ההוצאה שח סוארס דווקא עזרה לנו, עד הפציעה הוא היה רעyedidel כתב:בקיצור פלט בא לשירות מכבי קומפלט.
גול נגדנו, פצע את סוארס והורחק נגדם.
פציעות והשעיות
Re: פציעות והשעיות
סוארז מתקרב בצעדי ענק לספר השיאים של גינס בתור הכדורגלן עם הפציעות המוזרות בעולם.
בחיים לא מתח שריר, אבל חור בגולגולת? יש.
שבר בצלעות? יש.
שבר בצלעות? יש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זאת אומרת יש שבר בצלעות?izguy83 כתב:סוארז מתקרב בצעדי ענק לספר השיאים של גינס בתור הכדורגלן עם הפציעות המוזרות בעולם.
שבר בצלעות? יש.
איפה הידיעה שזה שבר ולא מכה יבשה או משהו כזה?
אם אתה יודע משהו אז תספר ><
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז על פי וסרמיליה סוארס יעדר לחודש ימים ככה שכנראה שמדובר בשבר בצלעות, ותודה לפלט ה"חבר" של סוארס...
אם כזה חבר מי צריך אויבים...
ד"א נראה לי שלסוארס יש בעיה בעצמות אחרת לא ברור לי איך נשבר לו בזמנו אזור ערובת העין ועכשיו הצלעות.
הוא צריך לאכול סידן דחוף ולעבור לטיפול של חיזוק העצמות ><
ד"א נראה לי שלסוארס יש בעיה בעצמות אחרת לא ברור לי איך נשבר לו בזמנו אזור ערובת העין ועכשיו הצלעות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yanivnew91
תעביר לו ת'טחינהדר אדום בנשמה כתב:טוב אז על פי וסרמיליה סוארס יעדר לחודש ימים ככה שכנראה שמדובר בשבר בצלעות, ותודה לפלט ה"חבר" של סוארס...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חודש בחוץ באופן רשמי.
אם טאהא ימשיך במגמת השיפור שלו סוארז יהיה בחוץ הרבה יותר זמן
בהודעה הרשמית של המועדון כתוב שיעדר "מספר שבועות". הפיקו לקחים בנוגע להערכת זמני החלמה 

מגמת שיפור?hb7 כתב:אם טאהא ימשיך במגמת השיפור שלו סוארז יהיה בחוץ הרבה יותר זמן
הוא תמיד היה טוב ואפילו הייתי אומר שטוב שאתמול סוארס יצא והוא נכנס
פלט היה גדול על סוארס שזה כבר חד משמעי שסוארס לא יכול להתמודד עם חלוץ גבוה ופיזי
נתראה באפרילאביאל כתב:חודש בחוץ באופן רשמי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם לפני אתמול הייתם אומרים לי שסוארס יעדר חודש הייתי אומר שזאת מכה קשה,
אבל טאהה נכנס והיה פנטסטי, אפילו התמודד טוב יותר עם פלט מאשר סוארס, הפתעה לטובה.
אבל טאהה נכנס והיה פנטסטי, אפילו התמודד טוב יותר עם פלט מאשר סוארס, הפתעה לטובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בניגוד לפציעות שרירים או שברים סטנדרטים, לשבר בצלעות אין טיפול מעבר להמתנה להתאחות של הצלע וירידה בכאב (כאבי תופת בכל תנועה כמעט). ככה שמעבר לעובדה שגוף של ספורטאי אמור להיות מספיק חזק ובריא כדי לעזור לזה לקרות די מהר, אין דרך אמיתית לאמוד את ההחלמה, ואין גם משמעות לטיפול של הצוות הרפואי. חשוב לדאוג אולי לתזו-נה עשירה בסידן (אני רוצה להאמין שגם בשגרה דואגים לתז-ונה של השחקנים), ולתת לזמן לעשות את שלו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה רציני? הבחור מתמודד עם מפלצות פיזיות כל שבוע, ופלט הוא אחד מהם, ויצא שפעמיים אותם מפלצות פגעו בו בצורה קשה, אז סוארס, בהיותו אנושי בכל זאת, נפצע.דר אדום בנשמה כתב:טוב אז על פי וסרמיליה סוארס יעדר לחודש ימים ככה שכנראה שמדובר בשבר בצלעות, ותודה לפלט ה"חבר" של סוארס...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גאון.דר אדום בנשמה כתב:טוב אז על פי וסרמיליה סוארס יעדר לחודש ימים ככה שכנראה שמדובר בשבר בצלעות, ותודה לפלט ה"חבר" של סוארס...
בא נעשה ניסוי-
אתה תעשה "טיפול לחיזוק עצמות" ותאכל רק סידן במשך חודש,
ואז אני אנגח לך בארובת העין בעוצמה שהשחקן של ראשל"צ התנגש אז בסוארס, ונראה מה יהיו התוצאות.
איזה גיבוב של שטויות אלוהים.