האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי Guevara »

הדבר היחידי שאפשר להתרעם עליו זה ה"ערפל מסלול" שעשו לאוהדים שלנו, ומשום מה נראה לי שרוב האוהדים שלנו לא מגיבים טוב לערפל מסלול.

קשה לי להבין למה לא יכלו לעשות את אותה הערכת מצב לפני שבועיים ולתת הודעה מסודרת ולהתחיל לעבוד על כל ההכנות הדרושות לכך הן מצד הקבוצה והן מצד העירייה, לפי מה שאני מבין הדשא לא היה מה שהכריע את הכף.
יש קבלן שיודע מה הוא מספיק ביום עבודה ויש עירייה שיודעת מה דרוש כדי לקיים משחק, עד כמה זה קשה לעשות 3+2 ולתת תשובה ? כמה אפשר להיות חובבן ?

זה מתחיל להרגיש לי כמו תירוץ שמתחיל להתבשל במערכת, מצפה מהמועדון לצאת בהודעה מסודרת שבסופה מרגיעים את הרוחות, קוראים לכולם להתמקד במשחק הקרוב, ולאחר המשחק בקריית שמונה לצאת בהודעה עם תוכנית מסודרת איך אנחנו מעניקים להפועל באר שבע אווירה ביתית כמו שאוהדי בית"ר נותנים לקבוצה שלהם במשחק בטדי מול הפועל ת"א.

בלי קשר, מקווה שלא יהיה ספק איפה נארח את מכבי חיפה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני לא מצליח להבין מה קורה פה.

אז מה יקרה אם האצטדיון ייפתח שדרכי הגישה לא מושלמות? אז יהיה קצת פקקים ואוהדי מכבי ממורמרים (לאוהדי באר שבע אפשר להסביר טוב מאוד איפה לחנות ואיך להגיע). זה קרה בכל פתיחה של אצטדיון חדש בארץ, בנתניה זה קורה עד היום. עדיף לשלוח את כולם לטדי?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yedidel כתב:אני לא מצליח להבין מה קורה פה.

אז מה יקרה אם האצטדיון ייפתח שדרכי הגישה לא מושלמות? אז יהיה קצת פקקים ואוהדי מכבי ממורמרים (לאוהדי באר שבע אפשר להסביר טוב מאוד איפה לחנות ואיך להגיע). זה קרה בכל פתיחה של אצטדיון חדש בארץ, בנתניה זה קורה עד היום. עדיף לשלוח את כולם לטדי?
בול! תהו את זה פה כמה פעמים.

החלקים לא מתחברים פה...יש בטוח עוד דברים מתחת לפני השטח, שאולי יתגלו כהגיוניים ויורידו קצת את העצבים או שיעשו בדיוק ההיפך.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא אתפלא אם זה ״ משחק ״ של רוביק כדי לצאת גדול אם יחליט לארח את מכבי פה בסופו של דבר ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

לפי דעתי וממה שנראה לי הכל תלוי בהחלטה של רוביק ואולי גם אלונה שיחליטו אם לעשות בכורה לאיצטדיון עם כתבות ביזיון על פקקים של שעה בחניות ולממן כל מיני דברים.
או להעביר את המשחק לטדי ולבחור בפתרון הפשוט.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

