בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
הטענות שלי אליו כרגע הם שהוא לא מנסה לשנות.
לא מנסה לתת צ'אנס מחודש לצדק לצד אלחמיד (שילוב שטרם ראינו אם אני לא טועה, על הנייר אולי יהיה טוב עם שני בלמים טכניים), לא מנסה לשחק עם סבע חלוץ במקום שהר, ממשיך לתת לאותם 11 אשראי לא נגמר.
אז נכון, אין לו ממש קלפים ביד כדי לשנות, גם צדק זה קלף די חלש, אבל עדיין - אפשר להמציא קצת מחדש כמו עם יוספי היום שהיה סביר לגמרי.
מישהו היה מת אם טרוסט נניח שאמור להיות קשר אמצע שיש לו קשר לענף יפתח ע"ח שהר או נייג'ל וננסה מערך מאוזן יותר?
לא חושב.
המבחן שלו יהיה בחלון הנוכחי ובעיקר מה יעשה אחריו בתקווה שכן יהיו לו קלפים ונצליח לנקות שחקנים שלא צריכים.
לא מנסה לתת צ'אנס מחודש לצדק לצד אלחמיד (שילוב שטרם ראינו אם אני לא טועה, על הנייר אולי יהיה טוב עם שני בלמים טכניים), לא מנסה לשחק עם סבע חלוץ במקום שהר, ממשיך לתת לאותם 11 אשראי לא נגמר.
אז נכון, אין לו ממש קלפים ביד כדי לשנות, גם צדק זה קלף די חלש, אבל עדיין - אפשר להמציא קצת מחדש כמו עם יוספי היום שהיה סביר לגמרי.
מישהו היה מת אם טרוסט נניח שאמור להיות קשר אמצע שיש לו קשר לענף יפתח ע"ח שהר או נייג'ל וננסה מערך מאוזן יותר?
לא חושב.
המבחן שלו יהיה בחלון הנוכחי ובעיקר מה יעשה אחריו בתקווה שכן יהיו לו קלפים ונצליח לנקות שחקנים שלא צריכים.
- red ultras
תשמע, אתה יכול להאמין ואתה יכול לא להאמין,ForeverRed כתב: תסביר.
אבל הדג מסריח מהראש. כל אחד שקצת מחובר למה שקורה בתוך המועדון יגיד לך את זה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאז ומתמיד מסיבות העיתונאים שלו היו לשחקנים ולא לנו. אחרי שהיינו דורסים בזמנו הוא היה מתראיין אחרי ניצחונות בצורה אדישה ואומר שיש עוד הרבה לשפר כדי שהשחקנים לא יורידו רגל מהגז. עכשיו בתקופה פחות טובה הוא לא רוצה להוריד לשחקנים עוד את הביטחון שגם ככה נמוך ולכן מתמקד בדברים החיובים.שמעון א כתב:תחזור כבר, תחזור.
גם בראיונות במסיבות עיתונאים ואחרי משחקים זה לא באמת אתה, זה מישהו שמתחזה לך.
תחזור כבר!!!!!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיר פצוע...yossi כתב:הטענות שלי אליו כרגע הם שהוא לא מנסה לשנות.
לא חושב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמירה קשה.red ultras כתב: תשמע, אתה יכול להאמין ואתה יכול לא להאמין,
אבל הדג מסריח מהראש. כל אחד שקצת מחובר למה שקורה בתוך המועדון יגיד לך את זה.
גם אם מה שאתה אומר נכון לגבי אלונה ואסי לא הייתי משתמש במשפט הזה.
- red ultras
ואני השתדלתי להיות עדין.אדום זקן כתב: אמירה קשה.
גם אם מה שאתה אומר נכון לגבי אלונה ואסי לא הייתי משתמש במשפט הזה.
וואלה?red ultras כתב: ואני השתדלתי להיות עדין.
- red ultras
תשמע בעיקרון ה-3 שנים האחרונות אמורות להשתיק אותנו ל-20 שנה קדימה. ההצלחה לא רשומה על שמנו בטאבו ככה שהצד המקצועי כמובן מאכזב אבל הוא לא האישיו. ההתנהלות הבינאישית היא שהביאה אותנו להצלחות בעבר והיא זו שמובילה אותנו כיום לכשלונות.אדום זקן כתב: וואלה?
