הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
מאיפה המידע הזה?
לפי ספורט 5 טוני וויטור לא סובלים מקרע ונחושים לשחק נגד מכבי. נקווה שעד המשחק נשמע עוד בשורות טובותTotti כתב:מתי חוזרים לדבר כדורגל?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מאיפה המידע הזה????????The red one כתב: כל 5 שנים הזכאות מתאפסת, וב2020 כולם יצטרכו שוב לחדש.
עדיין לא החלטתי אם זה טוב או לא.
אבל מכבי באים הפעם בניגוד לשנים עברו בפרופיל נמוך ובלי יותר מדי הצהרות.
אבל מכבי באים הפעם בניגוד לשנים עברו בפרופיל נמוך ובלי יותר מדי הצהרות.
הם אף פעם לא הצהירו כלום כמועדון לפני מפגשים מולנו, על אחת כמה וכמה שזה מפגש בשלב כל כך מוקדם של העונה כך שזה יהיה מגוחך בכלל להצהיר משהו בשלב הזה.
היחידים שתמיד מצהירים והולכים עם האף למעלה זה האוהדים הכלבים שלהם, ואין תענוג יותר גדול מלסתום להם את הפה.
אגב, אני מקווה שהארגון לא נרדם על המשמר ושתהיה אותה רמת כוננות בדרומי כמו בשנה שעברה, אני בטוח שהם ינסו לנקום על הרימון.
היחידים שתמיד מצהירים והולכים עם האף למעלה זה האוהדים הכלבים שלהם, ואין תענוג יותר גדול מלסתום להם את הפה.
אגב, אני מקווה שהארגון לא נרדם על המשמר ושתהיה אותה רמת כוננות בדרומי כמו בשנה שעברה, אני בטוח שהם ינסו לנקום על הרימון.
- yanivnew91
תרימו רגלייםםםם רצה פה חרטההRedRock כתב:
מאיפה המידע הזה????????
- The red one
RedRock כתב:
מאיפה המידע הזה????????

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:
מצב כאפה בא...

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עיתונאי במלוא מובן המילה הפכת להיות.The red one כתב:
אתה תשלם על השטויות שלך...

