bs war כתב:
בשורה התחתונה המועדון יכול לבוא לטענות רק לעצמו.
לקחו הימור בסכום גבוה, ידעו שזה שחקן שעוד לא הצליח מחוץ לספרד ומגיע ללא מעקב מוקדם ובכל זאת החליטו לשים עליו חצי מיליון.
היו צריכים גם להיות מוכנים לאפשרות שזה לא יילך ומה עושים אז.
ForeverRed כתב:
על זה אין ויכוח.
ועדיין השחקן מתנהג כמו סמרטוט.
למה? כי הוא דורש שיקיימו את החוזה איתו? אותה דרישה שאנחנו דורשים מטוני כשהוא אומר שהוא רוצה לעזוב.
זכותו של קוואנקה לדרוש את מלוא החוזה ועד סיומו, זכותו של המועדון בתגובה לייבש אותו ביציע גם אם מקצועית שחקנים פחות טובים ממנו מקבלים דקות בתקופה שהספרדי ביציע.
Sir Alex Ferguson כתב:
למה? כי הוא דורש שיקיימו את החוזה איתו? אותה דרישה שאנחנו דורשים מטוני כשהוא אומר שהוא רוצה לעזוב.
זכותו של קוואנקה לדרוש את מלוא החוזה ועד סיומו, זכותו של המועדון בתגובה לייבש אותו ביציע גם אם מקצועית שחקנים פחות טובים ממנו מקבלים דקות בתקופה שהספרדי ביציע.
כי הוא מתנהל בחוסר אכפתיות עם אפס מודעות עצמית. נכשלת? תישא בתוצאות. לפחות תחפש קבוצה אחרת ואחרי שתעשה את זה תבוא בדרישות להשלים לך את החוזה. אל תשב בצד ותבזבז את הקריירה שלך תוך כדי דרישות לא מציאותיות. למה שמישהו ישלם לו את כל החוזה אם הוא לא משחק בקבוצה? ואז מה, יחתום בקבוצה אחרת ועוד ירוויח בונוס?
לא יודע, כל ההתנהלות שלו רק מחזקת את ההערכות שהעניין איתו הוא לא נטו מקצועי. התנהלות של סמרטוט.
כל מה שאתה אומר כנראה נכון, אבל לא פותר את חובת העמדיה בחוזה מצד הקבוצה.
נניח שאתה שוכר דירה, החלטת שהיא לא טובה בעינייך ואתה רוצה לעזוב. האם בעל הדירה יוותר לך על שארית החוזה או שתאלץ למצוא מחליף? או לחלופין להמשיך לשלם?
אמנם כיוון הדוגמא הפוך, אבל אני סומך עלייך בתור אחד שיבין את המסר.
סניור כתב:כל מה שאתה אומר כנראה נכון, אבל לא פותר את חובת העמדיה בחוזה מצד הקבוצה.
נניח שאתה שוכר דירה, החלטת שהיא לא טובה בעינייך ואתה רוצה לעזוב. האם בעל הדירה יוותר לך על שארית החוזה או שתאלץ למצוא מחליף? או לחלופין להמשיך לשלם?
אמנם כיוון הדוגמא הפוך, אבל אני סומך עלייך בתור אחד שיבין את המסר.
שים לב שמעולם לא כתבתי שהדרישה שלו היא לא לגיטימית.
מה שמפריע לי זה שיש יפי נפש שבאים בטענות למועדון על כך שהוא מעז לייבש את קואנקה ביציע.
ForeverRed כתב:
שים לב שמעולם לא כתבתי שהדרישה שלו היא לא לגיטימית.
מה שמפריע לי זה שיש יפי נפש שבאים בטענות למועדון על כך שהוא מעז לייבש את קואנקה ביציע.
יש גבול לחוצפה.
מניח שלא התכוונת אלי, כי כתבתי בבירור שזכותו של הספרדי לדרוש את כל החוזה והזכות שלנו לייבש אותו ביציע.
בכל הנוגע לנושא החוזי, כאחד שמתעסק בתחום לא מעט אני יכול לכתוב בוודאות שאין בעיה לפצות את קוואנקה מצד אחד אבל מצד שני לקבוע כי ברגע שימצא קבוצה התשלום יקוזז או אפילו יפסק לגמרי.
The red one כתב:
"לפחות תחפש קבוצה אחרת ואחרי שתעשה את זה תבוא בדרישות להשלים לך את החוזה. אל תשב בצד ותבזבז את הקריירה שלך תוך כדי דרישות לא מציאותיות."
לא מציאותי = הקבוצה לעולם לא תשלם חוזה של שנה וחצי מראש מבלי למצוא קבוצה שתשתתף בעלויות או מבלי שהשחקן עצמו יוותר על חלק מהכסף.
לגיטימי = זכותו של השחקן לדרוש מה שבא לו. זה לא אומר שהוא יקבל.
לא מציאותי != לא לגיטימי.
הבנת הנקרא.