red and white כתב:לפי דעתי וממה שנראה לי הכל תלוי בהחלטה של רוביק ואולי גם אלונה שיחליטו אם לעשות בכורה לאיצטדיון עם כתבות ביזיון על פקקים של שעה בחניות ולממן כל מיני דברים.
או להעביר את המשחק לטדי ולבחור בפתרון הפשוט.
בעוד חודש לא יהיו פקקים?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נו באמת, כל הסיפור הזה על דרכי הגישה נשמע לי בולשיט בגלל סיבה אחת והיא שגם מול מכבי חיפה זה יקרה, כי גם האוהדים של מכבי חיפה יגיעו לפה במיוחד אם מכבי חיפה יתחילו טוב את העונה.
היחידי שנראה שאומר דברים הגיוניים זה אורן, כל השאר אומרים דברים קצת חסרי הגיון, הריי אם זה עניין של דרכי גישה גם בעוד חודש תהיה את אותה בעיה, זה לא שיפתחו פתאום כביש חדש תוך חודש, וגם החניה עם הכביש כרוכר לאורחים לא נראה לי תפתח בקרוב.
ואם זה עניין של הדשא אז הדשא אושר על ידי ההתאחדות ויש עוד שבוע וחצי אז מה הבעיה לשחק עליו?
הדבר היחידי שנראה לי עושים שרירים זה משטרת ישראל שמתאים לה לדרוש דרישות הזוית על מנת לפתוח אצטדיונים וזה נראה לי הבעיה העיקרית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אביאל, אני לא אמרתי ערמה של אפסים. אל תכניס לי מילים לפה. זה שקראת את זה מאנשים בפייסבוק זה לא אומר שכולם ככה. כשכתבתי לפני כמה עמודים שאני מסכים עם שי זה היה ברוח הדברים הכללית שלו, לא ספציפית בדברים שהוא כתב (אם היו רוצים היו מכניסים שבוע עובדים ומסיימים וכד').

מה בסה"כ אמרתי? בושה? כן, זכותי להגיד כך! הלוואי וכולם היו אומרים 'בושה' ולא דברים שאתה ראית ואני קראתי בפייסבוק. אני לא מתלהם, לא רוצה לפטר אף אחד, לא דורש להחליף את רוביק ולא מלגלג "אם זו הייתה מזרקה זה היה מוקם ב4 שעות". ממש לא. ובכל זאת - פרוייקט כזה גדול שסוף סוף הוקם וידוע כבר לפני המון זמן שעד סוף אוגוסט יצטרכו להעמיד, לדעתי זה פאק שלא הצליחו להעמיד אותו כראוי!

סליחה אביאל, אבל אם באמת הסיבה של משה היא הנכונה וזה דרכי גישה, אתה לא חושב שזו בושה? אתה לא חושב שזו העבודה של העירייה לסדר את העניין הזה? אנחנו כבר שנה מתריעים על זה פה ממש באשכול הזה. אז זה מה שיפיל את משחק הפתיחה החגיגי? נשמע לך הגיוני? אתה חושב שאם האנשים שאחראים על הקטע הספציפי הזה היו עובדים כמו שצריך זה היה קורה? כי לדעתי לא. יודע להוקיר את העירייה הנפלאה שלנו ובעיקר את ראש העיר הכי טוב בארץ, אבל שצריך להעביר ביקורת מעבירים. ואם "בושה" זה לדעתך מילה לא לגיטימית ומתלהמת, אז סבבה.
1. מעולם לא התיימרתי לדבר בשמו של איש.
2. העלתי תגובות באופן כללי ולא ציטטתי אותך אז אם הובן אחרת אני מתנצל.
3. בסה"כ טענתי ואני מקווה שאתה מסכים איתי שמותר להתאכזב וצריך להביע את זה אך פרופורציות זה בהחלט מצרך נדיר במחוזותינו.
4. אם הסיפור הוא כסף של שאטלים אז זו בדיחה לא משעשעת כי מה שיהיה נגד ייפה הוא סיפור זהה. צריך לקפוץ למים ולהתמודד עם הרג'קטים בדיוק כמו שיש כשנכנסים לבית חדש מקבלן.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

זה שי ! כתב:אוקיי אז בנו לנו איצטדיון באיחורים בוא נישתוק כי סוף סוף הפריחו את השממה בנגב , יאללה בחייאת ,זה שי !
מזמין אותך לקרוא ולהבין את התגובות שלי.
מזמין אותך להגיב בכל פוסט ובכל נושא שבא לך.
מזמין אותך להרגע ולהסתכל פעם נוספת על התוכן של ההודעות שלך רגע לפני שאתה לוחץ על 'שלח'.
אז יאללה בחייאת..
זה שטות!