- yanivnew91
קבלו סקופ ידיעה שהרגע הגיעה מקבוצת הפייסבוק כשאבא ואמא בני בודיםRedRock כתב:
עיתונאי במלוא מובן המילה הפכת להיות.
אתה תשלם על השטויות שלך...
כמה נקודות בנוגע למשחק :
1. כל המשחקים הקודמים ההיערכות מצד ב"ש היתה מאוד טקטית. סגירה של שחקני מפתח, קישור מעובה. עכשיו (לפחות בתחושה) נראה שמכבי תעשה את ההתאמות אלינו ולא תחפש את השליטה בהחזקת כדור. זה יכול להיות מצוין עבורנו (סלטיק בבית, אולימפיאקוס בבית), או שנעקץ (ספארטה בית, מכבי שנה שעברה בטדי).
2. מהשוואה של שחקנים בכל עמדה בשתי הקבוצות (וזה לא בדיוק אחד לאחד כי זה לא אותו מערך), המקומות היחידים שיש לנו נחיתות, זה קשר 50-50 (מדוניאנין מול .. מי בעצם? ראדי או אוחנה), וחלוץ שפיץ (קיארטנסון הנבלה הזה הוא קילר רציני. לוסיו היה צריך לנצל עוד 3 מצבים בליגה לפחות, סהר הוא אדיר אבל זה לא התפקיד הטבעי שלו). היתה התלבטות במגן הימני אם ביטון יותר טוב מדסה ואני חושב שהיום כן, גם בהתקפה וגם בהגנה.
3. יש לנו עדיפות על הספסל. שלנו הרבה יותר משפיע על משחקים ונותן מספרים (בוזגלו, סהר מול יצחקי בן בסט וכו').
4. אסור לנו לפתוח עם בוזגלו בשום אופן. אין עוררין על היכולות שלו ואני אוהב אותו מאוד, אבל על מהלך שלו שיוביל לשער נחטוף 2 מהאגף המופקר שלו. לעומת זאת אם יעלה בדקה 65 ומעלה זה יהיה מאוד אפקטיבי, כמו שקורה עד עכשיו. דרך אגב זה אותו דבר עם טל בן חיים בצד השני, אז נקווה שיפתחו איתו, ואז נוכיח למה בגול מול איטליה בנבחרת האשמה היא לא של ביטון אלא שלו.
לסיכום - הרבה התרגשות, הרבה משקעי עבר, אבל סך הכל עוד משחק, לא יותר מזה,
לכן, בואו ננשום עמוק, לא יקרה כלום אם יגמר רק 0:3 דחוק לנו.
(ותודה ל-ns75 על ההשראה...)
1. כל המשחקים הקודמים ההיערכות מצד ב"ש היתה מאוד טקטית. סגירה של שחקני מפתח, קישור מעובה. עכשיו (לפחות בתחושה) נראה שמכבי תעשה את ההתאמות אלינו ולא תחפש את השליטה בהחזקת כדור. זה יכול להיות מצוין עבורנו (סלטיק בבית, אולימפיאקוס בבית), או שנעקץ (ספארטה בית, מכבי שנה שעברה בטדי).
2. מהשוואה של שחקנים בכל עמדה בשתי הקבוצות (וזה לא בדיוק אחד לאחד כי זה לא אותו מערך), המקומות היחידים שיש לנו נחיתות, זה קשר 50-50 (מדוניאנין מול .. מי בעצם? ראדי או אוחנה), וחלוץ שפיץ (קיארטנסון הנבלה הזה הוא קילר רציני. לוסיו היה צריך לנצל עוד 3 מצבים בליגה לפחות, סהר הוא אדיר אבל זה לא התפקיד הטבעי שלו). היתה התלבטות במגן הימני אם ביטון יותר טוב מדסה ואני חושב שהיום כן, גם בהתקפה וגם בהגנה.
3. יש לנו עדיפות על הספסל. שלנו הרבה יותר משפיע על משחקים ונותן מספרים (בוזגלו, סהר מול יצחקי בן בסט וכו').
4. אסור לנו לפתוח עם בוזגלו בשום אופן. אין עוררין על היכולות שלו ואני אוהב אותו מאוד, אבל על מהלך שלו שיוביל לשער נחטוף 2 מהאגף המופקר שלו. לעומת זאת אם יעלה בדקה 65 ומעלה זה יהיה מאוד אפקטיבי, כמו שקורה עד עכשיו. דרך אגב זה אותו דבר עם טל בן חיים בצד השני, אז נקווה שיפתחו איתו, ואז נוכיח למה בגול מול איטליה בנבחרת האשמה היא לא של ביטון אלא שלו.
לסיכום - הרבה התרגשות, הרבה משקעי עבר, אבל סך הכל עוד משחק, לא יותר מזה,
לכן, בואו ננשום עמוק, לא יקרה כלום אם יגמר רק 0:3 דחוק לנו.
(ותודה ל-ns75 על ההשראה...)
לוידאר, שהר ולוסיו (כל אחד מהם) כמות זהה של שערים.
וזה כששהר ולוסיו עושים חצי-חצי כמו טבחים בצבא, בזמן שוידאר משחק תמיד ללא אלטרנטיבה של ממש.
רזומה טוב ובא בכסף מפוצץ, אבל יש לו עוד הרבה להוכיח כדי שנחשיב אותו למפלצת של ממש.
וזה כששהר ולוסיו עושים חצי-חצי כמו טבחים בצבא, בזמן שוידאר משחק תמיד ללא אלטרנטיבה של ממש.
רזומה טוב ובא בכסף מפוצץ, אבל יש לו עוד הרבה להוכיח כדי שנחשיב אותו למפלצת של ממש.
- The red one
גם אחרי האימון המסכם לא ברור מה עם ויטור ו-וואקמה. ההערכות של כולם הן שהם ישחקו אבל זה לא בטוח ב100%
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כפי שאמרתי עדיף לא לעלות איתם ולנסות להכשיר אותם ב100% לקראת ספרטה פראג שזה גם משחק חשוב.The red one כתב:גם אחרי האימון המסכם לא ברור מה עם ויטור ו-וואקמה. ההערכות של כולם הן שהם ישחקו אבל זה לא בטוח ב100%
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
המצב של ויטור יותר טוב. הוא נראה סבבה לגמריי באימון, אבל בכל זאת היו כמה דברים שלא עשה.דר אדום בנשמה כתב: כפי שאמרתי עדיף לא לעלות איתם ולנסות להכשיר אותם ב100% לקראת ספרטה פראג שזה גם משחק חשוב.
וואקמה בקושי התאמן..רק רץ מסביב...אז..