בדיוקred ultras כתב: ההתנהלות הבינאישית היא שהביאה אותנו להצלחות בעבר והיא זו שמובילה אותנו כיום לכשלונות.
איבד את זה לגמרי.
קשה להאמין למה שהוא אומר בראיון היום.
קשה להאמין למה שהוא אומר בראיון היום.
עד מתי פרה קדושה, מתי תבינו כבר אלוהים
את ג'ורדי הקדוש שחטו אחרי 6 שנים אז בוא ננחתבאר שבעי כתב:עד מתי פרה קדושה, מתי תבינו כבר אלוהים
אלונה הביאה כסף לפני וכנראה שתביא כסף אחרי, בסופו של יום הוא האיש ששינה את פני המועדון,
שהפך את המועדון מלוזר מטורף לווינר, שבנה כאן אימפריה שבזכותה אלפים ליוו את הקבוצה לחו"ל,
שהרקיד כאן על הדשא שחקנים שנתנו תצוגות ענק, שהפך את באר שבע למותג בזכות הכדורגל, שהביא
מקצוענות שלא היתה כאן מעולם, שלא פחד ללכת נגד הזרם ועם האמת שלו, שניהל טונות של אגו ולא נתן
לזה לצאת החוצה ובעיקר האחראי העיקרי לזה שבמשך 3 שנים הסתובבנו עם חזה מורם וחיינו את החלום.
ביום שהוא ירגיש שהוא מאבד את התמיכה שלנו הוא כבר לא יהיה פה ויחפש אתגר אחר.
אני סומך עליו ומוכן לתת לו את כל הזמן שבעולם כדי לנהל את החילופי משמרות בקבוצה, את הבניה מחדש,
את יצירת הרעב המחודש ואת החזרת ההרתעה למועדון. גם אם זה ייקח שנה, שנתיים או יותר, הוא המאמן
מס' 1 בארץ בפער ענק מאלה שאחריו והוא העוגן שלנו.
שהפך את המועדון מלוזר מטורף לווינר, שבנה כאן אימפריה שבזכותה אלפים ליוו את הקבוצה לחו"ל,
שהרקיד כאן על הדשא שחקנים שנתנו תצוגות ענק, שהפך את באר שבע למותג בזכות הכדורגל, שהביא
מקצוענות שלא היתה כאן מעולם, שלא פחד ללכת נגד הזרם ועם האמת שלו, שניהל טונות של אגו ולא נתן
לזה לצאת החוצה ובעיקר האחראי העיקרי לזה שבמשך 3 שנים הסתובבנו עם חזה מורם וחיינו את החלום.
ביום שהוא ירגיש שהוא מאבד את התמיכה שלנו הוא כבר לא יהיה פה ויחפש אתגר אחר.
אני סומך עליו ומוכן לתת לו את כל הזמן שבעולם כדי לנהל את החילופי משמרות בקבוצה, את הבניה מחדש,
את יצירת הרעב המחודש ואת החזרת ההרתעה למועדון. גם אם זה ייקח שנה, שנתיים או יותר, הוא המאמן
מס' 1 בארץ בפער ענק מאלה שאחריו והוא העוגן שלנו.
הכל אחלה.
אבל מי שחושב שבמידה וההתדרדרות הזאת תימשך,משפחת ברקת תצפה מן הצד ולא תעשה זעזוע,כנראה שלא מכיר את הזוג.
אין סנטימנטים שמדובר בעשרות מליונים,גם לא לבכר.
אבל מי שחושב שבמידה וההתדרדרות הזאת תימשך,משפחת ברקת תצפה מן הצד ולא תעשה זעזוע,כנראה שלא מכיר את הזוג.
כמו שקיבל גיבוי בעונה הראשונה אחרי ההדחה מאירופה, ההפסד המפורסם בעכו והיחסים העכורים עם ברדה,אדום זקן כתב:הכל אחלה.
וראינו איך הסתיים כל הגיבוי, הוא חייב לקבל אותו גם עכשיו. זעזוע זה נחמד, רק חשוב לזכור מה יש לך ביד
ולא פחות חשוב מה יש לך בחוץ, מאמנים זרים שבאים לעשות כאן סיבוב או ליצנים ישראלים שנכשלו רוב
הקריירה.