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

אם הדשא לא הסיבה . אני מקווה שישנו את ההחלטה הרעה הזאת!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שוב מרעידים את העיר לפני אירוע חשוב לא פחות.
משחק פתיחה מול ק״ש.
שאפו לליצנים שדואגים שוב ושוב לגנוב את הפוקוס מהעיקר וזה המשחק הקרוב.
וזה הביקורת האמיתית שלי. טרנר או טדי זה כבר שטויות לעומת הלחץ במידה ונאבד נקודות בק״ש

סמל אישי של משתמש
The red one

אלדר כתב:שוב מרעידים את העיר לפני אירוע חשוב לא פחות.
משחק פתיחה מול ק״ש.
שאפו לליצנים שדואגים שוב ושוב לגנוב את הפוקוס מהעיקר וזה המשחק הקרוב.
וזה הביקורת האמיתית שלי. טרנר או טדי זה כבר שטויות לעומת הלחץ במידה ונאבד נקודות בק״ש
לא צריך להגזים. אנחנו לא משחקים מול כפר סבא. איבוד נקודות בק"ש (שיכול להיות גם תיקו, כן?) זו לא סיטואציה כ-זאת הזויה. אם נראה נורא ונחטוף 0-4 זה משהו אחר ...

אביאל - קראתי והפנמתי, אהבתי מאוד את התגובה, ו4 זו התובנה המרכזית. בלי קשר או עם קשר ל4 - יש כאן דברים שלא מספרים לנו, השאלה מה ולמה.

ואגב אני דווקא לא מסכים איתך גם בנקודה המרכזית אלדר. מתי רצית שיפרסמו את זה? ביום שני 6 ימים לפני המשחק מול מכבי? את הדברים האלה צריך לפרסם כמה שיותר מוקדם, כדי לא לגרום לתקוות שווא בקרב האוהדים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא צריך להגזים. אנחנו לא משחקים מול כפר סבא. איבוד נקודות בק"ש (שיכול להיות גם תיקו, כן?) זו לא סיטואציה כ-זאת הזויה. אם נראה נורא ונחטוף 0-4 זה משהו אחר ...

אביאל - קראתי והפנמתי, אהבתי מאוד את התגובה, ו4 זו התובנה המרכזית. בלי קשר או עם קשר ל4 - יש כאן דברים שלא מספרים לנו, השאלה מה ולמה.

ואגב אני דווקא לא מסכים איתך גם בנקודה המרכזית אלדר. מתי רצית שיפרסמו את זה? ביום שני 6 ימים לפני המשחק מול מכבי? את הדברים האלה צריך לפרסם כמה שיותר מוקדם, כדי לא לגרום לתקוות שווא בקרב האוהדים.
מינימום להיות חכם ולא צודק.
המופע של רוביק כל יום באצטדיון כדי לראות את הקצב ולעשות הכל שטרנר יפתח בזמן
ועוד פרסומים כאלה ואחרים מצד וסרמיליה

כל המערכות כשלו כאן.
הרי כולם לקחו בחשבון שלא יפתח, וטפטפו לאוהדים שרוב הסיכויים שיפתח בזמן.
הפרש מהיום לשבוע שעבר לא גרם לעוסקים במלאכה להבין שזה לא יפתח בזמן, היו עסוקים ביח״צ במקום לפוצץ את זה לפני גביע הטוטו.
כאילו לא מכירים את הקהל האמוציונאלי שלנו, לטוב ולרע

סמל אישי של משתמש
The red one

כנראה שרק היום או אתמול יגעו סופית , ובמצב כזה עדיף לפוצץ את זה שבוע וחצי לפני המשחק מול מכבי ולא 6 ימים בגלל שצריכים להתרכז במשחק בקריית שמונה ..

המשחק הזה חשוב, אבל עם כל הכבוד, הוא לא יחרוץ שום גורל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כשראש העיר כל כך פופוליסט ודעת הקהל מחוץ חשובה לו לא פחות מזו שמבית, לא אתפלא אם דרכי הגישה לאיצטדיון יהיו אלו שיכריעו את הכף.
אוהדי באר שבע לא זקוקים לשאטל ולא לדרכי גישה, 1600 אוהדי מכבי הם לא מספרים שעלות ההסעות שלהם הוא משהו ששוברים בשבילו תקציב.
אז על מה כל הסאגה?

כנראה שחשבו להקים מזרקה ומפל מים בכיכר יהודה הלוי-הצדיק מירושלים והמלאכה טרם הושלמה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה