה שאמרתי.
מספיק אש לקחתי על עצמי לספוג לא צריך להיות מזוכיסט :)

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אלדר כתב: יאללה נזרום. ביקורת זה לגיטימית זה בסדר.

לאן זה הוביל אותנו??

מאז שאני זוכר את עצמי באצטדיון, כשהקהל בא תומך ב100 אחוז, בלי בלבולי מוח וביקורות הקבוצה הצליחה לעשות משהו.

אם אני שחקן, מי האוהדים האלה שאני אשחק בשבילם? במיוחד כשיש לחלקם הצעות מאירופה שהם סירבו!! כדי להישאר.

אז הנה, חוזר הניגון וזה מתחיל מביקורת לגיטימית ואז מדרדר כי מה לעשות, לא כולנו יודעים לבקר לגיטימי, ולא יודעים להבדיל בין לגיטימי ללא לגיטימי.

הקהל השתפר ממקרה אלונה. ומאז השאר היסטוריה.
מה, כל 6 שנים היא צריכה לשים את החרב על הצוואר?

רק שהבעיה היום גדולה יותר, ואיום לעזוב לא יפחיד את קהל הרולקסים, שכרגיל יבלבלו את המוח ויגידו שתלך וכו ואז יסיטו את כולם והם יהיו הראשונים לא לבוא לטרנר. או במקרה הטוב החסויות יהיו זולות יותר אז האינטרס שלהם יגבר.

בקיצור זה כדור שלג שהוא ממש בתחילתו ומי שאוהד את הקבוצה באמת בצורה סיזיפית עוד לפני אלונה וגם בתקופת אלונה מבין בדיוק על מה אני מדבר.

אסור לתת לגיטימציה לזה. להתחיל לשלול מנוים ולהעיף עשבים שוטים. ברגע שהקהל יתיישר אני מבטיח לכם שהכל יתיישר.

וכן, הקהל הוא הבעיה!!!!
לקלל שחקנים כל היום ולחשוב שהם חייבים להם משהו, והם הז,ו,נות שלהם שרצים על המגרש בשבילם כאילו הם משלמים את המשכורות. אסור להכניס את המחלות האלה ואסור להם להשתלט על הקהל התומך.
-----

הדיון הזה הוא מעבר לתיקו או הפסד. זה יושב לי הרבה על הלב ולא מצאתי את הזמן להתפוצץ על זה. אני מקווה שהאוהדים האמיתיים יצאו מהחורים ויחזרו להגיב ולהלחם על הקבוצה שחשובה להם. האוהדים החדשים לא מבינים ולא יודעים מה עברנו כל השנים האלו בשביל להגיע למקום הזה. אנחנו צריכים לדאוג להזכיר להם בכל פעם מחדש.
תודה לתומכים שהצליחו להבין על מה אני מדבר
אני באמת תוהה אם אני מפספס משהו או שאתה סתם מנפח כל דבר כמו כל באר שבעי ממוצע.
אני לא זוכר מתי שמעתי במגרש מישהו מקלל את השחקנים שלנו (שזה מה שבאמת חשוב עם כל הכבוד לפורומים וקבוצות פייסבוק), כל משחק ללא יוצא מן הכלל מקבלים מחיאות כפיים ועידוד מ-99 אחוז מהקהל בלי קשר לתוצאה, זה נראה לך הגיוני באיזושהי צורה להתרכז בכמה שבורים שמקללים מתוך אלפים של אוהדים בכל משחק? אתה עושה זילות לקהל.
יש ירידה בעוצמות, יש גם שובע, אבל בחיאת אתה באמת מאמין לעצמך שימי טרום אלונה בפתח? איזה הגזמה פראית והזויה, זה מגוחך. אין כמעט בליגה קהלים תומכים כמו שלנו.
הגישה שלך כל כך מתרפסת וכל כך מעליבה את הדעת, אני מקווה מאוד שהשחקנים לא חושבים כמוך ויוצאים מנקודת הנחה שהם עושים לנו טובה שהם נלחמים. מישהו אומר לי תודה שאני שורף עשרות אלפי שקלים בשנה על מנויים כרטיסים דלק וטיסות למשחקים בחו"ל למרות שאני לא מקבל על זה שום דבר? לא, ואני גם לא חושב שאני או כל אוהד אחר צריך לקבל מילה טובה על זה, מה זאת אומרת מי האוהדים האלה שאני צריך לשחק בשבילם? שחקן משחק קודם כל בשביל עצמו, ואם לא בשביל האוהדים אז בשביל המאמן והבעלים. זאת החובה שלהם לפני הכול.
לאן תוביל אותנו הביקורת? קודם כל לכנות עצמית, לצורת חשיבה שבה אנחנו מודעים לפגמים שלנו ומנסים לעבוד עליהם ולא רק אומרים יהיה בסדר תאמינו כמו טמבלים, פשוט שונא אנשים שלא יודעים לשמוע ביקורת עצמית.
לא יודע למה אני תמיד נכנס לפינות האלה אבל תפנים, זאת המציאות, או שתסתכל עליה או שתתחבא מאחורי קלישאות לעוסות כמו "יהיה בסדר" "הקהל אשם" "אתם פוגעים בהם עם הביקורת שלכם למרות שתכלס אני יודע שהיא מוצדקת".
אם אתה לא מבין שאוהד אמיתי זה לא בהכרח אוהד שאף פעם לא מביע ביקורת אז אין לי מה להגיד לך, אני שמח שלפחות מההתרשמות שלי ברק והצוות לא מספרים לעצמם סיפורים ותמיד מדברים בכנות ומודעים לבעיות שהן הרבה יותר רציניות מעבר לשובע של הקהל.

שלח תגובה