שמע לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה
בן שהר
Re: בן שהר
לוסיו חלוץ נהדר, אחד הטובים בליגה בשנים האחרונות. גם היום הוא שווה הרכב אצלנו במצבנו
שהר היה חלוץ נהדר.
הוא הפך להיות איטי יותר ופחות חד-אלה היו החוזקות שלו בשיאו.
לא רואה אותו שורד ברמות הגבוהות ללא התכונות שאפיינו אותו קל וחומר שהוא לא בעל טכניקה גבוהה.
שחקן שהתבסס בעיקר על המהירות שלו-לדעתי הוא יכול לגזור עוד קופון בקבוצה אחרת אבל אני חושש ששם זה יגמר סופי.
הוא לא בשיאו אבל עדיין לא רואה חלוץ ישראלי בנמצא שיכול להחליף אותו. רק זר, ושם צריך לפגוע בינגו.oshri26 כתב: ↑06 יולי 2020, 18:26שהר היה חלוץ נהדר.
הוא הפך להיות איטי יותר ופחות חד-אלה היו החוזקות שלו בשיאו.
לא רואה אותו שורד ברמות הגבוהות ללא התכונות שאפיינו אותו קל וחומר שהוא לא בעל טכניקה גבוהה.
שחקן שהתבסס בעיקר על המהירות שלו-לדעתי הוא יכול לגזור עוד קופון בקבוצה אחרת אבל אני חושש ששם זה יגמר סופי.
זה כל העניין.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
oshri26 כתב: ↑05 יולי 2020, 20:19אני קראתי טוב,להחזיר את בכר?!
בכר גרם לנו נזק של הרבה שנים שרכש מכל הבא ליד שחקנים בינונים ומטה...שעד?היום משחקים בהרכב אצלנו עם חוזים ברמה שאף שחקן ישראלי לא יכול לחלום עליהם.
גם ויקו חדד לוקח פה אליפויות עם טוני בשמאל,בוזגלו מליקסון וכל המפלצות
אם אחרי הכל אני שומע בעיתונים שחיפה מתעניינת באורן ביטון ובן שהר אז באמת דרשני.
אהבתי אותו וככל שאני רואה את הנזק שהוא השאיר אחריו האליפויות שבאמת מתגמדות וניראות מרשימות.
בכלל אני חושב שהרבה שחקנים צריכים לשלוח פרחים לטוני וואקמה שבזכותו הם קיבלו יופי של חוזים.
אם ויקו חדד או כל בובה אחרת עושה את מה שברק עשה פה, למה אתה אומר שאהבת אותו? סתם גוזר קופונים, לא?
לא היה ולא יהיה כמוהו בהפועל ב״ש. ראוי לפסל ליד האצטדיון יחד עם ברדה ומליקסון.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
רק תיקון קטן בטקסט-
שהר *היה* חלוץ ישראלי מצוין.
היום- לא שווה בחיים הרכב בקבוצת פליאוף עליון, מתלבט לגבי תחתון. לא נשאר ממנו דבר חוץ מאישיות נהדרת (וגם את זה הוא שרף במשבר עם אלונה).
נו בטח, אזולאי חלוץ טוב ממנו, גם סילבסטר ולאלה, שלא נדבר על החלוצים האדירים בפלייאוף התחתון.
תתעוררו. אין חלוצים ישראלים ברמה.
תתעוררו. אין חלוצים ישראלים ברמה.
זה לא סוד שבן שהר בעונה אפילו שתיים אחרונות די חלשות יחסית , ועדיין הוא מסיים כמלך שערים של הקבוצה הזו.
פשוט תבינו שאם בן שהר היה כובש את כל המצבים שהיה מגיע אליהם היה מסיים עם 30 שערים בערך וכבר היה משחק באירופה ולא בארץ , ושוב הבן אדם לפחות מגיע למצבי כיבוש האלה לעומת החלוצים המחליפים שלו או כאלה שמתחרים בו בליגה (מוציא מהמשוואה את חלוצי חיפה ומכבי) .
פשוט תבינו שאם בן שהר היה כובש את כל המצבים שהיה מגיע אליהם היה מסיים עם 30 שערים בערך וכבר היה משחק באירופה ולא בארץ , ושוב הבן אדם לפחות מגיע למצבי כיבוש האלה לעומת החלוצים המחליפים שלו או כאלה שמתחרים בו בליגה (מוציא מהמשוואה את חלוצי חיפה ומכבי) .
חלאס!
בינתיים אף אחד לא מבקיע במספרים שלו ברוב הקבוצות. שיביאו מחליף ראוי , זר לא זר ואז נדבר על המיותרות שלו.
גם אני מתעצבן על ההחמצות שלו, אבל באמת שבסופו של דבר, הוא נותן את התפוקה שלו ואחרים לא כל כך.
בינתיים אף אחד לא מבקיע במספרים שלו ברוב הקבוצות. שיביאו מחליף ראוי , זר לא זר ואז נדבר על המיותרות שלו.
גם אני מתעצבן על ההחמצות שלו, אבל באמת שבסופו של דבר, הוא נותן את התפוקה שלו ואחרים לא כל כך.
הוא כבר לא נותן את התפוקות.
לטעמי הוא החלוץ הכי טוב ששיחק אצלנו מאז ומעולם.
הוא הגיע אלינו בשיא הקריירה ובאמת הצדיק את הסכומים שקיבל.
היום זה לא אותו שחקן בן 26 שהגיע לפה...
בן שהר היתרון שלו היה זריזות ומהירות שכבר לא קיימת...
ואותו דבר שיר צדק ובן ביטון הם כולם מעבר לשיא ולא חושב שהם יחזרו להיות כמו בעבר.
כדורגל זה עולם של צעירים ונדירים השחקנים כמו מליקסון שמציגים יכולת גבוהה גם אחרי 30.
הלוואי שאני טועה ובן יתן הצגות
לטעמי הוא החלוץ הכי טוב ששיחק אצלנו מאז ומעולם.
הוא הגיע אלינו בשיא הקריירה ובאמת הצדיק את הסכומים שקיבל.
היום זה לא אותו שחקן בן 26 שהגיע לפה...
בן שהר היתרון שלו היה זריזות ומהירות שכבר לא קיימת...
ואותו דבר שיר צדק ובן ביטון הם כולם מעבר לשיא ולא חושב שהם יחזרו להיות כמו בעבר.
כדורגל זה עולם של צעירים ונדירים השחקנים כמו מליקסון שמציגים יכולת גבוהה גם אחרי 30.
הלוואי שאני טועה ובן יתן הצגות
בן שהר היתרון שלו זה שהוא נותן גולים. דו ספרתי גם בעונה חלשה, כשהוא איטי ולא חד ונגר וכו' וכו'. אין דברים כאלה בליגה כרגע, גם לא ב- 600 אלף יורו כמו שראינו.
אם אפשר להשאיר אותו בחצי משכורת זה יהיה לא פחות ממחדל לא לעשות את זה.
אם אפשר להשאיר אותו בחצי משכורת זה יהיה לא פחות ממחדל לא לעשות את זה.