ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי South Boy »

הפועלעולה כתב:הסכומים בתקשורת על טב"ח התבררו כלא נכונים. היו נמוכים בהרבה.
ואולי די עם הבעיות ברכיים? לא ראיתי איך הבעיות הללו השפיעו על ההופעות המדהימות שלו בפלייאוף, זה כשהוא שיחק רצוף וכמעט ולא נח.
המצב של נוסא פי אלף יותר גרוע מאוגו והוא נמכר בחצי מיליון יורו ועבר יפה מאוד את הבדיקות. אלו נטו שמועות פורום שקיבלו נפח על ידי המשתמשים עצמם.
אוגו כבר נעדר כמה פעמים בגלל כאבים ודלקת ברכיים והוא סובל משחיקה מוגברת של הסחוס שזה דבר שפוגע משמעותית בתפקוד הברך שלו בטווח הארוך גם אם זה לא נחשב לפציעה. אי אפשר להתעלם מזה כשנכנסים למו"מ על שווי של שחקן וזה בטח שלא מוסיף למחיר שלו.
אוגו שחקן ענק, אני מאמין שאם לא הברכיים שלו היינו רואים ממנו הרבה יותר והוא גם לא היה נשאר פה כל כך הרבה אם בכלל היה מגיע לפה, כנ"ל נוסא. אלה דברים שפוגעים בהתקדמות של שחקנים ואם יש קבוצה שמעוניינת בו ואוגו מעוניין לעזוב וכל מה שנשאר זה רק לסכם על המחיר בוודאי שהצד הרוכש ישתמש בפציעות שלו כקלף להורדת המחיר כי אף אחד לא ישלם סכומים מופרזים ביחס ליכולת השחקן כשהוא סובל מבעיות פיזיולוגיות כאלה ואחרות.
הוא שחקן כל כך טוב ואני כל כך אוהב אותו שכל עוד הוא רוצה להשאר פה נושא הברכיים שלו או תג המחיר שלו לא מעניין אותי בכלל אני רק רוצה שהוא ישאר, אבל אם הוא רוצה לעזוב וצריך לסכם על מחיר אתם יכולים לשכוח מהמספרים שרצים פה ובעיקר בגלל הברכיים שלו, מצד שני זאת גם אולי הסיבה למה הוא נמצא פה מלכתחילה ולא בליגה הרבה יותר טובה.
נשאר רק לקוות שישאר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

South Boy כתב:
אוגו כבר נעדר כמה פעמים בגלל כאבים ודלקת ברכיים והוא סובל משחיקה מוגברת של הסחוס שזה דבר שפוגע משמעותית בתפקוד הברך שלו בטווח הארוך גם אם זה לא נחשב לפציעה. אי אפשר להתעלם מזה כשנכנסים למו"מ על שווי של שחקן וזה בטח שלא מוסיף למחיר שלו.
אוגו שחקן ענק, אני מאמין שאם לא הברכיים שלו היינו רואים ממנו הרבה יותר והוא גם לא היה נשאר פה כל כך הרבה אם בכלל היה מגיע לפה, כנ"ל נוסא. אלה דברים שפוגעים בהתקדמות של שחקנים ואם יש קבוצה שמעוניינת בו ואוגו מעוניין לעזוב וכל מה שנשאר זה רק לסכם על המחיר בוודאי שהצד הרוכש ישתמש בפציעות שלו כקלף להורדת המחיר כי אף אחד לא ישלם סכומים מופרזים ביחס ליכולת השחקן כשהוא סובל מבעיות פיזיולוגיות כאלה ואחרות.
הוא שחקן כל כך טוב ואני כל כך אוהב אותו שכל עוד הוא רוצה להשאר פה נושא הברכיים שלו או תג המחיר שלו לא מעניין אותי בכלל אני רק רוצה שהוא ישאר, אבל אם הוא רוצה לעזוב וצריך לסכם על מחיר אתם יכולים לשכוח מהמספרים שרצים פה ובעיקר בגלל הברכיים שלו, מצד שני זאת גם אולי הסיבה למה הוא נמצא פה מלכתחילה ולא בליגה הרבה יותר טובה.
נשאר רק לקוות שישאר.
מתי הוא נעדר העונה חוץ מפראג שזה היה שיקול של בכר לשם רוטציה?
ועל סמך מה פירטת על הבעיות הרפואיות שלו? יש איזשהו מסמך שמאמת את דבריך או שהכל פרי דמיונך?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הפועלעולה כתב: מתי הוא נעדר העונה חוץ מפראג שזה היה שיקול של בכר לשם רוטציה?
ועל סמך מה פירטת על הבעיות הרפואיות שלו? יש איזשהו מסמך שמאמת את דבריך או שהכל פרי דמיונך?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 05&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

