אל תבלבל עם עובדות, יש מספיק חלוצים ישראלים שכבשו מה שכבש השנה. בעצם חוץ מרוקאביצה...
בן שהר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן שהר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם אותי שהר מעצבן עם החמצותיו הרבות. יחד עם זאת, בכל עונה שאיתנו כבש למעלה מעשרה שערים, ואין מספיק חלוצים ישראלים בליגת העל הטובים ממנו. כמו במקרה אורן ביטון, משאיר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
אם יישאר זה במתכונת של קיצוץ 40% מהשכר, מישהו חושב שבמקרה כזה יש בעיה עם התפוקה לעומת המחיר? מישהו חושב שנמצא בעלויות האלה חלוץ ישראלי (פנוי כן, נגמרו כניראה הימים שאנחנו רוכשים שחקנים בכסף) טוב יותר?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למה להביא חלוץ כשיש לך שלוש בכירים יחסית? להיפך, אני חושב שאנחנו צריכים לעשות מאמצים כדי להיפטר מוארןSir Alex Ferguson כתב: ↑14 יולי 2020, 07:59אם יישאר זה במתכונת של קיצוץ 40% מהשכר, מישהו חושב שבמקרה כזה יש בעיה עם התפוקה לעומת המחיר? מישהו חושב שנמצא בעלויות האלה חלוץ ישראלי (פנוי כן, נגמרו כניראה הימים שאנחנו רוכשים שחקנים בכסף) טוב יותר?
גולים בכל המשחקים המכריעים על התואר (סכנין 15/16, מכבי 16/17, בית''ר 17/18, אתמול).
כן הוא יכול להטריף לפעמים. אבל זה באמת מסוג השחקנים שלדעתי נעריך רק אחרי שנצטרך לסבול את המחליפים שלו.
בשוק החלוצים הישראלי הוא נכס.
כן הוא יכול להטריף לפעמים. אבל זה באמת מסוג השחקנים שלדעתי נעריך רק אחרי שנצטרך לסבול את המחליפים שלו.
בשוק החלוצים הישראלי הוא נכס.
- Sir Alex Ferguson
החזיר את החוב מעונה שעברה....
אוהב אותו מבחינת האישיות והמקצוענות חלק בלתי נפרד מכל מה שעבר על המועדון הזה וכל התארים.
אם הוא מקצץ לא נמצא מניה בטוחה יותר
אוהב אותו מבחינת האישיות והמקצוענות חלק בלתי נפרד מכל מה שעבר על המועדון הזה וכל התארים.
אם הוא מקצץ לא נמצא מניה בטוחה יותר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- ForeverRed
אי אפשר לבוא אחרי חודשיים ששהר מסריח את הדשא ולספר לנו כמה שהוא גדול בגלל שער שאבוי לחלוץ שלא מבקיע.
בכפוף לקיצוץ משמעותי אני משאיר אותו, בתנאי ששבעים אחרים יעזבו.
חייבים לרענן את השורות.
בכפוף לקיצוץ משמעותי אני משאיר אותו, בתנאי ששבעים אחרים יעזבו.
חייבים לרענן את השורות.
אפשר בדיוק כמו שאתה רץ לפורום אחרי כל החמצה שלו, גם בתקופה טובה
התראיין אצל פשכצקי וכמובן שיום אחרי גביע, הכותרת: " לא שמתי לאף אחד אקדח על הרקה לשלם לי את השכר הזה"....
המועדון צריך לאסור על השחקנים להתראיין אצלו . הכתב הכי נאלח בעולם הכדורגל.
המועדון צריך לאסור על השחקנים להתראיין אצלו . הכתב הכי נאלח בעולם הכדורגל.