כן, גם בסמי עופר הראש של כולם היה בגמר...RedHell כתב:או סקנדל או פסטיבל...
תרגיעו, הראש של כולם כבר במשחק בראשון.
נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
Re: נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
אני מנסה להבין כמה גולים דביליים עוד נהיה צריכים לחטוף עד שנלמד לנהל את משחק המסירות מאחור כמו שצריך או שנחליף שיטה?Totti כתב:ניהול משחק שכונתי,
הרכב שערורייתי,
חילופים הזויים,
בושה וחרפה ושאף אחד לא יגיד כאן "גביע הטוטו"
גורש עוצר מה שצריך לעצור, חוטף מה שצריך לחטוף..., שום ערך מוסף מעבר לכך.דר אדום בנשמה כתב:עכשיו בפייסבוק מאשימים את גורש על חוסר יציבות, שמישהו יהרוג אותי....
!!!!!!!!!!!!adomi כתב: ושאלוהים יעזור לנו אם ניראה ככה בליגה
פחחחחgalaaa כתב:מוריד את הכובע בפני גורש, שוער מצוין
בכלל הקבוצה משחקת כמו ברצלונה, רק שהמזל לא איתנו
צ
עזוב.. שנינו יודעים שההקבלה אינה נכונה.delta7 כתב: כן, גם בסמי עופר הראש של כולם היה בגמר...
מצבים מנטליים שונים, סערת רגשות שונה, צוות אימון שונה וכרגע גם חלק מהשחקנים שונים.
אם מקבלים כבר כאפה עדיף שתיהיה היום לא?
אי אפשר פה כבר לשבור את הכלים ואז כשבמחזור שני אם חס ושלום לא תיהיה במצב אופטימי תתפלא איפה כולם כבר מפטרים את המאמן...
לאלישע נתנו עונה שבה כמעט הוריד אותנו ליגה
ועדיין הייתה סבלנות, לברק אפילו לא נותנים את גביע הטוטו?
שוב אומר, תנשמו אוויר...
מישהו הצליח להבין את החילוף האחרון - ביטון נכנס, טאהא יוצא???Guevara כתב: סומך על בכר.
רוצה להכניס את ביטון - אחלה, תוציא את ראדי. מה הרעיון בלהוציא את טאהא ולהוריד את ראדי אחורה?
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 17 אוגוסט 2015, 00:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים איתך, פשוט הטענה שהראש של כולם ביום ראשון הבא נראית לי לא ממש לעניין.RedHell כתב:
עזוב.. שנינו יודעים שההקבלה אינה נכונה.
מצבים מנטליים שונים, סערת רגשות שונה, צוות אימון שונה וכרגע גם חלק מהשחקנים שונים.
אם מקבלים כבר כאפה עדיף שתיהיה היום לא?
אי אפשר פה כבר לשבור את הכלים ואז כשבמחזור שני אם חס ושלום לא תיהיה במצב אופטימי תתפלא איפה כולם כבר מפטרים את המאמן...
לאלישע נתנו עונה שבה כמעט הוריד אותנו ליגה
ועדיין הייתה סבלנות, לברק אפילו לא נותנים את גביע הטוטו?
שוב אומר, תנשמו אוויר...
גם אני.Totti כתב:אוהב אתכם אופטימיים.
מבחינתי משחק כזה, שבוע לפני "הדבר האמיתי", צריך לעלות ולשטוף את הדשא.
אבל אולי זה רק אני
שוב אומר, השיטה של הנעת הכדור מאחור, בקו האחרון, שוב ושוב, מסוכנת מאוד כשהיא מתבצעת ע"י קבוצה ושחקנים שאינם מאומנים מספיק ונכון להיום אנחנו לא מאומנים מספיק.ginger כתב:החברה באו לטיול ויצאו בשן ועין, כל קבוצה שתלחץ את הגנת ב״ש
מובטח לה לפחות שער אחד, בדוק. פראיירים לא מתים רק מתחלפים
+1galaaa כתב:אני מצטער שאני מדבר ככה על גורש האגדי, אבל הוא פשוט לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות/צמרת.
צריך שוער שיעצור לך כדורים באחד על אחד, ולא בעיטות סטייל אוהד קדוסי מ20 מטרים
אולי האמירה קצת לא מדוייקת, אין ספק שהם רצו לנצח אבל אולי זה רק אני אבל לי הרגיש שהשחקנים לא היו אגרסיבים, דיי פחדו על הרגליים ואולי אולי גם קצת פחות התאמצו, במילים אחרות לא באו לאכול את הדשא.delta7 כתב: מסכים איתך, פשוט הטענה שהראש של כולם ביום ראשון הבא נראית לי לא ממש לעניין.
מבין את התסכול של כולם פה, יכול להעיד על עצמי שהשתגעתי מעצבים מהגולים אך עדיין לא לוקח קשה מידי את המשחק הזה.
עלינו כבר שלב, המשחק לא קובע שום דבר עבורנו, ביום ראשון הליגה מתחילה באמת שים את עצמך במקום השחקנים- לא היית שאנן? לא היית בא לשחק בהילוך שני עם ציפייה שהיום אתה דורס בקלות עקב הניצחון על ביתר?
מעולה שזה מה שקרה, מעולה שקיבלו כאפה היום ומחר יקבלו מברק גם וולה לראש, זה בדיוק הזמן- מעכשיו נכנסים למאני טיים.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 16 אוגוסט 2015, 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו שכתבתי קודם: מה שצריך, לוקח, מה שלא, לא. פרווה. שום ערך מוסף.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה לא באמת מאשים אותו ב2 הגולים האלה....נכון..?
+++100galaaa כתב: עם כל הבעיות שלו, היה לך אחד כזה ..
בינגו!simply-red כתב: ולסיום בכר חייב לעבוד איתם על הנעת כדור בחלק האחורי, הטעויות באזור הזה
עלו לנו במזומן בגביע השוקו..בליגה זה יהיה יותר קשה להתעלם מהטעויות האלה.