משה, אתה כמובן צודק, אבל יש בכך סיכון גדול שכן תמיד קיים הסיכוי שהשחקן לא ימצא קבוצה או סתם יחליט לשבת בבית ולגרבץ.
האינטרס שלנו הוא למזער נזקים ככל הניתן ובשביל זה צריך לסגור על פיצוי מינימלי וידוע מראש.
איסאק מקצועית לא קיבל הזדמנות ראויה.
לא יודע מה היה באימונים.
אני חושב שהיה לו רצון להצליח, ושראה שהוא לא מקבל רצף משחקים פשוט התייאש.
לצערו הוא נפל על תקופה לא טובה מקצועית של הקבוצה, שבכר לא יכל לתת לו יותר מידי דקות.
גם פציעה מעצבנת שלו בהתחלה, שקטעה לו את האפשרות להתאקלם בסבלנות במשחקי אימון.
כמובן שיש גם לו אשמה, שלא נראה מספיק רצון להצליח. אבל צריך להבין שזה לא פשוט להגיע כזר לארץ זרה, במיוחד אחד כזה שעל כל צעד קטן שלו פותחים לו עיניים בגלל השכר שלו. שלא בטוח בכלל שהוא בנוי להיות הכוכב של הקבוצה, אלא שחקן מרכזי מצויין (לא הכוכב).
שימו לב שאין הרבה שחקנים שמראים יכולת טובה במיוחד העונה. פשוט קשה מאוד לשחק טוב שהקבוצה לא טובה. רק טוני מסוגל להצטיין כי המשחק שלו הוא אינדיבידואלי ולא קבוצתי.
יש לנו מצוקה רצינית בקישור השנה, והגנה שמתחלפת בכל משחק וזה משפיע על כל החוליות.
קיצר, ברור שיש אשמה של המועדון והשחקן, אבל אי אפשר היה לצפות את זה מראש. ואני בטוח שאיסאק אם היה אצלנו בעונה שעברה, היה מצליח הרבה יותר.
yakar כתב:איסאק מקצועית לא קיבל הזדמנות ראויה.
לא יודע מה היה באימונים.
אני חושב שהיה לו רצון להצליח, ושראה שהוא לא מקבל רצף משחקים פשוט התייאש.
לצערו הוא נפל על תקופה לא טובה מקצועית של הקבוצה, שבכר לא יכל לתת לו יותר מידי דקות.
גם פציעה מעצבנת שלו בהתחלה, שקטעה לו את האפשרות להתאקלם בסבלנות במשחקי אימון.
כמובן שיש גם לו אשמה, שלא נראה מספיק רצון להצליח. אבל צריך להבין שזה לא פשוט להגיע כזר לארץ זרה, במיוחד אחד כזה שעל כל צעד קטן שלו פותחים לו עיניים בגלל השכר שלו. שלא בטוח בכלל שהוא בנוי להיות הכוכב של הקבוצה, אלא שחקן מרכזי מצויין (לא הכוכב).
שימו לב שאין הרבה שחקנים שמראים יכולת טובה במיוחד העונה. פשוט קשה מאוד לשחק טוב שהקבוצה לא טובה. רק טוני מסוגל להצטיין כי המשחק שלו הוא אינדיבידואלי ולא קבוצתי.
יש לנו מצוקה רצינית בקישור השנה, והגנה שמתחלפת בכל משחק וזה משפיע על כל החוליות.
קיצר, ברור שיש אשמה של המועדון והשחקן, אבל אי אפשר היה לצפות את זה מראש. ואני בטוח שאיסאק אם היה אצלנו בעונה שעברה, היה מצליח הרבה יותר.
כל מה שאתה אומר נכון.
ועדיין, ממה שיצא לי לראות עד עכשיו מברק, אין סיכוי בעולם שהוא שרף אותו ככה נטו על יכולת מקצועית, שכר גבוה או קשיי התאקלמות. פקהארט מרוויח כמוהו פחות או יותר ועדיין מקבל עוד ועוד הזדמנויות למרות יכולת פושרת.
ReDo כתב:
כל מה שאתה אומר נכון.
ועדיין, ממה שיצא לי לראות עד עכשיו מברק, אין סיכוי בעולם שהוא שרף אותו ככה נטו על יכולת מקצועית, שכר גבוה או קשיי התאקלמות. פקהארט מרוויח כמוהו פחות או יותר ועדיין מקבל עוד ועוד הזדמנויות למרות יכולת פושרת.
מאוד פשוט.
כי על פקראהט בכר התעקש כמו שהתעקש להביא את זריהן שבשניה שהוא כשיר חוזר להרכב,נפצע וחוזר חלילה.
על קוואנקה הוא לא היה סגור וכנראה קצת "שיכנעו" אותו לקחת בשם הלה ליגה וברצלונה ובלה בלה בלה.
עזבו קשקושים,מהרגע הראשון היה ברור שזה לא זה.
לא השחקן שאנחנו צריכים.