איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אריק כתב:לי יותר הפריע המועד שצירפו את הזרים השנה, ללא הכנה ויכולת להשפיע במוקדמות באירופה.
אין כל כך מה לעשות עם זה. שחקנים עדיין לא מחכים בתור לשחק בליגה הישראלית.
הם מחכים להצעות טובות יותר, וברגע שאין, מסתכלים על הצעות מהדרג שלנו. אף אחד לא רץ לחתום בשלב מוקדם של הקיץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמו שאמרתי כבר מזמן, החתמה שמתאימה למכבי חיפה ולא להפועל באר שבע של ימינו.
הלקחים נלמדו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:איפה עפתם?
רק להזכיר שעל הנייר כולנו אוננו על אצילי והביאו את זה שבגללו אצילי ישב בספסל שנה, מחדל זה בטוח לא.

מי יכל לדעת שיש לו אופי ורכות של ילדה בטרום חובה?
מחדל, מחדל. לא נעשתה עבודת סקואטינג רצינית ועמד לחבר'ה שם בגלל שהוא שיחק עם מסי והושיב את חצילי על הספסל.

החתמה פזיזה. ולמרות זאת, אני חושב שקברו אותו מוקדם מדיי.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

The red one כתב: מחדל, מחדל. לא נעשתה עבודת סקואטינג רצינית ועמד לחבר'ה שם בגלל שהוא שיחק עם מסי והושיב את חצילי על הספסל.

החתמה פזיזה. ולמרות זאת, אני חושב שקברו אותו מוקדם מדיי.
הוא קבר את עצמו.....

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

תראו, אני חושב שהיה ברור לכולם שהגיע שמדובר בהימור, והימור שיהיה צריך זמן וסבלנות.
לא חושב שמישהו חשב שיש סיכוי גבוה שהוא יצליח להשתלב תוך חודש.

לפחות במשחקים לא מסתדר לי הטענות על עצלנות, היה את המשחק ברעננה שרץ הכי הרבה במגרש, אחרי זה מכבי פ"ת ועכו שהיה אחלה, וגם מול פלזן למרות ההחמצות הוא נכנס להרבה מאבקים וחילוצים.
כדי לקבל את המגף מבכר כל כך מהר וכל כך חותך (הוצאה מהסגל, מעדיף את זריהן ומלמד עליו), הוא כנראה היה צריך להתנהג באימונים באופן ממש מחפיר... ממש מעניין מה קרה שם.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אם הוא היה נשאר בספרד ועושה עונה אפילו קצת יותר מבינונית הייתם מתלוננים איך לא החתימו אותו כשהייתה הזדמנות.
התלות הזאת בתוצאה במקום בדרך פשוט חסרת כל היגיון, בכדורגל כל החלטה היא הימור וביחס לעלות (0 עגול, חוזה כמו שלו יש לעשרות שחקנים בליגה) והתועלת שאפשר היה להפיק במידה והמהלך היה מצליח זה היה הימור משתלם.
אין מדע מדויק בכדורגל, אי אפשר לדעת איך שחקן ישתלב בקבוצה, אני חושב שקואנקה שחקן טוב שפשוט נופל בגישה שלו בכל קבוצה שאליה הוא מגיע וכנראה שחשבו שאצלנו זה ישתנה אבל טעו, זה קורה.
פגענו בכמה זרים בשנים האחרונות אז שכחתם שאפשר גם ליפול בדברים האלה? עדיף ליפול תוך כדי ניסיון מאשר לא לנסות בכלל ואחרי זה להתלונן למה לא ניסינו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:אם הוא היה נשאר בספרד ועושה עונה אפילו קצת יותר מבינונית הייתם מתלוננים איך לא החתימו אותו כשהייתה הזדמנות.
התלות הזאת בתוצאה במקום בדרך פשוט חסרת כל היגיון, בכדורגל כל החלטה היא הימור וביחס לעלות (0 עגול, חוזה כמו שלו יש לעשרות שחקנים בליגה) והתועלת שאפשר היה להפיק במידה והמהלך היה מצליח זה היה הימור משתלם.
אין מדע מדויק בכדורגל, אי אפשר לדעת איך שחקן ישתלב בקבוצה, אני חושב שקואנקה שחקן טוב שפשוט נופל בגישה שלו בכל קבוצה שאליה הוא מגיע וכנראה שחשבו שאצלנו זה ישתנה אבל טעו, זה קורה.
פגענו בכמה זרים בשנים האחרונות אז שכחתם שאפשר גם ליפול בדברים האלה? עדיף ליפול תוך כדי ניסיון מאשר לא לנסות בכלל ואחרי זה להתלונן למה לא ניסינו.
זה לא רק עניין של התאקלמות.
מקצועית אני לא מחזיק ממנו שחקן שמסוגל לשדרג קבוצה, ואני לא מדבר רק על העונה הנוכחית.
הוא נפילה גדולה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יצא לי לראות אותו בכמה במשחקים בעונה שעברה ( לא בסרטונים), והוא לא מזכיר במאית את אותו שחקן. זה מרגיש שהוא הוריד כמה קילוגרמים טובים של מסת שריר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קוואנקה זה מחדל בסטנדרטים של הפועל בש ושום מכבסת מילים על "בעיית התאקלמות" לא תעדן את זה.
הבחירה בו מנוגדת לכל הגיון בו בחרה הפועל בש את הזרים שלה עד כה.
העובדה שברק מוותר עליו כל כך מהר רק מחזקת לי את ההשערה שהוא לא היה סגור עליו מלכתחילה וכנראה מסע שכנועים גרם לו לסטות מהקו שלו.
על פקראהט אפשר להגיד "בעיית התאקלמות" כי על פניו עקבו אחריו לא מעט,הגיע עם רזומה טוב,היה ראשון ברשימת חלוצי הרכש והמשא מתן איתו היה לא קל.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כנראה שלשחקן יש בעיה רצינית כשהוא מחוץ לספרד , נכשל בטוריקה ,איאקס ואצלנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אין לי זמן לעבור על כל הדיון אז יכול להיות שחוזר על דברים שכבר נאמרו,
חושב שהנפילה המרכזית היא בבחירה בסוג השחקן.

הצעד הראשון שלו נראה חלש יותר ממה שהיה נראה בשנה שעברה בגראנדה (הצליח לעבור שם מדי פעם שחקנים באחד על אחד, כאן אפילו לא היה קרוב) אבל הוא עדיין פחות או יותר אותו סוג שחקן שהצוות המקצועי היה אמור לדעת שהוא. יותר יוצר, פחות מאיים לשער ופחות מהיר ממה שאנחנו צריכים לכנף.

אם הסתמכנו רק על השם ולא על התכונות שחסרות לנו, זו טעות גדולה.
אם חשבנו שהתכונות שיש לו הם אלו שחסרות לנו, זו טעות אבל מובנת יותר כי חשבנו שאולי זה יכול לעבוד.

זו עוד צבירת ניסיון שנלמד ממנה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הוא גם לא קיבל מספיק הזדמנויות.

הקבוצה לא רצה טוב השנה. הרבה יותר קשה להשתלב.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yakar כתב:הוא גם לא קיבל מספיק הזדמנויות.

הקבוצה לא רצה טוב השנה. הרבה יותר קשה להשתלב.
זה מעבר למקצועי אחי.
תסמוך על ברק ועל מה שהוא רואה באימונים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

על פי וואלה קוואנקה החליט שבאר שבע צריכה למצוא לו קבוצה.
והוא כמובן לא מוכן לוותר על הכסף בחוזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא יהיה קל להפטר ממנו. הוא (בצדק) לא מוכן לוותר על החוזה. הקבוצה לא ששה לשלם עליו המון כסף לשחרור.

שלח תגובה