האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי RedHell »

אביאל כתב:ועוד מילה לכל השאר - סליחה על הבוטות ועל העצבים אבל נמאס שכל דבר כאן הופך למשבר בקנה מידה אסטרונומי.
קצת פרופורציות - כולם רק מתלוננים. לא יודעים לבטא אכזבה בלי להשתמש במילה "בושה"..רוצים לפטר, להביא, לצבוע, לערוף, לקלף, לגדף... די! כמה אפשר לשמוע ולקרוא תלונות כל הזמן??
שכל אחד יוציא את הראש מהתחת שלו ויסתכל סביב, יש כאן מועדון כדורגל מהגדולים במדינה שנרקב ונרמס עד דק ופתאום אנחנו בצמיחה, בגדילה בהתחדשות ברנסאנס! עוף החול!
תהנו קצת - כמה רעל וגועל יש לכם בין האוזניים?
חסר פה עוד אנשים כמוך.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:
רוביק מקבל אהבה אינסופית מהאזרחים פה ועדיין גם הוא יודע שלפתוח חזית מול המועדון, בטח בתקופה הנוכחית שאנחנו בנסיקה קדימה יהיה גזר דין מוות בשבילו.
קצת נסחפת.
לא כולם כמונו. את רוב התושבים לא מעניין הכדורגל. 12,000 מנויים וגם הם לא כולם באר שבעים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

dor69 כתב: אם היה מוכן ההודעה הזאת בחיים לא הייתה נשלחת אז תחסוך מאיתנו את האמרתי לכם
אז מתי אני אגיב אם לא עכשיו יא חתיכת אידיוט? אומרים לכם אנשים שחיים את העבודה את הדשא שלא יהיה מוכן ואתם ישר משתלחים. בנוסף אני לא שואל אותך ולא עוד אלף כמוך מתי להגיב. כל אחד נהיה לי פה מנהל !! מה אסור לדבר?? יאללה לך תעשה חמוצים

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
קצת נסחפת.
לא כולם כמונו. את רוב התושבים לא מעניין הכדורגל. 12,000 מנויים וגם הם לא כולם באר שבעים.
לא הובנו דבריי, הוא יישאר ראש עיר אך כבר לא ב93% ובטח לא עם קואליציה שכל כולה שלו.
מאז ומתמיד ראשי עיר התחמקו מלהתנגח עם המועדון, רוביק במקרה או שניים בודדים ניסה וראה את הלך הרוח ומהר מאוד ויתר, אל תתבלבל גדי גם רוביק יודע שהדבר האחרון שהוא צריך על הראש שלו זה דווקא את המיעוט הקולני(אוהדי הכדורגל) שעלולים להשפיע על הרוב הדומם.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

זכור לי בבירור שהמשטרה לא אישרה את הסדרי החניה המתוכננים ולכן העירייה אישרה תקציב מיוחד להשמיש חניון צפוני על ידי כביש כורכר לאוהדי חוץ ובניית גשר קטן לאצטדיון.
יש מצב שזה נפל על זה? מישהו יודע?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

הלו חברים להירגע כולנו מאוכזבים לא צריך לריב אחד עם השני כולנו אוהדי הפועל.

לטעמי אף אחד לא באמת יודע מה קורה ואף אחד לא יודע מי אשם באמת בעיכוב.

הדשא? מידיעה אישית ובוודאות שהוא לא מה שמונע, גם אם הוא לא 100 אחוז הוא מספיק טוב כדי לשחק עליו ואושר על ידי ההתאחדות זו לא חרטה.

יש 3 הסברים ששמעתי מכלל הגורמים:
1. אפשר לעשות חזרה גנרלית - אימון פתוח/משחק אימון רק ביום רביעי לראשונה, אסי לא מוכן לקחת סיכון שאם לא הכל יהיה כפי שמצפים ומשהו יתפקשש בדרך הוא יצטרך להרים אירוע של 25k צופים בטדי ביום עבודה אחד (חמישי) משהו שהוא בלתי אפשרי.

2. דרכי גישה - העירייה מפחדת מהבעיות שהולכות להיות ומההד התקשורתי שיכול להתפתח כנגדה ולכן רוצה עוד שבועיים להיערך, להגיע להסכמות עם המועדון על שאטלים/חלופה אחרת ולשפר בעוד כמה אחוזים את כבישי הגישה, בוודאי לאוהדי הקבוצה האורחת שייכנסו ישירות מהכביש הראשי מחוץ לעיר ולא יצטרכו להיכנס לעיר.

3. דרישות מוגזמות של המשטרה גם בנוגע לחציצה, גם לדרכי גישה והפרדה מחוץ לאצטדיון, מתחמי חניה נפרדים, דרישות בידוק בטחוני חוזר לכל מי שחוזר לאצטדיון במחצית השנייה מהפסקת עישון וכו', מקשים מאוד על המועדון והחברה הכלכלית לפי הבנתי ממספר גורמים.

לטעמי זה שילוב של כל הסיבות וזה נוח גם לעירייה כדי להיערך יותר זמן ולעשות פאדיחה קטנה יותר (פאדיחה עם הדרכי גישה בכל מקרה תהיה), גם למועדון שירוויח עוד כסף באופן משמעותי וגם למשטרה שתוכל להיערך בהתאם ולא תרד מהדרישות הלא הגיוניות שלה בגלל שאין לחץ שמופעל עליה לקיים משחק בטרנר.

מה שבטוח לא בעיה זה האישורים (יהיו עד שבוע הבא) הדשא (אושר רשמית ואפשר לשחק עליו) חציצה וגישה לקהל חוץ (גובש הסכם וישנה הפרדה גם בתוך היציע וגם מחוצה לו ומתחם חניה נפרד).

לגבי הכסף של השאטלים ? לא נראה לי שסו הבעיה כי העירייה הולכת לממן הסעות לטדי בכמות גדולה ככה שאני לא רואה סיבה שיעדיפו לשלם את זה ולא שאטלים בתוך העיר, עלות דומה מאוד אם לא יקרה יותר בהסעות לטדי.

אבל הקהל אוי הקהל והביתיות נפגעים משמעותית ורק אנחנו צועקים בלי שהאחרים יבינו.

אנחנו עדיין עושים מאמצים להפעיל לחצים לקיום המשחק בטרנר, למיטב הבנתי זה אפשרי מבחינת דשא, מבחינת מערכת המנויים והכרטוס וגם מבחינת החציצה.

זה לא קורה כי לא רוצים לקחת צאנס (אפשר להבין) אבל גם הבטיחו הבטחות שווא וזה סופר מאכזב.

כולי תקווה שכל ההודעה הזאת תתברר כלא נכונה וכן יקרה משהו שיצליח לגרום לנו לארח בטרנר, ואם לא? אז לא.

נהיה שם בטדי נבוא כולם נביא ת חברים ניתן תצוגה ויהיה מה שיהיה ובע"ה נזיין אותם שוב, אין לנו יותר מדי ברירות.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 18 אוגוסט 2015, 19:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

nir767676 כתב:זכור לי בבירור שהמשטרה לא אישרה את הסדרי החניה המתוכננים ולכן העירייה אישרה תקציב מיוחד להשמיש חניון צפוני על ידי כביש כורכר לאוהדי חוץ ובניית גשר קטן לאצטדיון.
יש מצב שזה נפל על זה? מישהו יודע?
עובדי החברה הכלכלית עמדו ביעד ועשו כל מה שצריך בוודאות, לא נפל על חניה נפרדת ועל גישה לאוהדי חוץ, המשטרה דרשה והחברה הכלכלית עמדה בדרישות.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

oranu כתב: עובדי החברה הכלכלית עמדו ביעד ועשו כל מה שצריך בוודאות, לא נפל על חניה נפרדת ועל גישה לאוהדי חוץ, המשטרה דרשה והחברה הכלכלית עמדה בדרישות.
סחתייין.
הקיצר כולם מפחדים לסיים להרים אצטדיון וכבר למחרת להתחיל לשחק בו

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אורן, תודה על ההסברים המפורטים.
כנראה שהשורה התחתונה של ניר היא הנכונה, ולא רוצים לקחת צ'אנסים.
מבאס ביותר שנסע עד לטדי ונאבד ביתיות בגלל פאקינג שבוע-שבועיים שהיו מספיקים, אבל אין יותר מדי מה לעשות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: עובדי החברה הכלכלית עמדו ביעד ועשו כל מה שצריך בוודאות, לא נפל על חניה נפרדת ועל גישה לאוהדי חוץ, המשטרה דרשה והחברה הכלכלית עמדה בדרישות.
היעד היה במרץ.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

נתי כתב: אז מתי אני אגיב אם לא עכשיו יא חתיכת אידיוט? אומרים לכם אנשים שחיים את העבודה את הדשא שלא יהיה מוכן ואתם ישר משתלחים. בנוסף אני לא שואל אותך ולא עוד אלף כמוך מתי להגיב. כל אחד נהיה לי פה מנהל !! מה אסור לדבר?? יאללה לך תעשה חמוצים
א. שמור על הפה שלך בבקשה כי אתה לא מדבר פה עם אחד החברים שלך, כיבדתי אותך בשפה שלי תן כבוד חזרה
ב. סך הכל הערתי לך שה״אמרתי לכם״ היה מיותר ולא מוסיף לאף אחד ובמידה והיה טוב הוא לא היה מגיע כמובן

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yossi כתב:אורן, תודה על ההסברים המפורטים.
כנראה שהשורה התחתונה של ניר היא הנכונה, ולא רוצים לקחת צ'אנסים.
מבאס ביותר שנסע עד לטדי ונאבד ביתיות בגלל פאקינג שבוע-שבועיים שהיו מספיקים, אבל אין יותר מדי מה לעשות.
"לא רוצים לקחת צ'אנסים" - והמשחק נגד מכבי חיפה הוא לא לקחת צ'אנס?

מה כבר ישתנה ב3 שבועות שבאמצע יש גם 2 או 3 ימים של ראש השנה? ה"לשות חזרה"? אבל שום חזרה לא תביא לך 16,000 לטרנר כמו שבמחזור הרביעי יגיעו.

אם באמת לא רוצים לקחת צ'אנס אז שיחכו כבר למחזור מס' 6 נגד מכבי פתח תקווה. לא יגיעו 16 אלף, יגיעו רק 12 אלף שלנו.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא הבנתי תקטע,
וסרמיליה רשמו שזה עדיין לא סופי ואפשר לשנות את ההחלטה עם קצת רעש וצילצולים,

אני בכלל הבנתי שזאת הודעה סופית מפי העירייה, התפגרתי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב: "לא רוצים לקחת צ'אנסים" - והמשחק נגד מכבי חיפה הוא לא לקחת צ'אנס?

מה כבר ישתנה ב3 שבועות שבאמצע יש גם 2 או 3 ימים של ראש השנה? ה"לשות חזרה"? אבל שום חזרה לא תביא לך 16,000 לטרנר כמו שבמחזור הרביעי יגיעו.
אני באמת לא יודע מה הולך שם בכל התהליכים הפרוצדורות, תקני הבטיוחת וכו' ככה שקשה לענות.
ומה כבר ישתנה בדרכי גישה?
הכביש החדש שדיברו עליו והגשר נמצאים על סף סיום או משהו כזה?
באמת שואל לפי מי שטוען שהבעיה היא דרכי גישה.
הסעות לטדי זולות משמעותית משאטלים בתוך העיר?
ונניח שכן, היה קשה למצוא ספונסר שישלים את ההפרש? למצוא פתרון יצירתי אחר?

משחק אימון היה מביא קרוב ל-10k בוודאות.
זו הכנה גנרלית טובה.

אני באמת לא רואה סיבה שהעירייה תכשיל בכוונה או משהו כזה.
משחק מול מכבי זה הדבר הכי חגיגי שיכול להיות בזמנים אלו, ואם מפספסים את הבמה הטובה ביותר אני מניח שהסיבה היא כנראה מוצדקת.
האם הסיבה הזו נובעת בסופו של דבר מחובבנות\רשלנות?
בהחלט יכול להיות שכן.

מזל טוב דור.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

maor20094 כתב:לא הבנתי תקטע,
וסרמיליה רשמו שזה עדיין לא סופי ואפשר לשנות את ההחלטה עם קצת רעש וצילצולים,

אני בכלל הבנתי שזאת הודעה סופית מפי העירייה, התפגרתי.
מה שקורה זה ככה:

בצהריי היום הרעיד רוביק את אמות הסיפים של אוהדי הקבוצה עם ההודעה הזו שהיא סופית אומרת שהמשחק יהיה בטדי.

מפה ושם, כמו שאתה רואה במו עיניך כאן בפורום, מתחילות לצוץ שמועות בנוגע לסיבות האמיתיות למה זה לא קורה (בעיקר הדגש כרגע הוא על קמצנות של העירייה בנוגע להסדרי דרכי גישה שנוצר עקב לו"ז לא נכון/ביצוע לא נכון/רשלנות תכנית עבודה/וואטבר).

וסרמיליה כנראה (או שלא) יודעים את הסיבה הזו, ומנסים להפעיל לחץ, כי זה בתכל'ס מה שהם טובים בו. לא לשכו שוסרמיליה לפני 3 שבועות בערך העלו פוסט שפותחים עונה בטרנר. מצד שני, לא פייר להאשים רק אותם, הרי גם הכתבים של הקבוצה באתרים הגדולים טענו כך.

שורה תחתונה לפי איך שאני קורא את זה - יש סיכוי, גם אם לא גדול, להפוך את ההחלטה וזאת עקב התערבות גורמים חיצוניים שיתנו כאן סכום כסף נכבד או העירייה שתעשה את זה.

שלח תגובה