https://sports.walla.co.il/item/2946267" onclick="window.open(this.href);return false;

הכול פרי דמיוני.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

ניסיון נחמד, אבל הכתבות מעונה שעברה.
הבעיות לטענת רבים התחילו כשהוא לא עשה את הניתוח עליו יש דיווח בספורט 5.
מאז הוא נתן עונה אדירה כמעט ללא הפסקות כשהוא משחק 90 דקות בכל משחק.

כמובן שהברכיים שלו לא במצב הכי טוב אבל לא במצב כ"כ חמור כפי שתואר כאן בקיץ. אין לכך שום סממנים. לא בתנועה שלו, לא בתיקולים, לא בכושר הגופני. ולפי מה שידוע לי, הוא גם לא עובר טיפולים אינטנסיביים על מנת לשקם את הברך כפי שכל שחקן עם רמת סיכון לפציעה עושה. בקיצור, אגדת פורום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. שני גורמים שונים במועדון כבר אמרו לי בעבר שאוגו סובל משחיקה מוגברת של הסחוס ושזה נס רפואי שהוא עדין מצליח לשחק ברמה שהוא משחק.
מנסים להקל עליו כמה שיותר מבחינת האימונים (גם כמות האימונים וגם האינטנסיביות) כדי לא להעמיס עוד יותר על הברכיים שלו, אבל אותם גורמים טוענים שעם הזמן היכולת של אוגו רק תמשיך לרדת.
בינתיים הירידה היא לא משמעותית, אבל לפי אותם גורמים קשה להאמין שהוא יצליח למשוך את הקרירה יותר מידי שנים, בטח ברמות האלה.

2. אותם גורמים גם אומרים שבהרבה מאוד קבוצות הוא לא יצליח לעבור את הבדיקות הרפואיות, ושאם הקבוצה תקבל הצעה בסביבות 2 מיליון יורו, היא תמכור, בגלל המבט לעתיד והפציעה ממנו הוא סובל.

3. אני מקווה מאוד שאוגו יישאר, כי גם עם הבעיות שלו בברכיים הוא בקלות קשר האמצע הטוב בישראל, ושחקן שאין לנו תחליף עבורו, אבל הבעיות בברכיים הם משהו שבמועדון לוקחים בחשבון, בטח כשחושבים במבט לעתיד ובמידה ותהיה מונחת על השולחן הצעה בסכום לא קטן.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הפועלעולה כתב:ניסיון נחמד, אבל הכתבות מעונה שעברה.
הבעיות לטענת רבים התחילו כשהוא לא עשה את הניתוח עליו יש דיווח בספורט 5.
מאז הוא נתן עונה אדירה כמעט ללא הפסקות כשהוא משחק 90 דקות בכל משחק.

כמובן שהברכיים שלו לא במצב הכי טוב אבל לא במצב כ"כ חמור כפי שתואר כאן בקיץ. אין לכך שום סממנים. לא בתנועה שלו, לא בתיקולים, לא בכושר הגופני. ולפי מה שידוע לי, הוא גם לא עובר טיפולים אינטנסיביים על מנת לשקם את הברך כפי שכל שחקן עם רמת סיכון לפציעה עושה. בקיצור, אגדת פורום.
בעיות סחוס וברכיים אלה לא פציעות שעוברת, אלה דברים שנשארים איתך עד סוף החיים ופוגעים בהדרגתיות בתפקוד הברך שלך, זה לא משהו שמחלימים ממנו. גם אם זה מסוף העונה שעברה זה לא עובר, תסמוך עליי.
אבל נגיד ואתה צודק, אם אתה המנהל הספורטיבי של בשאקשיר ונדלקת על השחקן אבל מתברר שיש לו בעיות ברכיים, אתה מחתים? ואם כן אתה לא משתמש בזה כדי להוריד את המחיר?
הנקודה שלי היא פשוטה, שחקן עם פרופיל רפואי כזה ופגיעה טורדנית בתפקוד הברכיים הוא לא אטרקטיבי גם אם היכולת שלו גבוהה ומרתיע הרבה קבוצות, ואלה שלא נרתעים לא ישלמו כל סכום. כל כך מופרך לדעתך?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

כשיש לשחקן היסטוריית פציעות, בטח משהו שהוא ברמת סיכון א+ כפי שמתואר כאן, אתה רואה את זה בגליון הפציעות שלו.
לא ראית על נוסא שהוא שחקן עם פציעת ברכיים קשה כשהוא נעדר כל יומיים וחצי? אתה לא מבין שיצחקי שחקן גמור אם אתה מסתכל על כמות המשחקים שלו?
וזה לא שאוגו שחקן ששומר על עצמו. הוא נכנס לתאקלים מפגרים. לא פעם ולא פעמיים העונה הוא התפתל מכאבים על הדשא בגלל שהוא עלה לכדור גובה ונחת בצורה רעה או שקיבל מכה קשה תו"כ גליץ'.

מצטער, אבל התיאוריות שלכם על מצבו הרפואי של אוגו לא תואמות את המציאות ולכן בעיניי כל הדיבורים כאן מתחילים ונגמרים בפורום.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אין תחליף לאוגו.
קשה מאוד למצוא קשר אחורי בממדים כאלה, עם שליטה כלכך טובה בכדור.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

zivmay כתב:אין תחליף לאוגו.
קשה מאוד למצוא קשר אחורי בממדים כאלה, עם שליטה כלכך טובה בכדור.
ללא ספק.

טוני-אוגו-ויטור, איזה זרים פסיכיים יש לנו. לפעמים לוקח לי זמן לעכל את זה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אפשר לנעול את הדיון לשלוש השנים הקרובות?
מאיפה הג'וקים הטורקיים האלה צצו. שום מחיר ריאלי שנזרוק כאן לא ישתווה לערך של שחקן העל הזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אם אנחנו מוכרים אותו אז אנחנו מטומטמים.
זה עד כדי כך פשוט.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:כשיש לשחקן היסטוריית פציעות, בטח משהו שהוא ברמת סיכון א+ כפי שמתואר כאן, אתה רואה את זה בגליון הפציעות שלו.
לא ראית על נוסא שהוא שחקן עם פציעת ברכיים קשה כשהוא נעדר כל יומיים וחצי? אתה לא מבין שיצחקי שחקן גמור אם אתה מסתכל על כמות המשחקים שלו?
וזה לא שאוגו שחקן ששומר על עצמו. הוא נכנס לתאקלים מפגרים. לא פעם ולא פעמיים העונה הוא התפתל מכאבים על הדשא בגלל שהוא עלה לכדור גובה ונחת בצורה רעה או שקיבל מכה קשה תו"כ גליץ'.

מצטער, אבל התיאוריות שלכם על מצבו הרפואי של אוגו לא תואמות את המציאות ולכן בעיניי כל הדיבורים כאן מתחילים ונגמרים בפורום.
אוגו לא נפצע כי שומרים עליו בצורה מקסימלית.
בגביע הטוטו למשל הוא לא שיחק אפילו משחק אחד לכל אורך המפעל כולל הגמר.
גם בגביע המדינה הוא לא שיחק אפילו משחק אחד לאורך כל המפעל.
אחרי משחקים באירופה הוא זכה לא מעט פעמים למנוחה כדי לא ליצור עליו עומס. לא שיחק מול רעננה אחרי המשחק בסלטיק. לא שיחק מול הפועל ת"א בפתח תקווה אחרי משחק נוסף באירופה.
בפראג הוא קיבל מנוחה אחרי שהרגישו שיש לו ירידה ביכולת בעקבות העומס על הברכיים.
במשחקים שפירקנו או סיימנו מוקדם הוא יצא בחילוף כדי להוריד ממנו עומס (ב5-0 על מכבי פתח תקווה, ב5-1 על הפועל חיפה, ב5-0 על אשדוד, ב4-0 על מכבי חיפה וב3-1 על סכנין בחוץ).
יש אימונים שבהם הוא לא לוקח חלק ואחרים שעושה באינטנסיביות אחרת לגמרי.
הפציעה שלו לא תעלם, ואני חושב שאוגו השנה היה פחות טוב משנה שעברה למרות שעדין היה מצוין, ולכן כניראה גם בשנה הבאה תהיה ירידה נוספת ביכולת, בתקווה שלא משמעותית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:אם אנחנו מוכרים אותו אז אנחנו מטומטמים.
זה עד כדי כך פשוט.
השאלה האם אפשר לבוא בטענות לאלונה, במידה ותסכים להצעה של נניח שני מיליון יורו, על שחקן עם פציעה כמו שלאוגו יש בברכיים.

גם אני בדעה שצריך לעשות הכל על מנת להשאיר את אוגו, אבל מצד שני גם מבין שהפועל באר שבע בסופו של דבר זה גם עסק כלכלי, ושני מיליון יורו על שחקן שאיש לא יודע כמה הוא יוכל לסחוב ועד כמה הירידה שלו תהיה גדולה ככל שהזמן יעבור, זה משהו שבמועדון לא יזלזלו בו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

Sir Alex Ferguson כתב: אוגו לא נפצע כי שומרים עליו בצורה מקסימלית.
בגביע הטוטו למשל הוא לא שיחק אפילו משחק אחד לכל אורך המפעל כולל הגמר.
גם בגביע המדינה הוא לא שיחק אפילו משחק אחד לאורך כל המפעל.
אחרי משחקים באירופה הוא זכה לא מעט פעמים למנוחה כדי לא ליצור עליו עומס. לא שיחק מול רעננה אחרי המשחק בסלטיק. לא שיחק מול הפועל ת"א בפתח תקווה אחרי משחק נוסף באירופה.
בפראג הוא קיבל מנוחה אחרי שהרגישו שיש לו ירידה ביכולת בעקבות העומס על הברכיים.
במשחקים שפירקנו או סיימנו מוקדם הוא יצא בחילוף כדי להוריד ממנו עומס (ב5-0 על מכבי פתח תקווה, ב5-1 על הפועל חיפה, ב5-0 על אשדוד, ב4-0 על מכבי חיפה וב3-1 על סכנין בחוץ).
יש אימונים שבהם הוא לא לוקח חלק ואחרים שעושה באינטנסיביות אחרת לגמרי.
הפציעה שלו לא תעלם, ואני חושב שאוגו השנה היה פחות טוב משנה שעברה למרות שעדין היה מצוין, ולכן כניראה גם בשנה הבאה תהיה ירידה נוספת ביכולת, בתקווה שלא משמעותית.
לא שומרים עליו בצורה מקסימלית, שומרים על כל הקבוצה בצורה זהה. לא ניתן לו יחס מיוחד.
להפך, היה מקום בלא מעט משחקים לתת לו לנוח, במיוחד כשהיה ביכולת חלשה מאוד בין נובמבר לתחילת ינואר. כל הפורום התרעם על כך וזה לא קרה.

לגבי השורה האחרונה.. חולק עליך. זה כבר עניין של דעה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא מזהה ירידה ביכולת אצל אוגו? לא מזהה שאוגו עולה הרבה פחות למעלה משנים קודמות? לא מזהה שאוגו משחק פחות משחקים ועל מפעלים מסוימים שנחשבים פחות חשובים (גביע הטוטו, גביע המדינה) מוותרים עליו לגמרי?
לך לאתר של ההתאחדות לכדורגל ותערוך השוואה בין בן ביטון לאוגו מבחינת כמות המשחקים שהשניים שיחקו בישראל השנה ותבין את ההבדלים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה